PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای حل مشکل بلواسکرین و احتمالا خرید کولر CPU

mahddi
02-07-2014, 18:15
سلام
من سی پی یو core i7 920 دارم که 5 ساله داره با کولر اصلی خودش کار می کنه یه مشکلی براش پیش اومده به این صورت که در حین کار چند بار به فاصله زمانی دو سه دقیقه ای یه صدا از هدفون میاد و بعد چند دقیقه سیستم فریز میشه و بلو اسکرین می ده و احساس می کنم به دلیل خشک شدن خمیر و بالا رفتن گرما این مشکل بوجود اومده
راستش من اصلا اورکلاک نمی کنم و پول زیادی هم برای این کار ندارم و فقط می خوام سی پی یوم در کارهای سنگین مثل بازیها و ... داغ نشه و سیستم ریست نشه
من مادر بوردم Asus RAMPAGE II GENE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست
کیس Green silent storm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که از سطح مادربورد تا درب کیس 17.5 سانتیمتر هست
رمها هم Gskill سری Pi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و دارای هتسینک هستند که ارتقاع اونها از سطح مادربورد 6 سانتیمتر هستن
دوستان با توجه به محدودیت اندازه کیس و ارتفاع رمها و بودجه 120 هزارتومنی چه کولری پیشنهاد میدن؟

نظر خودم روی ThermalRight True Spirit 120M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست ولی نمیدونم توی این کیس جا میشه و به رمها گیر نمی کنه؟