ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خريد تلويزيون و سينماي خانگي

mr_mhs
22-06-2014, 16:16
واقعا از مدير بخش عذر ميخوام اين تاپيك رو 2 باز زدم،اخه انجمن مشاوره رو نديدم،اگه لطف كنيد پاك نكنيد تاپيك رو ممنون ميشم.

سلام خدمت همه دوستان عزيز
عرضم به حضورتون كه ما در حال نقل مكان هستيم و چند سالي بود كه با يه تلويزيون 20 اينچي پاناسونيك مي ساختيم،ولي جديدا واقعا كيفيتش بد شده و قصد تعويض داريم.
والا اينقدر مارك هاي مختلف و مدل ها و سايت هاي مختلف هست توي بحث تلويزيون و سينماي خانگي كه آدم توش گم ميشه،يادمه مي خواستم لپ تاپ بخرم چه قدر سختم بود اينهمه گشتن مثلا يه N ته اسمش بود كل كانفيگ عوض ميشد،اين از اون هم بدتره.
خلاصه سرتون رو درد نيارم يه تلويزيون ميخوام اينطوري باشه:
1-اولا تا حداكثر حداكثر حداكثر 6 ميليون تلويزيون 4K پيدا ميشه؟اگه پيدا ميشه اما بيشتر چيزايي كه در ادامه ميگم رو نداشته باشه FULL HD هم بسه.
2-(اينو بايد اول مي گفتم)با توجه به سالن اونجا از 50 تا 60 سايزش باشه.
3-سه بعدي حتما باشه.
4-راه هاي ارتباطي و اشتراك گذاري تصاوير مثل DLNA و MIRECAST رو اگه امكان داره زياد داشته باشه.كلا اينا برام خيلي لازمن:USB-HDMI-DLNA-WIFI حالا اگه اضافه هم داشت اشكال نداره:دي(واي فاي نداشت زياد مشكلي نيست)
5-اسمارت هم نميخواد باشه ولي دسترسي به اينترنت هم داشته باشه بد نيست(اصلا تلويزيون اينترنت دار بدون اسمارت داريم؟؟!!!)
6-كيفيت رنگش خيلي خيلي مهمه .
7-----T داشته باشه
8-اسپيكرا زياد مهم نيستن
9-پلاسما نباشه
خيلي خب.بودجه ما براي تلويزيون همونطور كه عرض كردم حداكثر حداكثر 6 ميليون هست،خانواده هم دوست دارن ترجيحا جنسشون سوني باشه حالا شما لطف كنيد مدل هايي كه اين انتظارات مارو دارن تا اين بودجه بزاريد(اولويت اول يعني 4K زياد مهم نيست)

اما سينماي خانگي
1-اولويت 4 بالا يعني(4-راه هاي ارتباطي و اشتراك گذاري تصاوير مثل DLNA و MIRECAST رو اگه امكان داره زياد داشته باشه.كلا اينا برام خيلي لازمن:USB-HDMI-DLNA-WIFI حالا اگه اضافه هم داشت اشكال نداره:دي(واي فاي نداشت زياد مشكلي نيست))رو داشته باشه.

1000-2 وات باشه هم بسه بالاترش زياد مهم نيست حالا يكم اينور اونور
اينم تا 3 ميليون البته ترجيحا هم سوني باشه.

خيلي متشكرم وقتتون رو ميزاريد پاسخ ميديد-با تشكر

DJ DOUBLE
22-06-2014, 18:48
تی وی 4 کی با این مشخصات و همین قیمتی که گفتی هست کیفیتش هم خوبه ولی تو ایران نیست باید از خارج بگیری
از شرکت ویزیو ( تو آمریکا مارک معروفیه و خیلی فروش داره )
4کی تو ایران ارزون ترینش 9700 ال جی هست که 9 میلیون و 400 هست
ولی اگه از ایران تا 6 تومن سایز بزرگ میخوای بگیری پیشنهاد من ال جی هست - پنل ips داره که دقت رنگ بسیار بالایی داره و از این نظر عالیه
55 اینچش هم تنوع قیمت خوبی داره از 4.5 تا ...
من مدل 74000 رو پیشنهاد میکنم به قیمت 7300 - ولی اگه یه سینما خانواده هم بخرید 1300 بهتون تخفیف میدن که میشه 6 میلیون + سینمای خانگی دیگه بستگی داره چقد برای سینما خرج کنید
اگه هم منظورتون از 6 تومن جمع قیمت تی وی و سینما هست که 66000 رو پیشنهاد میدم که خودم هم قراره 2-3 روز دیگه بخرم

mr_mhs
22-06-2014, 20:37
نه 6 برا تي وي 3 برا سينما خانگي

از سوني هيچي نيست؟

DJ DOUBLE
22-06-2014, 21:32
چرا w800 هست 55 اینچی
804 هم هست که از 6 گرون تره
راستی 3 تومن برای سینما فکر میکنم زیاد باشه - بهتره 1.8 سینما بخرید بقیه پولشو برای تی وی بهتر کنار بزارید
بهترین راه اینه که خودتون برید بازار تصویر هر کدومو ببینید هر کدوم خوشتون اومد بخرید

mr_mhs
26-06-2014, 18:18
خيله خب
امكانات w800 و 804 چيه؟؟؟

در مورد سينما خانگي هم يه نظري ميدين؟

Pesarooo
26-06-2014, 23:46
خيله خب
امكانات w800 و 804 چيه؟؟؟

در مورد سينما خانگي هم يه نظري ميدين؟

منم شرایط شمارو دارم
بد درگیرم بین سونی 800b و مدلهای ال جی ( کلا مدل 800 b جدیدتر از 804 هست و برای 2014 هستش پس قدیمی رو بی خیال شو )
قیمت جشنواره ال جی خیلی بهتره و یه "55 با h.t توپش زیر 6 -7در میاد ولی عمر و کیفیتش ؟؟؟؟ امکانات و 3d ال جی بهتر هم است
در عوض کیفیت تصویر 2دی سونی بهتره ، سخت افزارش قویتره و خوشنام تره ولی خیلی ناز داره راحت نیست ، user frindly نیست زیر نویس فارسی نمیخونه و فقط "50 با گارانتیش حدود 5/5 در میاد که برای سینما چیزی نمیمونه :n04:
من از بچگی تو خونمون سونی داشتیم و وقتی میرم مغازه های ال جی احساس گناه میکنم ولی چه کنم ظاهرا ارزش پولمون خیلی ضعیف شده .
اگه به نتیجه رسیدی مارو هم بی نصیب نذار لطفا "
با تشکر

mr_mhs
14-07-2014, 14:14
کس دیگه ای نبود؟

magiteq1
14-07-2014, 20:45
دوست من بهترین انتخاب برای شما سونی w904 هست سایز 46. شکا با این بودجه نمیتونید همه امکانات رو با هم داشته باشید. کیفیت ارجعیت داره به سایز.

mr_mhs
15-07-2014, 17:17
بودجه تلویزیون میره رو 9 حداکثر
فک نمیکنم برا سینما خانگی اینقدر ÷ول لازم باشه فوقشم یکم صبر میکنیم بعدا بخریم
حالا چی؟HX850 را داره؟؟؟اون طوره نسبت به دبلیو 900

mr_mhs
01-08-2014, 16:39
کسی نبود؟؟
بین hx850 ,w900 کدوم بهتره؟؟