ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : device manager

vissoto
06-07-2014, 20:29
سلام
تو دیوایس منجر این قسمتی که تو عکس نشون داده شده(هر دو تا شون) را وقتی uninstall می کنم مشکلی برای سیستم ایجاد نمیشه و فقط dvd rom حذف میشه. حالا سوال این است که در حالت کلی (در همه سیستم ها)هم اگر همه این ها را پاک کنیم مشکلی برای سیستم ایجاد نمیشه؟؟؟؟(چون بعد از رستارت دوباره همه چیز درست میشه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_mohandes
18-08-2014, 20:53
سلام
تو دیوایس منجر این قسمتی که تو عکس نشون داده شده(هر دو تا شون) را وقتی uninstall می کنم مشکلی برای سیستم ایجاد نمیشه و فقط dvd rom حذف میشه. حالا سوال این است که در حالت کلی (در همه سیستم ها)هم اگر همه این ها را پاک کنیم مشکلی برای سیستم ایجاد نمیشه؟؟؟؟(چون بعد از رستارت دوباره همه چیز درست میشه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه چون بعد از ری استارت بر می گرده هیچ مشکلی نداره من خودم هم امتحان کردم

vissoto
19-08-2014, 10:06
سلام

ممنون علی آقای گل .

می خواستم مطمئن شوم که در سایر سیستم ها هم مشکلی پیش نمی اید. چون برخی وقت ها پس از آپدیت ویندوز 8.1

dvd rom از مای کامپیوتر خذف می شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و با uninstall کردن دو مورد آخر در عکس پست 1 ؛ پس از ریستارت سیستم ؛ dvdrom به سرجایش در my computer بر می گشت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون

ali_mohandes
19-08-2014, 11:35
شاید ویندوز ویروس یا مشکل اره من رویه سیستم قدیمی ویندوزسون64بیتی نصب کردم بعد یه هفته 2تا د وی دی رام هارو نمی شناخت ویندوز رو تعویض کردم خوب شد