ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال مدینه



nar nia
28-06-2014, 15:50
آفتاب: سریال «مدینه» به کارگردانی سیروس مقدم که خود را برای پخش از شبکه یک سیما آماده می‌کند همچنان درحال تولید و ضبط سکانس‌های اصلی سریال است.

به گزارش تسنیم، عوامل تولید سریال «مدینه» بیش از 70 درصد کار را تصویربرداری کردند و در چند روز گذشته مشغول ضبط صحنه‌های خارج از شهر خود بودند و آن را به پایان رساندند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارن همایونفر کار آهنگسازی این سریال را تمام کرده تا کار برای پخش از شبکه یک سیما از ساعت 22 در ایام ماه رمضان آماده باشد و علیرضا قربانی خوانندگی تیتراژ این سریال را بر عهده دارد.

پریوش نظریه، شبنم مقدمی، مهرداد صدیقیان، آناهیتا افشار و مجید صالحی، بهزاد فراهانی، آتیلا پسیانی، مهدی سلطانی، رضا رویگری، مریم بوبانی، لیندا کیانی، شیوا ابراهیمی و با بازی سید مهرداد ضیایی، اسماعیل سلطانیان، بهنوش صادقی، داریوش سلیمی، علی صالحی، نوید خداشناس، امیر حمیدزاده، علیرضا مهران، کریم قربانی و آرش آصفی به عنوان بازیگر در این مجموعه مناسبتی حضور دارند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


گلاره عباسی، آرام جعفری و حمیدرضا هدایتی،‌ دیگر بازیگرانی هستند که به این مجموعه تلویزیونی اضافه شده‌اند.

شهرک چشمه، خیابان 17 شهریور، میدان راه‌آهن، جاده ورامین و همچنین شهر تنکابن از جمله لوکیشن‌های این سریال بودند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


سریال«مدینه» قصه زنی به نام مدینه با بازی پریوش نظریه است که بعد از درگذشت همسرش جهان، تصمیم دارد به همراه پسر خوانده اش، کارخانه جهان را به بهترین شکل ممکن اداره کند، اما همسر اول جهان مانعی جدی در راه اوست.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nar nia
29-06-2014, 17:38
آغاز پخش سریال جدید مقدم از امشب/ «مدینه» در مهرشهر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در حالی که پخش «مدینه» از امشب در شبکه اول سیما آغاز خواهد شد،سازندگان این مجموعه تلویزیونی در مهرشهر کرج مشغول تصویربرداری سریال هستند.


به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، مجموعه تلویزیونی مدینه به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه‌کنندگی زینب تقوایی از امشب حوالی ساعت 22.15 از شبکه اول سیما پخش خواهد شد و این در حالی است که تصویربرداری سریال به تازگی در مهرشهر کرج پیگیری می‌شود. این لوکیشن محل زندگی یکی از زوجهای جوان قصه است که نقش آن دو را گلاره عباسی و آرش آصفی بازی می کنند. بازی این دو بازیگر جوان به تازگی در این سریال آغاز شده است. پس از این سکانس‌ها نیز گروه تولید اواسط هفته به فرودگاه امام(ره) خواهند رفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیش از این اعلام شده بود که علیرضا قربانی ترانه سریال را می‌خواند که این مسئله منتفی شده است. هرچند کارن همایونفر موسیقی زیبایی برای سریال ساخته که امشب در پخش نخستین قسمت سریال خواهید شنید. گروه تولید از 31 فروردین امسال در منزلی حوالی خیابان 17 شهریور سریال را کلید زده اند و تاکنون در لوکیشنهای دیگری چون شهرک چشمه، کلانتری،شمال کشور،کارخانه ای حوالی جاده ورامین،چند خیابان در تهران و... مراحل تصویربرداری را انجام داده اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تدوین همزمان سریال را نیز خشایار موحدیان برعهده دارد.در شمال کشور بخشهایی از این سریال در تنکابن و نیز روی آبهای دریای خزر و قسمت هایی نیز که مربوط به غواصی بود، زیر آب ضبط شد. سکانسهای هوایی نیز توسط هلی شات جلوی دوربین رفت. در این قسمتها که مربوط به اتفاقی است که برای یکی از کاراکترهای اصلی افتاده، تعدادی قایق نجات و نیروهای پاسگاه مرزی دریایی نیز حضور داشتند.
گروه این روزها اغلب ساعات مشغول کار هستند تا مجموعه از پخش شبکه اول عقب نیفتد و طبق پیش بینی ها تصویر برداری تا اواخر ماه رمضان ادامه خواهد داشت.
پریوش نظریه، شبنم مقدمی، مهرداد صدیقیان، آناهیتا افشار و مجید صالحی و (با حضور) بهزاد فراهانی، آتیلا پسیانی، مهدی سلطانی، رضا رویگری، مریم بوبانی، لیندا کیانی، شیوا ابراهیمی و با بازی سید مهرداد ضیایی، اسماعیل سلطانیان، گلاره عباسی،بهنوش صادقی، داریوش سلیمی، علی صالحی،حمید رضا هدایتی، آرام جعفری،نوید خداشناس، امیر حمیدزاده، علیرضا مهران، کریم قربانی و آرش آصفی در این مجموعه مناسبتی حضور دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قصه سریال درباره زنی به نام مدینه با بازی پریوش نظریه است که بعد از درگذشت همسرش جهان، تصمیم دارد به همراه پسر خوانده اش، کارخانه جهان را به بهترین شکل ممکن اداره کند، اما همسر اول جهان مانعی جدی در راه اوست. مدیر تولید آرش زینال خیری،مدیر تصویربرداری پروژه امیر معقولی، طراح گریم مجید اسکندری، مدیر صدابرداری هادی افشار، طراح صحنه و لباس آرزو غفوری،عکاس بهرنگ دزفولی زاده و صداگذار مهرداد جلوخانی است.نویسنده این سریال نیز سعید نعمت ا... است که ماه رمضان سال گذشته مجموعه «مادرانه» (جواد افشار) با فیلمنامه ای از او روی آنتن شبکه سه بود.
تاکنون حدود 70 درصد سریال جلوی دوربین رفته است.
این سریال از امشب ساعت 22 روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود و تکرار آن ساعت 15:10 از شبکه یک و در ساعتهای یک بامداد و 13 از شبکه تماشا پخش خواهد بود.

poonel
29-06-2014, 23:58
بنظرم پخش همزمان سریال مدینه و هفت سنگ با بازی شبنم مقدمی و مهدی سلطانی در هر دو تا سریال، به شدت باورپذیری نقش ها رو خراب کرده

قبل پخش بازیگران از این موضوع اظهار نارضایتی می کردن و توقع این بود که صدا و سیما سریالها رو همزمان پخش نکنه

اما چون صدا و سیما سریال های آماده دیگه ای نداشته مجبور شده بوده کنداکتور پخش رو به هر صورت ممکن پر کنه

ghassam2
30-06-2014, 07:58
هزار بار جاهای مختلف گفتم سیروس مقدم یک سفارشی ساز حیله گر ریاکار به تمام معناست .... اسم این سریالو نگاه کنید زنیه بنام مدینه؟! وا حیرتا .. تاسف این اسمو فقط ادماهای شارلاتان می تونن استفاده کنن

NET DOCTOR
11-07-2014, 00:26
دانلود تیتراژ سریال مدینه در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aminkhan2014
13-07-2014, 15:23
جالبه میخان بگن نزول حرامه و بده!!!بعد اسپانس میاد یک موسسه مالی میشه که معلوم نیست وام هاش حکم نزول داره یانه؟؟؟

ferdfe
13-07-2014, 16:52
جالبه میخان بگن نزول حرامه و بده!!!بعد اسپانس میاد یک موسسه مالی میشه که معلوم نیست وام هاش حکم نزول داره یانه؟؟؟

این سریال با داستان ابکی می خواد بگه نزول از شخص بده و حرامه ولی از بانک با سودهای کلان نه !!:n22:

XENON24
18-07-2014, 12:06
دوستان دقت کردید این سریال مدینه با مضمون ربا خواری، شخصیت رباخوار سریال شخصیه با نام یونانی افلاطون با قیافه زشت و کریه!!! حاج ضرغام به نزول خورا دوباره یه نگاه درست بنداز... بانکهایی با نامهای امامان!! یا حاج آقاهایی با یقه آخوندی و سالی یکبار حج رو!!!!!:n21:

hesam 63
19-07-2014, 20:47
این سریال در مقایسه با سریال ثریا برای سیروس مقدم یه عقب گرد به تمام معناس.
موضوع ثریا کاملا باور پذیر بود و فیلمنامه بسیار خوبی داشت. موضوع ربا هم خیلی خوب مطرح کرده بود و برخلاف مدینه، می شد با شخصیت ها همذات پنداری کرد. ولی تو این سریال کارکترهایی می بینیم که واقعا ما به ازای بیرونی ندارند.
یکی از بدترین سکانس ها جایی بود که بهمن به همسرش بالاخره موضوع ربا را می گه و از اون می خواد به مدینه چیزی نگه و اون هم در احمقانه ترین شکل ممکن قبول می کنه.

tajzade
19-07-2014, 21:03
3 تا سريال اخير سيروس مقدم رو اصلا خوشم نيومده چند وقتيه كيفيت كاراش شديدا افت كرده

من كه همه سريال هاي سيروس مقدم رو دوست داشتم حتي 1 دقيقه از سريال مدينه رو نتونستم تحمل كنم
خبري از سبك هميشگي سيروس مقدم نيست

L.utus
20-07-2014, 00:27
مقدم که همه کاراش شده تبلیغ!
تبلیغ موسسه عسکریه
تبلیغ اطلس مال
هر سال هم حداقل دو تا از سریال های شبکه یک سرقفلی سیروس مقدم هست.
یکی سریال ویژه نوروز که فعلا شده پایتخت 1 تا n
یه سریال دیگه هم وسط سال که امسال سریال ماه رمضان رو هم به فاصله فقط 3 ماه بعد از پخش پایتخت 3 دادن به مقدم
منم سریالای قبلیشو دوست داشتم ولی تازگی ها خیلی افت کرده

وین رونی
23-07-2014, 22:19
مشکلی که من با سریال های مقدم دارم اینه که دیالوگی که بین بازیگران استفاده میشه تو سطح جامعه دیده نمیشه
بیشتر از کلمات و جملات گنده و قلمبه سلمبه استفاده می کنن

L.utus
24-07-2014, 02:30
مشکلی که من با سریال های مقدم دارم اینه که دیالوگی که بین بازیگران استفاده میشه تو سطح جامعه دیده نمیشه
بیشتر از کلمات و جملات گنده و قلمبه سلمبه استفاده می کنن

البته این دیالوگ ها بیشتر مخصوص فیلمنامه های سعید نعمت اله هست مثل سریال زیر هشت
سریال جراحت هم اگر یادت باشه نویسندش سعید نعمت اله بود و کارگردانش مقدم نبود ولی پر بود از دیالوگ های پرطمطراق و قلمبه سلمبه
اتفاقا به نظرم مقدم دیالوگ های فیلمنامه رو تا حدودی تعدیل کرده و به زبان عامیانه نزدیکترش کرده و دیگه اونقدر ادبی حرف نمیزنن که مثل سریال جراحت تو ذوق بزنه

nar nia
26-07-2014, 17:40
شخصیت‌پردازی‌های ضعیف در «مدینه»/ اغراقی که آسیب‌زننده است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجموعه تلویزیونی «مدینه» که در شب‌های ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما پخش می‌شود، جدیدترین اثر سیروس مقدم است که به لحاظ شخصیت پردازی و پرداختن به موضوع مدنظر خود ضعف‌های متعددی دارد.

خبرگزاری مهر - فرهنگ و مهر: «مدینه»، نام مجموعه تلویزیونی‌ است که از ابتدای ماه مبارک رمضان مهمان خانه‌های مان بوده است. سریالی که عواقب داد و ستد نزول و ربا به گواهی آیه شریفه ابتدایی تیتراژ آن، دست‌مایه اصلی قصه پیچ و خم داره غیر واقع بینانه آن است. فارغ از داستان و ساختار این مجموعه و گره‌های کور نا موزون و اغراق‌آمیز و همچنین کاراکترها و فیلمنامه بلاتکلیف آن که واکاوی‌اش بماند برای اهل فن، برخی رویدادهای این کار که اتفاقا با توجه به بهانه اصلی ساخت این مجموعه که نزول و ربا باشد، رخ می دهد، به جد آزار دهنده، نا ملموس و دور از باورپذیری به نظر می‌رسد تا آن‌جا که حتی تا کمدی ناخواسته هم پیش می‌رود.

پیش از اینکه بیش از این به بهانه اصلی نگارش این چند بند بپردازیم، گریزی بر برخی اتفاقات و رویدادهای سریال یاد شده که به ضعف شخصیت پردازی و افراط و تفریط در مورد کاراکترها مربوط می‌شود، خالی از لطف نیست.

یکه‌بزن و مصلح شدن دایی عزیز بعد از ترک اعتیاد گرچه جدا از نون نزولی که سر سفره بهمن صبور گذاشت، درون مایه‌هایی از صفات اخلاقی مثبت را داشت اما با این همه تا جایی غیر قابل باور به نظر می‌رسید که مخاطب را تا پای فیلم‌فارسی‌ های دهه 50 - 40 هم می‌برد. البته به ناباور بودن آن باید ترک اعتیاد به آن سرعت و مطلقا کنار گذاشتن آن را هم اضافه کرد. از سوی دیگر تصمیمات آنی و زودباوری شخصیت‌های اغراق شده این سریال نظیر روحی یا هانیه و نبود ظرافت ها و مهم‌تر از آن دقت‌های ساختاری را نیز می‌توان از جمله دیگر ضعف‌های کلی این سریال خواند.

حذف مدینه درست در حساس‌ترین لحظات، اتفاقی‌ است که نویسنده و کارگردان مجموعه از آن برای دامن زدن به قصه ناباورانه خود استفاده کرده‌اند. مدینه آن هم با توجه به شخصیت کاملا مثبت و موجهی که اتفاقا کارگردان نیز سعی در القای آن به مخاطب را دارد، درست در حساس‌ترین لحظات، قافیه را می‌بازد تا اتفاقات ناخوشایند یکی پس از دیگری رخ دهد و او در ادامه کار برای حل بحران به وجود آمده پا در میان بگذارد. به عنوان نمونه، در ابتدای سریال، مدینه به یک حرف و اشاره بهمن، کارخانه را به او واگذار می‌کند، به بهمن ناپخته‌ای که این همه ادعای مادرانه در مورد شناخت از او را دارد. یا در ادامه به محض ورود روحی به کارخانه و به بهانه اخراج نامشخص چند کارگر که تنها سعی در بد جلوه دادن روحی دارد، مدینه ترک کارخانه می کند تا هم ضمن ناتوانی بهمن و روحی در مدیریت کارخانه و کاهش فروش، اقساط نزول اخذ شده هم روی هم تلنبار شود.

در جای دیگر هم درست هنگام اوج درگیری‌های بهمن و همسرش در حالی که بهمن با تمسک به هر قسم و رفتاری سعی در جلب رضایت همسرش مبنی بر علاقه مندی به او را دارد، مدینه مومنه، همه تن حریف، متوکل و قوی در اتاقی، تنها از برای تشخیص پزشک درمانگاه بین راهی مبنی بر احتمال کور شدنش، بعد از خراب کردن بیمارستان روی سر خود و دیگران، کنج عزلت گزیده تا گره بی‌جهت کور زندگی بهمن و هانیه، کورتر و کورتر شود. نکته دیگر این که، نا امیدی و خود باختگی از جانب شخصی که این همه صفات اخلاقی و دینی را با خود یدک می کشد، کمی دور از ذهن به نظر می‌آید.

به هر حال گویا در این مجموعه کسی جز خود مدینه توان گره‌گشایی و پایان دادن به اتفاقات تلخ و ناگواری که در آن رخ می‌دهد، ندارد و این خود گرچه به کارگردان برای القای قهرمان قصه کمک می‌کند اما از سوی دیگر ذهن مخاطب را کاملا به سمت قصه‌ای غیر قابل درک و باور سوق می‌دهد. حال می‌رویم به سراغ بهانه اصلی تحریر این چند بند که نزول و ربا و توسل به هنری با عنوان فیلم‌سازی برای القای عواقب ناخوشایند و خانه‌مان سوز داد و ستد نزول باشد.

هر چند اغراق، یکی از صنایع ادبی‌ است که هنرهای دیگر از جمله فیلم و سریال هم خالی از آن نبوده‌اند اما سوال اینجا است که برای تفهیم عواقب انجام یک فعل خلاف عرفی و شرعی و القای وخامت پردازش به آن تا کجا می توان دست به دامن این صنعت ادبی شد؟ آیا با اغراق بیش از اندازه، وقوع اتفاقات غیر قابل درک و نا ملموس، می توانیم توقع در تاثیر گذاری فردی و اجتماعی آن داشته باشیم؟ آیا با این همه اغراق و قصه‌های بی‌منطق و سطحی می‌توانیم افراد و جامعه را از ارتکا به فعل خلاف و گناهی چون داد و ستد نزول که جنگ با خدا خوانده می‌شود، بر حذر داریم؟

به عنوان نمونه ما اگر بخواهیم در قالب یک کار هنری، مخاطب بزرگسال را از دروغ‌گویی و عواقب آن بر حذر داریم با نمایش شاخ درآوردن یک دروغ‌گو یا کشیده شدن بینی او به سان پینوکیو، می‌توانیم مخاطب را متوجه عواقب دروغ‌گویی کنیم؟ آیا اینگونه، دروغ گویان از دروغ گفتن دست می‌کشند؟ اصلا یک فیلم یا سریال اجتماعی یا دینی - اخلاقی برای اشاعه اخلاق حسنه و آموزه‌های دینی در بین مردم و بر حذر داشتن جامعه و افراد آن از ارتکا به فعل حرام تا کجا می‌تواند پا در ورطه اغراق بگذارد و تا چه اندازه باید ضمن فاصله از برخی عناصر هنری و فیلم‌سازی دیگر، باور پذیر، رئال و به دور از اغراق و هیجانات کاذب خلق شود؟

به هر حال در این میان آن چه بدیهی و مسلم به نظر می‌رسد، این است که اغراق بیش از اندازه در این دست فیلم‌ها و سریال‌ها و نبود شناخت از جامعه سبب می‌شود تا نه تنها آموزه‌های دینی و اخلاقی مورد نظر یک مجموعه نتواند آن چنان که باید و شاید عامل باز دارنده‌ای در زمینه ارتکا به خطا و گناهی باشد، بلکه به علت وجود هیجانات کاذب، گره‌های کور بی‌پایه و اساس و ناملموس و غیر قابل باوربودن آن ها، بی‌تفاوتی خاطیان و گناه‌کاران نسبت به عواقب خطا و گناه‌شان را همراه داشته باشد.

سید محمدحسین لواسانی

nar nia
15-08-2014, 19:06
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%D8%B7%D9%86%D8%B2/%20%D9%85%D8%AF%DB%8C%D9%86%D9%87%202%20%D9%88%203 %20%D8%AF%D8%B1%20%D8%AF%D8%B3%D8%AA%20%D8%B3%D8%A 7%D8%AE%D8%AA)طنز/ مدینه 2 و 3 در دست ساخت


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سهند پولبرداری با اعلام این مطلب افزود: صندوق اعتباری حمایت، از سری اول این مجموعه خیلی راضی بوده و درخواست داده سری های جدید نیز ساخته شود که بر همین اساس در حال نگارش طرح سری دوم و سوم هستیم.
مدیر کل امور آب و سفره رسانه ملی با تاکید بر اینکه 6 سال است دنبال این پروژه بوده و اصلا بحث مالی در ساخت این مجموعه مطرح نبوده، به داستان قسمت های دوم و سوم مدینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیز اشاره کرده و گفت: در قسمت اول نشد که «مدینه» کور بشه اما در سری دوم بهمن معتاد می شود و مدینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلا کور می شود. وی افزود: کل مجموعه دوم مدینه در پی خوب شدن بهمن است و اینکه مدینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با چشم کور هم می تواند جامعه را نجات بدهد.
وی درباره سری سوم مدینه نیز توضیح داد: در سری سوم بهمن خوب شده اما دنبال غلط اضافه رفته و در پی هوس زن دوم است اما مدینه به خاطر دعای خیر مردم، بینایی خودش را به دست می آورد. در همین اثنا، بهمن دچار ایدز می شود و مدینه از فرط ناراحتی دوباره کور می شود. وی تاکید کرد: پایان سری سوم را نمی گویم چون خودمان هم نمی دانیم با یک زن کور و یک جوان ایدزی چه کنیم اما مطمئنا با حمایت صندوق اعتباری حمایت، همه چیز درست می شود.
چند سکانس از سری دوم و سوم مدینه
روز- داخلی - منزل مدینه
دوربین از توی قندون مدینه را نشان می دهد که یک قند بر می‌دارد. دوربین به همراه قند به داخل حلق مدینه می رود و نزدیک قلب او می ایستد. قلب مدینه تند می زند و مدینه ناگهان از جایش بر می‌خیزد. او خوب شده است. مدینه سراغ همسایه ها می رود و در 20 تا خانه را می زند و به همه می گوید که خوب شده است. تماشاگر در زدن هر 20 خانه را می بیند و این قسمت تمام می شود.
روز - خارجی - خیابان
مدینه سرگردان بهمن دارد در خیابان راه می رود که ناگهان جلوی صندوق قرض الحسنه حمایت می ایستد. دوربین از داخل دماغ مدیر صندوق به مدینه نگاه می کند. او وارد صندوق اعتباری می شود. به مدیر صندوق می گوید: وام می‌خواستم. مدیر صندوق می گوید: وام چی خواهرم و چقدر؟
مدینه: وام عشق دوباره به زندگی و زیاد.
مدیر صندوق در حالی که لبخند می زند: داریم. الان ترتیب شو می دم.
مدینه: خدا به شما خیر بده که به مردم امید می دین.
مدیر صندوق: این وظیفه ماست. بفرمایید برین صندوق. آماده س.
دوربین از لای اسکناس ها به مدینه نزدیک می شود و بعد از توی دماغ مدیر صندوق خیلی نرم، آرم صندوق را به مدت 7 دقیقه در چشم مخاطب فرو می کند.
شب - خارجی - نزدیک یک خرابه
دوربین از توی سرنگ خون آلودی بیرون می آید و خرابه ای تاریک و پر دود را نشان می دهد. بهمن در حال کلنجار رفتن با خودش است. دوربین از توی پاچه شلوار او به لای دندون های زرد یک معتاد می رسد و مدینه که بر بالای تپه ای در حال اهتزاز است!
بهمن: مامان مدینه! منو ببخش این آخرین راهه!
مدینه: نه پسرم! بیا! اینم وام...صبح از صندوق حمایت گرفتم. ما می تونیم زندگی رو دوباره شروع کنیم.
دوربین با زیرکی تمام آرم صندوق را از پشت چادر مدینه به مدت 4 دقیقه و 37 ثانیه به مخاطب هدیه می دهد!
بهمن: نه دروغه! زندگی اینجاست، توی این سرنگ...
دوربین از سوراخ دماغ ساغی خرابه که دارد به بهمن سرنگ تعارف می‌کند بیرون می آید و در دود گم می شود. مدینه جیغ می کشد و آرم صندوق حمایت نوری می زند و بهمن ناگهان به خودش می آید و تا بالای خرابه می دود. او چون ضعیف و ناتوان است، تا به مدینه برسد 8 دقیقه طول می کشد و ما این 8 دقیقه را کامل تماشا می کنیم و این قسمت تمام می شود.
روز - داخلی - خانه بهمن
مدینه به بهمن می گوید پاشو برای مهمان ها چای بریز. بهمن بلند می شود. دوربین از توی قوری در می آید و به بهمن خیره می شود. دفترچه حساب صندوق حمایت در جیب بهمن به دوربین چشمک می زند و بهمن شروع می کند به چای ریختن. استکان اول را چای می ریزد. استکان دوم و سوم و چهارم و پنجم و ششم و هفتم را هم. بعد آب جوش بر می دارد. استکان اول و دوم و سوم تا هفتم را آب جوش می ریزد. دوربین هر بار از هر استکان سر در می آورد تا مخاطب نفهمد 8دقیقه گذشت تا او چای بریزد. بهمن در حال بیرون آمدن از آشپرخانه موبایلش زنگ میزند. عکس دختری است زیبا و هوس آلود...سینی از دستش می افتد و مدینه می گوید ایرادی نداره و برو دوباره بریز...
بهمن به داخل آشپرخانه می رد و دوباره چای می‌ریزد. دوربین از توی سماور بیرون می آید و همه چیز را دوباره نشان می دهد. بهمن شروع می کند به چای ریختن. استکان اول را چای می ریزد. استکان دوم و سوم و چهارم و پنجم و ششم و هفتم را هم. بعد آب جوش بر می دارد. استکان اول و دوم و سوم تا هفتم را آب جوش می ریزد...چای هفتم را که می ریزد دست می زند به جیبش و قوت قلب می گیرد و گوشی موبایل را پرت می کند توی سطل آشغال...او از آشپزخانه بیرون می رود اما آرم صندوق حمایت روی میز ناهار خوری و روی دفترچه اقساط وام عشق و زندگی دیده می شود.

محسن حدادی