ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب هارد با رابط IDE

Hamed-M1
02-07-2014, 13:14
سلام من یک هارد با رابط IDE دارم ولی نمیدونم چه طور اون رو به مادربورد متصل کنم مادربورد من ساتا SATA داره و الان یک هارد ساتا با یک فیش برق مشکی که برای هارد ساتا هست متصل شده . میریم برای هارد دوم این هارد از IDE متصل میشه اما در کیس من کابل Ide اول ( مستر ) به dvd rom بالا و دوم ( اسلیو) به cd rom و قسمت ابی رنگ به مادربورد تصب شده حالا برای این هارد ایا کاری میتوان کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
02-07-2014, 13:21
سلام من یک هارد با رابط IDE دارم ولی نمیدونم چه طور اون رو به مادربورد متصل کنم مادربورد من ساتا SATA داره و الان یک هارد ساتا با یک فیش برق مشکی که برای هارد ساتا هست متصل شده . میریم برای هارد دوم این هارد از IDE متصل میشه اما در کیس من کابل Ide اول ( مستر ) به dvd rom بالا و دوم ( اسلیو) به cd rom و قسمت ابی رنگ به مادربورد تصب شده حالا برای این هارد ایا کاری میتوان کرد؟

سلام .

از انجائي كه DVD Rom قادر به خواندن محتواي CD هم هست در نتيجه نيازي نيست كه از CD Rom استفاده كنيد . CD Rom را كنار بگذاريد و به جاي آن هارد ديسك IDE را به كابل متصل كنيد . دقت كنيد كه بايد جامپر Slave و يا Master اين هارد را بايد تنظيم كنيد .

Hamed-M1
02-07-2014, 13:47
اول برم سراغ هارد بعد میرم سراغ برق . خوب چیزی که تو کیس من هست dvd مستر و cd اسلیو قرار داده شده . با این وضعیت که cd را از کیس خارج میکنم باید dvd مستر و hdd اسلیو شود؟ در نظر داشته باشید هارد اصلی من sata هست نه ide و چیزی به نام جامپر ندیدم فقط یک جامپر بلاک توی عکس دیده میشه
با توجه به اینکه سیم برقی که از پاور اومده اول رفته تو cd بعد منشعب شده به dvd جای سیم ها را عوض کنم یعنی اول بره تو dvd و اون سر دوم که منشعب شده ازاد باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
برق هارد ide را از همین سوکت های سفید که ازاد هستند و به جایی وصل نیستن استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟

هارد سمت راست اصلی و هارد چپ ide و فرعی هست .

برای دیدن عکس با کیفیت بالا کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک سوال دیگر اگر من هارد جدید بخرم یعنی هارد سوم و SATA باشه مثل هارد اصلی که من در کیس دارم بازم اونجا جامپر داریم یا مستقیم از طریق کابل SATA به درگاه Sata 2 متصل کنم.

ata.royalfalcon
02-07-2014, 14:11
اول برم سراغ هارد بعد میرم سراغ برق . خوب چیزی که تو کیس من هست dvd مستر و cd اسلیو قرار داده شده . با این وضعیت که cd را از کیس خارج میکنم باید dvd مستر و hdd اسلیو شود؟ در نظر داشته باشید هارد اصلی من sata هست نه ide و چیزی به نام جامپر ندیدم فقط یک جامپر بلاک توی عکس دیده میشه
با توجه به اینکه سیم برقی که از پاور اومده اول رفته تو cd بعد منشعب شده به dvd جای سیم ها را عوض کنم یعنی اول بره تو dvd و اون سر دوم که منشعب شده ازاد باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
برق هارد ide را از همین سوکت های سفید که ازاد هستند و به جایی وصل نیستن استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟

هارد سمت راست اصلی و هارد چپ ide و فرعی هست .

برای دیدن عکس با کیفیت بالا کلیک کنید

یک سوال دیگر اگر من هارد جدید بخرم یعنی هارد سوم و SATA باشه مثل هارد اصلی که من در کیس دارم بازم اونجا جامپر داریم یا مستقیم از طریق کابل SATA به درگاه Sata 2 متصل کنم.

خوب چیزی که تو کیس من هست dvd مستر و cd اسلیو قرار داده شده . با این وضعیت که cd را از کیس خارج میکنم باید dvd مستر و hdd اسلیو شود؟

از آنجائي كه DVD Rom در قسمت بالاي كيس و HDD هم در پايين كيس نصب ميشود نصب ميشود چاره اي نيست كه DVD بصورت master و HDD هم بصورت Slave باشد .

در نظر داشته باشید هارد اصلی من sata هست نه ide و چیزی به نام جامپر ندیدم فقط یک جامپر بلاک توی عکس دیده میشه

منظورم جامپر هارد ديسك IDE بود . در عكسي كه گذاشتيد Jumper Setting بر روي ليبل هارد ديسك IDE نوشته شده .

مشكلي پيش نمياد .

از همين سوكتهاي چهار پين آزاد استفاده كنيد و مشكلي نيست . فقط دقت كنيد كه برعكس جا نزنيد گرچه به خاطر شكل نامتقارن اين كانكتور molex برعكس جا زدن امكانپذير نيست . به هر حال دقت كنيد .

براي هارد ديسكهاي SATA نيازي به Jumper Setting نيست ولي در بايوس بايد گزينه اول بوت را روي هارد ديسكي كه ويندوز روي آن نصب شده تنظيم كنيد .

Hamed-M1
02-07-2014, 14:24
با تشکر از راهنمایی شما اگر مقدور هست به تاپیک زیر سری بزنید و سوالاتی که مطرح کردم در صورت امکان پاسخ دهید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
02-07-2014, 16:51

به نظر من هارد رو بزار مسیتر دی وی دی رام اسلیو برای سی دی رام اگه برات مهمه یک تبدیل ساتا به ide بزار

ولی به نظر من هردوشو رد کن یک رایتر ساتا بگیر به جاش

Hamed-M1
02-07-2014, 23:18
مشکل جدید . این کابل IDE من اون سوکت وسط (خاکستری اسلیو ) اصلا به هارد نمیرسه . چه کار کنم؟

تو شکل همونطور که مشخصه من هارد رو گذاشتم تو محل فلاپی که تازه اون جا هم لقه و الله بختکی گذاشتمش . وگرنه اصل جاش تو همون قسمتی که کابل قرمز هست هستش

ata.royalfalcon
03-07-2014, 08:24
مشکل جدید . این کابل IDE من اون سوکت وسط (خاکستری اسلیو ) اصلا به هارد نمیرسه . چه کار کنم؟

تو شکل همونطور که مشخصه من هارد رو گذاشتم تو محل فلاپی که تازه اون جا هم لقه و الله بختکی گذاشتمش . وگرنه اصل جاش تو همون قسمتی که کابل قرمز هست هستش

در عکسی که گذاشتید DVD Rom در بالاترین قسمت کیس نصب شده . پس باز کنید و آنرا در پایینترین جای ممکن (که نزدیک F.D.D هست) نصب کنید و H.D.D قدیمی IDE را هم در قسمت بالای محفظه هارد دیسک کیس نصب کنید تا DVD Rom و H.D.D نزدیک هم باشند .