مشاهده نسخه کامل
: نشناختن کارت گرافیک توسط کامپیوتر
assasins021
25-06-2014, 16:38
سلام
کارت گرافیک من nvidia geforce 9500 gt هستش وقتی اپدیت رو دانلود کردم هی به ارور nvidia installer failed برخورد کردم. علاوه بر اینکه اپدیت نشد الان تو کامپیوتر کارت گرافیکو میزنه not detected .
توی device manager یه علامت زرد مثله علامت خطر زیرشه هرکاریم کردم حل نشده.لطفا راهنمایی کنید
سلام
کارت گرافیک من nvidia geforce 9500 gt هستش وقتی اپدیت رو دانلود کردم هی به ارور nvidia installer failed برخورد کردم. علاوه بر اینکه اپدیت نشد الان تو کامپیوتر کارت گرافیکو میزنه not detected .
توی device manager یه علامت زرد مثله علامت خطر زیرشه هرکاریم کردم حل نشده.لطفا راهنمایی کنید
برید تو سیف مود و از دیوایس مینیجر درایور گرافیک رو آنیستال کنید و در محیط ویندوز مجددا سعی کنید درایور رو نصب کنید
assasins021
25-06-2014, 20:22
برای ریختن گرافیک میشه از همون اپدیتش استفاده کرد
amirmahmod
24-09-2014, 18:47
برای ریختن گرافیک میشه از همون اپدیتش استفاده کرد
میشه اما اگه آپدیت جدید دانلود میکردین برای اجرای بازی ها وغیره بهتر در ضمن داخل device manager راست کلیک کن بعد update driver softwar روبزن (البته میتونید از سایت سازنده هم دانلود کنید ولی این روش هم میتونه مفید باشه.
سلام دوستان
لطفا یکی راهنماییم کنه ، ممنون میشم بخدا
من ویندوز سیستممو عوض کردم اما کارت گرافیکم نصب نشد !!!!
3 بار هی ویندوز نصب کردم بازم کارت گرافیکم نصب نشدش !!!
سی دی نرم افزاریش هم ندارم ، جان امام حسین اگه کسی بلده کمکم کنه
کلی از کارام مونده ، ممنونتون میشم
سلام دوستان
لطفا یکی راهنماییم کنه ، ممنون میشم بخدا
من ویندوز سیستممو عوض کردم اما کارت گرافیکم نصب نشد !!!!
3 بار هی ویندوز نصب کردم بازم کارت گرافیکم نصب نشدش !!!
سی دی نرم افزاریش هم ندارم ، جان امام حسین اگه کسی بلده کمکم کنه
کلی از کارام مونده ، ممنونتون میشم
از سایت گرافیکتون بگیرید یا اگه نمیدونید از نرم افزارهای آنلاین برای نصب درایور استفاده کنید
یه نرم افزار هست به اسم driver package solution از اون هم میتونیم استفاده کنید. البته دانلود درایور کارت گرافیک با صرفه تره چون این یکی حجم بالایی داره. تقریبا بیشتر از ۴ گیگ.
Sent from my XPERIA ZR
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.