PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

a_rudi
05-03-2014, 16:16
سلام
دوستان یه راهنمای فوری میخواستم
من هفته پیش یه 335 2099 گرفتم 230 تومن
ماشینو بردم نمایندگی کیلومتر جاده 5 برای سرویس
امروز که رفتم ماشینو تحویل بگیرم با کلی معذرت خواهی و صحبت گفتن که ما داربست زده بودیم برای تعمیرات سالنمون از شانس منم 2 تا داربست افتاده رو ماشینم
رفتم ماشینو دیدم
صندوق که داغون شده بود
سقف 2 تا فرورفتگی و یه تیکه کوچیک اندازه یه نقطه رفتگی رنگ
کا÷وتم هم یه فرورفتگی نزدیک پنجره جلو و ادازه 2 نقطه پریدگی رنگ
هیچی ماهم فقط نگاه میکردیم ماشینو
گفتن صندوق یدونه داریم آکبند خام لرات رنگ میزنیم
یه دستگاهه قراره یه ماهه دیگه از ددانمارک بیاد برای سقف میره زیر لایه دوم بدنه سقف و اونم صاف میکنیم
کاپوتم لکه گیری میکنیم قشنگ

گفتم مسئله ایی نیست اما من افت ماشینمو چی کنم ؟
گفتند تمام هزینه ماشینو میدیم در خصوص افتم نمیذاریم ضرر کنید
گفتم من ماشینو فوری میخوام
گفتند ما تا فردا شب صندوق رو درست میکنیم میبندیم براتون شما ماشینو تحویل بگیرید تا سر فرصت اول کاپوت بعد هم سقف رو درست کنیم

گفتم خب من این ماشینو 230 خریدم الان قیمتش چنده ؟ ماشین رنگ داره چه تصادف چه بی تصادف
گفتند ما جبران میکنیم
حالا فردا قراره برم ماشینو تحویل بگیرم جواب کارشناسیشونو در خصوص هزینه افت قیمت بهم بگن
الان منه بدبخت بدشانس چقدر ضرر میکنم با این تفاسیر که حداقل بتونم یه چیزی ازشون بگیرم

ممنون میشم راهنمایی سریع بفرمایید

دوست من
محکم سر یه پا بایست و بگو خودتون بخریدش هرکاری اش دوست دارید بکنید
بگو من خریدم 230 شما همون 230 تومن رو به من بدید
اگر ندادن عکس از ماشین بگیر و صاف برو دادگستری شکایت کن
خرابش کردن باید اینجوری جبران کنن
بیخیال جبران هزینه شون باش
فقط همین راه رو برو
ضرر کردی اشکال نداره بیشتر نکن

▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

syamak790
05-03-2014, 16:27
دوست من
محکم سر یه پا بایست و بگو خودتون بخریدش هرکاری اش دوست دارید بکنید
بگو من خریدم 230 شما همون 230 تومن رو به من بدید
اگر ندادن عکس از ماشین بگیر و صاف برو دادگستری شکایت کن
خرابش کردن باید اینجوری جبران کنن
بیخیال جبران هزینه شون باش
فقط همین راه رو برو
ضرر کردی اشکال نداره بیشتر نکن

سلام
ممنون
مشکل اینجاست که تا الان 15 تومن خرج ماشین کردم
از لنت و دیسک و بگیر تا جلوبندی و چراغ جلو
هزینه ها هم بعنوان مصرف کننده کردم که خودم لذت ببرم
وگرنه ماشین همین حدود 230 تا 240 بیستر نمیارزه
بخوان 230 وردارن بازم من 15 ضرر کردم
الان این ماشین با این وضعیت نمایشگاه یا خریدار چقدر کم میکنه ؟

TaneshTb
05-03-2014, 16:29
[QUOTE=syamak790;8136578]سلام
ممنون

Mojtabaf
05-03-2014, 17:41
مورد سوم یعنی نیو مزدا3 چپی اگر خوب بازسازی شده و فول باشه و تخفیف بده تا حداکثر 60 خوبه

یعنی ماکسیما ها خوبن تقرییبا؟

یه سوال ماشین چپه خرید و فروشش به نظرم مشکل داره آره؟

shifter
07-03-2014, 00:32

خرید و فروش این ماشین ها خیلی خیلی مشکل داره...
به نظر من هرگز سمت این ماشینا نرین...

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

a_rudi
07-03-2014, 16:24

این ماشینا فقط به درد نگه داشتن میخورن
اگر ماشین تمیز 50 تا مشتری داشته باشه ماشین چپی 10 تا بیشتر نداره

a_rudi
08-03-2014, 19:25
سلام
ممنون

دوست عزيز شنيدي ميگن جلو ضرر رو از هر جا بگيري منفعته؟؟؟؟

بيخيال اون 15 تومن بشي و پاي حرفت بايستي كه يه ماشين بي رنگ و مشابه به جاي اون بهت بدن يا خودشون ماشيننت رو با شرايط بيرنگ بردارن.

افت قيمت ماشينت توي بازار زياده و عمرا نمايندگي بهت اونو بده. براي فهميدن عدد اين افت قيمت از يه نمايشگاه اين كاره سوال كن و بگو يه بي ام و 230 ميليوني فلان تيپ در صندوقش عوض بشه شما چقدر افت قيمت ميزني و سقف و باقي هم جدا جدا بپرس

بيخيال جبران خسارت نمايندگي باش

mebido
08-03-2014, 19:53
سلام
میخواستم بدونم برای مصرف خانواده بین کمری و تیانا و آکورد کدومو پیشنهاد میکنید؟ و چرا؟
ممنون

a_rudi
09-03-2014, 05:40
سلام
میخواستم بدونم برای مصرف خانواده بین کمری و تیانا و آکورد کدومو پیشنهاد میکنید؟ و چرا؟
ممنون

كمري جا افتاده تره و خوشتيپ تر
نيسان كلا بازار جالبي نداره

shifter
09-03-2014, 17:01
سلام
ممنون

هر 3 تا ماشین های بسیار خوبی هستن...از برند های معتبری هم هستن...کیفیت هر 3 هم خیلی بالا و خوب هست..
تیانا و اکورد اپشن های بیشتری دارن نسبت به کمری اما خب کمری هم مدل فول glx اش اپشن های ضروری رو داره...از نظر موتوری هم خیلی شبیه به هم هستن...اما کمری تیز تر و پر شتاب تره...
به نظرم اکورد بالاترین کیفیت رو داشته باشه ...بالاخره made in US هست دیگه:n02: نظر من روی اکورد هست اما گرونترین ماشین هم بین ایناست...
اما اون دو تا هم کیفیت راضی کننده ای دارن...برای خانواده هر 3 تاشون مناسب هستن...به نظر من شما ببینید از ظاهر و طراحی کدوم خوشتون میاد همونو بگیرید...

a_rudi
10-03-2014, 17:16
هر 3 تا ماشین های بسیار خوبی هستن...از برند های معتبری هم هستن...کیفیت هر 3 هم خیلی بالا و خوب هست..
تیانا و اکورد اپشن های بیشتری دارن نسبت به کمری اما خب کمری هم مدل فول glx اش اپشن های ضروری رو داره...از نظر موتوری هم خیلی شبیه به هم هستن...اما کمری تیز تر و پر شتاب تره...
به نظرم اکورد بالاترین کیفیت رو داشته باشه ...بالاخره made in US هست دیگه:n02: نظر من روی اکورد هست اما گرونترین ماشین هم بین ایناست...
اما اون دو تا هم کیفیت راضی کننده ای دارن...برای خانواده هر 3 تاشون مناسب هستن...به نظر من شما ببینید از ظاهر و طراحی کدوم خوشتون میاد همونو بگیرید...

رفيق آكورد كجاش ميد اين يو اس هست؟؟؟؟؟!!!!!!

هونداست نه آكورا .

تازه آكورا هم جاپونيه يو اس ميد اين ميشه

Pourya-pc
11-03-2014, 12:13

هونداست نه آكورا .

هوندا آکورد در امریکا خط تولید داره و طبعا کارکنان کمپانی امریکایی هستند و خیلی از قطعات هم در خود USA تولید میشه مثل دیسک ترمز یا شیشه ها . در نتیجه Assembeld امریکا حساب نمیشه و Made in USA حساب میشه ولی تا حدودی هم حرف شما درسته که این ماشین در ژاپن طراحی میشه و موتور و خیلی قطعات ژاپنی نیز هست .

kiar
11-03-2014, 14:28
سلام

به نظرتون بهترین انتخاب تو رنج 20000 تا 25000 دلار با پلاک ارس چیه؟

انتخاب زیاده آدم گیج میشه که کدوم بهتره فقط با نگاه کردن هم نمیشه چیزی فهمید. کسی اینجا تجربه خرید ماشین از ارس رو داشته؟

mebido
11-03-2014, 20:21
دوست عزيز شنيدي ميگن جلو ضرر رو از هر جا بگيري منفعته؟؟؟؟

بيخيال اون 15 تومن بشي و پاي حرفت بايستي كه يه ماشين بي رنگ و مشابه به جاي اون بهت بدن يا خودشون ماشيننت رو با شرايط بيرنگ بردارن.

افت قيمت ماشينت توي بازار زياده و عمرا نمايندگي بهت اونو بده. براي فهميدن عدد اين افت قيمت از يه نمايشگاه اين كاره سوال كن و بگو يه بي ام و 230 ميليوني فلان تيپ در صندوقش عوض بشه شما چقدر افت قيمت ميزني و سقف و باقي هم جدا جدا بپرس

بيخيال جبران خسارت نمايندگي باش

دادا به نظرم بهشون بگو ماشینو بفروشن و پولتو پس بدن
بگو ماشینو نمیخوای و پولی که بابت ماشین دادی رو بگیر ازشون

mebido
11-03-2014, 20:22
سلام
ممنون

دادا به نظرم بهشون بگو ماشینو بفروشن و پولتو پس بدن
بگو ماشینو نمیخوای و پولی که بابت ماشین دادی رو بگیر ازشون

mansoor 7
11-03-2014, 20:28
سلام
ممنون

شما بهشون بگو من ماشینم 245 مشتری داشته یا اینقدر میخرید ازم یا شکایت میکنم و تو ابن موارد حق با شماس و مجبورن قبول کنن .
اصلا زیر بار خسارت و... نرو چون بعدا که بخوای بفروشی چند برابر ضرر میدی الان هر کی ماشین خوب میخره حاظره بیشترم پول بده ماشین تمیز بخره خلاصه اصلا زیر بار نرو

shifter
14-03-2014, 00:04

هونداست نه آكورا .

همه جاش مید این یو اس هست عزیزم ..
فرق اون دو تا رو هم میدونم...اما بهتره بدونید که هوندا های وارداتی به ایران تماما ساخت امریکا هستند.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

damounabay
16-03-2014, 19:50
سلام
دوستان ممنون میشم یه کمک فوری بهم بکنید پرادو ۲۰۱۲ فول شرکتی رنگ سفید ماشین تمیز با گرم کن و مانیتور بزرگ و .. میگفتن لیمیتد ماشین ۱۹۷ اخرش قیمت داده. ارزش داره؟یا بزارم بعد از عید؟الان قیمت ۲۰۱۲ چنده؟

mohamad skystar
16-03-2014, 22:57
سلام
دوستان ممنون میشم یه کمک فوری بهم بکنید پرادو ۲۰۱۲ فول شرکتی رنگ سفید ماشین تمیز با گرم کن و مانیتور بزرگ و .. میگفتن لیمیتد ماشین ۱۹۷ اخرش قیمت داده. ارزش داره؟یا بزارم بعد از عید؟الان قیمت ۲۰۱۲ چنده؟

پرادویی که میگین چه تیپی هست؟ 4 درب یا 2 درب ؟ GX هست یا VX ؟

damounabay
16-03-2014, 23:03
پرادویی که میگین چه تیپی هست؟ 4 درب یا 2 درب ؟ GX هست یا VX ؟
۲ درب TX
یه پرادو ۲۰۰۷ ۴ درب جی ایکس هم هست واسه اشناهاست ماشین تمیزه میگه ۱۴۰ به نظرتون ارزش داره؟اینو بگیرم تا سر فرصت بعد بازار عید دو در ۲۰۱۲ پیدا کنم ؟یا همین دو درب که میگم می ارزه؟

reza137333
16-03-2014, 23:34
هوندا اکورد 6 سیلندر تو بازار پیدا میشه؟

shahramcat
17-03-2014, 02:01
سلام

بین هوندا سیویک Exi که نمونه نیمه فول هست با قیمت 118 تومن و تویویتا کرولا 2014 با قیمت 111 تومن کدوم رو پیشنهاد می دید ؟

النترا و سراتو 2014 چی ؟ سواری و نرمی و کیفیت مدلهای ژاپنی رو داره ؟

کلا نظم روی سیویک هست / درسته کم آپشن تر هست اما خوی ماشین زاپنی و ساخت امریکا هم هست درسته ؟

Pourya-pc
17-03-2014, 19:58
سلام

بین هوندا سیویک Exi که نمونه نیمه فول هست با قیمت 118 تومن و تویویتا کرولا 2014 با قیمت 111 تومن کدوم رو پیشنهاد می دید ؟

النترا و سراتو 2014 چی ؟ سواری و نرمی و کیفیت مدلهای ژاپنی رو داره ؟

کلا نظم روی سیویک هست / درسته کم آپشن تر هست اما خوی ماشین زاپنی و ساخت امریکا هم هست درسته ؟

من تجربه رانندگی با سیویک رو نداشتم و جایی هم نخوندم چطور ماشینی هست اما قطعا ماشین نرم و خوبی باید باشه . هوندا بزرگترین تولیدکننده موتور درون سوز جهان است .
کرولا هم ماشین خیلی خوب و بیصدا و کم مصرف و با کیفیت بسیار خوب هست . اگر برید سمتش بهتر از النترا و سراتو هست بدون شک .

]) ! Д ł¥ł ]-[
03-04-2014, 01:29
سلام خدمت دوستان
میخواستم واسه بابام یه ماشین خوب انتخاب کنم.
بعد 2سال میخوایم عوض کنیم،در حال حاضر سانتافه 2012 زیر پای بابام هستش.
بودجه تا 230 الی 250.
خودم ix55 رو در نظر دارم.
نظرتون در مورد lexus Es250 چیه؟
از برندای دیگه هم پیشنهادی دارید مشکلی نیست!
بابام ملاک خاصی واسه انتخاب ماشین نداره.فقط زیرپا و روونی عالی باشه کافیه.
مرسی

a_rudi
03-04-2014, 06:30
) ! Д ł¥ł ]-[;8171458']سلام خدمت دوستان
میخواستم واسه بابام یه ماشین خوب انتخاب کنم.
بعد 2سال میخوایم عوض کنیم،در حال حاضر سانتافه 2012 زیر پای بابام هستش.
بودجه تا 230 الی 250.
خودم ix55 رو در نظر دارم.
نظرتون در مورد lexus Es250 چیه؟
از برندای دیگه هم پیشنهادی دارید مشکلی نیست!
بابام ملاک خاصی واسه انتخاب ماشین نداره.فقط زیرپا و روونی عالی باشه کافیه.
مرسی

سانتافه 2012 بهترین مدل سانتافه هستش از هر نظر.
به نظر من با این بودجه وراکروز رو در نظر نگیرید البته ماشین فوق العاده ای هستش دیگه سراغ هیوندا نرید و برند رو عوض کنید و سری به تویوتا و همون لکسوس بزنید.

--------------------------------
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز

]-[ Д ł¥ł ! ])
03-04-2014, 18:35
سانتافه 2012 بهترین مدل سانتافه هستش از هر نظر.
به نظر من با این بودجه وراکروز رو در نظر نگیرید البته ماشین فوق العاده ای هستش دیگه سراغ هیوندا نرید و برند رو عوض کنید و سری به تویوتا و همون لکسوس بزنید.

هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز

خیلی ممنون.ولی خب تنوع بعد 2سال خوبه.همین الانم بابام قصد عوض کردنشو نداره ولی به اصرار خانواده میخوایم عوض کنیم.
شما خودت چی پیشنهاد میکنی؟
از برند BMW هم نظرت در مورد این ماشین چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لکسوس جز همونی که خودم گفتم مورد دیگه ای هم میشه خرید؟

a_rudi
03-04-2014, 21:05
-[ Д ł¥ł ! ]);8172328']خیلی ممنون.ولی خب تنوع بعد 2سال خوبه.همین الانم بابام قصد عوض کردنشو نداره ولی به اصرار خانواده میخوایم عوض کنیم.
شما خودت چی پیشنهاد میکنی؟
از برند BMW هم نظرت در مورد این ماشین چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لکسوس جز همونی که خودم گفتم مورد دیگه ای هم میشه خرید؟

ايني كه گفتي كه شاسي بلند نيست كه من فكر كردم شاسي بلند مد نظر داري

اگه صفر بخواي بخري همون بي ام دبليو خوبه اما بازار رو خوب بگرد مدلهاي 2015 تو راهن و قيمتاي 2014 رو ميارن پايين.

پيشنهاد من تويوتا لندكروز هستش احتمالا 2010 رو بشه 250 خريد بسيار ماشين عالي و رديفي هستش

]-[ Д ł¥ł ! ])
04-04-2014, 01:33
ايني كه گفتي كه شاسي بلند نيست كه من فكر كردم شاسي بلند مد نظر داري

اگه صفر بخواي بخري همون بي ام دبليو خوبه اما بازار رو خوب بگرد مدلهاي 2015 تو راهن و قيمتاي 2014 رو ميارن پايين.

پيشنهاد من تويوتا لندكروز هستش احتمالا 2010 رو بشه 250 خريد بسيار ماشين عالي و رديفي هستش
شاسی بلند بودن زیاد مهم نیست.یعنی مدنظر به اون صورت نیستش.
مطمئنی مدلای 2015 هستش؟اونم الان؟!!!
با این پول فقط ماشین صفر میخوایم.
همون ix55 ماشین توپیه دیدم.اگه ماشین دیگه ای پیشنهاد ندارید اونم صفر که همین ix55 یا BMW رو بگیریم.
مرسی

a_rudi
05-04-2014, 04:15
-[ Д ł¥ł ! ]);8172853']شاسی بلند بودن زیاد مهم نیست.یعنی مدنظر به اون صورت نیستش.
مطمئنی مدلای 2015 هستش؟اونم الان؟!!!
با این پول فقط ماشین صفر میخوایم.
همون ix55 ماشین توپیه دیدم.اگه ماشین دیگه ای پیشنهاد ندارید اونم صفر که همین ix55 یا BMW رو بگیریم.
مرسی

مدلاي 2015 تا تيرماه سر و كله اشون پيدا ميشه.

صبر كنيد ماشين خودتون هم ارزون ميشه. واسه شما كه ميخوايد ماشين عوض كنيد تفاوتي نداره الان يا بعدا.

برو سراغ BMW حالشو ببر. اما مطلبي كه هست اينه كه عموميت هيوندا بيشتره

erfanaa
05-04-2014, 13:10
سلام خدمت دوستان

80 الی 85 تومان بوجه دارم، بین مزدا 3 نیو مدل 89 حدود 20 هزار کارکرد، و بی ام و 325 i مدل 2006 (اتاق قدیم) با حدود کارکرد 80 هزار کیلومتر، کدام یک را انتخاب کنم؟

برای من کلاس اجتماعی خودرو اولویت اول، و کارکرد سالیانه حدود 30 هزار کیلومتر در جاده و به تبع آن قطعات و لوازم یدکی اولویت داره. از فاکتورهای لذت رانندگی هم صرف نظر کنید، کدام یک را برای 5 سال انتخاب کنم منطقی تر است؟

mehdi gps
05-04-2014, 20:50
سلام سال نو همگی مبارک .می خواستم slx tu5 بگیرم یکی میگه مصرفش پائینه یکی میگه فرق چندانی با بقیه نمیکنه.یکی میگه موتور بی صدائی داره یکی میگه عایق بندی ضعیفه صدا تو کابین میپیچه .یکی میگه صدای باد تو سرعت بالا تو اتاق میاد.یکی میگه ترمزاش ضعیفه abs قاط میزنه ترمز چوب میکنه.یکی میگه دنده های 3-4-5 تو کشش ضعیفه یکی دیگه میگه شتابش حرف نداره.یکی میگه هندلینگش عالیه یکی میگه تو سرعت تعادل نداره و........با تمام این ایرادها همه میگند عالیه.من صحبتم اینه اگه مشکلات بصورت قابل حل تو نمایندگی هست که هیچ یا نه بصورت اپیدیمی که این مشکلات رو مخه که ما بیخالش شیم.تو رو خدا به کسی بر نخوره .چون من خودم ثبت نام کردم تو این یک ماهه که تایپیکهای مختلف خوندم کم کم دارم پشیمان میشم عوضش کنم سمند ef7 بگیرم.خواهشا"بدون تعصب منو راهنمائی کنید و منو از این دودلی نجات بدید.قبلا" از جوابهاتون متشکرم.

Pourya-pc
06-04-2014, 17:52
سلام سال نو همگی مبارک .می خواستم slx tu5 بگیرم یکی میگه مصرفش پائینه یکی میگه فرق چندانی با بقیه نمیکنه.یکی میگه موتور بی صدائی داره یکی میگه عایق بندی ضعیفه صدا تو کابین میپیچه .یکی میگه صدای باد تو سرعت بالا تو اتاق میاد.یکی میگه ترمزاش ضعیفه abs قاط میزنه ترمز چوب میکنه.یکی میگه دنده های 3-4-5 تو کشش ضعیفه یکی دیگه میگه شتابش حرف نداره.یکی میگه هندلینگش عالیه یکی میگه تو سرعت تعادل نداره و........با تمام این ایرادها همه میگند عالیه.من صحبتم اینه اگه مشکلات بصورت قابل حل تو نمایندگی هست که هیچ یا نه بصورت اپیدیمی که این مشکلات رو مخه که ما بیخالش شیم.تو رو خدا به کسی بر نخوره .چون من خودم ثبت نام کردم تو این یک ماهه که تایپیکهای مختلف خوندم کم کم دارم پشیمان میشم عوضش کنم سمند ef7 بگیرم.خواهشا"بدون تعصب منو راهنمائی کنید و منو از این دودلی نجات بدید.قبلا" از جوابهاتون متشکرم.

موتور 206 برای 405 کمه .
سمند بهتره .
405 با موتور خودش بیشتر پیشنهاد میشه اما اس ال هم بد نیست .

Farshid72
06-04-2014, 19:36
سلام دوستان
ماشین شاسی بلند خوب تا رنج 115 میلیون چی هست ؟
با تشکر

mohamad skystar
07-04-2014, 22:58
سلام دوستان
با تشکر

هیوندای سانتافه مدل 2009 تو این رنج گزینه خوبیه

a_rudi
08-04-2014, 04:54

اولا تاپیک خارجی هست و چه ربطی به ایرانی داره!!!!!!

دوم موتور چه ربطی به اتاق داره تو مونتاژ. باد از درز در بیاد تو موتور رو عوض کنی درست میشه؟؟!! یا باید سازنده رو عوض کنی.
موتور tu5 برای خاندان سدان کلاس 405 بسیار عالی هست از دستش ندید. چون موتور با اتاق فاصله داره صدای بسیار کمتری نسبت به موتور 1800 میاد تو اتاق. علت پیچیدن صدا تو کابین باکس فیلتر هواست که اگه یهو گاز رو تخته کنی هوای زیادی میکشه داخل. اما به جرات ماشین خیلی خوبیه.
ترمزها هم با دیگر برداراش فرقی نداره خیالت راحت.
این موتور هم کم مصرف تره و هم به روز تر.
تو ماشینایی که داشتم از همه کم مصرف تر بود تو جاده حتی پراید و تیپ 2. خیلی هم پرقدرت تر از موتور معمولی هست.

a_rudi
08-04-2014, 04:55
سلام دوستان
با تشکر

کارکرده یا صفر.
کارکرده خیلی چیزا هست چی مد نظرتونه.

milad_den
09-04-2014, 19:10
سلام دوستان

می خواستم ببینم توسان 2007 فول شرکتی مشکی کارکرد 109 هزار، 7سال تخفیف بیمه، بدنه بی رنگ نسبتاً تر تمیز چند قیمت میخوره؟

با تشکر فراوان از شما عزیزان

a_rudi
09-04-2014, 22:43
سلام دوستان

می خواستم ببینم توسان 2007 فول شرکتی مشکی کارکرد 109 هزار، 7سال تخفیف بیمه، بدنه بی رنگ نسبتاً تر تمیز چند قیمت میخوره؟

با تشکر فراوان از شما عزیزان

کارکردش که مناسبه قیمت هم باید حدودا 70 تا 75 باشه

milad_den
09-04-2014, 23:10
میگن 81 میلیون آخه اصلا 75 تومن نیست توسان بنظر شما بالا میگن؟

Переклад не
09-04-2014, 23:38
موستانگ مدل 2012 هه یا 2013 کار کرده 71 تمن ارس پلاک
پیشنهاد میدید اینو؟ بازار دست دو منطقه آزاد چطوره؟
ممنون

a_rudi
10-04-2014, 15:07
میگن 81 میلیون آخه اصلا 75 تومن نیست توسان بنظر شما بالا میگن؟

81 گزینه های مدل بالاتری میشه خرید. بالا گفتن البته حتما بنگاهی و دلالن

a_rudi
10-04-2014, 15:08
موستانگ مدل 2012 هه یا 2013 کار کرده 71 تمن ارس پلاک
پیشنهاد میدید اینو؟ بازار دست دو منطقه آزاد چطوره؟
ممنون

ماشینای منطقه آزادها کلا بد فروشن چون مشتری فقط منطقه خودشون رو دارن

s741
12-04-2014, 15:50
با عرض سلام به دوستان عزیز .میخواستم ببینم بین هیوندا النترا . ولستر . سوناتا یا سراتو کوپه نیو فیس کومو بگیرم بهتره ؟
اپشن و قیافه ماشین برام مهمه اگه میشه منو راهنمایی کنید .

milad_den
12-04-2014, 20:52
با سلام
آقا حداقل و حد کثر قیمت توسان 2014 بسته به آپشن الان چنده؟ همین طور قیمت RAV تک دیفرانسیل lowoption

a_rudi
12-04-2014, 21:03
با عرض سلام به دوستان عزیز .میخواستم ببینم بین هیوندا النترا . ولستر . سوناتا یا سراتو کوپه نیو فیس کومو بگیرم بهتره ؟
اپشن و قیافه ماشین برام مهمه اگه میشه منو راهنمایی کنید .

اینایی که فرمودین خیلی با هم متفاوتن هم در آپشن هم قیافه و هم قیمت

sina.so
13-04-2014, 11:13
سلام
میخواستم سراتو وارداتی بگیرم
دو تا دیدم
هر دو فول هستن فقط توی دوتا آپشن با هم فرق دارن
یکیشون گرم کن صندلی داره
یکیشون گرم کن نداره و عوضش تنظیم ارتفاع چراغ داره و کپسول ضد حریق
به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
خودم میدونم که آپشن گرم کن صندلی قابل نصبه (سرد کن رو نمیدونم)...

a_rudi
13-04-2014, 15:33
سلام
میخواستم سراتو وارداتی بگیرم
دو تا دیدم
هر دو فول هستن فقط توی دوتا آپشن با هم فرق دارن
یکیشون گرم کن صندلی داره
یکیشون گرم کن نداره و عوضش تنظیم ارتفاع چراغ داره و کپسول ضد حریق
به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
خودم میدونم که آپشن گرم کن صندلی قابل نصبه (سرد کن رو نمیدونم)...

قطعا گرمكن صندلي
چون كپسول رو كه ميشه خريد جدا و تنظيم ارتقاع چراغ رو همه دارن ها مطمئني نداره؟؟!!

sina.so
13-04-2014, 23:09
قطعا گرمكن صندلي
چون كپسول رو كه ميشه خريد جدا و تنظيم ارتقاع چراغ رو همه دارن ها مطمئني نداره؟؟!!

من با چند نفر که شرکتی داشتن صحبت کردم تنظیم ارتفاع نداشتن
هر وارداتی فولی هم که دیدم گرم کن داشت ولی تنظیم ارتفاع چراغ نداشت
توی اینترنت هم آگهی های فول رو نگاه کردم همه گرم کن رو نوشتن و سیر تا پیاز ماشینو نوشتن ولی اشاره ای به تنظیم ارتفاع نکردن
میخوام بدونم اگه گرم کن قابل نصبه اون یکی رو بگیرم. البته 4 ساله از ماشینم استفاده میکنم و گرم کن و سرد کن هم داره ولی یه بار هم استفاده نکردم چون روکش صندلی استفاده میکنم.

a_rudi
13-04-2014, 23:37
توی اینترنت هم آگهی های فول رو نگاه کردم همه گرم کن رو نوشتن و سیر تا پیاز ماشینو نوشتن ولی اشاره ای به تنظیم ارتفاع نکردن
میخوام بدونم اگه گرم کن قابل نصبه اون یکی رو بگیرم. البته 4 ساله از ماشینم استفاده میکنم و گرم کن و سرد کن هم داره ولی یه بار هم استفاده نکردم چون روکش صندلی استفاده میکنم.

روکشششششش!!!!!!!!!
تو هوای سرد زمستون گرمکن صندلی واقعا به درد بخوره. تنظیم ارتفاع چراغ نصبش راحتتره تا گرمکن صندلی

bahman-v
14-04-2014, 12:43
با سلام
یکی از دوستان میخواد G5 شرایطی بگیره( صفر از شرکت مرتب خودرو)
میخواستیم نظر دوستان متخصص رو بدونیم که بینم در کل چطور اتومبیلیه و ارزش خریدن ( 95 میلیون نقد و 125 تومن شرایطی) رو داره یا نه؟
از لحاظ فنی کسی اطلاعاتی ازش داره یا نه؟

ممنون:n16:

alaydyn
14-04-2014, 12:58
دنبال یک ماشین شاسی بلند میگردم از 60 تا 80 میلیون اصلا هم در مورد ماشین ها نمیدونم چون علاقه نداشتم ولی الان باید یکی تهیه کنم چشما چشمی :n02:

banii
14-04-2014, 14:12
دنبال یک ماشین شاسی بلند میگردم از 60 تا 80 میلیون اصلا هم در مورد ماشین ها نمیدونم چون علاقه نداشتم ولی الان باید یکی تهیه کنم چشما چشمی :n02:

شما که بیکاری چجوری 80 تومن دستت داری ؟ (صلوات فرستادی یا رمزی چیزی زدی؟) :n07:

پ ن : لیفان x60 صفر
رونیز 86 به بالا
ویتارا همون 85 86 و...
سانگ یانگ موسو

sina.so
14-04-2014, 16:14
آره دادا
روکش
چون من توی زمستون شیشه رو میکشم پایین ! :n02:
گرمایی هستم دیگه :n10:

mebido
14-04-2014, 16:20
با سلام
یکی از دوستان میخواد G5 شرایطی بگیره( صفر از شرکت مرتب خودرو)
میخواستیم نظر دوستان متخصص رو بدونیم که بینم در کل چطور اتومبیلیه و ارزش خریدن ( 95 میلیون نقد و 125 تومن شرایطی) رو داره یا نه؟
از لحاظ فنی کسی اطلاعاتی ازش داره یا نه؟

ممنون:n16:

سلام
دادا به النترا یا سراتو فکر نمیکنی؟ 100 تا 110 میتونی بخری

mebido
14-04-2014, 16:24

سلام
دسته دوم
علاوه بر اونایی که رفیقمون گفت
توسان 2007
کارنز
راو4 2004 و 2005
میتسوبیشی 1386

mebido
14-04-2014, 16:29

روکشششششش!!!!!!!!!
تو هوای سرد زمستون گرمکن صندلی واقعا به درد بخوره. تنظیم ارتفاع چراغ نصبش راحتتره تا گرمکن صندلی

سلام
من خودم به شخصه از روکش خوشم نمیاد
هرچند افراد زیادی رو دیدم که چون چرم صندلی خراب نشه یه روکش خوب سوزنی میندازن و آپشن گرم کن خیلی براشون ملاک نیست
ولی در هر حال اونی که آپشن گرم کن داره رو بگیر
مگر اینکه برات مهم نباشه
البته میدونم که آپشن گرم کن هم قابل نصبه

a_rudi
14-04-2014, 20:05

شما كه هيچ سر رشته اي تو ماشين نداري بهتره يه ماشيني بخري كه در آينده موي دماغت نشه چه واسه تعميرات احتمالي و چه فروش دست دوم

بهترين گزينه ويتارا هستش احتمالا بشه مدل 89 اتومات رو 80 خريد. هرچي خريدي فقط اتومات بخر حالشو ببر

alaydyn
14-04-2014, 21:24
شما که بیکاری چجوری 80 تومن دستت داری ؟ (صلوات فرستادی یا رمزی چیزی زدی؟) :n07:

پ ن : لیفان x60 صفر
رونیز 86 به بالا
ویتارا همون 85 86 و...
سانگ یانگ موسو

سلام
رمزشو زدم دوستان میخرند ما پز میدیم میگیریم ازشون میگیم مال خودمونه فردا میفروشم :n02:

ممنون

banii
14-04-2014, 21:26
سلام
رمزشو زدم دوستان میخرند ما پز میدیم میگیریم ازشون میگیم مال خودمونه فردا میفروشم :n02:

ممنون
خوش بحالت . کاش منم از این دوستا میداشتم :n02:

bahman-v
14-04-2014, 21:27
سلام
دادا به النترا یا سراتو فکر نمیکنی؟ 100 تا 110 میتونی بخری

چطور مگه؟ خوب نیست G5 ؟

hossein.az
14-04-2014, 22:34
چطور مگه؟ خوب نیست G5 ؟
موتور میسوبیشی با گیریبکس هیونداست
از من میشنوید سمت این ماشین نرید ,مثل موسو و ک.راندو بازار مزخرف و بدی داره
مشتری خاص و سواری خاص
با قیمتی که شما میگید اسپورتیج 2009 و 2010 میتونید بخرید
که از همه نظر مناسبه و در مورد گزینه های صفر کیلومتر
جیلی x7 خیلی بهتر از موردایست که شما مد نظر دارید
درسته این هم مشتری خوبی نداره اما ماشین های بسیار خوبی هستند با موتور 2400
که البته 5 سال یا 150000 کیلومتر گارانتی داره
الان با قیمت 90 تومن به صورت نقدی فروش داره
اقساطی هم داره
صد در صد از خریدش به نسبت g5 راضی خواهید بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فروش-محصولات-جیلی-با-قیمتهای-جدید-در-سال-93/

bahman-v
14-04-2014, 22:40
مشتری خاص و سواری خاص
اقساطی هم داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فروش-محصولات-جیلی-با-قیمتهای-جدید-در-سال-93/

ممنونم. همین جیلی که میگید خوبه؟ منظورم اینه که امتحان خودش رو پس داده؟

bahman-v
14-04-2014, 22:41
مشتری خاص و سواری خاص
اقساطی هم داره

ممنونم. همین جیلی که میگید خوبه؟ منظورم اینه که امتحان خودش رو پس داده؟

milad_den
14-04-2014, 22:44
با سلام
آقا یکی لطف میکنه منو راهنمایی کنه چون واقعا گیج شدم حداقل و حد کثر قیمت توسان 2014 بسته به آپشن الان چنده؟ همین طور قیمت RAV تک دیفرانسیل lowoption

s741
15-04-2014, 15:32
اینایی که فرمودین خیلی با هم متفاوتن هم در آپشن هم قیافه و هم قیمت

سلام
ببخشید چند روز نبودم
النترا و ولستر رو میتونم بگیرم با پولم
سراتو نیو فیس و سونوتا یکم قیمت بالا تره و یکم سخته گرفتنش برام
بین 115 تومان میخوام بگیرم پیشنهادتون چیه؟
موتور ولستر ضعیفه با 1600 سی سی شما اینو پیشنهاد میکنید در مقابل النترا 1800 سی سی؟
من قیافه برام مهمه و ولسترو خیلی دوست دارم. بعد اپشن برام مهمه.
حالا نظر شما چیه؟
ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنید.

a_rudi
15-04-2014, 23:26
سلام
ببخشید چند روز نبودم
موتور ولستر ضعیفه با 1600 سی سی شما اینو پیشنهاد میکنید در مقابل النترا 1800 سی سی؟
حالا نظر شما چیه؟

با اون مبلغ فقط نیو سراتو نیو فیس موتور 2000 فول بخر

a_rudi
16-04-2014, 17:15
سلام
ببخشید چند روز نبودم
حالا نظر شما چیه؟

اطلس خودرو داره ماشین نقدی و قسطی میفروشه ها فرصت خوبیه

esmail_talebi
16-04-2014, 21:03
سلام نظر دوستان در مورد خودرو لیفان 620 با موتور 1800 cc چی هست؟
خودروی نرمی هست؟از نظر موتوری چطوری؟

nimaneran
16-04-2014, 21:29
سلام من موندم چه ماشینی بخرم الان x33 mvm دارم گزینه اصلیم مرسیدس بنز سی 200 2014 است گزینه دومم هیوندایی سونوتا 2014 است میشه یه مقایسه ای بفرمایید بنز سی 200 ارزش 250 میلیون رو داره در حالی که هیوندایی 150 میلیونه؟؟؟

مرسی:n21:

a_rudi
17-04-2014, 04:52
سلام من موندم چه ماشینی بخرم الان x33 mvm دارم گزینه اصلیم مرسیدس بنز سی 200 2014 است گزینه دومم هیوندایی سونوتا 2014 است میشه یه مقایسه ای بفرمایید بنز سی 200 ارزش 250 میلیون رو داره در حالی که هیوندایی 150 میلیونه؟؟؟

مرسی:n21:

بنز هميشه بنز هست. اما 250 ميليون هم پول خيلي زياديه. يكم صبر كن مدل 2015 سوناتا بياد بيرون. الان هم ميتوني يه 2011 فول شركتي بخري كه هنوز گارانتي داره و تا 2015 بياد خيالت راحته.
از من ميشنوي برو سراغ آزرا 2011 شركتي. بسيار ماشين توپيه

esmail_talebi
17-04-2014, 11:16
سلام یکی از اشنایان در نمایندگی ایرانخودرو هست میگه سمند lx با موتور 1800 cc دو ایربگ حواله ای حدود 29 تومن برامون میتونه بخره 20 روز تحویل با توجه به اینکه الان ایرانخودرو ثبت نامی هیچی نداره به نظر شما این مدل سمند چطوری هست؟ارزش خرید داره؟

Zeitgeist
17-04-2014, 16:51
سلام یکی از اشنایان در نمایندگی ایرانخودرو هست میگه سمند lx با موتور 1800 cc دو ایربگ حواله ای حدود 29 تومن برامون میتونه بخره 20 روز تحویل با توجه به اینکه الان ایرانخودرو ثبت نامی هیچی نداره به نظر شما این مدل سمند چطوری هست؟ارزش خرید داره؟

مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

kaveh_eshkofti
18-04-2014, 08:58
دوستان عزیز سلام
قیمت بنز C230 Kompressor مدل 2006 فول آپشن با کارکرد 100 هزار چنده ؟ راستی بدون رنگه.
پشتش نشستم خیلی نرم و بیصدا بود. فنی رو هنوز چک نکردم ولی با توجه اینکه رانندش دوستمه و میدونم مواظبش بوده احتمالا خوبه.
راستی چطور میتونم کارکرد دقیقشو دربیارم؟ کارشناسی سراغ دارین که برام چک اش کنه؟
ببخشید یک چیز دیگه : دوستم میگفت موتورش 2300 است ولی من تو اینترنت سرچ کردم زده بود 1800 ! کدوم درسته؟
مرسی

error403
18-04-2014, 16:07
سلام دوستان.
قصد خرید خودرو با حدود 100 تومن دارم. قبلا 206 داشتم و دنبال یه ماشین جادارتر و البته جمع و جور هستم! نظر خودم هیوندای i30 مدل 2014 هست.
البته پیشنهاد دیگه ای هم باشه استقبال میکنم. کلا یه خودروی all in one میخوام :n02: هم برای مسافرت خوب باشه و هم شهری! خدمات پس از فروشش خوب باشه. شنیدم خودروهای کره ای یه مقدار خشک هستند ولی فکر کنم در مقایسه با 206 خیلی بهتر باشند!
اینم بگم که من تا حالا فقط تجربه رانندگی با 206 و پراید و پیکان رو داشتم ولی خب حالا فرصتش پیش اومده که یک ماشنی بهتر انتخاب کنم.
حتما میخوام صفر باشه و نهایت هم دو تا سه سال میخوام نگهش دارم! بودجه هم میتونم تا 120بالا ببرم!

mebido
18-04-2014, 16:39
سلام دوستان.
قصد خرید خودرو با حدود 100 تومن دارم. قبلا 206 داشتم و دنبال یه ماشین جادارتر و البته جمع و جور هستم! نظر خودم هیوندای i30 مدل 2014 هست.
البته پیشنهاد دیگه ای هم باشه استقبال میکنم. کلا یه خودروی all in one میخوام :n02: هم برای مسافرت خوب باشه و هم شهری! خدمات پس از فروشش خوب باشه. شنیدم خودروهای کره ای یه مقدار خشک هستند ولی فکر کنم در مقایسه با 206 خیلی بهتر باشند!
اینم بگم که من تا حالا فقط تجربه رانندگی با 206 و پراید و پیکان رو داشتم ولی خب حالا فرصتش پیش اومده که یک ماشنی بهتر انتخاب کنم.
حتما میخوام صفر باشه و نهایت هم دو تا سه سال میخوام نگهش دارم! بودجه هم میتونم تا 120بالا ببرم!

سلام تا 120 تومن
شما تویوتا کرولای 2013 میتونید بگیرید که واقعا ماشین خوبیه
النترا و سراتو 2014 فول میتونید بگیرید که خودم ترجیحا سراتو رو انتخاب میکنم (موتور 2000)
مزدا3 میتونه گزینه مناسب دیگه ای باشه
رنو اسکالا و رنو فلوئنس از گزینه های فرانسوی هستش

بین همه این ها
اگر 2014 میخواید به نظرم سراتو گزینه مناسبی برای شماست

error403
18-04-2014, 16:54
خیلی ممنون.
راستش زیاد قیافه کرولا رو دوست ندارم. البته من مدل 2014 رو از نزدیک دیدم، شاید 2013 که شما میگید بهتر باشه!
مزدا 3 هم من شنیدم زیاد برای مسافرت خوب نیست مخصوصا اگه تعداد سرنشین زیاد باشه!
رنو فلوئنس هم خیلی درازه!!
نظر خودم هم بیشتر روی کیا سراتو هست مخصوصا اینکه میتونم فولشو بگیرم! راستی با توجه به اینکه رینگ 17 داره توی دست انداز و جاده خاکی اذیت نمکینه؟

غیر از رنو اسکالا شاسی بلند چی پیشنهاد میکنید؟

a_rudi
18-04-2014, 18:29
سلام دوستان.

پیشنهاد من ماشین کارکرده هستش. شما قبلا فقط ماشین ایرانی سوار شدید و الان حتی مدل 2006 خارجی هم سوار شید اساسی متفاوته. اگر میخواهید گرفتار افت قیمت نشید و همینطور هزینه های تعمیرات احتمالی هم گریبانتون رو نگیره. بهترین انتخاب شما خودروهای کره‌ای مدل 2012 هستش که اکثرا 5 سال گارانتی دارن و با مبالغی کمتر از 120 تومن میتونید تجربه شون کنید. بهترین انتخاب شما اگر میخواهید اسپرت باشه سراتو کوپه مدل 2012 شرکتی با موتور 2000 هستش. انتخاب دیگرتون سراتو موتور2000 مدل 2012. انتخاب دیگر النترا 2014 کارکرده. انتخاب دیگر سوناتا 2011 و 2012. انتخاب دیگر کرولا که فرمودید قیافه اش رو دوست ندارید اما یه عمر ماشینه. مزدا 3 ماشین بسیار عالی هستش اما پایین بودن شاسی اش شدید رو مخه. شاسی بلند هم بهترین انتخابتون اسپورتیج و توسان جدید هست. البته اینا ماشینای خشک تری هستن تا سواری های کره‌ای

در کل به نظر من حدودا 90 تومن هزینه کنید یه ماشین شرکتی فول آپشن مدل 2012 بخرید هم فال هستش هم تماشا. گارانتی 5 سال دارن اکثرا و افت قیمت هم کردن. میخواهید ماشین صفر بخرید مدلهای 2014 فول آپشن اما دو ایربگ رو تجربه کنید که قیمتشون با مدلهای فول ایربگ خیلی تفاوت داره.

موفق باشی. تو خرید عجله نکن خوب بازار رو بگرد چون مصرف کننده ای و تجربه ماشین خارجی نداری هرچی سوار شی به نظرت عالی میاد پس با یه کسی برو ماشین بخر که ماشین خارجی سوار شده باشه. از پراید و 206 تو ماشین 100 میلیون رفتن اینقدر تفاوت داره که متوجه خوب نبودن های احتمالی نخواهید شد.

mebido
18-04-2014, 21:31
خیلی ممنون.
راستش زیاد قیافه کرولا رو دوست ندارم. البته من مدل 2014 رو از نزدیک دیدم، شاید 2013 که شما میگید بهتر باشه!
مزدا 3 هم من شنیدم زیاد برای مسافرت خوب نیست مخصوصا اگه تعداد سرنشین زیاد باشه!
رنو فلوئنس هم خیلی درازه!!
نظر خودم هم بیشتر روی کیا سراتو هست مخصوصا اینکه میتونم فولشو بگیرم! راستی با توجه به اینکه رینگ 17 داره توی دست انداز و جاده خاکی اذیت نمکینه؟

غیر از رنو اسکالا شاسی بلند چی پیشنهاد میکنید؟

به هرحال رینگ 17 یه مقدار ماشینو خشک میکنه ولی در کل فکر میکنم رضایت مطلوبی از ماشین داشته باشی
چون بیشتر از 2-3 سال نمیخوای از ماشین استفاده کنی شاید کره ای و ژاپنی فرقی نکنه که بخری
کلا ماشین های ژاپنی طول عمر زیادی دارن مخصوصا کرولا که شنیدم ماشینی بوده که واقعا آمار خیلی کمی توی مراجعه به تعمیرگاه داره (حالا 2014 رو نمیدونم چون هنوز حساب پس نداده ولی باز هم میشه بهش اعتماد کرد)
ولی به نظرم حتی تا 4-5 سال هم ماشین های کره ای خیلی خوب جواب میدن و ماشین های خوبی هستن
درسته مزدا 3 شاسی کوتاهش اذیت میکنه مخصوصا با این دست اندازهای غیر استاندارد.
رنو اسکالا شاسی بلند نیست ولی در مورد شاسی بلند هم دوستمون گفتن
اسپورتیج و توسان در ماشین های کره ای یا سانتافه 2010 اگر با بزرگی اش مشکلی ندارید.
توی ژاپنی ها میتونید نیم نگاهی به قشقایی داشته باشید
ولی به نظرم بهتره یه سدان خوب و مناسب بگیرید
با توجه به نیاز شما به نظرم باز هم همون سراتو 2000 بهترین گزینه است
البته تویوتا یاریس هم در قیمت های پایین تر و i30 هم هست ولی باز هم به نظرم سراتو رو گزینه اول بذار... :n01:

Zeitgeist
18-04-2014, 22:11
روی مدل های Honda هم فکر کنید. همونطور که شاید بدونید، اصولاً میشه گفت هدف وجودی شرکت هیوندای کره برای رقابت با هوندای ژاپن است و بسیاری از مدل ها، کپی کمی ارزان تر و بی کیفیت تر و کم عمرتر مدل های هوندا هستند.

مثلاً در حدود 110-130 (بسته به تیپ) هوندا سیویک 2014 انتخاب خوبیه...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق "گفته ها"، خودروهای هوندا که به خاورمیانه وارد میشوند، تولید ایالات متحده ی امریکا هستند نه ژاپن.

Farhad
18-04-2014, 22:50
درود
سقف قیمت تا 120 باشه .
بنده هم ماشین کره ای نمیخوام (کیا،هیوندای و...)
صفر که چه بهتر ... وگرنه تا 2 3 سال کارکرده هم باشد مانعی نداره...
ماشین با ابهت میخوام... جلف نباشه..
شخصا تی ینا نظرمو جلب کرده و سوزوکی کیزاشی .
تی ینا کیفیت مونتاژش چطوره ؟ وارادتیش تا مدل چه سالیه و آیا ترجیح داده میشه با نوع مونتاژیش؟
کیزاشی چطورر ماشینیه ؟ (مطابق بودن دیزاینش با سلیقه ام و همینطور کم بودنش نظرمو جلب کرده! )
از برند تویوتا چه پیشنهادی دارید ؟
بطور کل چه پیشنهادی دارید با این اوصاف ؟
راستی شاسی بلند چه پیشنهادی دارید ؟

mebido
18-04-2014, 23:42
درود
سقف قیمت تا 120 باشه .
تی ینا کیفیت مونتاژش چطوره ؟ وارادتیش تا مدل چه سالیه و آیا ترجیح داده میشه با نوع مونتاژیش؟
کیزاشی چطورر ماشینیه ؟ (مطابق بودن دیزاینش با سلیقه ام و همینطور کم بودنش نظرمو جلب کرده! )

سلام
هنگام انتخاب ماشین به فکر بازار دست دومش هم باشید
به نظرم تینا انتخاب مناسب تری باشه
ولی با این حال خودرو های کره ای هم خدمات پس از فروش خوبی دارن و هم بازار دست دوم خوبی دارن و برای استفاده نه چندان بلند مدت گزینه های خوبی هستن
توی این قیمت برای ماشین صفر ژاپنی ماکسیما ، تویوتا کرولا و تویوتا یاریس رو میتونید بگیرید
شاسی بلند ژاپنی هم نیسان قشقایی
هوندا سیویک هم ماشین خوبیه ولی در مورد خدمات پس از فروش و بازار دست دوم اون تحقیق کنید.

hossein.az
18-04-2014, 23:43
سلام دوستان.

دوستان به خوبی راهنمایی کردند
ولی میخواستم یه مورد به گزین هاتون اضافه کرده باشم
با توجه به معیارهاتون
شما علاوه بر اون موارد گزینه خیلی خوبی
میتسوبیشی لنسر را هم دارید
از هر نظر نسبت به سراتو که مورد نظرتونه بهتره
با سطح بودجه در نظر گرفته شده هم تطابق داره

موفق باشید

hossein.az
18-04-2014, 23:51
درود
سقف قیمت تا 120 باشه .

تا 120 تومن
صفر اگر با ابهت میخواید ماکسیما که هنوز که هنوزه حرف زیادی برای گفتن داره مخصوصا از نظر موتوری
از نظر خاص و تک بودن
میسونیشی لنسر 1800cc
هوندا سیویک

توی مدل های شاسی بلند هم
میتسوبشی asx 2012
اسپورتیج 2400cc 2012

error403
19-04-2014, 05:24
پیشنهاد من ماشین کارکرده هستش. شما قبلا فقط ماشین ایرانی سوار شدید و الان حتی مدل 2006 خارجی هم سوار شید اساسی متفاوته. اگر میخواهید گرفتار افت قیمت نشید و همینطور هزینه های تعمیرات احتمالی هم گریبانتون رو نگیره. بهترین انتخاب شما خودروهای کره‌ای مدل 2012 هستش که اکثرا 5 سال گارانتی دارن و با مبالغی کمتر از 120 تومن میتونید تجربه شون کنید. بهترین انتخاب شما اگر میخواهید اسپرت باشه سراتو کوپه مدل 2012 شرکتی با موتور 2000 هستش. انتخاب دیگرتون سراتو موتور2000 مدل 2012. انتخاب دیگر النترا 2014 کارکرده. انتخاب دیگر سوناتا 2011 و 2012. انتخاب دیگر کرولا که فرمودید قیافه اش رو دوست ندارید اما یه عمر ماشینه. مزدا 3 ماشین بسیار عالی هستش اما پایین بودن شاسی اش شدید رو مخه. شاسی بلند هم بهترین انتخابتون اسپورتیج و توسان جدید هست. البته اینا ماشینای خشک تری هستن تا سواری های کره‌ای

در کل به نظر من حدودا 90 تومن هزینه کنید یه ماشین شرکتی فول آپشن مدل 2012 بخرید هم فال هستش هم تماشا. گارانتی 5 سال دارن اکثرا و افت قیمت هم کردن. میخواهید ماشین صفر بخرید مدلهای 2014 فول آپشن اما دو ایربگ رو تجربه کنید که قیمتشون با مدلهای فول ایربگ خیلی تفاوت داره.

موفق باشی. تو خرید عجله نکن خوب بازار رو بگرد چون مصرف کننده ای و تجربه ماشین خارجی نداری هرچی سوار شی به نظرت عالی میاد پس با یه کسی برو ماشین بخر که ماشین خارجی سوار شده باشه. از پراید و 206 تو ماشین 100 میلیون رفتن اینقدر تفاوت داره که متوجه خوب نبودن های احتمالی نخواهید شد.
ممنون از راهنماییتون. دیروز رفتم چند تا نمایشگاه سر زدم بیشتر دنبال کرولا 2013 بودم تا ببینم چطوره، که پیدا نکردم ولی یدونه سراتو 2012 فول دیدم خیلی خوب بود.البته وقت نشد یه دور باهاش بزنم ولی امکانات داخلش که عالی بودو قیافشم دوست داشتم!
ولی به قول شما باید با یک نفر که یکم آشنا باشه برم تا به مشکل نخورم!

به هرحال رینگ 17 یه مقدار ماشینو خشک میکنه ولی در کل فکر میکنم رضایت مطلوبی از ماشین داشته باشی
چون بیشتر از 2-3 سال نمیخوای از ماشین استفاده کنی شاید کره ای و ژاپنی فرقی نکنه که بخری
کلا ماشین های ژاپنی طول عمر زیادی دارن مخصوصا کرولا که شنیدم ماشینی بوده که واقعا آمار خیلی کمی توی مراجعه به تعمیرگاه داره (حالا 2014 رو نمیدونم چون هنوز حساب پس نداده ولی باز هم میشه بهش اعتماد کرد)
ولی به نظرم حتی تا 4-5 سال هم ماشین های کره ای خیلی خوب جواب میدن و ماشین های خوبی هستن
درسته مزدا 3 شاسی کوتاهش اذیت میکنه مخصوصا با این دست اندازهای غیر استاندارد.
رنو اسکالا شاسی بلند نیست ولی در مورد شاسی بلند هم دوستمون گفتن
اسپورتیج و توسان در ماشین های کره ای یا سانتافه 2010 اگر با بزرگی اش مشکلی ندارید.
توی ژاپنی ها میتونید نیم نگاهی به قشقایی داشته باشید
ولی به نظرم بهتره یه سدان خوب و مناسب بگیرید
با توجه به نیاز شما به نظرم باز هم همون سراتو 2000 بهترین گزینه است
البته تویوتا یاریس هم در قیمت های پایین تر و i30 هم هست ولی باز هم به نظرم سراتو رو گزینه اول بذار... :n01:
ممنون.
بله احتمال زیاد سدان میگیرم .
راستی قشقایی مدل های جدیدش تو بازار ایران هست؟ تو هیچ سایتی پیدا نکردم.

دوستان به خوبی راهنمایی کردند
ولی میخواستم یه مورد به گزین هاتون اضافه کرده باشم
با توجه به معیارهاتون
شما علاوه بر اون موارد گزینه خیلی خوبی
میتسوبیشی لنسر را هم دارید
از هر نظر نسبت به سراتو که مورد نظرتونه بهتره
با سطح بودجه در نظر گرفته شده هم تطابق داره

موفق باشید
خیلی ممنون. گزینه خیلی خوبیه.
مدل outlander asx رو از نزدیک دیدم و خیلی ازش خوشم اومد. اگر بخوام شاسی بلند بگیرم پیشنهاد میکنید؟
لنسری که الان تو بازار هست از لحاظ آپشن ها چطوره ؟ قیمت فکر کنم حدود 120 در بیاد.

روی مدل های Honda هم فکر کنید. همونطور که شاید بدونید، اصولاً میشه گفت هدف وجودی شرکت هیوندای کره برای رقابت با هوندای ژاپن است و بسیاری از مدل ها، کپی کمی ارزان تر و بی کیفیت تر و کم عمرتر مدل های هوندا هستند.

مثلاً در حدود 110-130 (بسته به تیپ) هوندا سیویک 2014 انتخاب خوبیه...

طبق "گفته ها"، خودروهای هوندا که به خاورمیانه وارد میشوند، تولید ایالات متحده ی امریکا هستند نه ژاپن.
تشکر. راستش فکر کنم به مشکل خدمات پس از فروش بخورم در مورد هوندا. و گرنه توی اینترنت که سرچ کردم در مورد نرمی ماشتی خیلی تعریف میکنند.

a_rudi
19-04-2014, 06:24
ممنون از راهنماییتون. دیروز رفتم چند تا نمایشگاه سر زدم بیشتر دنبال کرولا 2013 بودم تا ببینم چطوره، که پیدا نکردم ولی یدونه سراتو 2012 فول دیدم خیلی خوب بود.البته وقت نشد یه دور باهاش بزنم ولی امکانات داخلش که عالی بودو قیافشم دوست داشتم!
ولی به قول شما باید با یک نفر که یکم آشنا باشه برم تا به مشکل نخورم!

ممنون.
بله احتمال زیاد سدان میگیرم .
راستی قشقایی مدل های جدیدش تو بازار ایران هست؟ تو هیچ سایتی پیدا نکردم.

مدل outlander asx رو از نزدیک دیدم و خیلی ازش خوشم اومد. اگر بخوام شاسی بلند بگیرم پیشنهاد میکنید؟
لنسری که الان تو بازار هست از لحاظ آپشن ها چطوره ؟ قیمت فکر کنم حدود 120 در بیاد.

تشکر. راستش فکر کنم به مشکل خدمات پس از فروش بخورم در مورد هوندا. و گرنه توی اینترنت که سرچ کردم در مورد نرمی ماشتی خیلی تعریف میکنند.

بیشتر دنبال تویوتا هیوندا کیا باش که بازار بعدی رو زیاد از دست ندی.
سراتو سوناتا اپتیما اسپورتیج توسان کرولا کمری بهترین انتخابهای شما هستن

s741
19-04-2014, 09:18

اقا اطلس خودرو سند به نام خریدار میخواد که من ندارم.
چرا هیچکس راجع به ولستر توضیح نمیده که خوبه یا نه اصلا چه جوریه میارزه یا نه؟

a_rudi
19-04-2014, 09:29
اقا اطلس خودرو سند به نام خریدار میخواد که من ندارم.
چرا هیچکس راجع به ولستر توضیح نمیده که خوبه یا نه اصلا چه جوریه میارزه یا نه؟

سند به نام خریدار یعنی چی. منظور سند خونه است؟
ولستر فقط قیافه است. روی کاغذ هم چیزی واسه گفتن نداره. با این پول میشه سراتو 2000 خرید

s741
19-04-2014, 10:08

سند به نام خریدار یعنی چی. منظور سند خونه است؟
ولستر فقط قیافه است. روی کاغذ هم چیزی واسه گفتن نداره. با این پول میشه سراتو 2000 خرید

بله سند خونه یا ملک هستش که من ندارم ولستر که خیلی اپشن داره حتی بیشتر از سراتو چطور خوب نیست/

a_rudi
19-04-2014, 11:44
بله سند خونه یا ملک هستش که من ندارم ولستر که خیلی اپشن داره حتی بیشتر از سراتو چطور خوب نیست/

عجب قدیما اینجور نبود

ولستر خب اسپرتی تر و جدیدتره اما موتورش 1600 هست و نمای خانوادگی نداره اصلا ماشین قشنگیه ولی تو همین قیمت میشه سراتو سوار شد که ولستر رو با موتور 2000ش میخوره

s741
19-04-2014, 12:22
عجب قدیما اینجور نبود

ولستر خب اسپرتی تر و جدیدتره اما موتورش 1600 هست و نمای خانوادگی نداره اصلا ماشین قشنگیه ولی تو همین قیمت میشه سراتو سوار شد که ولستر رو با موتور 2000ش میخوره

از نظر امکانات کدوم بهتره ؟ ولستر یا سراتو ؟

hossein.az
19-04-2014, 14:11

مدل آتلند با بودجه شما همخوانی نداره
تازه وارداتش شروع شده و نمونه کارکرده ای نداره که بخواید انتخاب کنید
قیمتش توی حدود 180 باید باشه

اما مدل asx هست اگر بخواید شاسی بلند انتخاب کنید که با 120 تومن مدل 2012 قابل خریده
از هر نظر به نظر بنده از اسپورتیج و توسان سر تره مخصوصا اینکه شتاب بسیار عالی و مصرف سوخت پایینی نسبت به اونا داراست

آپشن های لنسر 1800

پیشنهاد من برای خرید فقط ماشین ژاپنیست
شاسی بلند با معیاراتون asx 2012
سواری لنسر 1800cc

موفق باشید

Farhad
19-04-2014, 20:25
سلام
هنگام انتخاب ماشین به فکر بازار دست دومش هم باشید
به نظرم تینا انتخاب مناسب تری باشه
ولی با این حال خودرو های کره ای هم خدمات پس از فروش خوبی دارن و هم بازار دست دوم خوبی دارن و برای استفاده نه چندان بلند مدت گزینه های خوبی هستن
توی این قیمت برای ماشین صفر ژاپنی ماکسیما ، تویوتا کرولا و تویوتا یاریس رو میتونید بگیرید
شاسی بلند ژاپنی هم نیسان قشقایی
هوندا سیویک هم ماشین خوبیه ولی در مورد خدمات پس از فروش و بازار دست دوم اون تحقیق کنید.

سلام
تا مدتها قصد ندارم بفروشم که نگرانی بابت فروشش داشته باشم ...
تویوتا کرولا چه مدلش ؟ یاریس چی ؟ راستی کمری چه مدلی با این حدود قیمت ؟
نیسان قشقایی هم پیشنهاد جالبی بود ...
ممنون ....

تا 120 تومن
صفر اگر با ابهت میخواید ماکسیما که هنوز که هنوزه حرف زیادی برای گفتن داره مخصوصا از نظر موتوری
از نظر خاص و تک بودن
میسونیشی لنسر 1800cc
هوندا سیویک

توی مدل های شاسی بلند هم
میتسوبشی asx 2012
اسپورتیج 2400cc 2012
ماکسیما هم خیلی خوبه ... هنوزم جوونه ... اما فکر نکنم بیاد توی لیستم ... (ماشین امروزی تر میخوام)
اسپورتیج هم اگرچه خودروی دوست داشتی ای هست اما گفتم کیا نمیخوام ...
در مورد پیشنهادات دیگتون تحقیق میکنم ...

ممنون...

راستی فقط تاکیدی روی ماشین ژاپنی ندارم از کمپانی های دیگه هم پیشنهادی داشتید خوشحال میشم ... (مثلا فرانسویها.... یا آلمانی اگه با این قیمت جور بشه... حالا صفر نشد کم کارکرد... ) مثلا c5 سیتروئن که خودم هم نیم نگاهی بهش دارم .

Zeitgeist
19-04-2014, 21:27
Mitsubishi Lancer مشخصات base model ـش موتور 2000cc هست.

نمیدونم برای چی اینا با موتور 1600 و 1800 سفارش میدن وارد میکنن... واسه دو قرون سود بیشتر؟!

Pourya-pc
19-04-2014, 23:22
Mitsubishi Lancer مشخصات base model ـش موتور 2000cc هست.

نمیدونم برای چی اینا با موتور 1600 و 1800 سفارش میدن وارد میکنن... واسه دو قرون سود بیشتر؟!

الان دیگه دور موتورهای کم مصرف و کم حجم هست ؛ حتی کمپانی های آلمانی هم رو آوردن به موتورهای کم حجم و با توربو قدرت رو جبران کردن ؛ وقتی توربو استفاده کنید قدرت ۸۰ درصد بیشتر میشه هروقت هم رانندگی عادی داشتید موتور تنفس معمولی خواهد داشت .

kaveh_eshkofti
19-04-2014, 23:43
دوستان عزیز سلام - لطفا منو راهنمایی کنین
قیمت بنز C230 Kompressor مدل 2006 فول آپشن با کارکرد 200 هزار چنده ؟ راستی بدون رنگه.
پشتش نشستم خیلی نرم و بیصدا بود. فنی رو هنوز چک نکردم ولی با توجه اینکه رانندش دوستمه و میدونم مواظبش بوده احتمالا خوبه.
راستی چطور میتونم کارکرد دقیقشو دربیارم؟ کارشناسی سراغ دارین که برام چک اش کنه؟
ببخشید یک چیز دیگه : دوستم میگفت موتورش 2300 است ولی من تو اینترنت سرچ کردم زده بود 1800 ! کدوم درسته؟
مرسی

بردیا
20-04-2014, 21:51
با سلام
ما حدود 80 بودجه داریم تا یه ماشین برا خانواده بخریم.
فکر نمیکنم انتخاب صفر مناسبی تو این رنج باشه.
ام جی کارکرده چطوره؟
حالا مدل 6 یا 550
تو این رنج قیمتی چیز خوبی پیدا میشه؟
بعد اینکه مثلا ام جی 550 مدل 2012 با 2014 تفاوت خاصی داره؟
در کل ماشینای خوبی هستن این ام جیا؟تو اینترنت ندیدم کسی ازشون بد بگه

hossein.az
20-04-2014, 22:41
با سلام
ام جی کارکرده چطوره؟
حالا مدل 6 یا 550

گزینه خوبیه
مه فرق زیادی با هم ندارند
اما اگه mg6 با این قیمت پیدا کنید بهتر از 550 است
البته اگر تمایل داشته باشید میتونید صفر کیلومتر mg 350 را هم انتخاب کنید
کلا من بدی ازشون ندیدم ,ولی بازار کارکرده زیاد جالبی به نسبت ندارند
کره ای های با کارکرده چون سوناتا 2009 و 2008
سراتو های 2010 و 2011 هم قابل خرید هستند

banii
20-04-2014, 22:52
با سلام
ام جی کارکرده چطوره؟
حالا مدل 6 یا 550
چرا انتخاب های خودتونو محدود به خودروهای چینی میکنید؟

خیلی گزینه های متنوعی میتونید داشته باشید ....

با 80 ملیون و کمی هم بشه بیشترش کرد اگه صفر بخواید روی این موارد میشه مانور داد : مگان ، هیوندای i20 ، مزدا 2 ، هیوندای اکسنت ، میتسوبیشی لنسر ، یاریس هاچ بک

کارکرده هم که تا دلتون بخواد .... بعنوان مثال : اپتیما 2010 ، اپیروس 2008 ، اسپورتیج 2008 ، هیوندای i30 2012 ، آزرا 2007 ، سوناتا 2009 ، توسان 2008 ، ماکسیما 89 ، ویتارا 88 و .....

البته هیچ توضیحی هم ندادید که خواسته ها و سلایق و علایقتون چیاست منم کلی گفتم ... فقط گفتید برای خانواده میخواید که شاید بعضی از گزینه های نامبره مثل تویوتا یاریس هاچ بک ، مزدا 2 و ... جالب نباشه ....

a_rudi
20-04-2014, 23:32
با سلام
ام جی کارکرده چطوره؟
حالا مدل 6 یا 550

ماشین صفر به هیچ وجه نخر افت قیمت بالاست.
بهترین انتخاب شما سراتو 2011 شرکتی موتور2000 هستش که تا سال آینده گارانتی داره. نخواستید سراتو 2012 موتور1600 شرکتی.
خیلی تمایل به صفر دارید هیوندا اکسنت.
اینها ماشینهای خانوادگی خوبی هستن.
سوناتا 2009 انتخاب بسیار خوبیه کم مصرف تر و کم خرج تر از آزراست و خیلی بهتر از سراتو. اما دیگه گارانتی نداره

بردیا
21-04-2014, 12:22
ممنون بابت راهنمایی ها
ازون نظر گفتم خانوادگی چون نظرم روی سدان نسبتا جادار با حجم صندوق عقب مناسب هستش به همین خاطر هاچ بک ها جزو انتخاب هام نیست
ام جی 350 هم چون موتورش 1500 هستش زیاد بهش فکر نمیکنم،یه کم کوچیک هستش.
همچنین از شاسی بلند هم زیاد خوشم نمیاد،دنبال سواری هستم بیشتر.
بعد اینکه کدوم یکی از گزینه ها میتونه هزینه های جانبی و نگهداری کمتری داشته باشه نسبتا؟
از نظر امکانات رفاهی فکر کنم اکثرا تا حدودی با هم برابر باشن،ولی عامل خرج واسم مهمه نسبتا.
همچنین اتومات بودنش،الان مثلا سرچ کردم سراتو 2012 رو زده بود گیربکس دستی هستش!!
تیپ ترونیک باشه که چه بهتر

a_rudi
21-04-2014, 14:52
ممنون بابت راهنمایی ها
ازون نظر گفتم خانوادگی چون نظرم روی سدان نسبتا جادار با حجم صندوق عقب مناسب هستش به همین خاطر هاچ بک ها جزو انتخاب هام نیست
بعد اینکه کدوم یکی از گزینه ها میتونه هزینه های جانبی و نگهداری کمتری داشته باشه نسبتا؟
از نظر امکانات رفاهی فکر کنم اکثرا تا حدودی با هم برابر باشن،ولی عامل خرج واسم مهمه نسبتا.

دوست عزیز چینی ها و چینی های شبه سایر کشور ها رو از لیستت بیار بیرون.
گزینه های مناسب اینا هستن تا گرونتر نشده بخر
سوناتا مدل 2008 تا 2010
آزرا مدل 2007تا2008
سراتور موتور 2000 مدل 2011تا2012
سراتو موتور 1600 مدل 2013
تویوتا کمری مدل 2007
تویوتا کرولا مدل 2008
مزدا3جدید مدل 89
اینها همه بیرنگ و فول شرکتی و بعضا گارانتی دار از قیمتهای 75تا89 تومن میشه تمیزشون رو گیر آورد

hossein.az
21-04-2014, 22:27
ممنون بابت راهنمایی ها

در تکمیل صحبت های دوستمون a-rudi
میخواستم یه گزینه بهتون گیشنهاد بدم که به نظر نسبت به بقیه در برتره
هم گارانتی داره
هم 6 سیلندر هست , خرج بسیار کمی داره و به نسبت سوناتا گر شتاب تر و طبق مطلبی که توی مجله ماشین چند ساله پیش زده بود
توی چلنج بینش با سوناتا برده بود
اپتیما 2010 با کارکرد های بسیار پایین حدود 40 تا 60
اگر من میخواستم انتخاب کنم صددر صد روش شکی نمیکردم

mebido
23-04-2014, 23:30
سلام
آقا نظرتون در مورد سوبارو چیه؟
ماشین خوبیه یا نه؟
نمایندگیش تو ایران چی؟
کسی باهاش کار کرده؟ کار رابنداز هستن؟
کلا خریدشو پیشنهاد میکنید؟

behzadyamaha
28-04-2014, 21:50
سلام دوستان عزیز
به نظرتون با ۱۰۰ تومن بهترین شاسی بلندی که میشه خرید چیه؟
اسپورتیج ۲۰۱۰ ؟
مورانو ۲۰۰۸ ؟
جیلی x7 صفر ؟
.... ؟

hossein.az
28-04-2014, 23:07
سلام دوستان عزیز
اسپورتیج ۲۰۱۰ ؟
مورانو ۲۰۰۸ ؟
جیلی x7 صفر ؟
.... ؟

بهترین انتخاب ها همین هایی است که فرمودید
با همین ترتیب

a_rudi
29-04-2014, 04:06
سلام دوستان عزیز
اسپورتیج ۲۰۱۰ ؟
مورانو ۲۰۰۸ ؟
جیلی x7 صفر ؟
.... ؟

اينا البته بدون رنگ اگه رنگدار بخواي بخري و مشكلي نداشته باشي با اين موضوع پرادو تمام رنگ 2009 هم ميشه خريد

behzadyamaha
29-04-2014, 13:15
بهترین انتخاب ها همین هایی است که فرمودید
با همین ترتیب

اينا البته بدون رنگ اگه رنگدار بخواي بخري و مشكلي نداشته باشي با اين موضوع پرادو تمام رنگ 2009 هم ميشه خريد

خیلی ممنون دوستان
اینکه میگن گیربکس مورانو مشکل داره، صحت داره؟

hossein.az
01-05-2014, 07:10
خیلی ممنون دوستان

تجربه مورانو نداشتم
به نظر من اسپورتیج بهتره
هم بازار خوبی داره هم قطعاتش فراونه

a_rudi
01-05-2014, 11:35
خیلی ممنون دوستان

کلا تو کار ماشینایی که پشت سرشون حرف هست نباشی بهتره. ماشینای عمومی ( نه تاکسی ها :n02: ) بهتر هستن از هر لحاظ ( بازار فروش دست دوم‏، قطعات مصرفی و تعویضی، تعمیرات، تعمیرکار ماهر در هر جایی )

ماشینایی که زیاد هستن بهترن تابلو هم نمیشی مگر خودت بخوای

شاسی بلند بهترین انتخاب 100 تومنی البته به مدل ویتارا و توسان و اسپورتیج هست

slim_shady71
02-05-2014, 12:28
سلام دوستان
قصد خرید mvm x33 دارم میخواستم ببینم از نظر فنی و موتوری خوب هست یا نه .در ضمن بودجه ام تا همین حدوده .سمند دارم اگه بخوام بخرم باید سمند رو بفروشم میخوام بدونم x33 ارزش داره بگیرم یا نه؟ با تشکر

hossein.az
02-05-2014, 12:44
سلام دوستان
قصد خرید mvm x33 دارم میخواستم ببینم از نظر فنی و موتوری خوب هست یا نه .در ضمن بودجه ام تا همین حدوده .سمند دارم اگه بخوام بخرم باید سمند رو بفروشم میخوام بدونم x33 ارزش داره بگیرم یا نه؟ با تشکر

به هیچ وجه یه همچین کاری نکنید
سواری نسبتا بد با این قیمت و صدای موتوری مثل تراکتور
اصلا به نسبت پولی که میدید ارزش نداره
اگر میخواهید صفر بگیرید و با ماشینهای چینی مشکل ندارید بهترین انتخاب با 60 تومن
جیلی امگراند ec7 هست که توی اروپا هم فروش داشته و جز خودروهای باکیفیت چینی و وارداتی بازار ایران
اگر هم تمایل به خرید شاسی بلند دارید لیفان x60 خیلی بهتر از x33 خواهد بود

موفق باشید

slim_shady71
02-05-2014, 13:05
چطور x60با موتور 1800 وتوان موتوری 131 اسب بخار از ام وی ام 2000و137اسب بخار بهتره. مقایسه اعداد و ارقامی ام وی ام خیلی بهتره . شاید بخاطر شکل ظاهرش میگید

hossein.az
02-05-2014, 13:33
چطور x60با موتور 1800 وتوان موتوری 131 اسب بخار از ام وی ام 2000و137اسب بخار بهتره. مقایسه اعداد و ارقامی ام وی ام خیلی بهتره . شاید بخاطر شکل ظاهرش میگید

مونتاژ ام وی ام خیلی ضعیفه و کیفیت بسیار پایینی داره
همه چیز اون 6 اسب بخار نیست . موتور ام وی ام موتور تنبلیه
نمیگم لیفان خیلی عالیه ولی هرچی باشه از ام وی ام مونتاژ و کیفیتش بهتره
ولی جیلی واقعا ماشین عالیه و از خریدش بسیار راضی خواهید بود

a_rudi
02-05-2014, 16:11

MVM يا به قولي چري كلا ماشيناي خوش ريخت و به درد بخوري توليد نكرده. ليفان توليدات بهتر و زيبا تر و با كيفيت تري داره. جيلي هم كه گل سرسبد چيني جات هستش

mebido
05-05-2014, 08:34
سلام
میخوام روکش صندلی بندازم
چه مارکی خوبه؟
جز ویژگی سوزنی بدنش به نکته دیگه ای هم باید توجه کنم؟
ممنون

a_rudi
05-05-2014, 16:41
سلام
میخوام روکش صندلی بندازم
چه مارکی خوبه؟
جز ویژگی سوزنی بدنش به نکته دیگه ای هم باید توجه کنم؟
ممنون

:n13::n13::n13::n13::n13::n13:

aszasz
12-05-2014, 10:38
دوستان با 40 تا 45 میلیون فکر کردن روی ماکسیما مدل 82-83 و یا زانتیا مدل 87 معقولانه است؟
اصلا جدا از مصرف سوختش اینقدر میگن پرخرجه این ماشینا مثلا میانگین چقدر در ماه یا سال خرج دارن؟!
علت اینکه به این ماشین ها دارم فکر میکنم اینکه حالم از ماشین های ایران فرغون و .. بهم میخوره باز شما اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید
ممنون

hossein.az
12-05-2014, 13:29
دوستان با 40 تا 45 میلیون فکر کردن روی ماکسیما مدل 82-83 و یا زانتیا مدل 87 معقولانه است؟
اصلا جدا از مصرف سوختش اینقدر میگن پرخرجه این ماشینا مثلا میانگین چقدر در ماه یا سال خرج دارن؟!
علت اینکه به این ماشین ها دارم فکر میکنم اینکه حالم از ماشین های ایران فرغون و .. بهم میخوره باز شما اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید
ممنون

هر دو مورد گزینه های پر مصرفی هستند
مخصوصا زانتیا که من دل خوشی ازش ندارم
به نظرم اگه با 40 تومن میخواید سمت این موارد برید اگه بگردید و ماکسیما تمیز پیدا کنید خیلی بهتراز زانتیاست

ماکسیما تمیز 82 و 83 میتونید بخرید
و گزینه ای بهتر از زانتیا هم دارید ,مزدا 323 مدل 85 و 84 خوبه
هم سواری خوبی داره هم شتاب عالی خرجشم از دو مورد خودتون خیلی کمتره
صفر غیر وطنی ,لیفان 620 با موتور 1800 هم میتونید بردارید که زیاد توصیه نمیکنم

بهتر ین گزینه مزدا 323 است

tonypb
14-05-2014, 21:49
دوستان نظرتون راجع به هوندا آکورد چیه؟نسبت به هم رده هاش...
تو کارشم...چند تا ریویو ازش دیدم...همش تعریف و تمجید...
میخوام نظر شما هم بدونم.

a_rudi
14-05-2014, 22:37
میخوام نظر شما هم بدونم.

ماشین توپیه
مدل پایین منظورته یا صفر.
اون مدلای 92 خیلی شیک و با کلاس بودن اما ماشین خارجی مدل پایین مشتری کم داره

mohsen733
15-05-2014, 02:02
سلام
دوستان خودرو gen2 دست دوم تمیز گیر میاد ؟
وضعیت قطعاتش به چه صورت هست و آیا توصیه میشه که این ماشین رو خریداری کنیم ؟

tonypb
15-05-2014, 10:11
ماشین توپیه
مدل پایین منظورته یا صفر.
اون مدلای 92 خیلی شیک و با کلاس بودن اما ماشین خارجی مدل پایین مشتری کم داره

صفر.2014.
نه مدل های پایینش رو اصلا ندیدم.

hossein.az
15-05-2014, 13:12
میخوام نظر شما هم بدونم.

ماشین بسیار خوب و با امکاناتیست
از طرفی به خاطر ذات ژاپنیش ماشین کم اصطلاک و کم خرجیست
طراحی بسیار زیبایی داره و به نظر من خریدش به نسبت کره ای ها صد در صد در اولویته
تیپ بندی مختلفی داره 4 تیپه که امکاناتش و مشخصاتش با هم فرق میکنه قیمت مدل پایه اش از 130 تا مدل تمام فول و مشخصات کامل 195

تو محدوده 150 هوندا آکورد 2014 و کمری 2014 جزء بهترین انتخاب هاست

hossein.az
15-05-2014, 13:16
سلام
دوستان خودرو gen2 دست دوم تمیز گیر میاد ؟
وضعیت قطعاتش به چه صورت هست و آیا توصیه میشه که این ماشین رو خریداری کنیم ؟

ماشین کم مشتری است
دید عقب کم -قطعات همه جا پیدا نمیشه و قیمت نسبتا بالا
خریدش توصیه نمیشه .بستگی به سلیقه و علاقه خودتون داره . ظاهر جوان پسندی داره

mohsen733
15-05-2014, 16:09
ماشین کم مشتری است
دید عقب کم -قطعات همه جا پیدا نمیشه و قیمت نسبتا بالا
خریدش توصیه نمیشه .بستگی به سلیقه و علاقه خودتون داره . ظاهر جوان پسندی داره

بنده هم به خاطر ظاهرش قصد خریدش رو دارم !
خودرویی با این تیپ و ظاهر توی این رنج قیمت ( تا 38-40 ) خودرو کارکرده چی پیشنهاد میکنید ؟
از هر کی که داشته پرسیدم گفتن خودروی کم خرجی هست و خیلی دیر به دیر خراب میشه .
خونه ما هم نزدیک کارخانه زاگرس خودرو هست توی شهر بروجرد میشه قطعاتش رو گیر اورد ؟

hossein.az
15-05-2014, 22:37
بنده هم به خاطر ظاهرش قصد خریدش رو دارم !
خودرویی با این تیپ و ظاهر توی این رنج قیمت ( تا 38-40 ) خودرو کارکرده چی پیشنهاد میکنید ؟
از هر کی که داشته پرسیدم گفتن خودروی کم خرجی هست و خیلی دیر به دیر خراب میشه .
خونه ما هم نزدیک کارخانه زاگرس خودرو هست توی شهر بروجرد میشه قطعاتش رو گیر اورد ؟

جسارت نباشه ولی هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه
اگه میبینید شرایط جن 2 براتون مناسبه ,ماشین بدی نیست

اگر ماشین جوان پسند میخواید
صفر :206 تیپ 5 و سورن elx با موتور ای اف سون (که نسبتا بد نیست اگه کمی خرجش کنید رخ خوبی داره)

کارکرده: مزدا 323 تیپ 4 مدل 84 و 85 - پارس ای ال ایکس با موتور l4 مدل 91 -لیفان 620 مدل 91 - پژو 207 مدل 90

pouyasony
18-05-2014, 01:12
سلام دوستان تا 140 تومان چه ماشینی پیشنهاد میکنید؟شاسی بلند باشه چه بهتر
خودم نظرم رو اسپورتیج و میتسوبیشی asx هستش
دوس دارم ظاهر زیباو جوون پسند و در عین حال ماشین خانوادگی باشه

a_rudi
18-05-2014, 09:02

اسپورتيج بازار بهتري داره اما ميتسو خب ژاپنيه و خيلي متفاوت. اما موتور و سيستم تعليق بسيار شبيه هم هستن

mebido
20-05-2014, 20:51
سلام من واقعا هر دوتاشو میپسندم
ولی اگه خودم بودم برای مصرف داخل شهر دوست داشتم میتسوبیشی رو امتحان کنم
از نظر خدمات پس از فروش اسپورتیج بهتره
اگه فروشش برات مهمه برو سراغ اسپورتیج

ess_1362
24-05-2014, 07:26
سلام
دو تا از دوستام قصد خرید ماشین دارند و یکیشون داخلی می خواد و اون یکی خارجی
قصد داره حدود 100 تا 120 هزینه کنه و بین یاریس و کرولا و لنسر گیر هست
اگر ممکن هست قیمتشون در بازار را به من اعلام کنید ممنون میشم(البته صفر)

Pourya-pc
24-05-2014, 12:05
سلام
دو تا از دوستام قصد خرید ماشین دارند و یکیشون داخلی می خواد و اون یکی خارجی
قصد داره حدود 100 تا 120 هزینه کنه و بین یاریس و کرولا و لنسر گیر هست
اگر ممکن هست قیمتشون در بازار را به من اعلام کنید ممنون میشم(البته صفر)

اگر بتونن کرولا XLI بردارن عالیه ، من ثبت نامی 111 تومن پام دراومد اما هنوز تحویل ندادن !
قیمت بازار :
کرولا 2014 نیو فیس XLI وارداتی : 125.000.000
لنسر فول شرکتی : 125.000.000 وارداتی 123.000.000
یاریس صندوقدار فول وارداتی : 103 تا 105 ملیون تومان مدل 2 اربگ بدون سانروف و آینه تاشو برقی 92 تا 96 ملیون تومان

mebido
24-05-2014, 16:19
اگر بتونن کرولا XLI بردارن عالیه ، من ثبت نامی 111 تومن پام دراومد اما هنوز تحویل ندادن !
قیمت بازار :
کرولا 2014 نیو فیس XLI وارداتی : 125.000.000
لنسر فول شرکتی : 125.000.000 وارداتی 123.000.000
یاریس صندوقدار فول وارداتی : 103 تا 105 ملیون تومان مدل 2 اربگ بدون سانروف و آینه تاشو برقی 92 تا 96 ملیون تومان
سلام
اگر برای خرید خودرو عجله نداشته باشیم به نظرتون برای کرولای 2014 صبر کنیم تا بیاد یا همین XLI رو بخریم؟
ممنان

Pourya-pc
24-05-2014, 16:44
سلام
اگر برای خرید خودرو عجله نداشته باشیم به نظرتون برای کرولای 2014 صبر کنیم تا بیاد یا همین XLI رو بخریم؟
ممنان

XLI 2014 کرولای جدید هست دیگه فقط آپشن معمولیه . ثبت نامی خیلی به نفع شماست 14 ملیون کمتر از بازار است .

ess_1362
24-05-2014, 20:12
این بنده خدا می خواد از بازار بگیره یعنی این طور بگم می خواد پول بده ماشین تحویل بگیره
پس با این حساب برای کرولا باید حدود 125 هزینه کنه
قیمت بازار یاریس چند هست؟

mebido
25-05-2014, 23:34
XLI 2014 کرولای جدید هست دیگه فقط آپشن معمولیه . ثبت نامی خیلی به نفع شماست 14 ملیون کمتر از بازار است .

XLI مگه این نیست؟
من منظورم این ماشینه:

Pourya-pc
26-05-2014, 18:06
XLI مگه این نیست؟
من منظورم این ماشینه:

کرولا 2014 همون رخ جدید که در لینک دوم گذاشتید رو داره ، اتاق جدید و فیس کاملا جدید .
XLI و GLI فقط فرقشون تو آپشناشون هست .
اون لینک اول منقضیه ، 2014 با فیس قدیم اصلا نداریم چون تولید نمیشه .

mebido
27-05-2014, 22:36
سلام
کسی میدونه مدل های 2015 کی وارد ایران میشه؟

Pourya-pc
27-05-2014, 23:28
سلام
کسی میدونه مدل های 2015 کی وارد ایران میشه؟

اواخر ۲۰۱۴ یا اواسط آذرماه به عبارتی

mebido
31-05-2014, 13:44
سلام
آقایون کاربلد سوال داشتم
یکی اینکه میگن تا 1000 کیلومتر باید دور موتور بین 2 تا 4 باشه
من برای این کار مجبورم دنده رو دستی کنم و دنده یک رو تا 3 میرم بعد 2 و... و معمولا بین 2 تا 3 حرکت میکنم
صدای موتور بلند میشه چون بالاخره نسبت به حالت اتومات که دنده رو میبره روی شماره های بالاتر به موتور فشار بیشتری میاد
این ایرادی نداره؟ و مشکلی برای موتور ایجاد نمیکنه؟
یه سوال دیگه هم اینکه
کروز کنترل اساسا چه جوری کار میکنه؟
روی سرعت خاصی باید بریم؟ دکمه رو باید نگه داریم یا نه؟ کلا چه جوریاست
برای سراتو 2014 میگم
ممنان

hossein.az
31-05-2014, 15:09
سلام
آقایون کاربلد سوال داشتم
یکی اینکه میگن تا 1000 کیلومتر باید دور موتور بین 2 تا 4 باشه
من برای این کار مجبورم دنده رو دستی کنم و دنده یک رو تا 3 میرم بعد 2 و... و معمولا بین 2 تا 3 حرکت میکنم
صدای موتور بلند میشه چون بالاخره نسبت به حالت اتومات که دنده رو میبره روی شماره های بالاتر به موتور فشار بیشتری میاد
این ایرادی نداره؟ و مشکلی برای موتور ایجاد نمیکنه؟
یه سوال دیگه هم اینکه
کروز کنترل اساسا چه جوری کار میکنه؟
روی سرعت خاصی باید بریم؟ دکمه رو باید نگه داریم یا نه؟ کلا چه جوریاست
برای سراتو 2014 میگم
ممنان

سلام
دوست عزيز ماشين اتومات احتياجي به آببندي نداره
شما ملايم با همون دنده اتومات رانندگي كنيد كافيه
اون كار بدنو به ماشين آسيب ميزنه
براي كروز هم هر سرعتي كه ميخوايد با أهرم كروز تنظيم و فعال كنيد
و به محض فشردن پدال تركز از كروز خارج ميشه

mebido
31-05-2014, 19:03
ببخشید منظورتون چه کاریه که به ماشین آسیب میزنه؟

mebido
31-05-2014, 19:12
این توی کاتالوگی هست که برای سراتو توی اطلس خودرو گذاشتن

Переклад не
31-05-2014, 19:36
دوستان mg 550 آیا خودروی قابل قبولیه؟ از بابت چینی بودنش میگم. در مقایسه با اون چینیای اصیل این چطوره؟

mohamad skystar
31-05-2014, 23:43
دوستان mg 550 آیا خودروی قابل قبولیه؟ از بابت چینی بودنش میگم. در مقایسه با اون چینیای اصیل این چطوره؟

MG 550 الان چند سالی هست که وارد بازار ایران شده
کیفیت و امکانات قابل قبولی در بین چینی های بازار داره.
افزایش قیمت زیادی هم داشت فکر کنم مدل های 2012 حدود 85 میلیون شده.
اما بین چینی ها رتبه خوبی داره

a_rudi
01-06-2014, 12:03
این توی کاتالوگی هست که برای سراتو توی اطلس خودرو گذاشتن

سخت نگیر
آببندی یعنی تا هزار کیلومتر اول به ماشین فشار نیاری کورس نبندی با بی کله ای. اگر هم بستی یه تریپ اشکال نداره نگران نباش.
کروز هم که استفاده اش از آب خوردن راحتتره کاتالوگ رو مطالعه کن کافیه

banii
01-06-2014, 12:05
mg6 بهتره :n16:

Переклад не
02-06-2014, 10:59
MG 550 الان چند سالی هست که وارد بازار ایران شده
کیفیت و امکانات قابل قبولی در بین چینی های بازار داره.
افزایش قیمت زیادی هم داشت فکر کنم مدل های 2012 حدود 85 میلیون شده.
اما بین چینی ها رتبه خوبی داره

mg6 بهتره :n16:
ممنون
هردوی این ماشینا از تامین قطعات و این مسائل پشتیبانی در چه سطحی هستن؟ نمایندگی مدیا موتورز هستش دیگه؟
البته 550 چهره ی سنگین تر از 6 داره

mohamad skystar
08-06-2014, 01:13
ممنون
هردوی این ماشینا از تامین قطعات و این مسائل پشتیبانی در چه سطحی هستن؟ نمایندگی مدیا موتورز هستش دیگه؟
البته 550 چهره ی سنگین تر از 6 داره

تمام محصولات چینی موجود در ایران با مشکلات تامین قطعات مواجه هستن
مگر اینکه از بازار آزاد قطعه تهیه کنید.
بعضی ها خودروها مثل MG یا MVM به دلیل قدمت بیشتر میشه گفت
تا حدودی از تامین قطعات مناسب تری برخوردارن.

dark fear
13-06-2014, 17:49
سلام
لطفا راهنماییم کنید.. با 70 تومن، اروندی چی خوبه؟ واسه دوستانی که شاید از قیمتش اطلاع نداشته باشن درواقع میشه ملی حدود 110-20 تومن
توقعات: (این ترتی
1.خدمات پس از فروش.. میخوام خودرویی باشه که قطعاتش تو کشور موجود باشه و از این بابت مشکلی نداشته باشم
2.جادار، راحت، نرم و بی صدا.. اندازه کابینش حتما لزومی نداره مثل ماشین فعلیم (تندر) باشه.. ولی دیگه اقلا از 405 کوچک تر نباشه جاش
3.مصرف سوخت مناسب..
4.ظاهر مناسب.. البته این یه چیز سلیقه ایه ولی خب اقلا زشت نباشه مث تندر :D

موارد بالا واسم مهم تر از شتاب و سرعت و اینجور چیزاس.. مخصوصا دو مورد اول.. چون یه ماشین خانوداگی میخوایم.. نه کورسی
البته دیگه شتاب و سرعت ایناش از تندر و ماشینای هم رده ش بدتر نباشه..

mebido
13-06-2014, 18:22
سلام
لطفا راهنماییم کنید.. با این پول چی خوبه؟ واسه دوستانی که شاید از قیمتش اطلاع نداشته باشن درواقع میشه ماشین حدود 110-20 تومن
توقعات: (این ترتی
1.خدمات پس از فروش.. میخوام خودرویی باشه که قطعاتش تو کشور موجود باشه و از این بابت مشکلی نداشته باشم
2.جادار، راحت، نرم و بی صدا.. اندازه کابینش حتما لزومی نداره مثل ماشین فعلیم (تندر) باشه.. ولی دیگه اقلا از 405 کوچک تر نباشه جاش
3.مصرف سوخت مناسب..
4.ظاهر مناسب.. البته این یه چیز سلیقه ایه ولی خب اقلا زشت نباشه مث تندر :D

موارد بالا واسم مهم تر از شتاب و سرعت و اینجور چیزاس.. مخصوصا دو مورد اول.. چون یه ماشین خانوداگی میخوایم.. نه کورسی
البته دیگه شتاب و سرعت ایناش از تندر و ماشینای هم رده ش بدتر نباشه..

سلام
برای ماشین های وارداتی ماشین های کره ای خدمات پس از فروشش فکر میکنم از همه بهتر باشه مخصوصا اطلس خودرو ( هرچند به هرحال قطعات گرونه)
هرچند اطلس خودرو و آسان موتور و ایرتویا واقعا نماینده کیا و هیوندای و تویوتا نیستن ( از نظر مسئولیت پذیری و خدمات پس از فروش به اون معنی که توی خارج مرسومه) ولی با با این حال بد هم نیست و کار رو راه میندازه و شنیدم اطلس خودرو بهتر از بقیه شده.
ماشین های صفر موجود از این سه شرکت با قیمت شما میشه به سراتو 2014 کیا ، النترا (هیوندای) و تویوتا کرولا (تویوتا) اشاره کرد.
کرولا دیرتر از بقیه وارد شده و هنوز هم خیلی نیست و اطلاعاتی ازش در دست نیست ولی خب تویوتا کارش درسته و یحتمل ماشین خوبیه و کمتر هم خراب بشه ( البته با ماشین های ایرانی مقایسه نکنید چون همه این ماشین ها کلا خرابی به مراتب کمتری دارن)
بین النترا و سراتو من خودم سراتو رو ترجیح میدم. چون ظاهر سراو رو بیشتر میپسندم و موتورش هم 2000 هستش. نسبت به نسل قبلی که مشکل صدای موتور داشت که توی کابین میومد مل 2014 ماشین واقعا روان و بی صداییه.
هر سه تا ماشین تقریبا ظاهر خشنی به خودشون گرفتن که به نظرم در النترا اغراق شده و خیلی بیش از حد چراغ ها و ... کشیده شده.
از لحاظ ماشین خانوادگی من کرولا رو پیشنهاد میکنم چون به نظرم سراتو ماشین اسپرت تر و جوان پسند تریه و کرولا با این که خشن شده ولی باز هم به نسبت سراتو بیشتر به درد خانواده میخوره. البته سراتو و النترا اتومات 6 دنده هستن ولی کرولا 4 دنده است که از این نظر سراتو و النترا بهترن ولی برای مصرف خانواده این به نظرم خیلی به چشم نمیاد چون برای معکوس کشیدن و .... تفاوتش بارز میشه.
نکته دیگه این که نمونه فول النترا و سراتو موجوده ولی ایرتویا ثبت نام مدل فول کرولا رو بسته و نیمه فول و معمولی اون رو فعلا میفروشه.
خدمات پس از فروش رو هم به نظرم برید خود نمایندگی ها و با مشتریانی که میان صحبت کنید. فکر کنم اطلس خودرو و آسان موتور بهتر باشن. البته این نظر شخصی منه. و بهتره بیشتر تحقیق کنید.
در مورد امکانات داخلی ماشین ها تحقیق کنید و ببینید کدوم آپشن ها براتون مطلوب تره. فکر کنم ماشین های کره ای از این نظر فول تر باشن.
نکته بعد اینه که اگر عجله ندارید به نظرم دست نگه دارید تا چند ماه دیگه مدل ای 2015 میاد. هرچند ظاهر تغییر نمیکنه ولی خب به هرحال تغییرات جزئی داره و یه مدل بالاتره. البته خیلی مهم نیست و اگر ماشین میخواید ، بخرید و مشکلی نیست.
موفق باشید

dark fear
14-06-2014, 14:13
با تشکر فراوان بابت پاسخ جامع... واقعا ممنونم
فعلا نظرم روی کرولا هست
شنیدم ماشین های کره ای (مخصوصا کیا) استهلاک بالایی دارن و قطعاتشون زود خراب میشه.. درسته؟
مثلا دوستم کادنزا داره تاحالا کلی خرج گذاشته سر دستش.. کولرش هم اخیرا سوخته
ما الان تندر داریم انصافا بجز تعویض روغن و اینا سه ساله که هیچ خرجی نداشته.. نمیخوام ماشین
خارجی بگیرم، تو چند سال اول اذیت کنه
نظرتون راجع به مزدا 3 مدل 2014 چیه؟

Pourya-pc
14-06-2014, 16:25
با تشکر فراوان بابت پاسخ جامع... واقعا ممنونم
فعلا نظرم روی کرولا هست
شنیدم ماشین های کره ای (مخصوصا کیا) استهلاک بالایی دارن و قطعاتشون زود خراب میشه.. درسته؟
مثلا دوستم کادنزا داره تاحالا کلی خرج گذاشته سر دستش.. کولرش هم اخیرا سوخته
ما الان تندر داریم انصافا بجز تعویض روغن و اینا سه ساله که هیچ خرجی نداشته.. نمیخوام ماشین
خارجی بگیرم، تو چند سال اول اذیت کنه
نظرتون راجع به مزدا 3 مدل 2014 چیه؟

درسته ماشین های کره کمی پراستهلاک و پرمصرف هستند البته بستگی به رانندگی هم داره و کلا رعایت حال ماشین باعث افزایش طول عمر قطعاتش میشه . ولی خب ژاپن هرچی باشه محصولاتش دربسته OK هستند و خیال انسان را از هر نظر آسوده میکنند .
مزدا 3 هم با شرایط فعلی به صرف نیست چون همین روزاست که مدل جدیدش وارد چرخه بشه که قیمتش با همین مدل فعلی برابر هست .
درضمن مزدا جرو خودروهای خارجی تولید داخل هست ( وارداتی نیست ) به همین دلیل مدل آن به سال شمسیست یعنی 93

mebido
14-06-2014, 17:18
حقیقتش این موضوع رو تا حالا نشنیده بودم
البته شنیده بودم که ماشین کره ای سوسوله :n02:
یعنی باید بهش رسید و اگه بهش برسی ( یعنی به موقع سرویس های دوره ای رو ببری و مراقبش باشی) مشکلی برات ایجاد نمیکنه ولی اینکه مشکلات حاد براش پیش بیاد خیلی نشنیدم
مثلا یکی از رفقامون اپتیما داره و واقعا ازش راضیه
یکی از آشناها سانتافه 3.5 داره و اونم راضیه ( یعنی به این مشکلات برنخوردن)
سراتو نسل قبل هم تنها ایراد بارزی که ازش شنیدم صدای موتور بود که توی اتاقک میومده که خب توی نسل جدید شنیدم رفع شده
مزدا 3 رو شنیدم قطعاتش گرونه درسته کم به خرج میوفتن ولی شنیدم اگه قطعه ای دچار مشکل بشه هم کمه هم هزینه اش زیاده. این موردو بیشتر پیگیری کنید برای همین جزء ماشین های پیشنهادی ننوشتم.

dark fear
15-06-2014, 10:37
با تشکر از اساتید..
امروز رفتم نمایشگاه، قیمتها کمتر از چیزی بود که انتظار داشتم.. یکم گیج شدم دوباره :d
elantra 52
Azera 66.5
Sonata 63.1
Optima 71.7
Cerato 63.1
Camry GL 75
Crolla XLI 2.0L 63.7
Crolla GLI 2.0 L 75.9

کرولا من فک میکردم موتور 1.8 باشه تو ایران.. ولی 2 بود.. ولی کمری خیلی وسوسه م کرد.. توش نشستم خیلی راحت بود لامصب!! نظرتون چیه؟ ارزش داره زور بزنم
پول بیشتر جور کنم واسه این؟ مصرف سوخت و شتابش چطوره؟ درمقایسه با کرولا GLI که همون قیمته، کدوم رو پیشنهاد میدید؟
سوناتا لامصب خیلی شیک و باکلاس بود..! بیش از بقیه ظاهر یه ماشین لوکس رو داشت..! (البته چندتاشون رو ندیدم.. فقط لیست قیمت رو نگا کردم) اما خیلی شیک بود
سوناتا.. مصرف سوخت و شتاب این چطوره؟ طبعا از نظر کیفیت ساخت و استهلاک به پای کمری نمیرسه.. درسته؟
النترا هم واقعا خیلی خوش قیمت و وسوسه کننده بود..! ینی به آدم میگفت بابا بیخیال این همه خرج بیا با 50 تومن صاحب من شو :d

-------------------

بعد یه چیز دیگه.. من فک میکردم حالا که قراره اینقد پول بدم (حدود 110 واسه پلاک ملی) دیگه از نظر شتاب و سرعت و.. همه شون در بدترین حالت از
این ماشین های داخلی بهترن..! درصورتی که مشخصات رو که نگا میکردم 0 تا 100 اکثرشون تو همین مایه های 10 ثانیه س.. ینی فرقی با تندر خودمون
نداره؟ :/ پ چرا ایطوری شد!! آدم زورش میگیره!!

-------------- ویرایش -------------
الان رفتم مشخصات کمری GL رو نگا کردم.. مث که با وجود موتور قوی تر، مصرف سوختش از کرولا کمتره..! درسته؟ پس چه دلیلی واسه انتخاب کرولا میمونه؟
خیلی داره وسوسه م میکنه این کمری.. مگه اینکه به عیب شاخصی برخورد کنم ازش..

a_rudi
15-06-2014, 11:30
با تشکر از اساتید..
امروز رفتم نمایشگاه، قیمتها کمتر از چیزی بود که انتظار داشتم.. یکم گیج شدم دوباره :d
elantra 52
Azera 66.5
Sonata 63.1
Optima 71.7
Cerato 63.1
Camry GL 75
Crolla XLI 2.0L 63.7
Crolla GLI 2.0 L 75.9

کرولا من فک میکردم موتور 1.8 باشه تو ایران.. ولی 2 بود.. ولی کمری خیلی وسوسه م کرد.. توش نشستم خیلی راحت بود لامصب!! نظرتون چیه؟ ارزش داره زور بزنم
پول بیشتر جور کنم واسه این؟ مصرف سوخت و شتابش چطوره؟ درمقایسه با کرولا GLI که همون قیمته، کدوم رو پیشنهاد میدید؟
سوناتا لامصب خیلی شیک و باکلاس بود..! بیش از بقیه ظاهر یه ماشین لوکس رو داشت..! (البته چندتاشون رو ندیدم.. فقط لیست قیمت رو نگا کردم) اما خیلی شیک بود
سوناتا.. مصرف سوخت و شتاب این چطوره؟ طبعا از نظر کیفیت ساخت و استهلاک به پای کمری نمیرسه.. درسته؟
النترا هم واقعا خیلی خوش قیمت و وسوسه کننده بود..! ینی به آدم میگفت بابا بیخیال این همه خرج بیا با 50 تومن صاحب من شو :d

-------------------

بعد یه چیز دیگه.. من فک میکردم حالا که قراره اینقد پول بدم (حدود 110 واسه پلاک ملی) دیگه از نظر شتاب و سرعت و.. همه شون در بدترین حالت از
این ماشین های داخلی بهترن..! درصورتی که مشخصات رو که نگا میکردم 0 تا 100 اکثرشون تو همین مایه های 10 ثانیه س.. ینی فرقی با تندر خودمون
نداره؟ :/ پ چرا ایطوری شد!! آدم زورش میگیره!!

-------------- ویرایش -------------
الان رفتم مشخصات کمری GL رو نگا کردم.. مث که با وجود موتور قوی تر، مصرف سوختش از کرولا کمتره..! درسته؟ پس چه دلیلی واسه انتخاب کرولا میمونه؟
خیلی داره وسوسه م میکنه این کمری.. مگه اینکه به عیب شاخصی برخورد کنم ازش..

ظاهرا جایی که شما هستی نمیشه در مورد قیمتاش و انتخاب اصلح زیاد کمکی کرد.
اصل اول اینکه اگر مشکل مالی ندارید کمری ماشین بهتری خواهد بود. اگر دارید کرولا. و اگر میخواهید بیشتر ذخیره کنید الانترا.
من باشم با اون قیمتا که گفتید آزرا رو انتخاب میکنم. موتور قویتر امکانات بهتر. البت کرولا مصرف سوخت کمتری داره. در مورد قیمت کمری امکان اینکه با کرولا هم قیمت بشه نیست مگر خیلی تنزل کرده باشه پس بیشتر امکاناتش رو بررسی کنید. مشکوک میزنه

Pourya-pc
15-06-2014, 12:08
ظاهرا جایی که شما هستی نمیشه در مورد قیمتاش و انتخاب اصلح زیاد کمکی کرد.
اصل اول اینکه اگر مشکل مالی ندارید کمری ماشین بهتری خواهد بود. اگر دارید کرولا. و اگر میخواهید بیشتر ذخیره کنید الانترا.
من باشم با اون قیمتا که گفتید آزرا رو انتخاب میکنم. موتور قویتر امکانات بهتر. البت کرولا مصرف سوخت کمتری داره. در مورد قیمت کمری امکان اینکه با کرولا هم قیمت بشه نیست مگر خیلی تنزل کرده باشه پس بیشتر امکاناتش رو بررسی کنید. مشکوک میزنه

ظاهرا ایشون منظقه آزاد اروند هستند و قیتهای پلاک منطقه رو گفتند !

a_rudi
15-06-2014, 14:43
ظاهرا ایشون منظقه آزاد اروند هستند و قیتهای پلاک منطقه رو گفتند !

خیر قربان منطقه آزاد اروند الانترا 52 تومن عمرا
:banghead:
انگار قیمتا به درهم و دیناره
آزرا 66؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جامون خالیه حسابی

dark fear
15-06-2014, 22:37
برادر قیمتها مال منطقه ارونده.. ماشین ها همه صفر و 2014 هستن.. همه شون هم اقلا دو سال گارانتی اطلس و آسان و ... دارن

a_rudi
16-06-2014, 00:06
برادر قیمتها مال منطقه ارونده.. ماشین ها همه صفر و 2014 هستن.. همه شون هم اقلا دو سال گارانتی اطلس و آسان و ... دارن

در مورد گارانتی که فکر نکنم داشته باشن
قیمتهایی که فرمودید اگر خرمهشر و آبادان گرفتید حتما داخل حیاط گمرک منطقه آزاد هست. قیمت آزرا هم 66 اصلا منطقی نیست مخصوصا اگر صفر باشه.

الانترا هم بیرون گمرک الان زیر 60 تومن نیست.
ارزونترین ماشین منطقه البته غیر چینی شده کیا ریو و اکسنت که حدودا 58 تا 60 تومن تموم میشه.

به هر صورت شما که میخواهید برنامه ای برای خرید ماشین داشته باشید از هزینه های ترخیص هم مطلع بشید. حدودا 6 تا 10 تومن باید به قیمتهایی داخل حیاط گمرک اضافه کنید.

dark fear
16-06-2014, 07:58
قیمتهایی که فرمودید اگر خرمهشر و آبادان گرفتید حتما داخل حیاط گمرک منطقه آزاد هست. قیمت آزرا هم 66 اصلا منطقی نیست مخصوصا اگر صفر باشه.

ارزونترین ماشین منطقه البته غیر چینی شده کیا ریو و اکسنت که حدودا 58 تا 60 تومن تموم میشه.

به هر صورت شما که میخواهید برنامه ای برای خرید ماشین داشته باشید از هزینه های ترخیص هم مطلع بشید. حدودا 6 تا 10 تومن باید به قیمتهایی داخل حیاط گمرک اضافه کنید.
داداش من رفتم لیست قیمت گرفتم.. قیمتها همونی بود که نوشتم.. شاید آزرا اشتباه تایپی شده
ولی اینو مطمئنم همه شوم 2سال گارانتی دارن.. تو خود لیست اشاره شده.. قیمت ریو هم زده 49
مث که قیمتها پایین تر اومده خب..
الان مشکل چیه؟ :))

Pourya-pc
16-06-2014, 09:41

البته من اکسنت رو قیمت گرفتم ( منطقه آزاد قشم ) فول آپشن 43 ملیون بود و تویوتا کمری 2014 فول هم 58 ملیون تومان قیمت داشت . حتی سانتافه نیو هم موجود داشتن که قیمت باورنکردنی 55 ملیون رو به خودش اختصاص داده بود ، البته یه زمانی هم قیمت پلاک ملیش همین بود و آزرا یادمه سال 91 منطقه آزاد اروند 40 ملیون بود که به دلیل تازه واردیش گرون بود ، مثلا سوناتا فول در آن زمانها 23 ملیون تومان بود .

hahmadi2013
17-06-2014, 13:03
با تشکر از اساتید..
elantra 52
Azera 66.5
Sonata 63.1
Optima 71.7
Cerato 63.1
Camry GL 75
Crolla XLI 2.0L 63.7
Crolla GLI 2.0 L 75.9

سلام
دوست عزیز این قیمت هایی که گذاشتید میشه در موردش توضیح بدید
کیا اپتیما طبق قیمتی که اکثر سایت های خودرو درج کردن تقریبا 160 تومنه ولی شما نوشتید 71 تومن
این قیمت ها رو از کجا آوردید؟

Mr Online
17-06-2014, 13:42
کسی از دوستان از قیمت نمایندگی و بازار Emgrand7 اطلاع داره ؟

a_rudi
17-06-2014, 21:57
سلام
دوست عزیز این قیمت هایی که گذاشتید میشه در موردش توضیح بدید
کیا اپتیما طبق قیمتی که اکثر سایت های خودرو درج کردن تقریبا 160 تومنه ولی شما نوشتید 71 تومن
این قیمت ها رو از کجا آوردید؟

قیمتهای منطقه آزاد اقتصادی هست رفیق
زیاد خوشحال نباش
:banghead:

hossein.az
17-06-2014, 22:36
کسی از دوستان از قیمت نمایندگی و بازار Emgrand7 اطلاع داره ؟

توی بازار الان قیمتش متناوبه
اما حدود 65 تا 66 قیمت بازارش
و قیمت نمایندگی طبق آخرین بخش نامه اش 69 خورده ای نزدیک به 70 میلیون

hahmadi2013
18-06-2014, 14:26
به نظرتون با بودجه 100 میلیون کدوم ماشین خوبه بخرم
مزدا 3 سدان چطوریه قیمتش
با بودجه 70 میلیون چطور

a_rudi
18-06-2014, 15:41
به نظرتون با بودجه 100 میلیون کدوم ماشین خوبه بخرم
مزدا 3 سدان چطوریه قیمتش
با بودجه 70 میلیون چطور

بهترین انتخاب سوناتا 2011 فول یا نیمه فول بسته به فروشنده .
میشه فول شرکتی بیرنگش رو 105 خرید

hahmadi2013
18-06-2014, 18:28
بهترین انتخاب سوناتا 2011 فول یا نیمه فول بسته به فروشنده .
میشه فول شرکتی بیرنگش رو 105 خرید

مزدا 3 قیمت دقیقش چیه؟
علاوه بر قیمت خود ماشین باید هزینه مالیات و بیمه بدنه رو هم اضافه کنیم
حدود 40 میلیون تومن میشه هزینه بیمه و مالیات

a_rudi
18-06-2014, 20:11
مزدا 3 قیمت دقیقش چیه؟
علاوه بر قیمت خود ماشین باید هزینه مالیات و بیمه بدنه رو هم اضافه کنیم
حدود 40 میلیون تومن میشه هزینه بیمه و مالیات

چه خبره چهل میلیون رفیق

سوناتا و مزدا3 نرخ بیمه شخص ثالثشون برابر سمند و 405 و پرشیاست
بیمه بدنه هر 30 میلیون قیمت ماشین میشه 1 میلیون حق بیمه بدنه.
مالیات هم بسته به قیمت پایه که برای مدل 2011 فکر کنم 70 میلیون پایه است
کلا خرج ماشین خارجی اگر هزینه تصادفات رو در نظر نگیریم چون بیمه بدنه هست فقط کمی از ماشینایی مثل سمند بالاتره

hahmadi2013
18-06-2014, 23:29
چه خبره چهل میلیون رفیق

سوناتا و مزدا3 نرخ بیمه شخص ثالثشون برابر سمند و 405 و پرشیاست
بیمه بدنه هر 30 میلیون قیمت ماشین میشه 1 میلیون حق بیمه بدنه.
مالیات هم بسته به قیمت پایه که برای مدل 2011 فکر کنم 70 میلیون پایه است
کلا خرج ماشین خارجی اگر هزینه تصادفات رو در نظر نگیریم چون بیمه بدنه هست فقط کمی از ماشینایی مثل سمند بالاتره
میشه هزینه کل مزدا 3 رو بگید؟
یعنی قیمت خود ماشین+بیمه+مالیات

a_rudi
19-06-2014, 08:55
میشه هزینه کل مزدا 3 رو بگید؟
یعنی قیمت خود ماشین+بیمه+مالیات

مزدا 3 مدل 92 فول آپشن
قیمت تو مایه های 110تا115 تومن
بیمه ثالث 800000 تومن
بیمه بدنه حدودا 3.5 میلیون
مالیات حداکثر 400 تومن

مدل 88 اتاق قدیم فول آپشن
قیمت 70تا75 بسته به تمیزی
ثالث با 5سال تخفیف حداکثر 400 تومن
بدنه حدودا 2 میلیون اگر تخفیف داشته باشید کمتر
مالیات حداکثر 250 تومن

shahinfarasystem
22-06-2014, 11:27
سلام
ببخشید وضعیت خرید ماشین هایی مثل دوو اسپرسو یا میسوبیشی گالانت برای حوالی سال 1992چجوریه؟
از نظر کارکرد،، راحتی و مصرف ماشین، پیدا شدن قطعات جانبی، به خرج افتادن یا نیوفتادن ماشین؟
حدود 12-13 میلون هست قیمتی که من گرفتم
و اینکه اینجور ماشینا جند سال وقت دارند تا به فرسوده بودن بخورن و اجازه عبور و مرور نداشته باشن

Pourya-pc
22-06-2014, 12:11
سلام
ببخشید وضعیت خرید ماشین هایی مثل دوو اسپرسو یا میسوبیشی گالانت برای حوالی سال 1992چجوریه؟
از نظر کارکرد،، راحتی و مصرف ماشین، پیدا شدن قطعات جانبی، به خرج افتادن یا نیوفتادن ماشین؟
و اینکه اینجور ماشینا جند سال وقت دارند تا به فرسوده بودن بخورن و اجازه عبور و مرور نداشته باشن

فرسوده شدن که مشخص نیست ولی قطعاتشون راحت گیر نمیاد ، اصلی نیستن و کلی مشکلات دربر داره .
بهتره به همین خودروهای داخلی فکر کنید . خودرو هرچی مدل بالاتر باشه و کم کار ارجعیت به خودروی فرسوده دارد .

norooz1345
23-06-2014, 21:34
باسلام
دوستان بین 206sdوl90کدوم از نظر موتوری ،امکانات داخلی،به صرفه بودن قطعات در صورت خراب شدن واگر قصد فروش داشتم کدوم بهتر میخرن

hossein.az
23-06-2014, 23:02
باسلام
دوستان بین 206sdوl90کدوم از نظر موتوری ،امکانات داخلی،به صرفه بودن قطعات در صورت خراب شدن واگر قصد فروش داشتم کدوم بهتر میخرن

از نظر فني به نظر بنده تندر بهتر است
از نظر امكانات قطعا ٢٠٦ ،تندر اصلا هيچگونه امكاناتي به غير شيشه بالإبر برقي نداره
قطعات ٢٠٦ قيمت پايينتري داره و همه جا پيدا ميشه
از نظر بازار دست دوم هر دو خوب هستند
انتخاب بينشون بيشتر سليقه ايه

sany_tix
01-07-2014, 11:55
سلام خدمت تمام دوستان 1سوال داشتم
میخام 1 سانتافه 2014 بخرم وارداتی
آپشناش داشپورت کرم و مشکی و رنگ داخل دربها کرم و مشکی و صندلی مشکی نیمه فول (ورود بدون کلید و مانیتور بزرگ و دوربین دنده عقب و سنسور عقب و نویگیشن فعال و صندلی برقی و احرم کولر برای سرنشین اخر سقف پاناروما کامل و 2 دفرانسیل 2ایربگ . کروز کنترل . بیمه وپلاک
قیمت 179
قیمت مناسبه؟ آخه اینقدر تیپ ها زیادن با قیمتهای مختلف که گیج شدم. ممنون:n12::n12:

a_rudi
01-07-2014, 19:12
سلام خدمت تمام دوستان 1سوال داشتم
میخام 1 سانتافه 2014 بخرم وارداتی
آپشناش داشپورت کرم و مشکی و رنگ داخل دربها کرم و مشکی و صندلی مشکی نیمه فول (ورود بدون کلید و مانیتور بزرگ و دوربین دنده عقب و سنسور عقب و نویگیشن فعال و صندلی برقی و احرم کولر برای سرنشین اخر سقف پاناروما کامل و 2 دفرانسیل 2ایربگ . کروز کنترل . بیمه وپلاک
قیمت 179
قیمت مناسبه؟ آخه اینقدر تیپ ها زیادن با قیمتهای مختلف که گیج شدم. ممنون:n12::n12:

فکر کنم نسبت به فول ایربگ و یه آپشنهای غیر ضروری رو کم داره.

بله سانتافه چون از تیپ بیسیک که با موتور 2000 هست و تک دیفرانسیل و ایربگ راننده و بدون سانروف و پاناروما کیلس استارت که قیمتش حدودا 140 تومنه تا موتور 2400 دو دیفرانسیل و 13 ایربگ و باقی خرت و پرتها تا 212 تومن قیمت میخوره. اینی که شما میگی به نظر قیمتش بد نیست حالا تا سایر دوستان نظر بدن صبور باش

هومن_ح
03-07-2014, 16:30
سلام
من 3 ساله گالانت عینکی دارم.
راحتی و هندلینگ که صد در صد به ماشین های داخلی ارجحیت داره. مصرفش با پرشیا یکسانه. قطعات جانبی ( فنی ) موجود هستن در خیابون ملت, پاساژ کاشانی, در سه نوع چینی درجه 2 و درجه 1 و ژاپنی اصل که ژاپنی قیمت بالایی داره. بدنه هم موجوده, اما سخت گیر میاد. چنانچه ماشین تمیزی بخری, خرج های روزمره برات خواهد داشت.
حدود 12 تومن الان لنسر تمیز هم نمیدن, چه برسه به گالانت یا اسپرو. گالانت و اسپرو حدود 20 تومن قیمت دارن, بسته به تمیزی بالاتر یا پایینتر.
تمامی ماشین ها با هر سنی در صورت داشتن معاینه فنی میتونن تردد کنن.
در کل این جور ماشین ها برای هر کسی نیستن و داشتنشون هم کار هر کسی نیست, الان هم بیشتر گالانت ها و لنسر ها برای تیون خریداری و معمولا هم توی دست آشنایان خرید و فروش می شن.
در هر صورت با توجه به اینکه فکر می کنم آشنایی چندانی با این مدل ماشین ها نداری, بهتره که به دنبال گزینه های ایرانی باشی. یا دوو سیلو که نمایندگی و قطعات فراوانی داره تو ایران گزینه بهتریه.

Ezel
23-07-2014, 18:58
سلام به همگی

در راستای تمرکز زدایی از انجمن و بوجود نیومدن مگاتاپیکها ، تاپیکهای جامع بخش مشاوره قفل خواهند شد .

بنابراین دوستانی که نیاز به مشاوره دارند ، برای مورد مد نظر خودشون با توجه به بودجه یا نوع اتومبیل ، تاپیک جداگانه ای ایجاد کنند تا در تاپیک اختصاصی خودشون بهشون مشاوره داده بشه
و
تا جایی که ممکنه در تیتر تاپیک به بودجه ی خودشون اشاره کنند که عنوان تاپیک واضح باشه و کسانی که میتونند کمک کنند و مشاوره بدن ، راحت تر باشند در پرداختن به موضوعاتی که در حیطه ی اطلاعاتشون هست .

ممنون که با ما همسفرید :n16: