ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریست شدن سیستم

soheil_trustfull7
03-07-2014, 19:25
سلام . من یه چند ماهی در گیر این مشکلم واقعا اعصابم رو خورد کرده . معلوم هم نیس از کدوم قطعه اس .

وقتی توی بازی میرم. فقط بازی . یه کم بازی میکنم یهو ریست میشه ( زمانش معلوم نی . گاهی چند بار پشت هم گاهی هم ممکنه 1 2 روز کامل نشه ) صفحه مشکی اول بوت میاد این پیغام هم زیرشه

power supply surges detected during the previous power on
asus Anti surge was triggered to protect system from unstable power supply until
press F1 to run setup

سیستممو 2 ماهه جمع کردم
کانفیگ :
mb: asus z87 k
core i7 4770k
asus r9 270x
2*4 gig ram ( corsair 1600)
power : corsair vs 650w
fan cooler : deep cool ce matrix 400

sadegh571
03-07-2014, 19:55
به احتمال زیاد مشکل از پاور یا از برق هست. از مادربرد هم میتونه باشه ولی احتمالش کمه.
با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید.
از محافظ برق استفاده میکنید یا خیر؟

soheil_trustfull7
03-07-2014, 20:04
از این محافظ الکترونیکی ایرانی استفاده میکنم .

اگه از پاور یا برق ورودی باشه نباید تو ویندوز هم ریست شه ؟ چون فقط تو بازی این مسله پیش میاد

sadegh571
03-07-2014, 20:40
به نظر من موقع بازی یا زمانی که سیستم تحت فشار هست به دلیل اینکه مصرف برق سیستم بالا میره و نوسان ایجاد میشه، فناوری Anti surge Protection که در مادربرد وجود داره سیستم رو ریست میکنه تا از آسیب رسیدن به قطعات جلوگیری کنه. اشکال داشتن پاور یا نوسان برق میتونه باعث به وجود آمدن این کار بشه.
البته پیشنهاد میکنم اتصالات پاور و مادربرد رو هم چک کنید که محکم باشند و بایوس مادربردتون رو آپدیت کنید.

اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند.

supermax15
03-07-2014, 20:57
داداش cpu زیاد داغ کنه کامپیوتر خودش ریستارت میشه

پیشنهاد من اینکه یه بار ویندوز جدید نصب کن
و همین طور فن cpu رو تمیز کن یا اگه تونستی یکی جدید بخر که قدرت خننک کنندگیش بیشتر

roya.rashidi
04-07-2014, 02:44
واسه اینکه مطمعن بشی اول موقغ بازی دمای سی پی یوت رو داعما چک کن. نتیجرو اعلام کنین.
با دوتا مانتیور بتونی وسط بازی تست کنی خیلی بهتره .

Sh-Meteor
04-07-2014, 03:49
فقط توی بازی ها اینطوری میشه؟
توی همه ی بازی ها اینطوریه؟

اون پیغام داره میگه پاور، یه جریان برق ( غیر عادی ) رو تشخیص داده
و پاور برای محافظت از سیستم باعث این اتفاق شده.
.
من فکر کنم از محافظ تون باشه یا از پاور.

soheil_trustfull7
04-07-2014, 13:57
تو چند تا بازی شده . تقریبا همه بازی ها
چند تا نکته بگم شاید کمک باشه .
1) دمای سی پی یو م رو 90 هم میرسید تو بازی ( با فن فابریک سی پی یو ) . شک کردم واسه داغ کردن احتمالا ریست شدن . واسه همین رفتم فن کولر انداختم مدلشم نوشتم . 130 هزار خریدم . فک نکنم خیلی ضعیف باشه .
الان که کنترل میکنم بیشتر از 60 نمیشه به 70 نمیرسه . طبیعیه؟؟؟ با توجه به اینکه شنیدم core i7 4770 k کلا سی پی یو داغیه
( البته با occt تست گرفتم از پاور که دما به 80 میرسید البته تو این حالت سی پی یو اورکلاک میشه فک نکنم با استفاده عادی یا تو هیچ بازی سی پی یو اور کلاک شه . بنچمارکاش هست اگه واسه چک کردن پاور کمک میکنه بزارمش )

2) من اول پاور 550w انداختم که گفتم ممکنه کم بیاره رفتم 650 انداختم . تقریبا این ریست از بعد از تعویض پاور پیش اومد . پیش یارو بردم یه روز موند گفت من بازی کردم مشکل نداشت

پاور از کجا بیارم تست کنم. پتور ضعیفی نی که از دوست و آشنا بگیرم همه ندارن

soheil_trustfull7
04-07-2014, 13:59
آپدیت بایاس مادربرد چیه ؟ کمک میکنه ؟

من میگم اگه از محافظ باظه نباید تو ویندوز هم ریست شه ؟؟؟

roya.rashidi
04-07-2014, 15:30
آپدیت بایاس مادربرد چیه ؟ کمک میکنه ؟

من میگم اگه از محافظ باظه نباید تو ویندوز هم ریست شه ؟؟؟
دوست عزیز شما تست کردید گرمای سی پی بو رو ؟ این مهم تر از اپدیت بایوس. تا مشکلتونم معلوم نشه نمیشه فهمید . اپدیت بایس کمک میکنه یانه .

soheil_trustfull7
04-07-2014, 17:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی پست شماره 8 کامل توضیح دادم راجبه دمای سی پی یو . قبلا تا 90 میرفت . اما الان با فن کولری کع انداختم 60 بیشتر نرفته . اینم که عکس . بعد 30 دقیقه بازی کردن . ماکزیمم 62 شده

roya.rashidi
04-07-2014, 17:16

توی پست شماره 8 کامل توضیح دادم راجبه دمای سی پی یو . قبلا تا 90 میرفت . اما الان با فن کولری کع انداختم 60 بیشتر نرفته . اینم که عکس . بعد 30 دقیقه بازی کردن . ماکزیمم 62 شده
بله دما اصلا مشکل نداره . احتمالا مشکل از پاور . اگه براتون مقدوره با یه پاور قوی هم تس کنید. یا برق های سی دی رام و وسایل هارو اضافی رو بکشید . باز تست کنید.

soheil_trustfull7
04-07-2014, 17:17
تو چند تا بازی شده . تقریبا همه بازی ها
چند تا نکته بگم شاید کمک باشه .
1) دمای سی پی یو م رو 90 هم میرسید تو بازی ( با فن فابریک سی پی یو ) . شک کردم واسه داغ کردن احتمالا ریست شدن . واسه همین رفتم فن کولر انداختم مدلشم نوشتم . 130 هزار خریدم . فک نکنم خیلی ضعیف باشه .
الان که کنترل میکنم بیشتر از 60 نمیشه به 70 نمیرسه . طبیعیه؟؟؟ با توجه به اینکه شنیدم core i7 4770 k کلا سی پی یو داغیه
( البته با occt تست گرفتم از پاور که دما به 80 میرسید البته تو این حالت سی پی یو اورکلاک میشه فک نکنم با استفاده عادی یا تو هیچ بازی سی پی یو اور کلاک شه . بنچمارکاش هست اگه واسه چک کردن پاور کمک میکنه بزارمش )

2) من اول پاور 550w انداختم که گفتم ممکنه کم بیاره رفتم 650 انداختم . تقریبا این ریست از بعد از تعویض پاور پیش اومد . پیش یارو بردم یه روز موند گفت من بازی کردم مشکل نداشت

پاور از کجا بیارم تست کنم. پتور ضعیفی نی که از دوست و آشنا بگیرم همه ندارن

soheil_trustfull7
04-07-2014, 17:20
یه سوال حدود چند باید باشه دمای سی پی یو ؟؟ تو بازی سنگین چی ؟
و اینکه با occt که تسک کردم و سیپی یو تا 3700giga hertz اور شد دما به 86 رسید با وجود فن کولر طبیعی ه ؟

فک نکنم برق سی دی رم رو قطع کنم زیاد تاثیر بزاره چون مصرفی نداره که

soheil_trustfull7
06-07-2014, 14:00
کسی نی جواب بده؟

roya.rashidi
06-07-2014, 19:24
کسی نی جواب بده؟
دمای سی پی یو رو 70 خوبه مخصوصا واسه cori7 . تو خود سایت اینتل بری زنده تا چند میتونه تحمل کنه . فک کنم 105 باشه .
ریست شدنتم با این دما نمیتونه از سی پی یو باشه . کابل برق سی دی رام ایناتو بکش اگه دوتا هارد داری اضافی رو بکش . بازم تست کن.

sadegh-sg
14-07-2014, 01:33
سلام
کانفیگو کامل وارد کنید لطفا و ببینید چند وات سیستمتون مصرف داره
ویرایش :
لینک جا مونده بودش

supermax15
14-07-2014, 01:56
داداش ویندوز رو دوباره نصب کن مشکل نرم افزاریه

roya.rashidi
14-07-2014, 03:09
لطفا پست های قبلی رو حتما مطالعه کنید بعد جواب بدین .
ممنون .

soheil_trustfull7
17-07-2014, 15:41
رفتم نمایندگی به بیچارگی پاور رو عوض کردم یه نو گرفتم . 2 3 روزه بازی کردم مشکلی نبود . پاور رو هم حتی پیچ نکردم که مشکلی بود راحت بفروشمش . فقططططط ی بار تنظیمات بازی WATCH DOGS رو رو ULTRA . 16X همه چییی رو رو بالاترین حالت گزاشتم که البته لگ داشت و بعد یکم بازی ریست شد . با همون ارور قبلی .
دوباره که گزاشتم رو تنظیمات HIGH دیگه ریست نشد . مشگل چیه . پاورم جواب ماکزیمم کار گرافیک رو نمیده ؟ VGA : ASUS R9 270X

roya.rashidi
17-07-2014, 20:57
رفتم نمایندگی به بیچارگی پاور رو عوض کردم یه نو گرفتم . 2 3 روزه بازی کردم مشکلی نبود . پاور رو هم حتی پیچ نکردم که مشکلی بود راحت بفروشمش . فقططططط ی بار تنظیمات بازی WATCH DOGS رو رو ULTRA . 16X همه چییی رو رو بالاترین حالت گزاشتم که البته لگ داشت و بعد یکم بازی ریست شد . با همون ارور قبلی .
دوباره که گزاشتم رو تنظیمات HIGH دیگه ریست نشد . مشگل چیه . پاورم جواب ماکزیمم کار گرافیک رو نمیده ؟ VGA : ASUS R9 270X
تو بازی سی پی یو هم دیگیره . اگه گرافیت برق کم برسه اییقد راحت اجرا نمیکرد.
بنظرم جواب ماکزیمم سی پی رو نمیده نه گرافیک . اینباره سی پی یو تو رو 99درصد بزار بعد رو یولترا تست کنید.

soheil_trustfull7
17-07-2014, 21:48
چه جوری مصرف سی پی یو رو بیارم پایین

roya.rashidi
17-07-2014, 22:09
چه جوری مصرف سی پی یو رو بیارم پایین
برو تو پاور اپشن .
chang plan setting --اونیکه تیک خورده رو بزن.
chang advance power setting
prosess power manegment
تو اینجا سه گزینه داری ماکسیموز رو بزار رو 99 --- هرچی کمتر کنی مصرف و کارایی سی پی یوت میاد پایین تر . دماشم پایین میاد.

soheil_trustfull7
17-07-2014, 22:31
آپشن کجا؟؟

roya.rashidi
17-07-2014, 22:33
آپشن کجا؟؟
برو کنترل پنل .
Power option
رو بزن
فقط دقت کن که کدون change plan setting رو بزنی اونی که تیک خورده .

soheil_trustfull7
22-07-2014, 19:01
این سیستم asus anti surge رو disable کنم مشکلی پیش نماید ؟

roya.rashidi
22-07-2014, 20:42
این سیستم asus anti surge رو disable کنم مشکلی پیش نماید ؟
تو اپشن من نیست این گزینه . احتمالا مربوط به گرافیک باشه .
تا حالا اسمشو نشنیدم ولی ظاهرا قعال باشه بهتره باز خودتون تحقیق کنید .