مشاهده نسخه کامل
: رومینگ
سلام
من 3 سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین
من میخام رایتل بخرم فقط برای استفاده از اینترنت در جاهایی که ADSL در دسترس ندارم
حالا سوالم اینه که رایتل پوشش سراسری رو داه انذاخته با رومینگ ملی
جایی که من هستم جز مناطق تحت پوشش رایتل نیست و باید از رومینگ استفاده کنم
1-حالا هزینه استاده از این رومینگ واسه من با کسی که تو مناطق تحت پوشش هس فرقی داره؟
2-با مودم همراه رایتل مشکلم حل میشه؟
3- جدید ترین تعرفه هر سه اپراتور رو میخام ببینم اگه کسی لینکی از جدول مقایسه رو داره ممنون میشم
Xx Hossein xX
23-06-2014, 00:16
سلام.
اگر برای اینترنت میخواید استفاده کنید تا جایی که من میدونم دیتا 3G یا همون اینترنت روی رومینگ ملی فعال نیست، فقط آنتن دارید و میتونید تماس و اسمس دریافت کنید.
مثلا شما رایتل دارید با اینترنت 1024 میرید جایی که رایتل آنتن نداره و دستگاه رو تنظیم میکنید که از ایرانسل استفاده کنه، سرعت اینترنتی که میگیرید 3G نیست و حداکثر سرعت GPRS هستش.
رومینگ فعلا برای کاربر ها هزینه ای نداره.
پیشنهاد من اینه که چند ماه دیگه صبر کنید و از 3G ایرانسل/همراه اول استفاده کنید احتباج به این کارا هم نیست.
ایرانسل به صورت آزمایشی برای افراد خاصی 3G رو فعال کرده و فقط منتظره که دوره ی انحصار رایتل تموم بشه.
یه کار دیگه هم اینه که مودم 3G بگیرید و سیم کارت رایتل بندازید توش و استفاده کنید، که هزینش زیاده و کلا ایده ی خوبی نیست.
موفق باشید :n16:
سلام.
اگر برای اینترنت میخواید استفاده کنید تا جایی که من میدونم دیتا 3G یا همون اینترنت روی رومینگ ملی فعال نیست، فقط آنتن دارید و میتونید تماس و اسمس دریافت کنید.
مثلا شما رایتل دارید با اینترنت 1024 میرید جایی که رایتل آنتن نداره و دستگاه رو تنظیم میکنید که از ایرانسل استفاده کنه، سرعت اینترنتی که میگیرید 3G نیست و حداکثر سرعت GPRS هستش.
رومینگ فعلا برای کاربر ها هزینه ای نداره.
پیشنهاد من اینه که چند ماه دیگه صبر کنید و از 3G ایرانسل/همراه اول استفاده کنید احتباج به این کارا هم نیست.
ایرانسل به صورت آزمایشی برای افراد خاصی 3G رو فعال کرده و فقط منتظره که دوره ی انحصار رایتل تموم بشه.
یه کار دیگه هم اینه که مودم 3G بگیرید و سیم کارت رایتل بندازید توش و استفاده کنید، که هزینش زیاده و کلا ایده ی خوبی نیست.
موفق باشید :n16:
انحصارش 3 سالس؟
چقدرش رفته؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
23-06-2014, 10:51
سلام. اتحصارش شهريور تمومه مگر اینگه تمدید بشه که احتمالش خیلی خیلی کمه
سلام. اتحصارش شهريور تمومه مگر اینگه تمدید بشه که احتمالش خیلی خیلی کمه
پس یعنی نظر شما اینه که تا شهریور صبر کنم تا 3G واسه اپراتور های دیگه راه بیفته؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
23-06-2014, 22:41
پس یعنی نظر شما اینه که تا شهریور صبر کنم تا 3G واسه اپراتور های دیگه راه بیفته؟اگر جائی هستین که رایتل آنتن دهیش خوبه از رایتل بگیرین فعلاً . بعداً که اینترنت 3G ایرانسل و و همراه اول راه افتاد هر کدوم قیمت بهتری داشت همون رو انتخاب کنین .
اگر جائی هستین که رایتل آنتن دهیش خوبه از رایتل بگیرین فعلاً . بعداً که اینترنت 3G ایرانسل و و همراه اول راه افتاد هر کدوم قیمت بهتری داشت همون رو انتخاب کنین .
اینجا که هستم رایتل جز مناطق تحت پوشش نیس
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-06-2014, 23:05
اینجا که هستم رایتل جز مناطق تحت پوشش نیسبا این شرایط , اشتراک ده تومنی ماهیانه ی ایرانسل بهترینه چون از همراه اول بهتره . سرعتش تو دانلود حدود 15kbs هست . تا بعدش 3G های ایرانسل و همراه اول راه بیافته .
با این شرایط , اشتراک ده تومنی ماهیانه ی ایرانسل بهترینه چون از همراه اول بهتره . سرعتش تو دانلود حدود 15kbs هست . تا بعدش 3G های ایرانسل و همراه اول راه بیافته .
مرسی
راسی مثلا من بسته 1000ت یک هفته ای فعال میکنم
سرعتش با بسته یک ماه عملا یکی هس؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-06-2014, 09:25
مرسیراسی مثلا من بسته 1000ت یک هفته ای فعال میکنم سرعتش با بسته یک ماه عملا یکی هس؟بنده فقط یک بار 1000 تومنی رو امتحان کردم . سرعتش با 10 تومنی فرقی نداشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.