مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی
سلام دوستان یک لبتاب دارم مدلش ACER ASPIRE 5710 هست زمانی که گرفته بودمش روش ویندوز 8 نصب بود و خیلی هم روون جواب میداد اما به دلایلی ویندوز 7 روش نصب کردم اما الان دوباره ویندوز 8 روش نصب کردم منتها الان خیلی کنده یعنی انگار صحنه اهسته شده دلیلش چیه؟ اینم مشخصات لبتاب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
roya.rashidi
27-06-2014, 02:00
سلام دوستان یک لبتاب دارم مدلش ACER ASPIRE 5710 هست زمانی که گرفته بودمش روش ویندوز 8 نصب بود و خیلی هم روون جواب میداد اما به دلایلی ویندوز 7 روش نصب کردم اما الان دوباره ویندوز 8 روش نصب کردم منتها الان خیلی کنده یعنی انگار صحنه اهسته شده دلیلش چیه؟ اینم مشخصات لبتاب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا درایور گرافیکت نصب نیست
اگه میشه لینک دانلود گرافیک رو بزارین
roya.rashidi
27-06-2014, 17:27
اگه میشه لینک دانلود گرافیک رو بزارین
فک کنم تو گوگل سرچ کنید بهتربه نتیجه برسید .حتما از خود سایت سازنده گرافیک بگیرید . نه سازنده لپت تاپ .
wolf mirror
29-06-2014, 02:00
سلام دوستان من یه لپ تاپ acer aspire e1 دارم تازه ویندوزش عوض کردم وقتی هم میخواهم برنامه گرافیگ نصب کنم با خطای روبرو مواجه میشوم :this computer does not meet the minimum require ments for instaling the software کمکم کنید مرسی:n12:
roya.rashidi
29-06-2014, 02:31
سلام دوستان من یه لپ تاپ acer aspire e1 دارم تازه ویندوزش عوض کردم وقتی هم میخواهم برنامه گرافیگ نصب کنم با خطای روبرو مواجه میشوم :this computer does not meet the minimum require ments for instaling the software کمکم کنید مرسی:n12:
دروایور مخصوص خودشو نصب نکردی
wolf mirror
29-06-2014, 03:44
سی دی مخصوص لپ تاپم رو دارم نصب کردم با هم نشد :n12:
roya.rashidi
29-06-2014, 03:51
سی دی مخصوص لپ تاپم رو دارم نصب کردم با هم نشد :n12:
اون پیغام مربوط به عدم تطبیق درایور با سخت افزارتتونه .
اگه سوالتونو تو تایپیک مربوط به "مشکلات درایور لپ تاب " بزارید فک میکنم خیلی بهتر نتیجه میگیرید.
shayan.mr
03-07-2014, 09:42
برای پیدا کردن آخرین و به روز ترین درایورهای از این برنامه استفادهه کنید:
تیم برنامه با اسکن کردن سخت افزار ، تمامی درایور ها رو پیدا کرده و لینک دانلود مستقیم رو در اختیارتون قرار می ده، پس از دانلود هم خودش از درایور قبلی بک اپ گرفته و نسخه جدید رو نصب می کنه
موفق باشید
اسم برنامه:
Driver Reviver
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.