ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ++dc برنامه P2p عالی ( نگران دانلود و آپلود نباشین )

jooya
31-08-2006, 16:30
برنامه ای رو که میخوام معرفی کنم یه برنامه P2P است یعنی peer to peer که از این برنامه برای اشتراک گذاری فایلها درون کامپیوترمان با دیگران است . البته برنامه های بسیاری در این زمینه وجود دارد ولی DC++ خصوصیاتی دارد که آن را با بقیه متفاوت می کند .
1 – کاربران فارسی زبان بسیاری دارد که باعث میشود به راحتی آهنگها و فیلمهای فارسی روز را از آن دانلود کنید .
2 – امکان چت همزمان با افرادی که از برنامه استفاده میکنند ( یه چیزی تو مایه های یاهو مسنجر ) که سرعتش هم واقعآ خوبه .
3- برای استفاده از این برنامه باید وارد محلی به نام HUB شوید ( دقیقآ مثل رومهای یاهو) که مشخصه بازری که باعث تفاوت آن میشود همین است ، که میتونید انتخاب کنید وارد چه رومی میشوین ایرانی یا ...
البته این بخشی از امکانات این نرم افزار است . خودتون استفاده کنید ببینید .
البته نسخه های مختلفی داره که میتونید فرقشون رو اینجا ببینید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من اینو به صورت پیشنهاد هم مطرح کردم که سایت یه hub برای خودش داشته باشه تا بچه ها دیگه مشکل دانلود و آپلود نداشته باشند در واقع دیگر نیازی به سایت های rapidshare و ... نیست چون با این برنامه میتونین از هم دیگه دانلود کنید .

لینک دانلود DC++ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای برای نصب : ( البته به فینگلیشه ) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم آموزش تصویری

1- خوب اولین مرحله اینستال کردن یه برنامه است برای وارد شدن به هاب من خودم شخصآ FULDC رو ترجیح میدم چون برنامه ساده است و تمام کارا رو با کمترین استفاده از Ram و cpu انجام میده .

برنامه رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید .

2 - بعد از نصب برنامه اونو اجرا کنید ، باید یه صفحه به شکل زیر بیاد .

اینجا شما باید برای خودتون یه اسمی انتخاب کنید ] پیشنهاد میکنم دوستان با همین اسامی توی p30world وارد شن و اگر ارور داد اون وقت با یه اسم دیگه تا بچه ها همدیگرو راحتتر پیدا کنند [ البته میتونید هر اسمی انتخاب بکنین که قبلآ کسی اونو اشغال نکرده باشه مثلآ اگه کسی با اسمه Ali داخل هاب باشه شما نمیتونید با همین اسم وارد هاب بشین . اسمه شما باید منحصر به فرد باشه .

3 - حالا روی Connection setting کلیک کنید باید صفحه ای به شکل زیر باشه .

حالا شما باید اینجا Active یا Passive بودنتون رو انتخاب کنید [ خودم هنوز فرق این 2 تا رو نمی دونم ولی Passive همیشه جواب میده ] اگه شما مستقیم به اینترنت وصل میشین Active رو انتخاب کنید در غیر این صورت Passive رو انتخاب کنید اگه مثلآ شما با یه روتر به اینترنت وصل میشین و Active رو انتخاب کنید اونوقت نمیتئنید چیزی دانلود کنید ، اگه مطمئن نیستید همون Passive رو انتخاب کنید .

4- حالا روی دانلود کلیک کنید باید صفحه ای به شکل زیر باشه .

1-4 - در این قسمت (DEFAULT DOWNLOAD DIRECTORY) محل ذخیره سازی فایلهای که دانلود کردین رو بنویسین

2-4 - در این قسمت هم (UNFINISHED DOWNLOAD DIRECTORY) محل ذخیره سازی فایلهای که هنوز به طور کامل دانلود نشده رو بنویسید .

[البته قبلش بهتره به فولدر با همین نام درست کنید وگرنه خوده برنامه تمام فایلها رو در یک فولدر قرار میده ]

3-4 - تعداد فایلهای که میتونین به طور همزمان دانلود کنید رو در این قسمت وارد کنید ، 0 یعنی Unlimited

5 - حالا روی Sharing کلیک کنید کنید باید صفحه ای به شکل زیر باشه .

روی Add Folder کلیک کنید و هر فولدری رو که می خواهین به اشتراک بزارین اضافه کنید [ البته حجم share شما میتونه هر چقدر که میخواهین باشه ولی نباید کمتر از 5GB باشه البته برای هر هابی این مقدار مختلفه ولی چون ما برای ابتدا می خواهیم وارد هاب سایت Persianhub.com بشیم مینیمم share لازم برای ورود به این های 5GB است من خودم 100GB رو هم دیدم ]

بعد از اون Upload Slots یه عددی بیشتر از 2 بزارین [ در واقع این عدد تعداد نفراتی که میتونن به طور همزمان از شما دانلود کنن رو مشخص میکنه اگه سرعت اینترنتون بالاست عدد بزرگتری رو انتخاب کنید و اگه کمه انتخاب یه عدد بزرگ باعث میشه که کسای که از شما دانلود میکنن سزعتشون کم بشه چون بینشون تقسیم میشه ]

6 - بر روی Adanced کلیک کنید و گزینه AUTOMATICLY MATCH QUEUE FOR AUTO SEARCH HITS رو انتخاب کنید .

نکته : در FULDC شما میتوانید کل فایل لیست یه نفرو دانلود کنید ولی به طور پیش فرض با خارج شدن از برنامه این فایل لیستها پاک میشوند اگر میخواهین که اونا رو به صورت Offline هم داشته باشین تا در اسرع وقت بتونین زیرو رو کنید این گزینه Don’t delete file lists when exiting رو انتخاب کنید .
برای دانلود File List یک نفر روی ID کلیک راست کرده و گزینه Get File List رو بزنین .

حالا بر روی OK کلیک کنید .

مهم : اگه حوصله این کارهای پایین (قسمت 7 ) رو ندارین این فایل رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید و بزارین توی پوشه FULDC که اونو نصب کردید و یه بار برنامه رو ریست بکنید توی قسمت Favorite Hubs یه سری hub اضافه شده که برای وصل شدن روی هر کدوم کلیک راست کرده و connect رو انتخاب کنید . همین .

7 - در بالای برنامه FULDC شما یه ستاره طلای میبینید ( Favorite Hubs ) روی اون کلیک کنید و باید روی NEW کلیک کنید باید صفحه ای به شکل زیر باشه .

برای Public Hub ، Name رو انتخاب کنید و برای persian.darvish.net ، Address رو انتخاب کنید .

یه نکته مهم : [ این قسمت بالا برای وارد شدن به persianhub بود که البته اکثرآ فارسی زبانن و ایرانی های مقیم خارج از کشور هست شما میتونید این قسمت رو بیخیال شده و بر روی Public Hub کلیک کنید و لیستی از Hub های موجود را که وجود دارد که برای پیدا کردن hub های که ایرانیها توی اونن توی قسمت search تایپ کنید Persian یا farsi و .... خواهید دید میتوانید هر کدوم رو که بخواهین انتخاب کنید و به اون وصل شید البته قبلش مینیمم share اونا رو نگاه کنید که از مقدار share شده شما بیشتر نباشد وگرنه به اون hub وصل نمیشید . کلآ این hub ها چیزی توی مایه های رومهای Yahoo هست که از کشورهای مختلفی وجود دارد و در هر hub هم تعداد نفرات متفاوتی وجود دارد ولی بر عکس یاهو شما به طور همزمان میتونید به چند Hub وصل شوید .]

8 - خوب به سلامتی تموم شد حالا برای پیدا کردن فایل مورد نظرتون روی search کلیک کنید همون که شکل عدسی هست (نهمین آیکون از سمت چپ) زیر Search For اسم فایل که می خواهین رو بنویسین و روی Search کلیک کنید مثلآ من Andy رو سرچ میکنم که لیست فایلها یا فولدرهای Andy رو نشون میده . حالا برای دانلود کردن فایل یا فولدر مورد نظرتون روی اون راست کلیک کرده و گزینه Download رو انتخاب کنید .

نکته : از مزایای FULDC اینه که هم فایلها رو نشون میده و هم فولدر ها رو و شما میتونید مثلآ به طور کامل یه آلبوم یا فول آلبوم یه خواننده یا حتی کله فایلهای کسی رو به صورت کامل با یک کلیک دانلود کنید . که فکر نکنم در بقیه برنامه های P2P باشد .

چند تا نکته مهم :

1- توی این hub ها برعکس رومهای Yahoo همه از یه اعتبار برخوردار نیستند کسانی که کنار ID اونها OP نوشته مدیر HUB هستند از توهین به اونا و کیانه دیگر جدآ خوداری کنید که میتونن شما رو از hub بنداز بیرون .

2- موقع سرچ نگاه کنید ببینید کسی که میخواهین ازش فایل دانلود کنید SLOT خالی داره یا نه چون اگه slot خالی داشته باشه بعد زدن download ، دانلود شما شروع میشه در غیر این صورت شما میرین توی صف .

3- این برنامه امکان چت هم دارد البته نوشتاری که مثل یاهو هم main chat دارد و هم private که اگه از کسی که میخواهین ازش فایل دانلود کنید slot خالی نداره بهش بگین براتون slot اضافه میده تا به راحتی دانلود کنه البته اگه قبول کنه .

4- اگه کسی در حال دانلود از شما باشه جلوی اونو نگیرین چون بازم شما رو از hub میندازن بیرون .

5- همانطور که گفتم برای وارد شدن به hub برنامه های مختلفی وجود داره که میتونین لیستهای مختلفشو از اینجا دانلود کنین و فرقشونو هم ببینین ، درسته که با FULDC یک فایل رو به طور همزمان فقط از یه نفر میتونید دانلود کنید ولی با این حال سرعتش بالاست ولی بازهم یه ورژنش SRONGDC هست که میتونین به طور همزمان یه فایل رو از چند نفر دانلود کنید . که از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید دانلودش کنید .

6- راستی Passive از Passive نمیتونه دانلود کنه ولی Active از هر دو میتونه

7 – اینجا هم راجع به Active و Passive بیشتر توضیح داده : ( اگه کسی فهمید به ما هم بگه ) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایان

پیشنهاد
اگه امکانش برای مدیران هست یه هاب برای خود سایت درست کنن تا مدیراش هم از خودمون باشه ( نریم زیر سلطه استکبار )
البته من بلد نیستم .

Mephisto
31-08-2006, 23:30
سلام

یه تاپیک در این مورد داشتیم قابلا.

میتونید hub ها رو از این سایت سرچ کنید

masoud908
31-08-2006, 23:56
ممنون عزيز

jooya
02-09-2006, 16:00
Mephisto جان ممنون که گفتی

masoud908 عزیز ، قابلی نداشت

اینم آموزش تصویری برنامه ، توی پست جدید نزدم که یکجا باشه و دوستان راحتتر باشن .