مشاهده نسخه کامل
: مشکل در کانفیگ کردن مودم TP-Link TD-8901N
majidred2011
05-07-2014, 23:39
با سلام خدمت دوستان!
دوستان من یک مودم وای فای TP-Link گرفتم ولی هر کار میکنم انگار روی حالت PPPOE نمیره! چیکارش کنم؟
از توی کانفیگ مودم که تنظیمات درست میزارم و روی PPPOE هم تنظیمش میکنم اما بازم بصورت کانکشنی وصل میشه و خود به خود کانکت نمیشه و گویا Bridge هست هنوز!
و همینطور گوشی با وای فای نمیتونه کانکت شه و من طبق سرچی که کردم گوشی فقط رو حالت PPPOE میتونه کانکت شه و الان گوشی وصل میشه اما هیچ صفحه ای رو از اینترنت نمیتونه باز کنه و همینطور لپتاپ هم وقتی من با کامپیوتر وصلم نمیتونه به اینترنت وصل شه و در کل فقط یک نفر میتونه وصل شه که مثل همون Bridge ـه!
الان چجوری ببرم رو حالت PPPOE ! تنظیماتو کامل انجام دادم و کامل رو PPPOE هست! اما بازم Bridge ـه! :n30:
مدل مودم هم TP LINK TD-8901N هست!
خلاصه یکی قضیه رو شرح بده واسه ما :n13: نوبم توی این بخش :n13:
ممنون!
Microsoft Windows
06-07-2014, 02:40
راحت ترین راه اینه مودم رو به تنظیمات دیفالت برگردونید و از مسیر Quick Start سپس RUN WIZARD دوباره تنظیمات رو ست کنید اینطوری مشکله چون مودم های tp-link چندتا کانکشن همزمان باهم میتونن بسازن یکم گیج کننده میشه براتون
شما از پنل اقدام کنید مقدار vpi و vci درست باشه گزینه connction type حتما pppoe llc باشه و در آخر تنظیمات رو دخیره کنید
همچنین بگید شما کدوم شهر هستید ؟ و از کجا اینترنتت گرفتید ؟
majidred2011
06-07-2014, 13:31
ممنون بابت پاسخ دوستان
من مشهد هستم و نتم مخابراته!
از Quick Wizard هم استفاده کردم و روی PPPOE هم گذاشتمش! قبلش هم ریست کردم اما با اینکه روی PPPOE هست ولی هنوز بصورت کانکشنی وصل میشه و در واقع Bridge هست!
بحث چند کانکشنه بودنش نیست! من میخوام بره کامل روی حالت PPPOE تا موبایل هم بتونه باهاش وصل بشه و خودش بصورت خودکار با روشن کردن مودم به نت وصل شه اما اینطوری نمیشه :(
اینم صفحه Interface setup ! هرجاش مشکل داره بگین دوستان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون بابت پاسخ دوستان
من مشهد هستم و نتم مخابراته!
از Quick Wizard هم استفاده کردم و روی PPPOE هم گذاشتمش! قبلش هم ریست کردم اما با اینکه روی PPPOE هست ولی هنوز بصورت کانکشنی وصل میشه و در واقع Bridge هست!
بحث چند کانکشنه بودنش نیست! من میخوام بره کامل روی حالت PPPOE تا موبایل هم بتونه باهاش وصل بشه و خودش بصورت خودکار با روشن کردن مودم به نت وصل شه اما اینطوری نمیشه :(
اینم صفحه Interface setup ! هرجاش مشکل داره بگین دوستان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از quiock wizard برای کانفیگ مودم استفاده کنید قبلش مودم رو ریست فکتوری کنید سپس از quick wizard رو pppoe کانفیگ کنید
اگر شما از مرکز انقلاب یا استقلال اینترنت میگیرید یا فیبر نوری هستید کلا این مرکز ها مشکل دارند روی حالت pppoe و فعلا باید با bridge کار کنید
Microsoft Windows
06-07-2014, 19:30
اگه همه این کارا جواب نداد یه بار فرم ور مودم رو آپدیت کنید اگه آپدیت نیست
سایت سازنده برای دریافت آپدیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majidred2011
06-07-2014, 21:05
از quiock wizard برای کانفیگ مودم استفاده کنید قبلش مودم رو ریست فکتوری کنید سپس از quick wizard رو pppoe کانفیگ کنید
اگر شما از مرکز انقلاب یا استقلال اینترنت میگیرید یا فیبر نوری هستید کلا این مرکز ها مشکل دارند روی حالت pppoe و فعلا باید با bridge کار کنید
گفتم که از Quick Wizard هم اینکارو کردم!
ریست فکتوری از کجا میشه؟ مگه همون سوراخ Reset پشتش نیست؟ اونو که یک بار ریست کردم دوباره تنظیماتو گذاشتم بازم انگار نه انگار روی PPPOE ـه و همین الان دارم با کانکشن وصل میشم :(
از این مراکز نیستم!
majidred2011
06-07-2014, 21:06
اگه همه این کارا جواب نداد یه بار فرم ور مودم رو آپدیت کنید اگه آپدیت نیست
سایت سازنده برای دریافت آپدیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست میکنم خبرشو میدم :)
ممنون!
Microsoft Windows
06-07-2014, 21:19
گفتم که از Quick Wizard هم اینکارو کردم!
ریست فکتوری از کجا میشه؟ مگه همون سوراخ Reset پشتش نیست؟ اونو که یک بار ریست کردم دوباره تنظیماتو گذاشتم بازم انگار نه انگار روی PPPOE ـه و همین الان دارم با کانکشن وصل میشم :(
از این مراکز نیستم!
غیر از اون بهتره از بخش maintenance >> sysrestart>>factory defult setting اقدام کنید برای ریست به تنظیمات کارخونه
majidred2011
06-07-2014, 22:34
غیر از اون بهتره از بخش maintenance >> sysrestart>>factory defult setting اقدام کنید برای ریست به تنظیمات کارخونه
همین الان اون کار رو هم کردم دوباره PPPOE گذاشتم اما انگار نه انگار!
بعد از آپدیت هم ورژنم به همون آپدیت آخریه تبدیل شد اما آخر آپدیت گیر کرد ولی ورژنش انگار آپدیت شده! دیگه نمیدونم چیکاره :((
دقیقا الان چه خاکی به سرم کنم؟ :دی
Microsoft Windows
06-07-2014, 22:51
ورژنش رو جعبش نوشته و ورزن جدید توی سایتش هم هست و همینطور داخل اطلاعات مودم اینا رو باهم مقایسه کنید بخصوص ورژن توی سایت و داخل اطلاعات مودم رو.
نباید در حال آپدیت گیر میکرد
این منو میترسوننه چون من چند روز دیگه میخوام یه اکسس پوینت tp-link بخرم
احتمال هم داره به گفته دوستمون این شرکت با حالت pppoe مشکل داشته باشه و فقط در حال bridge کار کنه این مورد رو باید زنگ بزنید از سرویس دهنده بپرسید
majidred2011
06-07-2014, 23:03
ورژنش رو جعبش نوشته و ورزن جدید توی سایتش هم هست و همینطور داخل اطلاعات مودم اینا رو باهم مقایسه کنید بخصوص ورژن توی سایت و داخل اطلاعات مودم رو.
نباید در حال آپدیت گیر میکرد
این منو میترسوننه چون من چند روز دیگه میخوام یه اکسس پوینت tp-link بخرم
احتمال هم داره به گفته دوستمون این شرکت با حالت pppoe مشکل داشته باشه و فقط در حال bridge کار کنه این مورد رو باید زنگ بزنید از سرویس دهنده بپرسید
والا من بین دوستام خیلیا TP-Link دارن و هیچ مشکلی هم نداره! راحت رو PPPOE تنظیم کردن دارن کار میکنن! نمیدونم مشکل این چیه! الان دارم به ISP و چمیدونم رایانه کمک و ... زنگ میزنم ببینم چی میشه :دی
اگه TP Link مشکل داشت فکر کنم الان اینجا باید 200 نفر این مورد رو بهم میگفتن ولی انگار فقط من این مشکلو دارم!
والا من بین دوستام خیلیا TP-Link دارن و هیچ مشکلی هم نداره! راحت رو PPPOE تنظیم کردن دارن کار میکنن! نمیدونم مشکل این چیه! الان دارم به ISP و چمیدونم رایانه کمک و ... زنگ میزنم ببینم چی میشه :دی
اگه TP Link مشکل داشت فکر کنم الان اینجا باید 200 نفر این مورد رو بهم میگفتن ولی انگار فقط من این مشکلو دارم!
اگه با آپدیت فریم ویر درست نشد و مشکل از طرف isp هم نبود مودم رو ببرید گارانتی
majidred2011
08-07-2014, 23:21
اگه با آپدیت فریم ویر درست نشد و مشکل از طرف isp هم نبود مودم رو ببرید گارانتی
ISP که زنگ زدم دفعه اول میگه پشتیبانی نمیشه دفعه دوم هم چیزی نگفت و میگه چمیدونم ریست کنید و ...!
و حالا مودم زاکسل قبلیمو دوباره زدم و بردمش رو حالت PPPOE اما اونم نرفت رو PPPOE ! یعنی مشکل از کجاست؟ ویندوز؟
هر دوتا مودم نمیرن رو حالت PPPOE ! چطور ممکنه ؟
Microsoft Windows
09-07-2014, 02:07
ISP که زنگ زدم دفعه اول میگه پشتیبانی نمیشه دفعه دوم هم چیزی نگفت و میگه چمیدونم ریست کنید و ...!
و حالا مودم زاکسل قبلیمو دوباره زدم و بردمش رو حالت PPPOE اما اونم نرفت رو PPPOE ! یعنی مشکل از کجاست؟ ویندوز؟
هر دوتا مودم نمیرن رو حالت PPPOE ! چطور ممکنه ؟
پس مشکل از مودم نیست از ISP هست
majidred2011
09-07-2014, 02:56
پس مشکل از مودم نیست از ISP هست
خوب الان باید چیکار کرد؟ یارو که میگفت مشکل از طرف ما نیست :|:n27:
خوب الان باید چیکار کرد؟ یارو که میگفت مشکل از طرف ما نیست :|:n27:
مشکل از همان isp است شما به کدوم مرکز وصل شدید تو ریزکارکردتون مشخص است
majidred2011
09-07-2014, 21:36
مشکل از همان isp است شما به کدوم مرکز وصل شدید تو ریزکارکردتون مشخص است
کجای ریز کارکرد نوشته؟
من مخابرات دارم از طریق سایت 2030.goldnet.ir حجممو نگاه میکنم اینجا که جایی ننوشته!
کجای ریز کارکرد نوشته؟
من مخابرات دارم از طریق سایت 2030.goldnet.ir حجممو نگاه میکنم اینجا که جایی ننوشته!
در قسمت ریزکارکرد ستون bras رو بگید تو پنلتون
majidred2011
10-07-2014, 21:58
در قسمت ریزکارکرد ستون bras رو بگید تو پنلتون
همش Saberi ـه!
همش Saberi ـه!
فکر کنم مشکل از اونجاست ولی باید تا الان درست شده باشه حتما یک تماس با مرکز بگیرید و قضیرو بگید
majidred2011
11-07-2014, 23:19
فکر کنم مشکل از اونجاست ولی باید تا الان درست شده باشه حتما یک تماس با مرکز بگیرید و قضیرو بگید
گفتم که :D
دوبار زنگیدم!
دفعه اول میگه اصلا پشتیبانی نمیشه از طرف ما!
دفعه دوم میگه مودم ریست کن درست میشه بعدم میگم نشد میگه دیگه نمیدونم مشکل از ما نیست :|
شما به 2020 زنگ میزنید یا خود مرکزتون؟
majidred2011
15-07-2014, 00:42
شما به 2020 زنگ میزنید یا خود مرکزتون؟
به 2020
مرکز شماره داره؟
به 2020
مرکز شماره داره؟
بله داره .....
اگه میتونید حضوری برید اونجا که خیلی بهتره 2020 همیشه جواب الکی میده بهتون
majidred2011
18-07-2014, 22:13
دوستان مشکلم حل شد اما نه با این مودم!
مودم مشکل داشت!
مودمو برده بودم اول با کامپیوتر پسر عموم که دوتا چهار راه خونشون اونورتره و از همین مرکز مخابراتی اینترنت میگیره با اونم کار نکرد! بردم نمایندگی! یک جوری منو پیچوند و فکر کنم با یک مودم سالم واسم تست کردو درست بود و همون مودم الانم تو جعبش گذاشت و بهم پس داد! و حالا مودم D-Link پسر عمومو گرفتم آوردم با خط خودم تست کردم مثل شیر کار میکنه و هیچ گونه مشکلی نداره!
واقعا چقدر میتونن یک عده دزد باشن!
همون موقعی که بردم نمایندگی فهمیدم یکم مشکوک میزنن! موقعی که میخواست مودمو بزاره تست کنه گفت برو بیرون بعد دوباره گفت بیا تو ببین درسته! منم دیدم آره درسته بعد میگه حالا برو بیرون تا بزارم تو جعبش برات بیارم منم رفتم بیرون آورد! فکر کنم همون کاری رو کرده که فکرشو دارم میکنم! :n24:
خلاصه الان میخوام طرح جدید مخابرات بگیرم که مودم رایگان هم میده اینم میرم دهنشو سرویس میکنم عوضش میکنم تا حالش گرفته بشه :|
majidred2011
22-07-2014, 12:42
عجب قضیه ای شدا :|
حتی اونا هم منو نپیچونده بودن :| مودمه رو دوباره بردم اونجا جلو روم این دفعه تست کرد کاملا درست بود :| بعد دوباره میگه مشکل از مخابراته! گفتم بزار ببینم راست میگه یا نه! بردم توی یک جایی که شاتل داشتن اونجا هم تست کردم دقیقا همین مشکلو داشت و PPPOE نمیشد! یعنی 3 جا تست کردم PPPOE نمیشه دقیقا فقط همون دفتر نمایندگیش PPPOE میشه :| بعد جالبش اینجاست که همونی که شاتل داشت قبلا دقیقا همین مدل مودم رو داشته و کاملا هم درست بوده اما این یکی اونجا هم PPPOE نمیشد :| :| :| با کلی دعوا فرستادمش تهران ببینم چی میشه :((((
واقعا این چی بود دیگه! شانس درست و حسابی هم که نداریم! اگه همون فروشنده ـه دستشو کج میکرد یکی کناریشو برمیداشت شاید الان هیچ وقت پام به این جاها باز نمیشد :| :| :|
mrunsung
03-09-2014, 22:02
مجید جان منم دقیقآ مشکل شمارو دارم . گوشیم کانکته ولی چیزی نشون نمیده !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.