ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکالیابی و تعمیر پاور خراب

adcomputer
02-07-2014, 15:52
سلام یه پاور مال چند سال پیش دارم که خراب شد اما دلیلش رو یادم نیست و عوضش کردم حالا میخوام تعمیرش کنم.
مشکلش هم اینکه اصلا روشن نمیشه نه خودش نه فنش نه سیستم رو روشن میکنه.
درش رو واکردم خیلی تمیزه اثری از سوختگی روی سیمپیچ ها نیست و خازن ها هم سالم بدون باد کردگی یا نشت مواد. فیوزش رو هم نگاه کردم به نظر سالم میاد و اثری از سوختگی نیست.
یه سوال اگر فیوز بسوزه اثر سوختگی داره یا همینجوری هم میسوزه؟
در کل خیلی پاور تمیزه نمیدونم مشکل چیه؟ راهنمایی میکنید ببنیم مشکل از کجاس

EXTREME
02-07-2014, 16:48
سلام یه پاور مال چند سال پیش دارم که خراب شد اما دلیلش رو یادم نیست و عوضش کردم حالا میخوام تعمیرش کنم.
مشکلش هم اینکه اصلا روشن نمیشه نه خودش نه فنش نه سیستم رو روشن میکنه.
درش رو واکردم خیلی تمیزه اثری از سوختگی روی سیمپیچ ها نیست و خازن ها هم سالم بدون باد کردگی یا نشت مواد. فیوزش رو هم نگاه کردم به نظر سالم میاد و اثری از سوختگی نیست.
یه سوال اگر فیوز بسوزه اثر سوختگی داره یا همینجوری هم میسوزه؟
در کل خیلی پاور تمیزه نمیدونم مشکل چیه؟ راهنمایی میکنید ببنیم مشکل از کجاس

فیوز رو باید تست بازر بگیرید از یک طرف راه باید بده از طرف دیگر نه اینطوری میشه فهمید سالمه

برای شروع کار هم باید ولتاژ گیری کنید در حالتی که پاور به برق است و دکمش 1 است باید ولتاژ سبز و بنفش رو بگیرید و عددشو بگید

یک علت مشکل میتونه از مسیر سبز که وظیفه سوئیچ کردن پاور رو داره باشه یک علت از خود فیوز علت های بعدی میتونه از مسیر سیم زرد 12 ولت و 12- ولت یعنی آبی باشه
علت بعدی خود فن پاور با جدا کردنش میشه فهمید

علت بعدی لحیم سردی قطعات روی برد

علت بعدی پل دیودی و خازن های 300 ولتی به همراه فت و ترانزیستور سوئیچینگ اولیه که باید خارج از برد بررسی بشن