مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد سیستم کاملی با ویژگی های رم 4 هارد 500 cpu core i5 vga 1 مادربورد دارای ویژگی lga 1155 asus باشد
جمع کنید این انجمنتوونووو. من 1 هفتست سوال پرسیدم هیچکی جواب نمیده.مسخره کردین ملتو....
Arad olfati
22-06-2014, 16:13
[QUOTE=mohabrv;8272269]سلام دوستان عزیزم.ممنون میشم کمکم کنید. من سیستم کاملی می خواستم که چندتا از قطعاتش اینهایی که میگم توش باشن.بقیش معمولی باشه هم فرقی نداره و قیمت کاملشو هم بگین.متشکرم ♥
رم= ddr3 4g
سی پی یو : core i 5
مادربورد=حتما دارای ویژگی lga 1155 asus . و همچنین تا چند سال قابل ارتقا باشد مادر برد پیشنهادی شما
گرافیک= 1گیگ
هارد= 500 گیگ کافیه
دی وی دی رم + یه مانیتور lcd متوسط +یو اس بی 3 و بقیه اجزا معمولی باشه چون میخوام قیمتش بالا نره و سرعت این سیستم و اینکه تا 8 سال اینا خوب کار کنه واسم خیلی مهمه. ممنون میشم راهنماییم کنید و قیمت کلشو هم بگین و پیشنهاد بدین از کجا تهیه کنم. سپاس فراوان ♥♥♥[/QUOT
لطفا بودجه مورد نظر را بفرماييد
amir200812
22-06-2014, 16:28
سلام دوستان عزیزم.ممنون میشم کمکم کنید. من سیستم کاملی می خواستم که چندتا از قطعاتش اینهایی که میگم توش باشن.بقیش معمولی باشه هم فرقی نداره و قیمت کاملشو هم بگین.متشکرم ♥
رم= ddr3 4g
سی پی یو : core i 5
مادربورد=حتما دارای ویژگی lga 1155 asus . و همچنین تا چند سال قابل ارتقا باشد مادر برد پیشنهادی شما
گرافیک= 1گیگ
هارد= 500 گیگ کافیه
دی وی دی رم + یه مانیتور lcd متوسط +یو اس بی 3 و بقیه اجزا معمولی باشه چون میخوام قیمتش بالا نره و سرعت این سیستم و اینکه تا 8 سال اینا خوب کار کنه واسم خیلی مهمه. ممنون میشم راهنماییم کنید و قیمت کلشو هم بگین و پیشنهاد بدین از کجا تهیه کنم. سپاس فراوان ♥♥♥
حاجی حال شما خوبه؟
8 سال؟ مرد حسابی سیستم سرور هم ببندی تا 8 سال جواب نمیده...
بودجه چقدره؟
vahid-suarez
22-06-2014, 16:30
بودجه و کاربردت ؟
Arad olfati
22-06-2014, 16:31
حاجی حال شما خوبه؟
بودجه چقدره؟
دوست عزيز بستگي به كاربرد شخص از كامپيوتر دارد. براي مثال وب گردي تا ١٠ سال هم جواب ميده ولي بازي نه.
لطفا كاربرد خود را هم از كامپيوتر مشخص كنيد.
حاجی حال شما خوبه؟
بودجه چقدره؟
:) اونکه درست. آخه کار خاصی مثل رندر و بازی و اینا انجام نمیده اینم که گفتم تا 8 سال منظورم این بوده که قطعاتش عمرشون زیاد کوتاه نباشه که بتونه خودشو نگه داره.بودجه هم بین 1600 تا 1900
.فک کنم مادر برد خوبی داشته باشه وقتی بتونیم ارتقا بدیم سیستم رو مشکل خاصی نداشته باشه. مرسی
آخه کار خاصی مثل رندر و بازی و اینا انجام نمیده اینم که گفتم تا 8 سال منظورم این بوده که قطعاتش عمرشون زیاد کوتاه نباشه که بتونه خودشو نگه داره.بودجه هم بین 1600 تا 1900
.فک کنم مادر برد خوبی داشته باشه وقتی بتونیم ارتقا بدیم سیستم رو مشکل خاصی نداشته باشه. مرسی
آخه کار خاصی مثل رندر و بازی و اینا انجام نمیده اینم که گفتم تا 8 سال منظورم این بوده که قطعاتش عمرشون زیاد کوتاه نباشه که بتونه خودشو نگه داره.بودجه هم بین 1600 تا 1900
بودجه و کاربردت ؟
دوستان نظرتون درباره این قطعات چیه؟ بقیه قطعاتشو هم خودتون پیشنهاد بدبن. در ضمن یک هارد 500 گیگ کافیه با یه lcd نه چندان گران.از 1900 بیشتر نشه کلش. چه پاوری باشه وهاردش مکستور باشه اگه میشه. + دی وی دی رم . اینم قطعات مورد نظر خودم. کارایی همه چی هست اما نه در حد بسیار بالا.
Intel Core i5-4460 680 toman
asus h87-plus-motherboard 450 toman
2GB DDR3 295 toman گرافیک سافیر 6570
DDR3 CORSAIR 4.0 GB 1600 165 TOMAN
power?
hard?
lcd?
dvd ram?
case?
تقریبا در کل از 1900 بیشتر نشه با باند و صفحه کلد و موس .
ممنون میشک کمکم کنید
رفیق خوب
23-06-2014, 00:01
سلام داداش به لینک زیر یه سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم منه دارم می فروشم، کم کاره، مونیتورشم 22 اینچه، چاپگر و اسپیکر و هدست هم داره (لوازم جانبی کامله) واسه کار شما هم عالیه.
اگه بدردت خورد با پیام خصوصی یا ایمیل idjadideman@yahoo.com باهام در ارتباط باش.
موفق باشی.
:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.