مشاهده نسخه کامل
: Sony Vaio این دو مدل سونی وایو
09123456789
30-06-2014, 13:18
سلام
دو مدل لپ تاپ سونی معرفی می کنم بیزحمت این دوتا رو مقایسه کنید ببینید کدوم یکی از همه جهات سرتر از اون یکیه؟
مدل اول:
Sony Vaio
SVF15A18CX
قیمتش هم دور و بر 4/300-4/200
لینک هایی که واسش دارم اینه:
بدنش فیبر کربنه- طراحیش هم نسبت به فیت ها جدیدتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل دوم:
Sony Vaio SVF153290X
طراحیش عین سایر فیت هاس و پلاستیکه ولی نسبت به مدل قبلی یه ذره متفاوته مثلا: یدونه یو اس بی 2 اضافی داره- گرافیکش 2 هستش
اینم لینکش از دیج ی کالا
اینا رو بی زحمت کارشناسی تر بررسی کنید و نظراتتونو امروز بگید که کدوم یکی عالی تره.
ایسوس و لنوو بدجور دارن خرابی میدن. تعمیرکارها میگن
09123456789
01-07-2014, 23:13
32 بار مشاهده شده ولی جوابی ندارین؟
خوب پس کی میخوایین جواب بدین
mg_mahyar
02-07-2014, 04:32
تعمیر گاه رو ولش کن
دوم اینکه کاربرد شما چیه هر مدلی برای یک کاربرده
سوم اینکه سونی مشکل لولا در نمایشگر رو داره
03-07-2014, 00:45
کاربرد من روزمرگی هستش. کم گیم بازی می کنم اهلش نیستم ولی دوس دارم روزی دلم خواست بتونم گیم هم بزنم
دوام مطرحه
mg_mahyar
03-07-2014, 03:50
الان شما توی این تاپیک به نتیجه نرسیدی؟ من به نظرم با اینکه شما چندین گزینه بهتون پیشنهاد شده و هنوز میخوای سونی بخری شک نکن همون رو بخر.
بین این مدلام گفتم کدوم بهتره
به هر حال ما تمامی مدلهای بازار رو برای شما بررسی کردیم و یک گزینه هم جدیدا اضافه شده
پردازنده 4702MQ Core i7
و مانیتور لمسی فول اپ دی
توی کیفیت هم گیگا بایت، ایسوز، لنوو، فوجیتسو نسبت به سونی برترند
دیگه هر طور خودتون صلاح میدونید
09123456789
05-07-2014, 14:24
الان شما توی این تاپیک به نتیجه نرسیدی؟ من به نظرم با اینکه شما چندین گزینه بهتون پیشنهاد شده و هنوز میخوای سونی بخری شک نکن همون رو بخر.
بین این مدلام گفتم کدوم بهتره
به هر حال ما تمامی مدلهای بازار رو برای شما بررسی کردیم و یک گزینه هم جدیدا اضافه شده
پردازنده 4702MQ Core i7
و مانیتور لمسی فول اپ دی
توی کیفیت هم گیگا بایت، ایسوز، لنوو، فوجیتسو نسبت به سونی برترند
دیگه هر طور خودتون صلاح میدونید
با سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
سونی رو چون انتخاب کردم چون 80 درصد کسانی که ازشون پرسیدم و همشون یلی در این باره هستن سونی پیشنهاد دادند. خودم هم سونی داشتم. کیفیت قطعاتش عالیه. چیپ ست های هاینوکس و گرون قیمت تر از دیگران استفاده می کنه. اگه طراحی و بدنش الان ناجوره ولی واقعا قطعاتش عالیه. ولی امروزی ها رو دقیقا نمی دونم چگونه اند.
اون تاپیک قبلی هم واسه این بود که واسه 4 تومن کدوم خوبه. ولی این تاپیک کمی متفاوت تر از اونه
تعمیرکارها و فروشنده های زیادی از خرابی های ایسوس بخصوص در سری ایکس گفته اند.
از لنوو هم گفته شده که واسه یک سال کیفیت محصولاتش عالی بود
از اساتید اچ پی پیشنهاد دادند- پسر داییم هم اچ پی کاره گفت نخر زیاد خراب میشن. البته باز مدلهای جدیدشو نمی دونم.
شما بیزحمت این مدلی که از اچ پی معرفی کردی رو میشه اسمشم بگین و آیا در ایران وجود داره یا نه. ارزش خریدش بالاس و کیفیتش چطوره. از قیافش که خوشم اومده. ایشالا خودشم خوشایند باشه. یه ذره بیشتر در مورد این لپ تاپ جدید اچ پی صحبت کنید.
mg_mahyar
05-07-2014, 19:16
با سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
سونی رو چون انتخاب کردم چون 80 درصد کسانی که ازشون پرسیدم و همشون یلی در این باره هستن سونی پیشنهاد دادند. خودم هم سونی داشتم. کیفیت قطعاتش عالیه. چیپ ست های هاینوکس و گرون قیمت تر از دیگران استفاده می کنه. اگه طراحی و بدنش الان ناجوره ولی واقعا قطعاتش عالیه. ولی امروزی ها رو دقیقا نمی دونم چگونه اند.
اون تاپیک قبلی هم واسه این بود که واسه 4 تومن کدوم خوبه. ولی این تاپیک کمی متفاوت تر از اونه
تعمیرکارها و فروشنده های زیادی از خرابی های ایسوس بخصوص در سری ایکس گفته اند.
از لنوو هم گفته شده که واسه یک سال کیفیت محصولاتش عالی بود
از اساتید اچ پی پیشنهاد دادند- پسر داییم هم اچ پی کاره گفت نخر زیاد خراب میشن. البته باز مدلهای جدیدشو نمی دونم.
شما بیزحمت این مدلی که از اچ پی معرفی کردی رو میشه اسمشم بگین و آیا در ایران وجود داره یا نه. ارزش خریدش بالاس و کیفیتش چطوره. از قیافش که خوشم اومده. ایشالا خودشم خوشایند باشه. یه ذره بیشتر در مورد این لپ تاپ جدید اچ پی صحبت کنید.
Hp HNYE 15 بله هست توی پایتخت طبقه دوم و از سایت دی جی آنلاین هم میتونی پیدا کنی
09123456789
05-07-2014, 23:22
Hp HNYE 15 بله هست توی پایتخت طبقه دوم و از سایت دی جی آنلاین هم میتونی پیدا کنی
متاسفانه یکی دو ایراد عمده واسش وارد می کنم
یکی اینکه سی پی یوش
Core i5 هستش که اگه core i7 باشه بهتر نیس؟!
گرافیکش پایینه GT750 و باید GTX850 می بود که زیاد شاید مهم نباشه
درایو نوری نداره. شاید بشه با اینم سر کرد
من با این سی پی یوش چه کنم آخه؟
می تونی اطلاعات جزئی تری از این لپ تاپ از سایت های خارجی بهم لینک بدی من چیزی عایدم نشد. مثلا چندتا یو اس بی 3 داره و سایر جزئیات.
خیلی رفتم تو بحرش ولی سی پی یوش داغونم کرد
مدل i7 نداره؟
09123456789
06-07-2014, 01:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-comments
چیزای خوبی نوشته بود.
راستی این چرا اینقده گرونه؟ یعنی از سونی هم گرون تر شده. رقبا با این سخت افزارها ارزون تر هستند.
I've posted this review on the HP site - and they took it down - so it's important that anyone thinking of buying this laptop, reads this !
I've had this laptop for over a month now and whilst the spec is good I'm now beginning to regret my purchase – here’s why…
Firstly the good bits…
- Large RAM
- Large hard disk
- Great sound
- Love the illuminated keyboard
- 4 USB ports
Now - the poor design features.....
- The activity lights are on the left - so you can't see them
- The keyboard sinks around the DFG keys
- There is no DVD drive - so you have to buy and carry around an external one
- There is no Windows 7 option (who uses a touch screen on a laptop – I wish it could be turned off?)
- There is no VGA port to connect to old projectors - so you have to buy a USB VGA adaptor
- There is a single headphone/mic socket instead of the usual 2
- The fingerprint reader ONLY works with Internet Explorer
But by far the biggest problem is that the keyboard often drops letters.
This has also been reported by other professional reviewers so it is not just a fault with mine.
I type quickly, and so far, in typing this review, I have had to stop and retype 8 letters again. And this can be easily demonstrated - just press a key quickly (fully, but not heavily) and it will simply not register - you have to really thump the keys down and do it at a slower speed than a proficient typist will want (and yes - I've played with all the available keyboard settings.
HP - you must sort this.
اگه سونی میگیری این مدلو بگیر SVF15A18CX
ولی ایسوس N550jk خیلی بهتر و قویتره بعلاوه دستگاه leap motion هم تو جعبش داره
mg_mahyar
06-07-2014, 12:13
مدل Core i7 دارش حدود 4 تومنه نوشتمکه
ضمنا درایو نوری سبک ترش کرده و میشه یک مدل اکسترنال خرید
به نظرم هر مدلی دلت خواست بگیر وسواست زیاده و مدلهای زیادی هم بهت مرعفی شده سلیقت چیه برو دنبال همون
09123456789
06-07-2014, 15:09
مدل Core i7 دارش حدود 4 تومنه نوشتمکه
ضمنا درایو نوری سبک ترش کرده و میشه یک مدل اکسترنال خرید
به نظرم هر مدلی دلت خواست بگیر وسواست زیاده و مدلهای زیادی هم بهت مرعفی شده سلیقت چیه برو دنبال همون
من خیلی ممنونم ازت که این همه وقت میزاری واسم. آره خیلی حساسم. آخه میدونی چرا؟ چیزی رو بخرم امروز به دلم نشینه مجبورم ضررهای هنگفتی بکنم و برم سراغ مدل دیگه. بهمین جهت چون اخلاق گند خودمو میشناسم میخام محطاطانه عمل کنم. و تاوان های زیادی من پس دادم تو زمینه موبایل و کامپیوتر.
من از این اچ پیه خوشم اومده. من شهرستانم. سایت اینترنتی مشهوری نداری که اینو واسه فروش گذاشته باشه؟ فقط مدل i7
09123456789
06-07-2014, 15:14
اگه سونی میگیری این مدلو بگیر SVF15A18CX
ولی ایسوس N550jk خیلی بهتر و قویتره بعلاوه دستگاه leap motion هم تو جعبش داره
دوست عزیز بهترین پیشنهادی بود که می تونستی در این زمینه بین این دوتا مدل بهم بدین. از جهت قیافه عالیه. قابل خریده. روش فکر می کنم. افسوس که تو خرید لپ تاپ یه چیزی رو باید فدای چیز دیگه ای بکنی. کاملا سلیقه ای ساخته شده و باید بستگی به کار آدم خریداری بشه. ولی آخه این دو سه مدل سونی همشون که مثل همند زیاد تفاوت آن چنانی ندارند
این مدلی که پیشنهاد دادین و دل منم بیشتر باهاش بود (البته یه ورژن قبلیش رو دیده بودم) افسوس که سی پی یوش هازول نیستش و نسل قدیمی ترشه ولی مشکلی نداره نمیخواهیم که آپولو هوا کنیم. :n16: و میگن دیسکانتینیو شده. راستی لعنت خدا بر این. یو اس بی سه یدونه داره هارد به هارد کردن یعنی کشک!
این لینک د ی جیک الا هستش
mg_mahyar
06-07-2014, 21:41
اگر تونستی حتما بیا تهران مدلها رو ببین
اگر شهرستانی سعی کن همون ایسوز رو بخری یا 550 یا ASUS N56JN اینطوری خیالت راحت تره
(فکر کنم اچ پی هم لیپ موشن داره)
09123456789
06-07-2014, 23:28
اگر تونستی حتما بیا تهران مدلها رو ببین
اگر شهرستانی سعی کن همون ایسوز رو بخری یا 550 یا ASUS N56JN اینطوری خیالت راحت تره
(فکر کنم اچ پی هم لیپ موشن داره)
خوب تهران نیستم ولی می تونم که مدلها رو از اینترنت نیگا کنم!!! عصر ارتباطاته دیگه
واسخ خریدنش هم که حتما از تهران یا سایر مراکز استانها اقدام خواهم نمود. معمولا اگه دیجی کالا داشته باشه از دیجی میخرم مطمئن تره ولی یه ذره گرون تره ولی می ارزه. یک هفته تمام با محوصلی که دیجی میفرسته کار کن اگه ایرادی دیدی برش گردون یکی دیگه بفرستن. اینطوری خوبه.
شهرستانی باشم چرا ایسوس خوبه؟ من که ایسوس رو دوست ندارم جونم. کی گفته پردازنده 4 هسته ای بهتر از دو هصته ایه تو لپ تاپ؟ اکث نرم افزاراهایی استفاده شده معمولا ساپورت دو هسته و تک هسته رو دارند. کمتر برنامه هایی مثل 3dmax و... از 4 هسته استفاده می کنن. منم که این کاره نیستم.
ایسوس ترسناکه. وضوی شک داره. من از فروشنده نمی پرسم که کدوم خوبه کدوم بد- از گروه تعمیرکارها و استفاده کنندگان حرفه ای می پرسم که از ایسوس زیاد می ترسن بخصوص سری ایکس. ولی میگن انگار سری ان ایسوس بهتره ولی باز آدم میترسه.
اچ پی هم که میگن با این قیمت شاید نیرزه. به نظرتون می ارزه با این قیمت؟ چون نمی دونم که کیفیتش چطوری خواهد بود.
لیپ موشن زیاد بددم نخواهد خورد
--------------------------
مثل خری که تو گل فرو رفته دور از حضور، هاج و واج موندم چه خاکی سرم بریزم. اپل هم با این سییتم عاملش که کمتر ساپورتی از ویندوز و بر نامه هاش داره آدمو حیرون می زاره.
mojtabaivi
06-07-2014, 23:47
دوست عزیز سعی کن سریع یه دل بشی و یه لپ تاپ بخری.... هرچی بیشتر وسواس به خرج بدی در این مورد، بدتر میشه...
mg_mahyar
07-07-2014, 00:21
چون نمیتونی جنس بدنه رو لمس کنی گفتم ایسوز که الومینیومی هست
به هر حال از نظر من به اندازه کافی راهنمایی شده و میتونید به جمع بندی برسید.
شما که تهران نیومدی چطوری از تعمیر کار آمار گرفتی؟
09123456789
07-07-2014, 03:36
چون نمیتونی جنس بدنه رو لمس کنی گفتم ایسوز که الومینیومی هست
به هر حال از نظر من به اندازه کافی راهنمایی شده و میتونید به جمع بندی برسید.
شما که تهران نیومدی چطوری از تعمیر کار آمار گرفتی؟
خوب مدیر فروش یکی از شرکت های مهم دولتی فامیلمونه تو تهران. از اون آمار میگیرم اونم بر اساس مهندسان و بازاریان حرف می زنه.
از اون گذشته خودم تلق و تلق راه افتادم دانشگاهم که تموم شد رفتم مراکز فروش و تعمیر سوالاتی کردم.
از دارندگان انواع برند لپ تاپی که آشنا بودند سوال پرسیدم
از شما اساتید سوالات پرسیدم و جواب دادید
و....
بازم از تک تک اساتید این بخش که منو راهنمایی کردن صمیمانه ممنون ومتشکرم و در این ماه مبارک رمضان همشونو دعا می کنم.
mg_mahyar
07-07-2014, 03:42
خوب مدیر فروش یکی از شرکت های مهم دولتی فامیلمونه تو تهران. از اون آمار میگیرم اونم بر اساس مهندسان و بازاریان حرف می زنه.
از اون گذشته خودم تلق و تلق راه افتادم دانشگاهم که تموم شد رفتم مراکز فروش و تعمیر سوالاتی کردم.
از دارندگان انواع برند لپ تاپی که آشنا بودند سوال پرسیدم
از شما اساتید سوالات پرسیدم و جواب دادید
و....
بازم از تک تک اساتید این بخش که منو راهنمایی کردن صمیمانه ممنون ومتشکرم و در این ماه مبارک رمضان همشونو دعا می کنم.
اخه مراکز تعمیر بزرگ ون مایندگی ها اونا تو تهرانند
ضمنا من تا حالا نشنیدم کسی واقعا لپ تاپ رو تعمیر کنه
اصلا چرا باید خراب بشه؟
قطعاتی مثل درایو نوری ممکنه
وگرنه رم و پردازنده و برد اصلی که خرابی نداره خراب هم بشه تعمیر نداره.
بدنه هم که مراقب باشی خراب نمیشه
کلا من خرابی غیر نرم افزاری تا حالا توی هیچ لپ تاپی ندیدم مگر اینکه خود کاربر بد استفاده کرده باشه
09123456789
08-07-2014, 01:18
اخه مراکز تعمیر بزرگ ون مایندگی ها اونا تو تهرانند
ضمنا من تا حالا نشنیدم کسی واقعا لپ تاپ رو تعمیر کنه
اصلا چرا باید خراب بشه؟
قطعاتی مثل درایو نوری ممکنه
وگرنه رم و پردازنده و برد اصلی که خرابی نداره خراب هم بشه تعمیر نداره.
بدنه هم که مراقب باشی خراب نمیشه
کلا من خرابی غیر نرم افزاری تا حالا توی هیچ لپ تاپی ندیدم مگر اینکه خود کاربر بد استفاده کرده باشه
حرفا میزنیدا اختیار دارید.
قرار نیست خراب بشه پس این گارانتی لعنتی دو سه ساله واسه چیه که میدن!!!
نفرمایید این طوری
این گارانتی که دارن میدن واسه خرابی های ناشی از بد اسمبل شدن یا بدازآب دراومدن از کارخونس. همه چی خراب میشه. درضمن گارانتی رو واسه درایو نوری و شارژر اینا و امثالهم که نمیدن واسه خود لپ تاپه.
خوب تعمیرکارها دارن میگن خرابیش زیاده من الان چیکار کنم؟! یا فروشندش. فروشنده ای که داره ایسوس میفروشه و به من میگه مثلا تو عرض یه ماه 20 تاشو فروخته بودم بعد این مدت خراب داد و از این حرفا. اینا آشناهای من بودند که می گفتند. هیچ سودی هم بهشون نداشت که بخواد بازارگرمی کنه یا نه
اینجوریام نیس که لپ تاپ خراب شه دیگه قابل تعمیر نباشه! خوب کارت شبکش بسوزه قابل تعویضه تو یوتیوب نیگاه کرده باشین راحت عوض می کنن- و سایر قطعات. وگرنه اصل برد که تمام آی سی ها توش توسط دستگاه لحیم شدند که قابل تعمیر نیستن و اینو همه میدونه.
در ضمن فروشندگان شهرستانی هم که میفرستن گارانتی تهران - منم از تهران پرسیدم و خبر دارم.
-----------
دوست من یه ذره تو کار الکترونیک بودم یعنی زمانی مخابرات رشتم بود و نشد. فرق برد خوب و خیلی خوب رو میشه تشخیص داد. چیپست هایی که استفاده می شه مثلا هیچوت رم OCZ یا کورشول یا از اینا با رده پایین ها یکی نیستند که اکثرا دیدم سونی خوباشو استفاده کرده. همانگونه که اپل همون core i7 یا گرافیک رو استفاده کرده ولی داره گرون تر میفروشه چون سایر قطعات و بردها و سایر عوامل واقعا خوب مچ شدند. (سیاست کاری و نام تجاری بحثی جداگانس)
بازم ازتون متشکرم که وقتتونو صرف من می کنید.
mg_mahyar
08-07-2014, 03:27
به هر حال گارانتی هم به جز آواژنگ مفت نمی ارزه
من یادمه فقط سری H67 مادربرد ها بود که توی ساختش ایراد داشت و توی ایران فقط آواژنگ اونا رو باز تحویل گرفت.
در مود لپ تاپ هم وقتی میخرید کاملا چک میشه همه چیزش یعنی سالم تحویل میگیرد. بازم بعید میدنم قطعات به این سادگی خراب بشه یعنی ندیدم هنوز . اونایی هم که دیدم ایراد کارخونه نبود بد استفاده کردن کاربر بوده یا زمین خوردنه یا مایعات وخوراکی ریختن و ...یا ضربه با مانیتور و ...
09123456789
09-07-2014, 02:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!-
ساف تگ ذر
09123456789
12-07-2014, 05:34
بیزحمت اینم یه نظری بندازین HP ENVY 15T-J100
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا لپ تاپهای اچ پی چگونه اند و بخصوص این لپ تاپ؟ این بهتره یا ASUS N550JK و چرا؟
و اینم نقدی هستش که واسش پیدا کردم
n550 خیلی بهتره
cpu قویتر
گرافیک قویتر
کیفیت صفحه بهتر
گارانتی معتبر
اسپیکر بهتر
mg_mahyar
12-07-2014, 18:59
بیزحمت اینم یه نظری بندازین HP ENVY 15T-J100
کلا لپ تاپهای اچ پی چگونه اند و بخصوص این لپ تاپ؟ این بهتره یا ASUS N550JK و چرا؟
و اینم نقدی هستش که واسش پیدا کردم
به نظرم بهتره شما همون ایسوز رو بخری نهایتا اونقدری تفاوت ندارند با هم
ولی ارزش خرید ASUS N56JN بیشتره چون نمایشگر مات و غیر لمسی هست و البته 600 تومن تا 700 تومن از اون دو مدل ارزون تر مشخصاتشم تقریباب ا اونا برابره
09123456789
15-07-2014, 16:18
به نظرم بهتره شما همون ایسوز رو بخری نهایتا اونقدری تفاوت ندارند با هم
ولی ارزش خرید ASUS N56JN بیشتره چون نمایشگر مات و غیر لمسی هست و البته 600 تومن تا 700 تومن از اون دو مدل ارزون تر مشخصاتشم تقریباب ا اونا برابره
ASUS N550 عجب Blue Screen هایی تولید می کنه! :n19: خیلیا میگن از بایوسه که باید آپ دیت بشه بعدش درست میشه
و اینکه از 10 تا ایسوس 8 تاش در اپتیکال درایوهاشون چفت نمیشه
09123456789
17-07-2014, 02:34
دوستان عزیز یه خواهشی داشتم
می تونید یه چند تا از شماره تلفن های نمایندگی اصلی فروش لپ تاپ های سونی از تهران رو بهم بدین؟:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.