مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپی که زیاد روشن بمونه
spiritual
04-07-2014, 14:51
سلام به همگی
من میخوام یه لپ تاپ بخرم. قیمتش تا حداکثر 3.5 باشه ولی خوب هرچی پایین تر بهتر.
اهل فیلم دیدن و بازی کردن نیستم. ظاهر و زیبایی برام اصلا مهم نیست. کارم بیشتر پژوهش و سرچ هست و یه مقدار برنامه نویسی و همچنین کارهای یک سایت رو هم اینجام میدم. مهم برام اینه که داغ نکنه ممکنه بعضا دو سه روز پشت سر هم خاموش نشه و وقتای دیگه هم تقریبا از صبح که بیدار میشم تا آخر شب دائم روشن هست. ضمنا تقریبا هر روز جابجاش می کنم و با خودم میبرم محل کارم و اونجا از لپ تاپ خودم استفاده می کنم.
من خودم حدود 5 سال پیش سونی وایو مدل VGN SR590gzb خریدم و به همین شکلی که گفتم ازش کار کشیدم و خداییش راضی هم بودم . الانم یه لپ تاپی میخوام که حالاحالاها کار کنه دلم لنوو میخواد ولی همه میگن ایسوس.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
mg_mahyar
04-07-2014, 15:38
با این تفاسیر شما یک آلترا بوک نیاز دارید با صفحه مات (یعنی صفحه لمسی رو میزاریم کنار)
تقریبا اکثر لپ تاپ های بازار جوابگوی نیازتون هست
اگر میخوای با 3500 بهترین لپ تاپ ممکن رو بخری یه بحثه اگر میخوای نیازت رو برطرف کنه و ضمنا صرفه جویی هم بکنی یه بحث دیگه.
اگر بهم بگی چه سایزی دوست داری بهتر کمک میکنم. یعنی الان دستگاهت رزولوشنش چیه و سایزش؟ مثلا یک دستگاه 13.3 اینچی کافیه برات یا میخوای 15.5 باشه یا ...؟
ASUS N56JN
با این بودجه بهترین گزینه از نظر من ASUS N56JN هست. یعنی قوی ترین لپ تاپ ممکن . اما نیاز شما یک دستگاه قوی نیست یه دستگاه قابل حمل و مناسبه.
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34~27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 840M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony VAIO Fit 15E SVF15323CX
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 26 × 260 × 380 میلیمتر - وزن: 2.69 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200U 1.60GHz up to 2.60 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 750 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: Serial ATA 5400rpm
پردازنده گرافیکی:Intel HD Graphics 4400
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
mg_mahyar
04-07-2014, 16:25
گزینه های سبک و کوچک هم میتونند
Fujitsu LifeBook U772[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازنده Core i5 3317 یا 3327U هست. صفحه نمایش 14.6 اینچی HD و وزن 1400 گرم. بدنه محکم از جنس منیزیوم. 4 گیگ رم و 128 گیگ SSD
گزینه سبک و کوچک بعدی هم میتونه
Vaio SVT13136CGS
پردازنده Corei5 3337U و 4 گیگ رم و 128 گیگ SSD و نمایشگر 13.3 اینچی باشه وزنش هم 1700 گرم البته نمایشگر این مدل لمسی هست
spiritual
05-07-2014, 00:47
ممنون از راهنماییتون
لنوو G510 چطوره؟ بازار رضا که رفته بودم این مدل رو بهم پیشنهاد دادن
mg_mahyar
05-07-2014, 03:41
ممنون از راهنماییتون
لنوو G510 چطوره؟ بازار رضا که رفته بودم این مدل رو بهم پیشنهاد دادن
البته G510 خودش چندین کانفیگ داره
نمایشگر فول اچ دی نداره و من ترجیح میدم حالا که حق انتخاب دارید خودتون رو از این نمایشگر محروم نکنید
به نظرم با همون ظاهر میتونید Lenovo Ideapad Z50-70 تهیهه کنید. با قیمت حود 2300
Lenovo Ideapad Z50-70
ردازنده مرکزی:Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 840M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
spiritual
05-07-2014, 09:41
ممنون از راهنماییتون
تو بازار میگفتند که سری Z از نظر باتری مشکل داره، آیا درسته؟
بهم تینک پد هم معرفی کردند و چون من گفتم زیاد جابجا می کنم و دنبال یه کار مجکم هستند تینک پد رو معرفی کردند و وقتی گفتم که ساعتهای طولانی با پل تاپم کار می کنم گفتند که یک سری از تینک پدها هستند که چشم رو اذیت نمی کنند اما تو ایران کمه و حدود 4 هست قیمتشون. می خواستم ببینم شما اطلاعی دارید در این زمینه؟
ضمنا یه نکته دیگه ای هم که هست اینه که من بخاطر نوع کارم همزمان حداقل 5 صفحه تو کروم و 10 تا صفحه تو موزیلا باز هست به علاوه ورد و اکسل و اوت لوک و پابلیشر هم باهاشون همزمان کار می کنم و هر یک ماه هم یه طرح تقریبا ساده ای تو فتوشاپ میزنم. می خواستم ببینم این مدل هایی که پیشنهاد کردید در این مورد مشکلی ندارند؟
mg_mahyar
05-07-2014, 11:14
ممنون از راهنماییتون
بهم تینک پد هم معرفی کردند و چون من گفتم زیاد جابجا می کنم و دنبال یه کار مجکم هستند تینک پد رو معرفی کردند و وقتی گفتم که ساعتهای طولانی با پل تاپم کار می کنم گفتند که یک سری از تینک پدها هستند که چشم رو اذیت نمی کنند اما تو ایران کمه و حدود 4 هست قیمتشون. می خواستم ببینم شما اطلاعی دارید در این زمینه؟
ضمنا یه نکته دیگه ای هم که هست اینه که من بخاطر نوع کارم همزمان حداقل 5 صفحه تو کروم و 10 تا صفحه تو موزیلا باز هست به علاوه ورد و اکسل و اوت لوک و پابلیشر هم باهاشون همزمان کار می کنم و هر یک ماه هم یه طرح تقریبا ساده ای تو فتوشاپ میزنم. می خواستم ببینم این مدل هایی که پیشنهاد کردید در این مورد مشکلی ندارند؟
من 4 مدل معرفی کردم مدل ایسوز هر نوع کاربری شما رو جواب میده و هیچ نوع مشکلی هم نداره. فقط اگر نیاز به جابه جایی و دستگاه سبک داری برو سراغ بقیه گزینه ها.
شما ممدل پردازنده دستگاه فعلیت رو با مدلهای معرفی شده اینجا مقایسه کن
و اگر دیدی بهتره یعنی مشکلی نداری (چون نوشتی از دستگاه فعلی راضی هستی)
mojtabaivi
05-07-2014, 11:48
فقط میگم حتما لپ تاپی که میخری پردازنده ش سری U ترجیحا haswell باشه (i5)
mg_mahyar
05-07-2014, 11:51
فقط میگم حتما لپ تاپی که میخری پردازنده ش سری U ترجیحا haswell باشه (i5)
رو چه حساب؟
mojtabaivi
05-07-2014, 12:06
رو چه حساب؟
چون داغ نکردن واسش مهمه و از طرفی هم با توجه به کاربریش، نیازی به سی پی یو قوی تر نیست
mg_mahyar
06-07-2014, 12:10
اشتابی بود این پست ببخشید
ممنون از راهنماییتون
تینک پد ها به سگ جونی معروفا و من هم این مدل رو پیشنهاد میدم
(البته تینک پد خوب هم بخوای بخری باید زیاد هزینه کنی)
این برنامه ها برای پردازنده i3 هم مشکلی ایجاد نمیکنه چه برسه i5 - i7
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.