ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی لب تاپ و روشن نشدن lenovo z510

iCe m@n
03-07-2014, 01:18
سلام دوستان

یکی از دوستان من حدودا 1 ماه پیش یه لپ تا Lenovo Z510 خرید

امشب داشت باهاش کار میکرد یهو لب تاپ خود به خود خاموش شد و دیگه هم روشن نمیشه به هیچ عنوان

میخواستم ببینم مشکل از کجا هست؟ راهی هست که بشه روشنش کرد؟

یا اینکه حتما باید بره گارانتی ؟؟؟؟؟؟

نه ضربه ای هم خورده نه آب و اینا روش ریخته شده

یهو خود به خود خاموش شد و دیگه هم هرچی زدیم تو شارژ هرچی دکمه Power رو میزنیم اصلا روش نمیشه

حتی توی شارژ هم که میزنیم اون چراغ هاش که روشن میشه و نشون میده که داره شارژ میشه هم روشن نمیشه

afshin b
03-07-2014, 01:33
به شرکت گارانتی زنگ بزنین بیینین نظر اونا چیه. بنظر مشکل ساده ای نمیاد که خودتون بخواین کاریش کنین

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

امیر تتلو
03-07-2014, 03:06
اره احتمالا مادربردش مشگل پیدا کرده ولی من نمیدونم چرا دوستای ما دوست دارن خودشونو تو زحمت بندازن برای لب تابی که گارانتی داره و پول گاراتیش رو هم متقبل شدن و گارانتی باید پاسخگو باشه اما اینا دوست دارن خودشون دست کاری کنند درست کنن من این حرفو به همه میزنم نه شما دوست عزیز و اگه یه لب تاب رو ده بار هم ببرید گارانتی باز هم جواب شما رو میدند

saeid.saeid20
03-07-2014, 03:29
ببین یه سوال
منم دارم بلندگوی برای شما هم صدای یه طرف بیشتر از طرف دیگه هستش
برای من صدای سمت راستش بیشتر از سمت چپه
برای شما اینجریه ؟

ae2009
03-07-2014, 04:35
سلام دوستان

یکی از دوستان من حدودا 1 ماه پیش یه لپ تا Lenovo Z510 خرید

امشب داشت باهاش کار میکرد یهو لب تاپ خود به خود خاموش شد و دیگه هم روشن نمیشه به هیچ عنوان

میخواستم ببینم مشکل از کجا هست؟ راهی هست که بشه روشنش کرد؟

یا اینکه حتما باید بره گارانتی ؟؟؟؟؟؟

نه ضربه ای هم خورده نه آب و اینا روش ریخته شده

یهو خود به خود خاموش شد و دیگه هم هرچی زدیم تو شارژ هرچی دکمه Power رو میزنیم اصلا روش نمیشه

حتی توی شارژ هم که میزنیم اون چراغ هاش که روشن میشه و نشون میده که داره شارژ میشه هم روشن نمیشه

لپ تاپ من 5010 دل هست هیچ مشکلی نداشت یک صبح روشن کردم دیدم 15 ثانیه میاد قبل از اومدن ویندوز خاموش میشه. دادم برای تعمیر کلی پول گرفتن ولی الان احساس میکنم شاید قطعاتش در اثر ضربه جابجا شده بوده. محض اطلاعتون

golkoohi
07-07-2014, 00:57
ظاهرا دوران خرید لپ تاپهای با دوام و سخت جان گذشته.
حتی لپتاپهای تاپ برند معروفی مثل سونی وایو هم پس از یکی دو سال بی مقدمه ناگهان به خواب مرگ فرو می روند.
من کمتر از سه سال پیش یک لپ تاپ وایو مدل VPCSB 18GG خریدم. همه چیز هم بدون مشکل کار می‌کرد تا اینکه امروز در حالیکه چراغ هشدار پایین بودن شارژ باطری شروع به چشمک زدن کرد شارژر را به پریز زدم. اما سرم را که برگرداندم دیدم لپ تاپ خاموش شده. و دیگر هیچ!

بعد از این لحظه نه ذیگر هیچ چراغی به عنوان شارژ یا هرچیز دیگر روشن می شود و نه دکمه پاور هیچ اثری دارد. کلا خاموش خاموش است.
باطری این مدل پشت در تثبیت شده است. آن را هم در آوردم و کلا همه کارهایی که در سایتهای پشتیبانی سونی برای رفع اشکال و عیب یابی روشن شدن و شارژر و غیره هم هست انجام دادم. ولی همه چیز مرده است!

این مدل سه سال گارانتی ایران راهجو را هنگام خرید داشته. البته ظاهرا برای تعمیرات گارانتی باید دستگاه را باید به تهران فرستاد که اصلا جالب نیست.
از طرفی هارد آن حاوی خیلی از مطالب شخصی و شغلی است که به هیچ وجه صلاح نیست دیگران به آن دسترسی داشته باشند.

آیا خارج کردن هارد دیسک و تحویل لپ تاپ بدون هارد از لحاظ گارانتی قابل قبول است؟ یا اینکه بخواهم در حضور خودم هارد را خارج کنند و تحویل دهند؟

سوال دیگر اینکه می شود هارد را با استفاده از یک باکس هاردهای اکسترنال به یک PC وصل کرد و اطلاعات مورد نظر را از روی آن پاک کرد با توجه به اینکه سیستم آن ویندوز 7 64 بیت است؟

maziar205
07-07-2014, 06:51
حتی لپتاپهای تاپ برند معروفی مثل سونی وایو هم پس از یکی دو سال بی مقدمه ناگهان به خواب مرگ فرو می روند.
من کمتر از سه سال پیش یک لپ تاپ وایو مدل VPCSB 18GG خریدم. همه چیز هم بدون مشکل کار می‌کرد تا اینکه امروز در حالیکه چراغ هشدار پایین بودن شارژ باطری شروع به چشمک زدن کرد شارژر را به پریز زدم. اما سرم را که برگرداندم دیدم لپ تاپ خاموش شده. و دیگر هیچ!

بعد از این لحظه نه ذیگر هیچ چراغی به عنوان شارژ یا هرچیز دیگر روشن می شود و نه دکمه پاور هیچ اثری دارد. کلا خاموش خاموش است.
باطری این مدل پشت در تثبیت شده است. آن را هم در آوردم و کلا همه کارهایی که در سایتهای پشتیبانی سونی برای رفع اشکال و عیب یابی روشن شدن و شارژر و غیره هم هست انجام دادم. ولی همه چیز مرده است!

این مدل سه سال گارانتی ایران راهجو را هنگام خرید داشته. البته ظاهرا برای تعمیرات گارانتی باید دستگاه را باید به تهران فرستاد که اصلا جالب نیست.
از طرفی هارد آن حاوی خیلی از مطالب شخصی و شغلی است که به هیچ وجه صلاح نیست دیگران به آن دسترسی داشته باشند.

آیا خارج کردن هارد دیسک و تحویل لپ تاپ بدون هارد از لحاظ گارانتی قابل قبول است؟ یا اینکه بخواهم در حضور خودم هارد را خارج کنند و تحویل دهند؟

سوال دیگر اینکه می شود هارد را با استفاده از یک باکس هاردهای اکسترنال به یک PC وصل کرد و اطلاعات مورد نظر را از روی آن پاک کرد با توجه به اینکه سیستم آن ویندوز 7 64 بیت است؟
خوب اگر هارد را دربیارین احتمالا از گارانتی خارج میشه و باید با هزینه تعمییر کنید.

امیر تتلو
08-07-2014, 02:50

خودتو خسته نکن بگیر هاردو دربیار بعد با خرج خودت درستش کن اگه الانم بره گارانتی اونا الکی میگن به این دلیل یا اون دلیل خودتون خرابش کردید و در نهایت پول رو از شما میگیرند

New Ray
17-07-2014, 18:31
چند وقت پیش سیستم من z510 یکبار در میان روشن میشد !! هربار تا نصف لود ویندوز میومد خاموش میشد و دوباره روشن میکردم درست میشد.

ظاهرا به شارژ یه خازن مربوط میشد ... یه جا شنیدم برای این کار باید باتری و شارژر رو درمیاوردیم ولی باتری داخلی رو که نمیشه دراورد !

پس یاعلی گفتیم و چشم بسته دکمه پاور رو 10 ثانیه فشار دادیم که یهو بلندگو گفت: تق ! :n02: حدس بزنین چی شد ؟ درست شد :n09:

H.E.R.O.E.S
20-07-2014, 13:13
لب تاب من روشن می شه
سالمه دل همتون بسوزه
:p

New Ray
21-07-2014, 01:05
بنابر قوانین محترم انجمن ، مصوبه مدیران زحمتکش ، هرگونه اسپم حذف خواهد شد ! :n24:

New Ray
21-07-2014, 01:06
لب تاب من روشن می شه
سالمه دل همتون بسوزه
:p

بنابر قوانین محترم انجمن ، مصوبه مدیران زحمتکش ، هرگونه اسپم حذف خواهد شد ! :n24:

4030saeed
12-11-2014, 21:45
دوستان من وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم اولین بار بعد از صفحه bios دقیقا وقتی که آرم ویندوز میاد لپ تاپ خاموش میشه و دفعه دوم روشن میشه نمیدونم مشکل از کجاست خواهشا راهنمایی کنید
windows 8.1 enterprise
بایوس هم آپدیت کردم
خواهشا کمک کنید 1 ماه هم نمیشه لپ تاپ رو گرفتم تا الان اینجوری نشده بود

hkarbalayii
28-03-2020, 02:59
سلام با اینکه خیلی وقته گذشته اما دوستانی که خاموش میشه لنووشون بخاطر بروز نبودن سخت افزارهاشون هست حتما از نرم افزارهای بروز رسانی نرم افزارهای توی وب کمک بگیرید ...مشکلشون حل میشه من هم تمام نرم افزار هامروبروز رسانی کردم