مشاهده نسخه کامل
: تعداد کانکشنهای دیتابیس حداکثر چه تعداد باید باشه؟
wickietetsu
30-06-2014, 17:14
با سلام.
تعداد کانکشن های دیتابیس در یک صفحه معمولا حداکثر چه تعداد باید باشه تا به سرور فشار نیاد؟
میدونم که بستگی داره به سرور و تعداد بازدید و نوع فرمانهای دیتابیس و ...
ولی دارم در مجموع می گم. وقتی همه چی معمولی باشه.
مثلا وقتی خودتون صفحه ای رو طراحی می کنید اگه چه تعداد کانکشن باشه با خودتون میگین این زیاده باید کمش کنم./؟ :n27:
ممنون
roya.rashidi
30-06-2014, 17:17
با سلام.
تعداد کانکشن های دیتابیس در یک صفحه معمولا حداکثر چه تعداد باید باشه تا به سرور فشار نیاد؟
میدونم که بستگی داره به سرور و تعداد بازدید و نوع فرمانهای دیتابیس و ...
ولی دارم در مجموع می گم. وقتی همه چی معمولی باشه.
مثلا وقتی خودتون صفحه ای رو طراحی می کنید اگه چه تعداد کانکشن باشه با خودتون میگین این زیاده باید کمش کنم./؟ :n27:
ممنون
هر چی کمتر بهتر خب معلومه ولی فک میکنم برنامه به طور اتوماتیک از دیتابیس جدا میشن . و کارها سمت کلاینت انجام میشه . طی یه اتصال دیگه اطلاعات همگام سازی میشن.
wickietetsu
01-07-2014, 03:06
ممنون از جوابتون.
البته فکر نمی کنم اینطور که می گین باشه. یعنی اینکه اتصال به جداول مختلف و تعداد اتصال حتما تاثیر خواهد داشت.
لطفا دوستان دیگه هم نظر بدن.
roya.rashidi
01-07-2014, 03:11
ممنون از جوابتون.
البته فکر نمی کنم اینطور که می گین باشه. یعنی اینکه اتصال به جداول مختلف و تعداد اتصال حتما تاثیر خواهد داشت.
لطفا دوستان دیگه هم نظر بدن.
منظورتون اینه برنامه ها بصورت اتوماتیک قطغ نمیشه از دیتابیس ؟؟؟؟
wickietetsu
01-07-2014, 14:33
منظورتون اینه برنامه ها بصورت اتوماتیک قطغ نمیشه از دیتابیس ؟؟؟؟
سلام.
جدا شدن از دیتابیس بصورت خودکار در انتهای کار و یا بصورت دستی با دستور چیزی نبود که مشکل من باشه.
اتصالات به جداول رو میگم من.
تعداد معمول اتصال به جداول(نه پایگاه داده) به صورت معمول چند تا باید باشه؟
مثلا 5 تا - 10 تا - 30 تا و ...
گرچه می دونم به متغیرهای زیادی بستگی داره . اما در حالت عادی و معمول گفتم.
با تشکر.
Mr.Pooya
15-07-2014, 04:16
سلام
ببینید دوست عزیز اصلا هیچ عدد مشخصی نمیشه گفت که بگیم مثلا انقدر باید باشه ! حالت عادی و معمولی نداره بسته به پروژتون و سرورتون داره.
به فرض اگر دارید یک CMS عمومی می نویسید که می دونید هر کسی ممکن هست روی هر سروری ازش استفاده کنه باز هم در این حالت بستگی به پروژتون داره.
باید دید شما چکار می خواهید بکنید با دیتابیس. شاید تو هر صفحه 10 تا ارتباط هم با دیتابیس باشه.
و اگر منظورتون تعداد QUERY ها هست باید بگم کاملا بستگی به QUERY داره. شما می تونید 10 تا QUERY بنویسید که از 1 QUERY سریعتر جواب می دند.
البته باز کردن دیتابیس همیشه بهتره که یکبار باشه و کلاس دیتابیس تون Singleton بهتره باشه.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.