PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل regsvr32 نبودن dll عدم نصب هیچ برنامه ای روی سیستم

mand007
04-07-2014, 11:05
سلام
ویستای 32 استفاده می کنم

دیروز داشتم تنظیمات چنتا برنامه رو تغییر میدادم که comodo فایر وال چنتا اجازه ی دسترسی خواست و... چنتاشو بلو ک کردم و... و در آخر سیستم به این حالت شد

1- هر نرم افزاری رو می خوام باز کنم has stopped working میده :|
2- هر نرم افزاری می خوام نصب کنم باز هم stop میده هم regsvr32 erorr
The module ""%NAME SOFTWARE"" was loaded but the entry-point %2 was not found.\n\nMake sure that ""%NAME"" is a valid DLL or OCX file and then try again

3- وقتی هم می خوام regsvr32 رو از SYSTEM32 باز کنم این ارور رو میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

To reguister a module, you must provide a binary name.

Usage: regsvr32
[/u] [/s] [/n] [/i[:cmdline]] dllname
/u - Unregister server
/s - Silent;
display no message boxes
/i - Call DllInstall passing it an optional [cmdline];
when used with /u calls dll uninstall
/n - do not call
DllRegister Server; this option must be used with /i

لطفا راهنمایی کنید

mand007
04-07-2014, 17:50
در واقع هر فایل exe که قرار باشه نصب بشه یا تغییراتی رو سیستم اعمال کنه با ارور has stopped working متوقف میشه لطفا راهنمایی کنید

mand007
04-07-2014, 20:02
دقیقا فایل های exe که نیاز به user accunt control دارن (البته دو نوع پنجره uac هست اونی که با انتینو ادامه میده مشکلی نداره اون uac که allow داره رو اون گیر میده و میزنه has stopped working !!! )

mand007
06-07-2014, 14:59
تمامی نرم افزارهایی که برای اجرا شدن نیاز به این پنجره دارن از کار افتادن و در صورت زدن دکمه ی allow سریع ویندوز پیغام has stopped working میده و نرم افزار اجرا نمیشه

هنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])