مشاهده نسخه کامل
: حساب Paypal
سلام من در یکی از سایت ها چند دلاری دارم ولی اون سایت فقط پرداخت Paypal داره فکر کنم دیگه نمیشه حساب paypal ایجاد کرد لطفا راهنمایی کنن چیکار کنم
ممنون
soroosh_cz
06-07-2014, 10:15
سلام من در یکی از سایت ها چند دلاری دارم ولی اون سایت فقط پرداخت Paypal داره فکر کنم دیگه نمیشه حساب paypal ایجاد کرد لطفا راهنمایی کنن چیکار کنم
ممنون
میشه ایجاد کرد ولی باید همه چیز از خارج باشه... اگر حتی یکبار هم با IP ایران بری، حسابت بلوکه میشه. لیمیت شدنش هم جای خود :n27:
amin_947
06-07-2014, 10:26
قکر کنم برای انتقال وجه به حساب پیپال حتما ویزاکارت میخواد وگرنه تراکنش مالی صورت نمیگیره
حالا چیکار باید کرد
صرافی ها کارها را میکنن ؟ مثل همین تبدیلی که انجام میدن منتها من مستقیما از سایت در خواست بدم به حساب اون ریخته بشه ؟
soroosh_cz
06-07-2014, 12:40
قکر کنم برای انتقال وجه به حساب پیپال حتما ویزاکارت میخواد وگرنه تراکنش مالی صورت نمیگیره
ویزا کارت یه روش Verify کردن هست، اگر تو سال از یه حد خاصی بیشتر تراکنش داشته باشی، limit میشی و همون محدودیت باز هم محدود تر میشه. اگر Verify کنید این محدودیت برداشته میشه.
حالا چیکار باید کرد
صرافی ها کارها را میکنن ؟ مثل همین تبدیلی که انجام میدن منتها من مستقیما از سایت در خواست بدم به حساب اون ریخته بشه ؟
شما میتونید یه حساب برای خودت بسازی و بعدا مثلا از خدمات اینترنتی استفاده کنی(مثلا خرید لیسانس بازی/نرم افزار یا اجاره سرور و ...) و یا با افرادی که دلار Paypal خرید و فروش میکنن، معامله کنی.
میتونید به بعضی سایت های ارزی مراجعه و دلار پیپال رو بفروشید به قیمتی که میخرن.
صرافی فکر کنم داشته بشه... مطمئن نیستم.
میتونید هم یه کارت Verify شده بخرید که گرونتر هست و مطمئن تر... ولی بازم اگر یکبار با IP ایران بری، فاتحه حساب خونده اس...
یعنی میتونم بصورت اینترنتی یه حساب پیپال باز کنم و درخواست دریافت بدم ؟ حدود تراکنشی که باعث لیمیت شدن میشه رو میدونید ؟:n16:
Web Design
07-07-2014, 13:53
کلا ساخت حساب پیپال بدون واسطه از ایران حتی با رعایت تمام نکاتی که دوستان میگن ریسک بزرگی هست ،،، من سر همین درخواست پرداخت 750 دلار ضرر کردم
بهترین راه اینه که آشنایی خارج ایران داشته باشی که بتونه انجام بده برات
miladdarren
22-09-2014, 18:40
دوستان دو تا سوال دارم
من الان یه اکانت PayPal با مشخصات امریکا ساختم ولی verify شده نیست.
1-حالا سوالم اینه که اگه من یه ایتم (کد گیفت کارد امازون) رو تو eBay بزارم برای فروش طرفی که می خواد بخره می تونه پولو بریزه به این اکانت پی پال که تایید شده نیست؟مشکلی پیش نمی یاد؟
2-بعد من می تونم با همین اکانت PayPal از eBay خرید کنم؟
ممنون می شم جواب بدید
Xx Hossein xX
22-09-2014, 18:54
دوستان دو تا سوال دارم
من الان یه اکانت PayPal با مشخصات امریکا ساختم ولی verify شده نیست.
1-حالا سوالم اینه که اگه من یه ایتم (کد گیفت کارد امازون) رو تو eBay بزارم برای فروش طرفی که می خواد بخره می تونه پولو بریزه به این اکانت پی پال که تایید شده نیست؟مشکلی پیش نمی یاد؟
2-بعد من می تونم با همین اکانت PayPal از eBay خرید کنم؟
ممنون می شم جواب بدید
شاید بتونید پول دریافت کنید ولی تا زمانی که اکانت وریفای نشده باشه نمیتونید خرجش کنید یا حتی برداشتش کنید.
وریفای کردن پیپال هم کارسختیه و نیاز به مدارک دارید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.