ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عمل وازاکتومی ممنوع شده؟



روانپریش
26-06-2014, 13:01
سلام دوستان عمل وازاکتومی ممنوع شده؟یا هنوز میشه انجام داد؟شنیدم مجلس یه سری طرح داده ولی انگار هنوز تصویب نشده
کسی اطلاع داره تصویب شده یا نه؟

30vil
26-06-2014, 13:10
سلام دوستان عمل وازاکتومی ممنوع شده؟یا هنوز میشه انجام داد؟شنیدم مجلس یه سری طرح داده ولی انگار هنوز تصویب نشده
کسی اطلاع داره تصویب شده یا نه؟

حبس داره دوست عزیز 2 تا 5 سال:n02:

روانپریش
26-06-2014, 13:16
شنیدم هنوز تصویب نشده
تا قبل از تصویب شدن اگه کسی انجام بده که مجرم نیست درسته؟

hajoo
26-06-2014, 13:22
سیاست جدید حکومت ، افزایش نرخ رشد جمعیته. با ادامه وضع کنونی، جمعیت ایران در آینده ای نزدیک بسیار پیر میشد و به نظرم سیاست درستی هست.
ولی اجرای اون به این شکل اصلا خوب نیست. متاسفانه باز هم میخوایم با زور یک سیاست و فرهنگ رو غالب کنیم.

laxer
26-06-2014, 13:46
عمل وازکتومی هم زیرزمینی میشه.

وسایل پیشگری رو هم بزودی جمع میکنن.


خلاصه با این کار صدمه جدی به جامعه میزنن.
بازار سیاه پزشکی خیلی گرم میشه.

Metalhead56
26-06-2014, 16:50
سیاست جدید حکومت ، افزایش نرخ رشد جمعیته. با ادامه وضع کنونی، جمعیت ایران در آینده ای نزدیک بسیار پیر میشد و به نظرم سیاست درستی هست.

سیاست کاملاً نادرست و غیر معقولیه چون امکانات مملکت پاسخگوی جمعیت فعلی هم نیست چه برسه که درصد رشد جمعیت افزایش پیدا کنه.


وسایل پیشگری رو هم بزودی جمع میکنن

پس تا ک.اندوم گرون و نایاب و قاچاق نشده بریم چند بسته بخریم:n02:

Hidden-Hunter
26-06-2014, 17:05
پس کم کم باید شاهد موالید جدید در سطح فامیل باشیم ، اینجور که ما داریم پیش میریم ، فکر کنم شب زفاف هم ، یکی بالا سر داماد باید بایستد و چک بکنه که ، شاه داماد از لوازم جانبی استفاده نکرده باشه و همون موقع استارت بزنه برای به دنیا امدن یک موجود ، چرا که جامعه نیاز به جمعیت جوان داره :31: :n10:

گرچه با این همه مشکلات اگر روزی 20تا نوزادم به دنیا بیاد ، همونا بعد چند سال زندگی در این خاک ، میشن جمعیت جوان پیر دل :n08::n07::n02:

بیخیال ! خوش باشید و از زندگی لذت ببرید:n16:

Khan gholi
26-06-2014, 17:31
اتفاقا طرح کنترل جمعیت برای این کشور عالیه.با توجه به این رشد جمعیت ایران مثبت هست باید کنترل بشه.بهترین جمعیت اونی هست که نرخ رشدش نه منفی باشه نه مثبت که هیچ تغییر توش نیست و دولت می تونه با توجه به نرخ جمعیت برای ایندشون برنامه ریزی کنه(برنامه ها توهمی که هیچ کدومشون اینجا عملی نمیشه).کارشناس محیط زیست اعلام کردن با همین نرخ رشد جمعیت فعلی که حدود 8 درصد مثبت هست اگر ادامه پیدا کنه ایران با کمبود اب شدید مواجه میشه.وقتی 70% پسرها دهه شصت بیکارند یا ازشون بیگاری کشیده میشه همون بهتر که هیچ بشری به این جماعت اضافه نشه چون زیر بار استرس فقط پیر میشه.امار مرگ و سکته قلبی ایران با باقی کشور ها مقایسه کنید

متین 68
26-06-2014, 17:44
اون زمان قابله و قابلمه و اب گرم تموم شده دیگه...وقتی بیمارتسان 5 میلیون میگیره برای زایمان ..شیر خشک 20 هزا رتومن...پوشک 50 هزا رتومن...کللی هم پول دکتر و وزن کشی و دور سر ...

کمتر مردم بچه دار میخوان بشن دیگه مشخصه...

حالا همین کارارو کرذن کلی خرج جانبی داره..بچه به دنیا میاد کلی باید مهمونی بدی...نمیدونم دکتر رفتنا و خرید کردناو یانها کلی پول بنزنین یا کرایه تاکسی..خیلی خیلی خرج خانواده برای هر بچه خوشگل ماهی 600 هزا رتومن اضافه میشه...

حداقل بیان بجای زندان برای وازکتموی ماهی 600 هزا رتومن به ه رحانواده ای که بچه بیاره تا وقتی که در آمد کسب بکنه بدین...کار پیدا بکنه تا اونموقع ماهی 600 بدین..مردم که خودشونو نمیدازن تو چاه؟ ایرانیها همه زرنگن :n23:

Arash4484
26-06-2014, 18:02
طبق اونچه در اخبار آمده ممنوع اعلام شده و هم اکنون در مرحله اول تصویبه،
از اونجا که در کنار پستهای مفید بعضی از دوستان یکسری راهکارهای فانتزی هم داشت ارائه میشد تاپیک بسته شد و حفظ میشه برای اطلاع رسانی


«وازکتومی» و «توبکتومی» دلبخواهی ممنوع!



وازکتومی دیگر به صورت «دل بخواهی» انجام نمی شود. هنوز یک هفته از تصویب یک فوریتی شدن طرح جنجالی مجلس در راستای افزایش جمعیت نمی گذرد که خبر می رسد مسئولان وزارت بهداشت عمل وازکتومی و توبکتومی را در مراکز درمانی محدود کرده اند.





روزنامه هفت صبح: وازکتومی دیگر به صورت «دل بخواهی» انجام نمی شود. هنوز یک هفته از تصویب یک فوریتی شدن طرح جنجالی مجلس در راستای افزایش جمعیت نمی گذرد که خبر می رسد مسئولان وزارت بهداشت عمل وازکتومی و توبکتومی را در مراکز درمانی محدود کرده اند، تا جایی که مدیرکل دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت اعلام کرده است هر فردی که برای انجام عمل وازکتومی و توبکتومی به مراکز بهداشتی مراجعه کند، درخواستش از سوی این کمیته مورد بررسی قرار می گیرد.

پیش از این و در هفته گذشته مجلسی ها یک فوریت طرحی را تصویب کردند که در صورت فانونی شدنش تمامی اقدامات درباره سقط جنین و عقیم سازی مانند وازکتومی و هرگونه تبلیغات درباره تحدید موالید و کاهش فرزندآوری ممنوع و مرتکبان به مجازات مندرج در ماده 624 قانون مجازات اسلامی محکوم خواهند شد اما در حالی که این طرح هنوز در دست بررسی نمایندگان مجلس و وزارت بهداشت است، وزارت بهداشت دست به کار شده و برای عمل وازکتومی و توبکتومی محدودیت ایجاد کرده است؛ چه دلیلی برای این اقدام وزارت بهداشت وجود دارد؟

نماینده مجلس: خود مردم هم تمایلی ندارند

یکی از نمایندگان مجلس می گوید، اقدام اخیر وزارت بهداشت، در واقع زمینه چینی برای اجرا شدن طرحی است که به زودی تبدیل به قانون می شود. زمانی که طرحی به صورت دو فوریتی تصویب شود، مجلس ظرف یک هفته باید به آن رسیدگی و قانونی اش کند اما طرح مذکور یک فوریتی است و مجلس یک ماه برای تصمیم گیری در مورد جزییات آن فرصت دارد.

شهلا میرگلوبیات، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این زمینه توضیح می دهد که در حال حاضر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در حال شور و مشورت با وزارت بهداشت است تا جزییات این طرح به دقت بررسی شود. به طور مثال در مورد زنانی که بارداری برای آنها خطرناک است، تبصره ای قرار دادند.

بیات عقیده دارد طرح مذکور در حال حاضر خام است و لازم است تبصره هایی به آن اضافه شود. این نماینده مجلس که خود جراح متخصص زنان است، می گوید بسیاری از زنانی که عمل توبکتومی انجام می دهند بعد از مدتی پشیمان می شوند و برای برگشت عمل مراجعه می کنند.

او در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی کنید با محدود کردن عمل وازکتومی، جراحی های زیرزمینی - نظیر آنچه در مورد سقط جنین اتفاق می افتد - رواج پیدا می کند، می گوید: «طی سال های اخیر خود مردم هم متوجه عوارض وازکتومی و توبکتومی شده اند و میزان مراجعه برای این اعمال به طرز چشمگیری کاهش داشته است. این عمل خصوصا برای خانم ها گاهی عوارض جبران ناپذیری به همراه دارد. تا جایی که گاهی به دلیل بروز اختلالات مجبور به برداشتن رحم خود می شوند.»

همه چیز به عهده کمیته هاست

محمد اسماعیل مطلق، مدیر کل دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در گفتگو با خبرگزاری ها گفته است در حال حاضر عمل وازکتومی و توبکتومی در مراکز دولتی انجام نمی گیرد مگر اینکه اندیکاسیون داشته باشند و کمیته تخصصی پزشکی ضرورت انجام این عمل را تایید کند و در این صورت است که این عمل جراحی انجام می شود. این مقام مسئول در وزارت بهداشت تاکید دارد دیگر مثل سابق هر کسی که برای انجام این عمل جراحی مراجعه کند، این عمل جراحی برایش انجام نمی شود.

به گفته مطلق این اقدام وزارت بهداشت مربوط به سال گذشته است و از سال 92 دیگر انجام دل بخواهی عمل وازکتومی در کشور اجرا نمی شود؛ مگر اینکه اندیکاسیون داشته باشند. مدیرکل دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در هر شهری کمیته ای از متخصصین در این زمینه تشکیل داده ایم، می گوید این کمیته از متخصصین داخلی، کلیه و مجاری ادرار، قلب و غدد و همچنین متخصص زنان تشکیل شده است.

او در پاسخ به این سوال که کمیته تخصصی پزشکی در چه صورتی اجازه می دهند وازکتومی و توبکتومی انجام شود، می گوید کمیته های تخصصی تعیین کرده اندکه افراد در صورت وجود چه بیماری هایی می توانند این عمل را انجام دهند.

مطلق در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه آیا فکر نمی کنید افراد به دنبال انجام وازکتومی و توبکتومی به صورت غیرقانونی بروند، توضیح می دهد ممکن است فردی این کار را انجام دهد ولی ما هنگامی که افراد برای انجام این اعمال جراحی به مراکز بهداشتی مراجعه می کنند، آموزش های لازم می دهیم و آنها را ترغیب می کنیم این کار را انجام ندهند و اگر نمی توانند به طور مثال در مقطعی بچه دار شوند از روش های دیگر و نه روش جراحی استفاده کنند به طوری که می توانند مدتی کاندوم و قرص استفاده کنند.

اسفنانی: جرم بودن وازکتومی از عجایب است

در قانون مجازات اسلامی سقط جنین بدون مجوز پزشک ممنوع است و مجازات هایی هم دارد اما آیا از نظر حقوقی استفاده از روش های پیشگیری از بارداری مانند وازکتومی و همچنین تبلیغ برای فرزند کمتر جرم محسوب می شود و می توان کسی را به خاطر این موضوع محکوم کرد؟ اسفنانی، نماینده مجلس در این باره به خبر آنلاین گفته است، در حال حاضر سقط عمدی جنین بعد از دمیدن روح قصاص دارد و اگر با مجوز باشد محکوم به پرداخت دیه است.

همچنین در صورتی که بدون مجوز قانونی باشد، طبق مقررات تعزیر، فرد محکوم می شود اما اینکه وازکتومی و هرگونه تبلیغات درباره تحدید موالید و کاهش فرزندآوری جرم باشد را ما در قانون نداریم و یک جرم نگاری جدید است.

هر نظام حاکمیتی می تواند مطابق سیاست های خود عناوینی را مجرمانه یا حذف کند و این غیرمنتظره نیست. مثلا در یک دوره داشتن ویدئو جرم بود اما الان دیگر یک وسیله عادی در خانه ها شده است. یا اینکه در این دوره ماهواره ممنوع است اما شاید در چند سال آینده آزاد شود اما اینکه وازکتومی یا شیوه های مقابله با کاهش جمعیت جرم باشد از عجایب است و مطابق روال معمول قانون حقوقی نیست، علاوه بر آن خلاف قانون برنامه پنجم توسعه است. چون در قانون پنجم توسعه قید شده که امکان تعریف عناوین مجرمانه جدید وجود ندارد و حتی باید به سمتی رفت که از تعداد عناوین کاسته شود؛ چون همانطور که می دانید تعداد زندانیان ما زیاد است و نباید اینگونه باشد

و

پیام نو، گروه بین الملل/ایران، پیش به سوی جمعیت ۱۵۰ میلیونی/ وازکتومی و تنظیم جمعیت ممنوع شد
– مجلس شورای اسلامی، روز گذشته در مصوبه ای حکم به ممنوعیت عمل وازکتومی داد تا بلکه میزان آمار تولد در کشور افزایش یابد، این خبر در رسانه های مختلف جهان بازتاب داشت.
به گزارش پیام نو، گاردین در این زمینه نوشت: مجلس ایران به دنبال ممنوعیت عمل وازکتومی و محدودیت بر قوانین سقط جنین است. کشور به سوی وضع قوانینی برای افزایش آمار تولد است. دو دهه بعد از آغاز برنامه کنترل جمعیت در ایران که شامل جراحی و عقیم کردن مردان و در اختیار گذاشتن رایگان وسایل ضد بارداری بود، اکنون ایران گردشی متفاوت کرده است. سال گذشته رهبر ایران برنامه های کنترل جمعیت را تقلید از سیاست های زندگی غربی خواند و از دولت خواست تا برای بهبود وضعیت جمعیت در حال پیر شدن کشور، جمعیت ایران را از ۷۷ میلیون به ۱۵۰ میلیون برساند. در این هفته نمایندگان جناح محافظه کار مجلس به بحث درباره منع عمل وازکتومی رای دادند و خواستار اعمال جریمه و مجازات برای خدمات پیشگیری از بارداری و سقط جنین شدند.

نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت ۷۷ میلیونی ایران زیر ۳۵ سال هستند. بعد از انقلاب اسلامی جمعیت ایران به مدت ۱۰ تا ۱۱ سال، دو برابر شد و به نزدیک ۶۰ میلیون رسید و مقامات در جریان جنگ ۸ ساله ایران و عراق افزایش جمعیت را تشویق کردند. سیاست های تنظیم خانواده از دهه ۹۰ تحت کنترل قرار گرفت تا از فشار اقتصادی بر جمعیت جلوگیری کند. این امر هنوز مشخص نیست که وزارت بهداشت لایحه مجلس را بپذیرد یا خیر ولی با وجود این بحث ها ایران دیدگاهی پیشرفته به موضوعاتی چون درمان باروری، سلول های بنیادی، رحم جایگزین و جراحی تغییر جنسیت و خدمات ضد بارداری دارد که وابسته به سوبسیدهای دولتی هستند.
روزنامه دیلی میل نیز در همین باره گزارش داد: ممکن است عمل وازکتومی در ایران ممنوع شود و قوانین سقط جنین نیز برای تقویت رشد جمعیت محدود شود. مجلس ایران در حال گردشی مخالف در برابر برنامه تنظیم خانواده است. نمایندگان محافظه کار مجلس ایران به این امر رای مثبت دادند که می تواند جرایمی را برای پزشکانی که ارائه دهنده خدمات ضدبارداری و سقط جنین هستند را به همراه داشته باشد.

با وجودی که در دهه ۹۰ میلادی دولت بر تنظیم جمعیت تاکید داشت، اما با انتخاب “محمود احمدی نژاد” سیاست های دولتی در سال ۲۰۰۵ تغییر کرد و احمدی نژاد وسایل ضدبارداری را صادرات غرب خواند و در سال ۲۰۰۹ پیشنهاد باز کردن حساب بانکی برای هر نوزاد را ارائه داد که تا ۱۸ سالگی ۹۵۰ دلار از دولت دریافت خواهد کرد.
در صورتی که این قانون به تصویب و تایید نهایی برسد انتظار می رود محدود کردن خدمات ضدبارداری تنها باعث افزایش سقط غیرعمد و مرگ مادران شود.

و....