ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا من همیشه خستم؟

MƐΛИĪИƓĿƐSS
01-07-2014, 19:31
با سلام خدمت دوستان عزیز.من یه مشکلی دارم اونم اینه که من بیشتر اوقات خستم و احساس خواب آلودگی دارم(معتاد نیستم اشتباهی گرفتید)و بعد از کار های سنگین یا بلند شدن از خواب احساس سرگیجه دارم و برای چند لحظه اطراف رو سیاه میبینم. همه گفتن از کم خونیه ولی ازمایش که دادم کم خونی نداشتم.
شما میتونید کمکم کنید یا تجربیاتتونو در اختیارم بذارید؟ممنون میشم
اینم بگم که در ماه مبارک رمضان خیلی بهترم و اون احساست رو ندارم فکر کنم از تجمع مواد چربی یا سمی درون بدنم باشه ولی نمیدونم.!!!

Abdolreza2012
01-07-2014, 19:41
با سلام خدمت دوستان عزیز.من یه مشکلی دارم اونم اینه که من بیشتر اوقات خستم و احساس خواب آلودگی دارم(معتاد نیستم اشتباهی گرفتید)و بعد از کار های سنگین یا بلند شدن از خواب احساس سرگیجه دارم و برای چند لحظه اطراف رو سیاه میبینم. همه گفتن از کم خونیه ولی ازمایش که دادم کم خونی نداشتم.
اینم بگم که در ماه مبارک رمضان خیلی بهترم و اون احساست رو ندارم فکر کنم از تجمع مواد چربی یا سمی درون بدنم باشه ولی نمیدونم.!!!

سلام
شما حتما یه دکتر برای چک کردن قلبتون برید
چک کردن قلب علاوه بر این که مشخص میکنه این مشکل از قلبتون نیست
میتونید از سلامتیتون هم با خبر بشید

laxer
01-07-2014, 20:10

چند سال سن دارید؟
مونث یا مذکر؟
سابقه بیماری قبلی؟

MƐΛИĪИƓĿƐSS
01-07-2014, 22:16
چند سال سن دارید؟
مونث یا مذکر؟
سابقه بیماری قبلی؟

من 17 سالمه
پسر هستم
سابقه هم ندارم

bestmovie
01-07-2014, 22:22
علاوه بر قلب آزمایش قدد هم بدید شاید هم مشکل از قند خونتون باشه

ir.warez
01-07-2014, 22:33
با سلام.

دوست عزیز احتمالا باید نوجوان باشید.بنده هم این مشکل رو داشتم.مشکل شما از کم تحرکی است.اول پیش یه متخصص برید و از برنامه های سبک ورزشی شروع کنید.
احتمالا چیز بلندی رو چند وقت پش بلند نکردین که ؟ ( منظورم افتادن ناف هست که عمومیت داره )
بی تحرکی بزرگترین دشمن سلامتی هست.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
01-07-2014, 23:09
با سلام.

دوست عزیز احتمالا باید نوجوان باشید.بنده هم این مشکل رو داشتم.مشکل شما از کم تحرکی است.اول پیش یه متخصص برید و از برنامه های سبک ورزشی شروع کنید.
احتمالا چیز بلندی رو چند وقت پش بلند نکردین که ؟ ( منظورم افتادن ناف هست که عمومیت داره )
بی تحرکی بزرگترین دشمن سلامتی هست.

سلام دوست گرامی.بله من قبول دارم کم تحرکم و فقط هفته ای یک بار فوتسال بازی میکنم و بقیه هفته رو سرگرم تلویزیون و .... هستم. همونطور که دوستامونم گفتن باید ازمایش قند و تست قلبی هم بدم ببینم چی میشه انشا الله که خوب بشم

laxer
01-07-2014, 23:37
من 17 سالمه
پسر هستم
سابقه هم ندارم

نیاز به آزمایش خون هست.
باید از جهت کم کاری تیروئید , کم خونی , هیپوگنادیسم و غیره .. بررسی بشید.

به متخصص داخلی یا پزشک عمومی مراجعه کنید.

lionf3
01-07-2014, 23:58
به نظر میرسه کم خونی دارید.
بهترین و راحت ترین کار اینه برین پیشِ پزشک و یه آزمایش خون بدید
اون موقع همه چیز مشخص میشه.

hopee
02-07-2014, 00:03
سلام
چند وقته این نشانه ها رو دارید؟
وقتی سرگیجه دارید احساس میکنید دنیا دورتون میچرخه یا فقط یه مقدار دیدتون تار میشه ؟
مدفوعتون رنگش عوض نشده؟ مثلا مثل قیر یا تیره نشده؟اخیرا خونریزی نداشتید؟سابقه کم خونی ندارید تو خونوادتون؟
تنگی نفس ، درد قفسه سینه ، تپش قلب ، وروم پا ، گواتر و ... ندارید ؟

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-07-2014, 00:26
سلام
چند وقته این نشانه ها رو دارید؟
وقتی سرگیجه دارید احساس میکنید دنیا دورتون میچرخه یا فقط یه مقدار دیدتون تار میشه ؟
مدفوعتون رنگش عوض نشده؟ مثلا مثل قیر یا تیره نشده؟اخیرا خونریزی نداشتید؟سابقه کم خونی ندارید تو خونوادتون؟
تنگی نفس ، درد قفسه سینه ، تپش قلب ، وروم پا ، گواتر و ... ندارید ؟

سلام من آزمایش خون دادم و معلوم شد که کم خونی ندارم
وقتی دچار سرگیجه میشم برای چند لحظه همه جا رو سیاه میبینم.
هیچ کدوم از نشانه هایی رو که گفتید رو هم ندارم.تقریبا 3 سال هست که این مشکلو دارم
نمیدونم ربطی داره یا نه ولی فشار خون خیلی خفیف هم دارم که ارثیه

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-07-2014, 00:31
میدونید دوستان احساس می کنم سنگینم و اصلا چابک نیستم.
باید به فکر خون دادن یا حجامت باشم
تا اون جایی که پرسیدم مواد سمی و اضافی داخل بدنم هست که باید تخلیه بشن.
راستی من زخم معده دارم.ربطی بهش داره؟؟
(چون تو زیست دوم دبیرستان یه چیزایی نوشته شده بود و الانم یادمه)

Gregar
02-07-2014, 00:35
منم این مشکل رو دارم . البته کم خونی دارم و کم کاری تیروئید هم دارم . از این جوش های چرکی هم زیاد میزنم . کلا داغونم :n02:

دکتر که رفتم گفت علاوه بر درمان واسه کم خونی و کم کاریت یه سر برو حجامت . حجامت که کردم تا حدودی اوضاعم بهتر شد . ولی به هر حال هیچی دارو نمیشه . هنوز نرفتم واسه دکتر کم خونی و کم کاری . پیشنهاد میکنم حجامت رو هم یه امتحان بکنی .

hopee
02-07-2014, 00:39
به نظر بنده پیش یه پزشک خوب برید تا یه شرح حال خوب ازتون بگیره
با توجه به زخم معدتون به احتمال زیاد مشکل کم خونی دارید ، آزمایش خون رو تکرار کنید ، آزمایش تیروئید هم میتونه کمک کننده باشه.
البته با توجه به شرح حالی که دادید خیره شدن زیاد به مانیتور و کم تحرکی هم میتونه مطرح باشه.
بازم میگم ، بهترین کار اینه که به یه پزشک خوب مراجعه کنید و چکاپ بشید.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-07-2014, 00:42
منم این مشکل رو دارم . البته کم خونی دارم و کم کاری تیروئید هم دارم . از این جوش های چرکی هم زیاد میزنم . کلا داغونم :n02:

دکتر که رفتم گفت علاوه بر درمان واسه کم خونی و کم کاریت یه سر برو حجامت . حجامت که کردم تا حدودی اوضاعم بهتر شد . ولی به هر حال هیچی دارو نمیشه . هنوز نرفتم واسه دکتر کم خونی و کم کاری . پیشنهاد میکنم حجامت رو هم یه امتحان بکنی .

آره حتما باید از این وضعیت در بیام.
آخه بدبختی من کم تحرکم ورز ش هایی هم که میکنم همه کم تحرکن
ولی نمیتونم ترکشون کنم مخصوصا ماهی گیری رو.ای جاااااااااان
حالم عوض شد

Gregar
02-07-2014, 00:50
آره حتما باید از این وضعیت در بیام.
آخه بدبختی من کم تحرکم ورز ش هایی هم که میکنم همه کم تحرکن
ولی نمیتونم ترکشون کنم مخصوصا ماهی گیری رو.ای جاااااااااان
حالم عوض شد

دقیقا مثل خودمی . کم تحرک . البته منم سن تو بودم تحرکم بیشتر بود اما الان بدتر هم شده . سعی کن مثل من نشی وگرنه تو سن 24 سالگی پدرت در میاد . حتی خطر افسردگی داره .

Ali_Best
02-07-2014, 01:04
دوست من راهنمایی های بچه ها خوبه

ولی به چیزی که میگم خیلی خوب دقت کن
بدن پس از دریافت مواد غذایی نیاز به سوزوندن این انرژی ها داره
قطعا و قطعا کم تحرکی باعث همه این هایی که شما میگی میشه
(اگه سابقه بیماری و یا موردی ارثی نداشته باشید)

مکانیسم بدن که سوخت و سازه اگه درست انجام نشه طبیعیه این موارد پیش بیاد
یعنی اگه این طوری نباشی غیر طبیعی هستی

اکیدا توصیه میکنم ورزش منظم و با برنامه داشته باشی
متاسفانه و متاسفانه در کشور ما به این موضوع به شدت بی توجهی میشه. نتیجه این مورد نه فقط بدن ناسالم و بلکه فکر ناسالمم هست
(عقل سالم در بدن سالم)

برای امثال سن شما و خاصه که پسر هم هستی ورزش همیشه هست
ماهیگیری خوبه. و واقعا جذابه اما به عنوان تفریح بهش نگاه کن و نه ورزش
الآن شما میتونی مثلا با ثبت نام در یک باشگاه بدنسازی هم برنامه دقیق و منظم برای ورزشت تو زندگی داشته باشی
ضمن اینکه اعتماد به نفست بالاتر میره و از اون طرف احساس قدرت میکنی
یعنی به حسی میرسی که خودت رو مجبور میکنی لحظه ای هم به این مسائل حتی فکر نکنی

خود من خیلی ورزش میکردم
در دوره ای به دلایلی کنار گذاشتم. قاطعانه میگم اثری وحشتناک تو زندگیم از همه نظر گذاشته بود
چند سالی هست که مجددا منظم دارم ورزش میکنم و واقعا تاثیر خیلی زیادی در زندگیم گذاشته و میشه گفت با هرگونه مسئله ای براحتی کنار میام و حلشون میکنم
ورزشو فراموش نکن

حتی این قدر بهت بگم سر یه موضوعی (حساسیت فصلی) با یک پزشکی صحبت میکردم و از تاثیر ورزشی که چند ماه بود منظم انجام میدادم براش گفتم
فکرشم نمیکرد این همه موثر بوده باشه
میخوام بگم دکتر رفتن خوبه. ولی اکثرا این قشر پزشکا افراد تحصیل کرده ای هستند که نمیشه گفت ورزش رو به عنوان یه ابزار ببینند.
هر دکتری بری... هیچیت هم نباشه یکی دو تا قرص برات مینویسه
ولی شما کاری کن که خودت بتونی مدیریت داشته باشی روی بدنت و نه با دارو

همیشه سلامت و شاد باشی

alittlequestion11
02-07-2014, 08:34
خستگی یک علامت بسیار عمومی هست و در خیلی از بیماری ها دیده میشه
از کم خونی ساده و کم خوابی و این چیزهای ساده گرفته تا خطرناک ترین بیماری ها
باید به دکتر برید تا همه چیز رو در نظر بگیره و بعد تشخیص بده

promaproma
02-07-2014, 09:51
دوست عزیز یکی از دلایل عمده خستگی کثیف شدن خون هست. به دلایل مختلف.

راهش هم حجامت هست.

tosan622
02-07-2014, 09:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطف کن اینجا bmi خودتو اندازه بگیر. اگه بالای 25 بود سعی کن کم کم بیاریش زیر 25. بین 20 و 25 نرمال تلقی میشه

خوابت رو کاملا میزون کن . حداقل 8 ساعت. زمان شروع و پایان خواب هم میزون باشه

میوه جات و سبزیجات و آب زیادتر بخور

مراجعه کن به پزشک تا مشکلتو پیگیری کنه

حالا جالب اینجاست که من خودم توی همه موارد فوق مشکل دارم :n02:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-07-2014, 12:34
دوست من راهنمایی های بچه ها خوبه

ولی به چیزی که میگم خیلی خوب دقت کن
بدن پس از دریافت مواد غذایی نیاز به سوزوندن این انرژی ها داره
قطعا و قطعا کم تحرکی باعث همه این هایی که شما میگی میشه
(اگه سابقه بیماری و یا موردی ارثی نداشته باشید)

مکانیسم بدن که سوخت و سازه اگه درست انجام نشه طبیعیه این موارد پیش بیاد
یعنی اگه این طوری نباشی غیر طبیعی هستی

اکیدا توصیه میکنم ورزش منظم و با برنامه داشته باشی
متاسفانه و متاسفانه در کشور ما به این موضوع به شدت بی توجهی میشه. نتیجه این مورد نه فقط بدن ناسالم و بلکه فکر ناسالمم هست
(عقل سالم در بدن سالم)

برای امثال سن شما و خاصه که پسر هم هستی ورزش همیشه هست
ماهیگیری خوبه. و واقعا جذابه اما به عنوان تفریح بهش نگاه کن و نه ورزش
الآن شما میتونی مثلا با ثبت نام در یک باشگاه بدنسازی هم برنامه دقیق و منظم برای ورزشت تو زندگی داشته باشی
ضمن اینکه اعتماد به نفست بالاتر میره و از اون طرف احساس قدرت میکنی
یعنی به حسی میرسی که خودت رو مجبور میکنی لحظه ای هم به این مسائل حتی فکر نکنی

خود من خیلی ورزش میکردم
در دوره ای به دلایلی کنار گذاشتم. قاطعانه میگم اثری وحشتناک تو زندگیم از همه نظر گذاشته بود
چند سالی هست که مجددا منظم دارم ورزش میکنم و واقعا تاثیر خیلی زیادی در زندگیم گذاشته و میشه گفت با هرگونه مسئله ای براحتی کنار میام و حلشون میکنم
ورزشو فراموش نکن

حتی این قدر بهت بگم سر یه موضوعی (حساسیت فصلی) با یک پزشکی صحبت میکردم و از تاثیر ورزشی که چند ماه بود منظم انجام میدادم براش گفتم
فکرشم نمیکرد این همه موثر بوده باشه
میخوام بگم دکتر رفتن خوبه. ولی اکثرا این قشر پزشکا افراد تحصیل کرده ای هستند که نمیشه گفت ورزش رو به عنوان یه ابزار ببینند.
هر دکتری بری... هیچیت هم نباشه یکی دو تا قرص برات مینویسه
ولی شما کاری کن که خودت بتونی مدیریت داشته باشی روی بدنت و نه با دارو

همیشه سلامت و شاد باشی

خیلی ممنون دوست عزیز

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-07-2014, 12:35
عایا معتادی
اگر اعتیاد داری ترک کن اصلا خوب نیست

Sent from my iPhone 5 using tapatalk

من فقط 17 ساااااااااااااالمه.
:n02:اصلا بهش فکرم نمیکنم

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-07-2014, 12:43
دوستان باید بهتون بگم که من تنیس رو میز رو به صورت حرفه ای و فوتسال رو به صورت نیمه حرفه ای دنبال میکردم ولی الان فقط میرم ماهی گیری. به علت سنگینی دروس شب ها ساعت خوابم به هم میخورد و صبح کاملا خسته بودم و سر کلاس هم چیز زیادی یاد نمیگرفتم و مجبور بودم کلاس اضافه برم.ظهر ها شاید باورتون نشه اما 3 ساعت میخوابیدم و اصن یه وضعی شده بود.
پدر این درس بسوزه که عامل بدبختی ما شد.زیادی خوندیم اینجوری شد

Iloveu-ALL
02-07-2014, 12:53
کم تحرکی میتونه دلیلش باشه.
راه حلش هم فعالیت بدنی یا ورزش-خواب منظم-روزانه 15 دقیقه زیر آفتاب بودنه!

متین 68
02-07-2014, 13:16

سلام..چرا نمیری دکتر؟ بخاطر هزینشه؟

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-07-2014, 13:49
سلام..چرا نمیری دکتر؟ بخاطر هزینشه؟

سلام نه چرا به خاطر اون؟
من دکتر رفتم و بهم گفت آزمایش بده.این کارو کردم و معلوم شد کم خونی ندارم با این حال واسم قرص آهن نوشت ولی بازم خوب نشدم.

باید برم حجامت کنم و بعدش اگه وقت شد برم خون بدم ببینم درست میشه یا نه ولی با این حال این تابستونو نباید از دست داد میشه خیلی کارا کرد.
باید به فکر یه برنامه ریزی باشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطف کن اینجا bmi خودتو اندازه بگیر. اگه بالای 25 بود سعی کن کم کم بیاریش زیر 25. بین 20 و 25 نرمال تلقی میشه

خوابت رو کاملا میزون کن . حداقل 8 ساعت. زمان شروع و پایان خواب هم میزون باشه

میوه جات و سبزیجات و آب زیادتر بخور

مراجعه کن به پزشک تا مشکلتو پیگیری کنه

حالا جالب اینجاست که من خودم توی همه موارد فوق مشکل دارم :n02:

سلام گرفتم 25.3 فکر کنم خوب باشه.ولی بازم سعی میکنم پائین ترش بیارم.
در مورد آب خوردن هم باید بگم بلا نسبت شما هامثل یه فیل آی میخورم البته الان بعد از افطار ها فکر بدی نکنید

laxer
02-07-2014, 14:09
باید برم حجامت کنم و بعدش اگه وقت شد برم خون بدم ببینم درست میشه یا نه ولی با این حال این تابستونو نباید از دست داد میشه خیلی کارا کرد.
باید به فکر یه برنامه ریزی باشم

با حجامت اگر بد تر نشید بهتر نمیشید.

شما نیاز هست که به طور تخصصی معاینه بشید , اگر مشکلی داشته باشید در صورت عدم درمان ممکنه مزمن بشه پس بهتره حتما" به یک پزشک داخلی مراجعه کنید.

hopee
02-07-2014, 23:20
جالبه چقدر پزشک داریم تو انجمن!
ماشاا... مردم ایران با اعتماد به نفس کامل تشخیصو میدن درمان رو هم تجویز میکنن!
دوست عزیز درست ترین کار اینه که به پزشک مراجعه کنید و به صورت تخصصی شرح حال گیری و معاینه بشید.
حجامت و اینجور چیزا رو هم بیخیال شو که خودش یه رفتار پرخطره !
ورزش و فعالیت هم بدیهیه که برای بیشتر مردم مفیده، سعی کن فعالت داشته باشی ولی حتما برو پیش یه دکتر خوب.

raana
03-07-2014, 12:38
دوست عزیز در نهایت نگفتید که آزمایش تیروئید انجام دادید یا نه؟؟؟

واینکه میشه بگی هموگلوبینت رو چند بوده؟

MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-07-2014, 22:21
دوست عزیز در نهایت نگفتید که آزمایش تیروئید انجام دادید یا نه؟؟؟

واینکه میشه بگی هموگلوبینت رو چند بوده؟
خیر آزمایش تیزوئید انجام ندادم.
مقدار هموگلوبینم هم 14.8g/dl بوده،که باید بین13.8 تا 17 باشه که فکر کنم مناسبه

MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-07-2014, 22:22
دوستان فکر کنم که این مشکل برای این سن و سال طبیعیه چون من فکر کنم هیچیم نیست و عادیه چون از بقیه که پرسیدم اونا هم گفتن ما به سن تو بودیم همین مشکلو داشتیم و الان کاملا خوب شدیم

raana
04-07-2014, 14:29
شما فقط از نظر تیروئید مونده که چی بشید...حتما انجام بدید........در صورتی که مشکلی نبود......

اون وقت میشه گفت مربوط به شرایط سنی و محیطی هست.......

به متخصص غدد مراجعه کنید.....

MƐΛИĪИƓĿƐSS
06-07-2014, 21:22
سلام من دکتر رفتم و بهش گفتم واسم آزمایش تیروئید بنویسه.
منو معاینه کرد و گفت لازم نیست ولی هر چی بهش گفتم بابا امتحانش که ضرر نداره بنویس
آخرم ننوشت.
پس به نظر شما طبیعیه؟؟؟

افراسـیاب
20-07-2014, 08:06
سلام
یکی از دلایلشم میتونه نامنظم بودن ساعات خوابتون باشه من خودم ساعات خوابم مشخص نبود مث شما بودم ولی الان درس شده.

JJSIMON
28-07-2014, 07:09
سلام
کمبود ویتامین ها هم میتونه باعث خستگی بشه.
جالبه از این همه نظر مختلف هیچ کس به کمبود ویتامین اشاره نکرد!
اگه کمبود ویتامینA یا ویتامین های گروهB داشته باشید ویا اگه کمبود آهن داشته باشید هم میتونه باعث این عوارض بشه.
البته ویتامین B محلول در آبه وهیچ ضرری نداره مصرفش یه قرص ب کمپلکس (ترجیها خارجی) بگیر بخور خیلی توی کم حوصلگی ناشی از کمبود ویتامین کمک میکنه ولی ویتامینAتوی کلیه رسوب میکنه!
باتوجه به اینکه مشکل معده داری اول با پزشک مشورت کن.
از میوه جات و سبزیجات بیشتر استفاده کنید که باعث شادابی هستن.
موفق باشید.