PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در انتقال صدا با کابل HDMI در تلویزیون پاناسونیک

gava9700
30-06-2014, 22:26
سلام خدمت اساتید...

دوستان من چند سالی هست که تلویزیون پاناسونیک TH-L42U20M رو دارم.... و همیشه از کابل معمولی سه رنگی برای ارتباط استفاده میکردم. برای دیدن مسابقات جام جهانی یک گیرنده دیجیتال مجهز به خروجی HDMI گرفتم و با کابل HDMI اون رو به تلویزیون متصل کردم. با کمال تعجب متوجه شدم که تنها تصویر انتقال داده میشه و خبری از صدا نیست! کابل و گیرنده دیجیتال رو عوض کردم و حتی از ----- های جدید هم استفاده کردم ولی سودی نداشت! هرچی هم میتونستم تنظیمات تلویزیون رو تغییر دادم ولی سودی نداشت!!!! کسی از دوستان هست بتونه من رو راهنمایی کنه؟؟؟

پیشاپیش سپاسگذارم...

parisoft1
01-07-2014, 01:11
توی تنظیمات دستگاه گیرنده و تلویزیون قسمت صدا ورودی و خروجی رو چک کن حالت مختلف رو امتحان کن شايد به جواب برسید

فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk

gava9700
01-07-2014, 18:24
توی تنظیمات دستگاه گیرنده و تلویزیون قسمت صدا ورودی و خروجی رو چک کن حالت مختلف رو امتحان کن شايد به جواب برسید

یه روز کامل کلیه تنظیماتشون رو تغییر دادم و فایده ای نداشت! از کجا میتونم Firmware جدیدش رو دانلود کنم؟؟؟

parisoft1
02-07-2014, 01:35
دقیق که نميدونم ولی به احتمال زیاد به سایت سازنده مراجعه کن و بعد مدل دستگاه رو قسمت سرچ سایت بزن و احیانا اگر براش اپدیتی یا پچی یا چیز موجود باشه رو دانلود کن ولی فکر کنم که این جور کارا. رو کاربر معمولی و یا مصرف کننده نمیتونه انجام بده چون این کارا سرویس به حساب مياد و به هرکسی اجازه این کارا رو نداره و یه مطلب دیگه چون مدل شما قدیمی هستش شاید چیزی تو سایت پیدا نکنید و توصیه میکنم به یکی از نمایندگی ها. تماس بگیرید و ازشون کمک بخاید امیدوارم به جواب برسی