ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک

bahman72313
28-06-2014, 16:19
با سلام دوستان بنده برنامه نویسی به زبان C رو تا حدودی بلدم و با نرم افزار سی هیچ مشکلی ندارم اما چیزی که منو ناراحت کرده اینه که نمی دونم چطوری اون برنامه هایی که به زبان سی می نویسم به شکل گرافیکی و تر وتمیز دربیارم. مثلا برای اون برنامه ساده که میگه دو عدد رو دریافت کرده و جمع آن ها رو به خروجی ببرد حتی من نمی دونم چیکار کنم.من می خوام یک برنامه گرافیکی مثلا با 3 کادر داشته باشم که در یکی عدد a رو کاربر وارد کنه و در دیگری عدد b رو و در نهایت در کادر سومی a+b نمایش داده بشه.برای این کار به نظر شما چیکار کنم؟از چه نرم افزاری استفاده کنم؟

marjan222
28-06-2014, 16:35
سلام،من 1 پروژه در C++ میخواهم،میتونید در بیارید ؟

bahman72313
28-06-2014, 16:44
بفرمایید اگه تونستم انجام میدم.

Ali_RNT
02-07-2014, 07:32
712:سلام دوست عزیز.ببینید من خودم هم هنوز برنامه یا کامپایلری رو ندیدم که بتونید مثل زبانی مثل ویژوال بیسیک اشیا رو بکشید و ره کنید و مطمئنم همچین چیزی نیست.شما باید خودتون حالا یا با استفاده از توابع گرافیکی کامپایلرتون یا توابعی که خودتون مینویسید مثلا کادر رسم کنید و ...

مثلا اگه بخوام یه مثال بزنم همون برنامه ای که بهش اشاره کردید رو میگم.برای کارهای گرافیکی من خودم کامپایلر های تحت داس رو بیشتر ترجیح میدم مثل توربو سی.ابدا فایل graphics.h رو اینکلود میکنید و بعد با تابع move(x,y) و کادر هاتون رو با تابع line رسم میکنید و موقعیت رو به کادر اول انتقال میدید و متن مورد نظرتون رو مینویسید و بقیه کارها...

خیلی راه های دیگه هم ممکنه وجود داشته باشه.حتی ممکنه بخواین کادر هاتون گرافیکی نباشن و متنی باشن.مثل این:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در هر صورت اگه بازم مشکلی داشتید اینجا مطرح کنید، ما آماده پاسخگویی هستیم...

rahnema1
05-07-2014, 03:14
امکانات و کتابخانه ها مختلفی جهت ایجاد فرم و دکمه و .. در سی پلاس پلاس وجود داره مثل mfc که مخصوص ویژوال استادیو هست یا کتابخانه Qt که با کامپایلرهای مختلف و سیستم عامل های مختلف کار می کنه و با استفاده از Qt Creator می تونید انجام بدید همچنین کتابخانه هایی مثل wxwidget یا GTK هم وجود دارن پیشنهاد می کنم یه جستجو تو اینترنت انجام بدید اون وقت تعداد زیادی سایت فارسی می بینید که این مطالب را آموزش دادن از جمله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]