ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اصل بودن تی وی های سامسونگ

najee
05-07-2014, 18:28
یکی از دوستان که یه اشنایی تو این زمینه داره میگفت ال ای دی های سامسونگ که با حروف کوچیک برند سامسونگ نوشته شده چینی وبی کیفیت ولی حروف بزرگ ها قطعات اصل کره داخل ایران مونتاژ میشه .
منم یه شکی کردم آخه تلوزیون خودم که سه سال پیش خریدم 6920حروف بزرگ کیفیتشم عالی ولی واسه یکی از بچه ها 5550سامسونگ امسال خریدم کیفیتش افتضاحه پیش 6920خودم ازقضا اون حروف کوچیک اینه که شک کردم به نظر شما واقعیته؟؟

matinpour
05-07-2014, 19:14
یکی از دوستان که یه اشنایی تو این زمینه داره میگفت ال ای دی های سامسونگ که با حروف کوچیک برند سامسونگ نوشته شده چینی وبی کیفیت ولی حروف بزرگ ها قطعات اصل کره داخل ایران مونتاژ میشه .
منم یه شکی کردم آخه تلوزیون خودم که سه سال پیش خریدم 6920حروف بزرگ کیفیتشم عالی ولی واسه یکی از بچه ها 5550سامسونگ امسال خریدم کیفیتش افتضاحه پیش 6920خودم ازقضا اون حروف کوچیک اینه که شک کردم به نظر شما واقعیته؟؟

دوست عزیز
خیر اینطوری نیست اگر دقت کنید شما دارید از دو سری مختلف مقایسه می کنید که کیفیت سری 6 مطمعنا از سری 5 بیشتر است و این ربطی به کیفیت ساخت نیست بلکه مربوط به امکانات و ورژن آن دارد
با یک مثال کاملش می کنم شما وقتی پراید قدیمی را مشخصاتش را ببینید اربگ و ای بی اس نداشته ولی سریهای جدید تر دارد

amir_t6262
05-07-2014, 20:20
در مورد تلویزیون های سامسونگ من از یکی از نمایندگان فروش شنیدم که میگفت در سال گذشته ( سری های ES) از قطعات با کیفیت پایین تر نسبت به سال قبلش ( سری D) استفاده شده است.
دلیلش هم گرانی آن زمان دلار و در نتیجه استفاده از پنل با کیفیت پایین تر بوده.

matinpour
05-07-2014, 23:19
در مورد تلویزیون های سامسونگ من از یکی از نمایندگان فروش شنیدم که میگفت در سال گذشته ( سری های ES) از قطعات با کیفیت پایین تر نسبت به سال قبلش ( سری D) استفاده شده است.
دلیلش هم گرانی آن زمان دلار و در نتیجه استفاده از پنل با کیفیت پایین تر بوده.
دوست عزیز
خیر اینطور نیست و ربطی هم به گرانی دلار ندارد و حتی کیفیت محصولات هم بهتر شده و همینطور که می دانید فروشندگان حتی نمی توانند به شما در رابطه با محصولاتشان تو ضیح کاملی بدهند شما باید از دید کارشناسان در سایت های ایرانی و خارجی استفاده کنید.

najee
07-07-2014, 06:45
دوست عزیز
خیر اینطور نیست و ربطی هم به گرانی دلار ندارد و حتی کیفیت محصولات هم بهتر شده و همینطور که می دانید فروشندگان حتی نمی توانند به شما در رابطه با محصولاتشان تو ضیح کاملی بدهند شما باید از دید کارشناسان در سایت های ایرانی و خارجی استفاده کنید.
منم کاملا با نظر شما موافقم خیلی از فروشندهای بهزار اصلا از هیچی سر در نمیارن من زیا باهاشون سرو کله زدم بهتره از اونا راهنمایی
نگیری .
ولی در رابطه با اون موضوع من همون سری 5 که جدید خریدم باسری 5 قدیمی هم مقایسه کردم واقعا قدیمی بهتر کیفیتش
این مطلبم که حروف کوچیک و اصل نیست یه بابای ت نمایندگی سامسونگ کار میکنه به ما گفت.مثل دستگاهای قدیمی ویدو آیوا101
هم حروف کوچیک داشت هم بزرگ یادتونه که.