مشاهده نسخه کامل
: خراب شدن متوالی فن لپتاپ
hosseinskandari
06-07-2014, 11:06
سلام دوستان من لپتاپ g6 1050ee دارم فنش به صدا افتاده بود و من 2-3 بار بازش کردم و سرویسش کردم ولی باز بعد 2 ماه به صدا در میومد... خلاصه کلا عوضش کردم... موقع تعویض یه ابری بین فن و هیت سینک بود که خاکا رو میگرفت که کندمش!! الان بعد 1-2 ماه فن جدیدمم به صدا در اومده که فک کنم خاک گرفته به خاطری که ابرشو رو برداشتم...
دوستان اون ابر رو میشه تهیه کرد یا یه ترفندی چیزی زد؟ :n09:
ممنون
Abolfazl-Star
06-07-2014, 18:23
لپ تاپ 7 ساله منم فنش صدا میداد باز کردم گردگیری کردم بعدش بینش روغن چرخ زدم الان سه ماهی هست صدای نمیده:n09:
تو هم همین کار رو بکن راحت و بدون دردسر:n02:
hosseinskandari
06-07-2014, 18:32
لپ تاپ 7 ساله منم فنش صدا میداد باز کردم گردگیری کردم بعدش بینش روغن چرخ زدم الان سه ماهی هست صدای نمیده:n09:
تو هم همین کار رو بکن راحت و بدون دردسر:n02:
چی بگم واللا من 2-3 بار که سرویس کردم گریس نسوز زدم...منتهی مشکلی که هست خاکایی که به خاطر نبود ابر بیشتر میاد تو با گریسا مخلوط میشه و مثل گل محکم میشه و گریپاژ میکنه فن ...
حالا تست میکنم روغن چرخ رو هم.
bijandarbari
06-07-2014, 20:20
چی بگم واللا من 2-3 بار که سرویس کردم گریس نسوز زدم...منتهی مشکلی که هست خاکایی که به خاطر نبود ابر بیشتر میاد تو با گریسا مخلوط میشه و مثل گل محکم میشه و گریپاژ میکنه فن ...
حالا تست میکنم روغن چرخ رو هم.
سلام
کجاش رو گریس زدین؟؟زیر بچسب روی فن؟؟
یا اینکه پروانه فن رو از جاش درآوردین؟؟
hosseinskandari
06-07-2014, 20:55
سلام
کجاش رو گریس زدین؟؟زیر بچسب روی فن؟؟
یا اینکه پروانه فن رو از جاش درآوردین؟؟
فن Hp اصلا با پین و هیچچ به محورش قفل نشده... قشنگ باز کنی با دست بکشی پره و آهنربای داخلش از قطبای موتور جدا میشن... هرجایی که فک میکردم ممکنه تماس داشته باشه با هم گریس زدم...مخصوصا محور و سوراخی که محور توش میچرخید..اطراف قطبای موتورم گریسی کردم.. اگه فک میکنی جایی رو اضافه زدم بگو دادا.... :n05:
bijandarbari
06-07-2014, 22:30
فن Hp اصلا با پین و هیچچ به محورش قفل نشده... قشنگ باز کنی با دست بکشی پره و آهنربای داخلش از قطبای موتور جدا میشن... هرجایی که فک میکردم ممکنه تماس داشته باشه با هم گریس زدم...مخصوصا محور و سوراخی که محور توش میچرخید..اطراف قطبای موتورم گریسی کردم.. اگه فک میکنی جایی رو اضافه زدم بگو دادا.... :n05:
سلام
فقط باید محور های وسط فن گریس بخوره.
قطب ها اصلا نیازی نیست گریس بخوره.حتی ممکنه براش مضر هم باشه.چون باعث میشه زودتر گرد و خاک و جذب کنه.
ولی محور فن یه جورایی پلمپ هستش و گرد و خاک واردش نمیشن.
hosseinskandari
08-07-2014, 13:56
دست طلا دادا
کس دیگه ای نظری نداره آیا؟ :n01:
mehrdad8086
08-07-2014, 15:47
آقا گریس به قطبها نزنین.چه کاریه آخه.
اصولا" محور فن ها رو روغن چرخ و در مواردی که قضیه حادتره روغن هیدرولیک استفاده کنید.
نتیجه رضایت بخشه.
hosseinskandari
08-07-2014, 16:02
ممنون دادا..این دفعه باز کنم فقط روغن چرخ به محور میزنم بعد گردگیری.. :n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.