ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ 2.5 تا 3

AliSub
01-07-2014, 20:21
سلام
من یه لپ تاب می خوام همه کاره و کار اون چنانی هم ندارم باهاش. فقط کمی بازی و برنامه متلب و یه چیز میخوام که برام بمونه و دیگه پس از چند سال کم نیاره
پنل IPS و فول اچ دی بودن برام خیلی مهمه
پس از گشت و گذاری به لپ تاب ایسر V3 رسیدم :Acer-Aspire-V3-571G-73638G1TMaii

میخواستم بودم این چجور لپتابی و کیفیت ساخت بالایی داره یا نه؟

و ایا ارزش داره بیشتر پول بدم و برم سراغ سری N56?????

----------------------------------
اگر فول اچ دی بودن رو بیخیال بشم تا 3000 تومن چی پیشنهاد میدین؟
فقط صفحه نمایشش خوب باشه

ممنون میشم کمکم کنید . .. .

mg_mahyar
02-07-2014, 04:12
پول بیشتر بزاری ارزشش رو داره
من یکی برای نزدیکان خریدم و خوبه ولی کندی هایی هم داره به خاطر هارد 5400 دور در دقیقه
البته بدنه کیفیت بالایی نداره ولی خوب در قیمت خودش یهترینه

sajjadgameactor
03-07-2014, 13:32
یک لپتاب جدید از لنوو که قیمتش به طرز عجیبی مناسبه :n04:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mg_mahyar
03-07-2014, 16:58
سلام
من یه لپ تاب می خوام همه کاره و کار اون چنانی هم ندارم باهاش. فقط کمی بازی و برنامه متلب و یه چیز میخوام که برام بمونه و دیگه پس از چند سال کم نیاره
پنل IPS و فول اچ دی بودن برام خیلی مهمه
پس از گشت و گذاری به لپ تاب ایسر V3 رسیدم :Acer-Aspire-V3-571G-73638G1TMaii

میخواستم بودم این چجور لپتابی و کیفیت ساخت بالایی داره یا نه؟

و ایا ارزش داره بیشتر پول بدم و برم سراغ سری N56?????

----------------------------------
اگر فول اچ دی بودن رو بیخیال بشم تا 3000 تومن چی پیشنهاد میدین؟
فقط صفحه نمایشش خوب باشه

ممنون میشم کمکم کنید . .. .

به نظرم گزینه خوبی داری و نمیتونی بهتر پیدا کنی خصوصا اینکه ماینتور برات مهمه.
بقیه برند ها پردازنده سری U دارند که فکر نکنم به درد بخوره.
البته اگر بازی زیاد نمیکنی و بازی هات سبکه میتونی سراغ گزینه های دیگم بری مثلا با پردازنده 4200M یا 4500U
__________________________________________________ ____________________________________

شاید Asus N75SL گزینه خوبی باشه. پردازنده معقولی داره. Core i5 2450M
صفحه نمایش : Full HD - LED backlight- "17.3
البه یه نمه قدیمی هست ولی برای شما میتونه گزینه خوبی باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AliSub
03-07-2014, 23:23
من یکی برای نزدیکان خریدم و خوبه ولی کندی هایی هم داره به خاطر هارد 5400 دور در دقیقه

یک لپتاب جدید از لنوو که قیمتش به طرز عجیبی مناسبه :n04:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظرم گزینه خوبی داری و نمیتونی بهتر پیدا کنی خصوصا اینکه ماینتور برات مهمه.
بقیه برند ها پردازنده سری U دارند که فکر نکنم به درد بخوره.
البته اگر بازی زیاد نمیکنی و بازی هات سبکه میتونی سراغ گزینه های دیگم بری مثلا با پردازنده 4200M یا 4500U
__________________________________________________ ____________________________________

شاید Asus N75SL گزینه خوبی باشه. پردازنده معقولی داره. Core i5 2450M
صفحه نمایش : Full HD - LED backlight- "17.3
البه یه نمه قدیمی هست ولی برای شما میتونه گزینه خوبی باشه

سلام دوستان ممنون از پاسختون
الان یه لپتاب دیدم از لنوو که جدیده و کانفیگ خوبی داره فقط i5 سری u هستLenovo Ideapad Z50-70
برای من که کارام سبکه و اونچنان هم بازی نمی کنم پاسخگو هست؟
---------
البته اصلا نمیتونم از N56 دل بکنم!!!!!
کیفیت ساخت هم خیلی برام مهمه

AliSub
03-07-2014, 23:25

هارد N56 هم 5400 ار پی ام هست. اینم پس سرعتش کنده نه؟؟؟؟

میشه هارد یا درایو نوری در اورد و یه SSD جاش گذاشت؟

lionf3
03-07-2014, 23:36

بله میشه
شما میتونین ۱ تومن هم هزینه هارد SSD کنید که با این بودجه شما مغایرت داره.

mg_mahyar
04-07-2014, 00:01

نیازی نیست میتونی با زیر 200 تومن یک هارد 7200 دور جایگزین کنید. اما فعلا نیازی نیست فقط اگر دچار کندی شدید بونید مال اونه خصوصا هنگام باز شدن نرم افزار یا عکس یا هر نوع خواندن اطلاعات از روی هارد

در مورد اون لپ تاپ هم من ندیدم توی بازار ولی اگر صفحه براق نداره خوبه.
لینک مقایسه قدرت پردازشش هست.
چون نوشتی بازی من سری U پیشنهاد ندادم وگرنه اگر نخواهید بازی کنید گزینه خوبیه.(بازی های نرمال ایرادی نداره در حد انگری برد و ژنرال و ... ولی اگر قراره 5 ساعت بشینی پاش برای بازی اصلا توصیه نمیکنم پردازنده سری U رو. ولی برای 30-60 دقیقه بازی سبک به نظرم ایرادی نداره.)

sajjadgameactor
04-07-2014, 00:27
پردازنده های سری U کم مصرف هستند و فرکانس پایین ترین دارن و در نتیجه دمای کمتری ایجاد میکنند و در نتیجه برای مصارف طولانی مدت بهتر هم هستند و منظور از این سری کیفیت پایین ساخت نیست که نتونن 5 ساعت دووم بیارن !!! جدیدترین بازی های روز هم با این سی پی یو به بهترین نحو اجرا میشن و گلوگاه اصلی روی گرافیک هست.
روی هارد 5400 دور و 7200 دور زیاد وسواس نشون ندید. فرقش فقط زمان اولین اجرای نرم افزار مشخصه که اگر 5400 دور 10 ثانیه طول میکشه با 7200 دور 9 ثانیه ممکنه طول بکشه و اصلا فرقش رو متوجه نمیشید. حتی 5400 دور به خاطر دور پایین تر مصرف کمتری هم داره و برای لپتاب شاید بهتر باشه.

mg_mahyar
04-07-2014, 01:09
پردازنده های سری U کم مصرف هستند و فرکانس پایین ترین دارن و در نتیجه دمای کمتری ایجاد میکنند و در نتیجه برای مصارف طولانی مدت بهتر هم هستند و منظور از این سری کیفیت پایین ساخت نیست که نتونن 5 ساعت دووم بیارن !!! جدیدترین بازی های روز هم با این سی پی یو به بهترین نحو اجرا میشن و گلوگاه اصلی روی گرافیک هست.
روی هارد 5400 دور و 7200 دور زیاد وسواس نشون ندید. فرقش فقط زمان اولین اجرای نرم افزار مشخصه که اگر 5400 دور 10 ثانیه طول میکشه با 7200 دور 9 ثانیه ممکنه طول بکشه و اصلا فرقش رو متوجه نمیشید. حتی 5400 دور به خاطر دور پایین تر مصرف کمتری هم داره و برای لپتاب شاید بهتر باشه.

فرکانس سری U پایینه و اگر روش فشار بیاد زیاد میشه و در حد مدلهای M میرسه.
این فشار برای طولانی مدت مناسب نیست توی بازی این فشار میاد.
اگر حرف شما درست بود توی لپ تاپ های گیمینگ یک 4500U میزاشت و گرافیک خوب.ولی شما مدلهای ایسوز رو ببین یا MSI کدومشون سری U هستند؟ شده پردازنده Core i5 قدیمی بزارند نمیرند u استفاده کنند.

mg_mahyar
04-07-2014, 01:10

در مورد هارد هم بافرشون هم فرق داره نه فقط دور در دقیقه

mojtabaivi
04-07-2014, 10:53
به نظر من همون مدلی که خودت گفتی خوبه

AliSub
04-07-2014, 10:54
من دیروز رفتم یه مغازه و Z510 یدم ولی اصلا از بدنش خوشم نیامد. ایسوز رو ادم میبینه کیف میکنه
ایسر هم V3 دیدم ولی همه فروشنده ها میگفتن خیلی داغ میکنه!!!!!!!

احتمالا یکم بیشتر پول جمع کنم و N56 رو بگیرم. باز مطمئنم یه چندسال بیشتر برام میمونه!!!!!:n13:

در مورد هارد هم والا الان رو پی سی خونه یه ساتا2 دارم که 7200 ار پی ام هست. خیلی جاها این کم بودن سرعت هارد رو کاملا حس میکنم!!!
تا برسه به 5400 ار پی ام

حالا همین لپتاب میگیرم سرعتش اگر کم بود در اینده ای دووووووررررر یه SSD 64 میگیرم توش ویندوز و برنامه نصب میکنم.:n06:

لنوو هم Z510 خیلی کانفیگ عالی داره ولی واقعا صفحه نمایشش بیکیفیته (((البته ندیدم ولی خیلی بد تعریف میکنن))) (((( از 4540 اچ پی هم یعنی کیفیتش پایینتره؟؟؟؟؟:n13: ))))
البته یکم برند گرا هم هستم:n03:

راستی یه سوال دیگه این گرافیک GeForce 840M بدردی هست؟ سایتی سراغ ندارین بنچ مارک گرافیک هم داشته باشه؟؟؟؟
ممنون بچه ها خیلی کمکم کردید.:n16::n12:

AliSub
04-07-2014, 10:57
به نظر من همون مدلی که خودت گفتی خوبه

کدوم؟
z510 --- V3 ---- N56 -----Z50

sajjadgameactor
04-07-2014, 11:55
فرکانس های پایه سری U حدود 1.7 هست که تا 2.6 بالا میتونه بره ولی فرکانس پایه سری M چیزی حدود 2.5 هست که تا 3.2 میتونه بالا بره و برابر نیست.

نکته مهمتری ک هست ( این اطلاعاتم تا نسل دوم Core i ها میدونم صادق بود و الان هم فکر میکنم همینطور باشه ) فرکانس پایه توی کارهای سنگین مهمه. سی پی یو های Core i طوری ساخته شدن که زمانی ک یک برنامه فقط میتونه از یک هسته استفاده کنه فرکانس هسته رو بالا ببرن ، نه تمام هسته ها با هم. یعنی طبق اطلاعاتی ک من داشتم اگر یک سی پی یو فرکانس پایش 1.7 بود و تا 2.6 میتونست بالا بره. فقط زمانی که از یک هسته استفاده میکنه فرکانس رو تا 2.6 بالا میتونه ببره. اگر از 2 هسته بخواد استفاده کنه مثلا تا 2.2 بیشتر این 2 هسته رو نمیتونه بالا ببره. 3 هسته تا 1.8 و زمانی ک بخواد از هر 4 هسته استفاده کنه از همون فرکانس پایه استفاده میکنه و نمیتونه سرعت رو از اون بالاتر ببره. بنابراین توی کارهای سنگین مثل بازی که از تمام هسته ها استفاده میشه هر چهار هسته در فرکانس پایه کار میکنن.

mg_mahyar
04-07-2014, 12:42
من دیروز رفتم یه مغازه و Z510 یدم ولی اصلا از بدنش خوشم نیامد. ایسوز رو ادم میبینه کیف میکنه
ایسر هم V3 دیدم ولی همه فروشنده ها میگفتن خیلی داغ میکنه!!!!!!!

احتمالا یکم بیشتر پول جمع کنم و N56 رو بگیرم. باز مطمئنم یه چندسال بیشتر برام میمونه!!!!!:n13:

در مورد هارد هم والا الان رو پی سی خونه یه ساتا2 دارم که 7200 ار پی ام هست. خیلی جاها این کم بودن سرعت هارد رو کاملا حس میکنم!!!
تا برسه به 5400 ار پی ام

حالا همین لپتاب میگیرم سرعتش اگر کم بود در اینده ای دووووووررررر یه SSD 64 میگیرم توش ویندوز و برنامه نصب میکنم.:n06:

لنوو هم Z510 خیلی کانفیگ عالی داره ولی واقعا صفحه نمایشش بیکیفیته (((البته ندیدم ولی خیلی بد تعریف میکنن))) (((( از 4540 اچ پی هم یعنی کیفیتش پایینتره؟؟؟؟؟:n13: ))))
البته یکم برند گرا هم هستم:n03:

راستی یه سوال دیگه این گرافیک GeForce 840M بدردی هست؟ سایتی سراغ ندارین بنچ مارک گرافیک هم داشته باشه؟؟؟؟
ممنون بچه ها خیلی کمکم کردید.:n16::n12:
گرما توی تاپ پد حس میشه که با موس مشکل تقریبا حله
اگر میتونی بودجه اضافه کنی در مورد ایسوز شک نکن

mojtabaivi
04-07-2014, 13:27
کدوم؟
z510 --- V3 ---- N56 -----Z50
v3 منظورم بود
توی این سایت هم بنچمارک ها و رتبه بندی گرافیک ها هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا حرف من اینه که به میزان نیازت لپ تاپ بخر... اگه واقعا گیمر حرفه ای نیستی نیاز نیس پول به گرافیک بدی... چون همونطور که میدونی گرافیک و سی پی یو خیلی توی قیمت تاثیر گذارند
متلب هم اگه حرفه ای کار نمیکنی که یه سی پی یو معمولی کارت رو راه می ندازه.... اگه حرفه ای کار میکنی هم که خب اصلا لپ تاپ به درد متلب نمیخوره در این حالت، چون زمان ران ممکنه به بالای یک روز بکشه و دسکتاپ واسش بهتره
ولی صفحه ی فول اچ دی آی پی اس رو به نظر من بیخیال نشو، چون اگه واقعا با این نوع صفحه حال میکنی خریدن لپ تاپی با کیفیت پایین تر صفحه به شدت اذیتت میکنه
من خودم n46 دارم، با اینکه فول اچ دی نیست ولی چون کیفیتش نسبت به سایر اچ دی ها بالاتره و چون 14 اینچه و تراکم پیکسلیش بالاتره، واقعا کار کردن با یه اچ دی معمولی 15.6 اینچی اذیتم میکنه
خلاصه نظر من اینه که سی پی یو i5 و حتی i3 و حتی سری u هم شاید کفافت رو بده
گرافیکم 840 زیاده، پول اضافه

AliSub
07-07-2014, 20:09
سلامی دوباره

راستی دوستان میشه دی وی دی رام برداشت بجاش یه SSD قرار داد؟
یا فقط جای هارد میشه گذاشت؟

mojtabaivi
07-07-2014, 20:28
سلامی دوباره

راستی دوستان میشه دی وی دی رام برداشت بجاش یه SSD قرار داد؟
یا فقط جای هارد میشه گذاشت؟
آره میشه گذاشت

AliSub
08-07-2014, 01:09
آره میشه گذاشت
پس این دهنه دی وی دی رایتر چطور میشه؟
برداشته میشه؟

mojtabaivi
08-07-2014, 09:59
آره کلا جایگزین میشه

lionf3
09-07-2014, 14:27
پس این دهنه دی وی دی رایتر چطور میشه؟
برداشته میشه؟

با هارد SSD جاگزین میشه دوستِ من

AliSub
16-07-2014, 12:51
سلام
N56JN رو با گرافیک 840 رو میتونم توی تهران با چه قیمتی گیر بیارم؟ قیمت کف بازار چنده؟
دی جی کالا زده 3299000 تومن

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34~27.2 × 255 × 380 میلی‌متر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 840M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

mg_mahyar
16-07-2014, 18:29
قبل از خرید در مورد جایگزینی هارد و DVD سوال کن حتما. میترسم ظاهرش به هم بریزه. من فقط توی مدل گیگا بایت دیدم راحت جایگزین میشه. ضمنا معمولا توی بازار نهایتا تا 100 تومن ارزون تر میتونی گیر بیاری

AliSub
16-07-2014, 22:21
قبل از خرید در مورد جایگزینی هارد و DVD سوال کن حتما. میترسم ظاهرش به هم بریزه. من فقط توی مدل گیگا بایت دیدم راحت جایگزین میشه. ضمنا معمولا توی بازار نهایتا تا 100 تومن ارزون تر میتونی گیر بیاری

ممنون
والا SSD رو الان نمیخوام بزارم. در اینده یه SSD میگیرم جای HDD میزارم ویه هارد اکسترنال میگیرم.
برای گذاشتن اس اس اس دی جای دیویدی هم این عکسهارو توی سایتهای خارجکی پیدا کردم که ssd رو تو یه قاب میزارن!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$T2eC16ZHJHsFGlW8Eky8BR)6eO(LUg~~60_35.JPG

برای N56JN با گرافیک GT840 هم بخاطر بی پولی:n27: 2.000.000 تومن رو پیش دادم و تا 11 ماه، ماهی 145.000 تومن. که در کل لپتاپ برام 3.600.000 وایساد :n28: ویندوز هم توش نصب میکنه.

راستی رفیق خیلی ممنون که کمکم کردی. هم تو این تاپیک و هم تواین چند وقتی همه ی پستات تو بخش لپ تاب رو مطالعه کردم. سپـــــاس :n12::n16:

mad66m
17-07-2014, 23:57
.................

AliSub
19-07-2014, 00:21
سلام
الان داشتم تو بعضی از سایتها گرافیک 840 رو میدیدم به نظر میرسه اونچنان گرافیک قویی نیست.
الان این گرافیک در چه حدیه ؟ میتونه بیشتر بازی ها رو بکشه!!
البته اینم بگم که من لب تاپو برای بازی نخریدم.:n13:

NOR-1
19-07-2014, 06:26
سلام
N56JN رو با گرافیک 840 رو میتونم توی تهران با چه قیمتی گیر بیارم؟ قیمت کف بازار چنده؟
دی جی کالا زده 3299000 تومن

وقتی n56jk هست ارزش داره واسه 200 تومان بیخیال GTX760m بشی؟

AliSub
19-07-2014, 09:05
وقتی n56jk هست ارزش داره واسه 200 تومان بیخیال GTX760m بشی؟

اره درسته
JR خیلی بهتره ولی خب چون اونچنان بازی نمیکنم گرافیک برام مهم نبود. ولی خب خرید 760 عاقلانه تر بود:n27:
حالا فردا پس فردا این لپتاب بدستم میرسه. یه تست میگیرم نظرمو در بارش مینویسم

راستشو بخوای اول لب اپ 1700 میخواستم بگیرم بعد شد z510 بعد شد V3 با مانیتور FHD بعد هم رسیدم به N56 یکم دیگه صبر میکردم میرسیدم به n550 گفتم سریعتر بخرم تا الکی پولمو دور نریختم :n02: