ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب در هارد اکسترنال (فوری)

masoud71
26-06-2014, 23:52
سلام دوستان
وقتتون بخیر
هارد اکسترنال من با حجم 1 ترابایت از 48 ساعت پیش به هر لپ تاپ یا کامپیوتری میزنم باز نیمشه ( فقط آیکون local disk میاد)

اما وقتی به تلوزیون ال ای دی میزنم به طور کاملا صحیح محتویات نمایش داده میشه و قشنگ می تونم فیلم ببینمت
با بیش از 10 رایانه تست کردم اما......

چه کنم؟؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
27-06-2014, 08:46
سلام دوستان
وقتتون بخیر
هارد اکسترنال من با حجم 1 ترابایت از 48 ساعت پیش به هر لپ تاپ یا کامپیوتری میزنم باز نیمشه ( فقط آیکون local disk میاد)

اما وقتی به تلوزیون ال ای دی میزنم به طور کاملا صحیح محتویات نمایش داده میشه و قشنگ می تونم فیلم ببینمت
با بیش از 10 رایانه تست کردم اما......

چه کنم؟؟
اینم عکسش:

سلام .

هارد اکسترنال که به سیستم متصل هست ، از Disk management ویندوز عکس بذارید .

masoud71
27-06-2014, 10:20
سلام
متاسفانه وارد قسمت Disk management نمیشه
اینم عکس:

چه کنم؟ اطلاعات هارد رو نیاز دارم

ata.royalfalcon
27-06-2014, 10:57
سلام
متاسفانه وارد قسمت Disk management نمیشه
اینم عکس:

با استفاده از برنامه هایی مثل Acronis Disk Director home و یا برنامه کم حجمتر MiniTool Partition Wizard Home Edition ؛ بررسی کنید که آیا پارتیشنهای مربوط به هارد دیسکهای متصل شده به سیستم را نشان میدهد ؟ اگر نشان میدهد وضعیت پارتیشنها از جمله نوع File System و ... را بررسی کنید (عکس بگذارید) .

احتمالاً مجبور هستید که اطلاعات را با استفاده از نرم افزارهایی مثل easeus data recovery wizard professional بازیابی و روی فضای دیگر ذخیره کنید.

masoud71
27-06-2014, 16:20
سلام
ممنونم
نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional 8.1.1 دانلود و نصب کردم ، منتها متوجه نشدم دقیقا از کجا بهتون عکس بدم؟

الان هارد متصل هست ولی انگار نه انگار
نکته جالب : وقتی هارد وصل هست نرم افزار اجرا نمیشه و not respomding میاد

masoud71
27-06-2014, 16:24
بعد از کلی کشیدن و متصل کردن هارد به پورت usb بالاخره یک قدم جلوتر رفتم و نرم افزار mini tools اطلاعات ناقصی از هارد رو نشان داد:

همون دیسک شماره 3)

masoud71
27-06-2014, 17:39
دوستان کسی راه حلی نداره؟
بدجوری گیر کردم
ممنون میشم کمکم کنید....

ata.royalfalcon
27-06-2014, 18:08
بعد از کلی کشیدن و متصل کردن هارد به پورت usb بالاخره یک قدم جلوتر رفتم و نرم افزار mini tools اطلاعات ناقصی از هارد رو نشان داد:

همون دیسک شماره 3)

در عکسی که گذاشتید هارد اکسترنال به درستی شناسایی شده و پارتیشنها هم دارای فایل سیستم NTFS و Letter هست .

الان برید my computer روی درایو مربوطه کلیک کنید و ببینید میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید ؟ اگر نه ؛ پس از کلیک روی درایو چه اروری میدهد ؟ آیا سیستم هنگ میکند ؟

masoud71
27-06-2014, 21:18
در عکسی که گذاشتید هارد اکسترنال به درستی شناسایی شده و پارتیشنها هم دارای فایل سیستم NTFS و Letter هست .

الان برید my computer روی درایو مربوطه کلیک کنید و ببینید میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید ؟ اگر نه ؛ پس از کلیک روی درایو چه اروری میدهد ؟ آیا سیستم هنگ میکند ؟

سلام
خدا قوت
بله سیستم هنگ می کند.

ata.royalfalcon
27-06-2014, 23:01
سلام
خدا قوت
بله سیستم هنگ می کند.

سلام .

با توجه به اینکه :

اطلاعات برای شما مهم هست .
هنگ کردن آن در ویندوز .
در TV مشکلی ندارید و میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

من پیشنهاد میکنم با استفاده از برنامه هایی که مستقل از سیستم عامل میتوانند یک Image از پارتیشنها بگیرند (مثلاً Clonezilla) ، از اطلاعات بکاپ بگیرید و روی هارد دیسک دیگر ذخیره کنید. پس از بکآپ گرفتن ، تحت داس Zero fill کنید . لازم نیست کل فضای هارد دیسک را Zero fill کنید. فقط اجازه بدید چند دقیقه کوتاه مدت کار کند.

پس از انجام این کارها ، در ویندوز مجدداً پارتیشن بندی و فرمت کنید و بررسی کنید که آیا بازهم هنگ میکند ؟ سعی کنید از صحت و سلامتی هارد اکسترنال مطمئن بشید . برای اینکار از قسمت Health برنامه HD tune میتونید SMART Status را چک کنید . آیا تمام موارد OK هستند و یا Warning دارد ؟

اگر هارد اکسترنال مشکلی ندارد و SMART Statusـها OK هستند میتونید بکآپ را Restore کنید .

hosinn
28-06-2014, 00:04
سلام
قبل از هر چیز باید بگم نوکر دایی خدمت دوستان عزیز
مشکل در حال حاضر نصب شدن درایور هارد در بایوس هست که به دلیل یه مشکل سخت افزاری سستم موقه کار با اون هنگ میکنه !!!
برای اطمینان از علت هایی مثل ویروس یا اشکالات نرم افزاری میتونید هارد رو توی لینوکس هم چک کنید و فقط یادتون باشه که هارد رو دستی مونت کنین
خودر هارد درون قاب اکسترنال سالمه و بدون مشکل میتونید بزارید روی یه لبتاب و یا یه قاب خالی و راحت باهاش کار کنین
نرم افزارایی هم که دوستان عزیز گفتن هم مربوط به پارتیشن بندی و وضعیت هارد در ویندوز هست که به دلیل نقص سخت افزاری اون کاری از پیش نمیبرن
طبق تجربه هایی که من از این هارد ها دارم با خالی کردن خازن های برد درون قاب درست میشن و یا اون برد رو عوض کنید که اینم مستلزم باز کردن قاب هارد هست
یا میتوننین چند روزی اونو توی یه مکان مرطوب بزارین ( نه این که اب روش بریزید ) تا خازناش تخلیه بشن و البته اگه هارد زد اب باشه که نمیشه که بشه
یا کلا یه قاب جدید براش بگیرید و خلاص
یه مدل قاب چینی ارزون که حدودن نصف قیمته تو بازار هست حدود 20 هزار تومان
این راحت ترین و سریع ترین راهه !
موفق باشید .

masoud71
28-06-2014, 00:45
سلام
قبل از هر چیز باید بگم نوکر دایی خدمت دوستان عزیز
مشکل در حال حاضر نصب شدن درایور هارد در بایوس هست که به دلیل یه مشکل سخت افزاری سستم موقه کار با اون هنگ میکنه !!!
برای اطمینان از علت هایی مثل ویروس یا اشکالات نرم افزاری میتونید هارد رو توی لینوکس هم چک کنید و فقط یادتون باشه که هارد رو دستی مونت کنین
خودر هارد درون قاب اکسترنال سالمه و بدون مشکل میتونید بزارید روی یه لبتاب و یا یه قاب خالی و راحت باهاش کار کنین
نرم افزارایی هم که دوستان عزیز گفتن هم مربوط به پارتیشن بندی و وضعیت هارد در ویندوز هست که به دلیل نقص سخت افزاری اون کاری از پیش نمیبرن
طبق تجربه هایی که من از این هارد ها دارم با خالی کردن خازن های برد درون قاب درست میشن و یا اون برد رو عوض کنید که اینم مستلزم باز کردن قاب هارد هست
یا میتوننین چند روزی اونو توی یه مکان مرطوب بزارین ( نه این که اب روش بریزید ) تا خازناش تخلیه بشن و البته اگه هارد زد اب باشه که نمیشه که بشه
یا کلا یه قاب جدید براش بگیرید و خلاص
یه مدل قاب چینی ارزون که حدودن نصف قیمته تو بازار هست حدود 20 هزار تومان
این راحت ترین و سریع ترین راهه !
موفق باشید .

سلام حسین جان
ممنونم که اومدی
ببخشید من حسابی اذیتت کردم هم شما رو و هم علی آقای گل رو

طبق گفته شما حسین جان با نرم افزار تست شد و مشکل سخت افزاری نبود:

حالا من توی یه محیط مرطوب قرارش دادم تا ببینم چی میشه....
فقط خواهشی که دارم فکر این رو بکنید که چجوری اطلاعاتم رو از توش بردارم (حدود 800 گیگ )

ممنونم

منتظر کمک های همه دوستان هستم.....

واقعا ممنون

ata.royalfalcon
28-06-2014, 07:09
حالا من توی یه محیط مرطوب قرارش دادم تا ببینم چی میشه....
فقط خواهشی که دارم فکر این رو بکنید که چجوری اطلاعاتم رو از توش بردارم (حدود 800 گیگ )

قبل از اينكه هر كاري انجام دهيد كه منجر به بدتر شدن وضعيت هارد ديسك شود كه ديگه نتونيد به اطلاعات دستري داشته باشيد ؛ همانطوريكه در پست دهم اين تاپيك هم گفتم با برنامه هايي كه مستقل از سيستم عامل نصب شده بر روي كامپيوتر ميتوانند از پارتيشنها Image بگيرند ، از پارتيشن مورد نظر يك بكآپ بگيريد و در هارد ديسك ديگر ذخيره كنيد . از آنجائي كه گفتيد در TV ميتونيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد ، احتمالاً برنامه معرفي شده در همان پست دهم كه اتفاقاً تحت لينوكس هم هست بتواند از پارتيشنها بكآپ بگيرد .

اگر نميتونيد اينكار را انجام بديد و يا اگر برنامه قادر به بكاپ گيري نيست توصيه ميكنم بفرستيد كلينيكهاي تخصصي .

masoud71
29-06-2014, 10:40
سلام
نرم افزارهایی مثل Hiren boot و acronis و ... جهت گرفتن بکاپ کار نکرد و هیچکدام نتونستند هارد رو بشناسند و بکاپ بگیرند.

اما هارد هنوز روی تلوزیون کار می کنه.

کاش تلوزیون می تونست بلوتوث کنه یا یه جوری بهمون فایل ها رو بده.

با فرمت کردن هارد و بعد ریکاوری میشه امید داشت که حداقل 70 درصد اطلاعات بر میگرده؟

پیشنهاد شما چیست؟

ممنون

masoud71
02-07-2014, 12:46
سلام
مشکل از بوت سکتور و .... نبود.
برد هارد دچار مشکل شده بود.
باید یه بورد یا یه باکس بگیرم

ممنونم از همه