ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست سایت

sadaf72
02-07-2014, 20:30
سلام
من چندتا نمونه سایت به همراه تمام کدهاش رو میخوام تا با روند کلی طراحی سایت اشنا بشم
میشه لطفا اگه کسی نمونه سایت داره اینجا قرار بده
یا اگه سایتی رو میشناسید که مرحله به مرحله طراحی رو اموزش بده
:n16:

Thor God
02-07-2014, 20:48
حرفه ای یا معمولی ؟
html5up عالیه. برای طراحی فلت و رسپانسیو.

sadaf72
03-07-2014, 08:11
حرفه ای یا معمولی ؟
html5up عالیه. برای طراحی فلت و رسپانسیو.

من که دیروز باهاتون صحبت کردم گفتم میخوام تازه شروع کنم
ترجیحا فارسی هم باشه بهتره

Thor God
03-07-2014, 10:34
در یاهو ؟ آها یادم اومد.:n16:
من فکر کردم قالب حرفه ای میخواید تا حرفه ای بشید چون کمتر کسی از این روش برای یادگیری استفاده می کنه.:n26:

ببینید واسه شروع از قالب های بلاگفا شروع کنید. همون قالب ساده که هیدر آبی داره و مین سفیده و بک گراند معمولی داره. همون رو بررسی کنید کلی چیز یاد میگیرد. بعدش قالب های حرفه ای تر بلاگفا رو شروع کنید که بک گراند عکس دارند و شادو استفاده شده و انواع بردر و گوشه های گرد و ... . و به طور کلی قالب سنگین تری به نظر میاد.
همین قالب ها برای شروع بهترین هستند و قالب های html5up زیادی حرفه ای هست و نمیتونید از قالب های این وبسایت برای یادگیری استفاده کنید.
قالب فروم پی سی ورلد هم برای شروع مناسبه و کد نویسی سبکی داره که میتونید کلی اطلاعات ازش کسب کنید

البته دقت کنید که ابتدا یک کتاب 10 15 صفحه ای برای html بخونید و با چند تا تگ ابتدایی و اساس کلی کد های html آشنا بشید و با یک پیش زمینه وارد این نحو یادگیری بشید که یک وقت از سوالات زیاد کلافه نشید. هر جایی هم که نفهمیدید یک تگ یا یک css برای چه کاری هست سرچ کنید.

موفق باشید.

hamedarian2009
03-07-2014, 15:07
بهترین منبع واسه یادگیری اینجا میتونه باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thor God
03-07-2014, 15:29
فیلم های آموزشی + w3schools + یادگیری از روی کد رو به برای ایشون گفتم ولی ایشون رو به این روش بیشتر تمایل دارند.
:n16:

sadaf72
10-07-2014, 17:19
یک نفر بیاد فداکاری کنه یه سایت رو در نظر بگیره از اول تا اخرشو مراحل طراحیش رو بگه بخدا خیلیا منتظر همچین چیزی هستن من که پاک گیج شدم

kian98
10-07-2014, 17:51
سلام
بهترین سایتی که من تابه حال دیدم برای یادگیری وب. ایرانی هم هست. آموزش مرحله به مرحله طراحی سایت رو هم داره.

sadaf72
11-07-2014, 12:12
سلام
بهترین سایتی که من تابه حال دیدم برای یادگیری وب. ایرانی هم هست. آموزش مرحله به مرحله طراحی سایت رو هم داره.

ممنون بابت راهنمایی بسیار خوبتون
سایت رو باز میکنم اما نمیتونم دانلود کنم فایل رو شما این فایل رو ندارین چون لینک دانلود مشکل داره

kian98
11-07-2014, 13:07
سلام
این آموزش مال سه سال پیش هست و فایل هاشون حذف شده برای همین لینک ها کار نمی کنند.می تونید بهشون پیام بفرستید تا اگه شد براتون فایل ها رو بفرستند.
باتشکر

hamedarian2009
11-07-2014, 16:59
یک نفر بیاد فداکاری کنه یه سایت رو در نظر بگیره از اول تا اخرشو مراحل طراحیش رو بگه بخدا خیلیا منتظر همچین چیزی هستن من که پاک گیج شدم

شما اول باید html و css و بعدش یه زبان سمت سرور مثل php رو آشنا بشین و دستوراتشو یاد بگیرین

kian98
11-07-2014, 19:59
سلام

ساختن یک سایت داینامیک هزار گیر و گرفتاری داره. که اگه تازه یه نفر استاد برنامه نویسی تحت وب پیدا بشه و بخواد تاپیک آموزشیش رو بزنه
فکر کنم تاپیکه حداقل 400 تا پست پشت سر هم بشه.

hamedarian2009
11-07-2014, 21:47
تو ایران کاملترین آموزشی که برای php به زبان فارسی هست پکیج تصویری آقای شهرکی هست که داخل همین پکیج دوتا پروژه عملی رو هم از اول انجام میده که پیشنهاد میکنم این پکیج تصویری رو تهیه کنید