مشاهده نسخه کامل
: کدوم گوشی رو پیشنهاد میکنید ؟؟
hamidchi
30-06-2014, 20:41
سلام
بین گزینه های زیر :
1- LG L90
2- LG G2 mini
3- هواوی G700
4- هواوی G610
5- سامسونگ S 3
البته تقریبا نظر خودم رو دوتای اول هست . ولی اگه گوشی در این رنج قیمت بهتر از اینا سراغ دارین بگین
موارد استفاده : 1-برنامه های نسبتا زیاد مثل دیکشنری و ... 2 - موزیک 3- اینترنت و وبگردی
اگه تفاوت های L90 , g2 mini رو هم اطلاع دارین بفرمایین ((غیر از تفاوت در ظاهر)
آیا دوربین ها کیفیت یکسان دارن ؟ باتری ال 90 100 میلی بیشتر ظرفیتش ولی آیا در عمل هم بیشتره ؟
شما بودجتون مشخص نکردید؟
به شخصه من galaxy s III neo یا galaxy s III I9300 به تمامی گوشی های بالایی ترجیح میدم
خرید گوشی که صفحه نمایش اچ دی نداشته باشه به نظر من بصرفه نیست:n01:
sayanermia
30-06-2014, 21:26
فرق G2 Mini با L90 به ترتیب دو سیم کارته بودن و یک سیم کارته بودنشونه!! وگرنه در همه چیز یکسان هستند ( بجز باطری البته )
نظر من روی LG G2 Mini هستش
خودم Huawei G700 دارم ولی کیفیت سخت افزاری هوواوی هیچ وقت به برندهای معتبر از جمله LG نخواهد رسید
hamidchi
30-06-2014, 23:39
شما بودجتون مشخص نکردید؟
به شخصه من galaxy s III neo یا galaxy s III I9300 به تمامی گوشی های بالایی ترجیح میدم
خرید گوشی که صفحه نمایش اچ دی نداشته باشه به نظر من بصرفه نیست:n01:
این موارد و ملاک هایی که گفتم رو ساپورت کنه با حداقل بودجه
الان خودم نظرم رو ال جی ها هست که با لوازم جانبی حدود 900 در میاد احتمالا ولی s 3 بیشتر از 1 تومن باید خرج کرد
در حالیکه خودم تصور میکنم ارزش این هزینه اضافی رو نداره
البته مزیت های s3 واسه من حافظه داخلی بیشتر و تا حدودی هم صفحه هست و همچنین اندازه صفحه
ولی باتری کمتری داره و اینکه بر اساس تحقیق تو نت شنیدم که در مقایسه با رقبای خودش لگ و داغی بیشتری داره
hamidchi
30-06-2014, 23:45
فرق G2 Mini با L90 به ترتیب دو سیم کارته بودن و یک سیم کارته بودنشونه!! وگرنه در همه چیز یکسان هستند ( بجز باطری البته )
نظر من روی LG G2 Mini هستش
خودم Huawei G700 دارم ولی کیفیت سخت افزاری هوواوی هیچ وقت به برندهای معتبر از جمله LG نخواهد رسید
تو سایت دی جی کا لا فکر کنم بود که نوشته بود تست انتوتو واسه ال 90 امتیاز 13500 داشته در حالیکه این تست واسه جی 2 مینی 1650 هست
شک دارم درست باشه
چیزی که ال 90 رو نسبت به جی 2 مینی برتر میکنه واسه من کلید های فیزیکیش هست که متاسفانه نور پس زمینه نداره و احتمالا باتری ولی در مورد دوربین مطمئن نیستم هنوز
البته جی 2 مینی ظاهر بهتری داره
mohammadkhan0137
02-07-2014, 19:39
دوست عزیز من خودم جی ۷۰۰ دارم
اگه براتون دوسیمکارت بودن مهم نیس اس ۳ بردار ولی اگه مهمه جی ۷۰۰ چون ب شخصه هرچی خواستم از این گوشی برام انجام داده یه جورایی بیش از قیمت خودش کار میده
بنظر من یا اس۳ یا جی ۷۰۰
این دوتا عالین البته تو این مدلایی که گفتین
درضمن اینم بگم جی ۷۰۰ چن مدل داره که شما u10 رو بگیر خ بهتر از u00
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.