ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد خرید فن کیس

mn_1370
22-06-2014, 12:28
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام چند فن کیس 80 میلیمتر تهیه کنم با دور بالاتر از 2000 که تو ایران هم موجود باشه
نویزش اصلا مهم نیست و با دور ثابت باشه و متغیر نباشه
خیلی تو سایتای ایرانی گشتم بالاتر از 1800 دور نبود (شاید من پیدا نکردم!) ولی تو سایتای خارجی فراتر از اینا رو داشت
ممنون میشم اگر کسی مدلی بهم معرفی کنه که بتونم تهیه کنم.

akpa
22-06-2014, 12:47
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام چند فن کیس 80 میلیمتر تهیه کنم با دور بالاتر از 2000 که تو ایران هم موجود باشه
نویزش اصلا مهم نیست و با دور ثابت باشه و متغیر نباشه
خیلی تو سایتای ایرانی گشتم بالاتر از 1800 دور نبود (شاید من پیدا نکردم!) ولی تو سایتای خارجی فراتر از اینا رو داشت
ممنون میشم اگر کسی مدلی بهم معرفی کنه که بتونم تهیه کنم.

بهتره به جای دور فن یه پارامتر دیگه رو بررسی کنید و اون فشار هوار هستش که با Air Flow نشون داده میشه

mn_1370
22-06-2014, 13:07
بهتره به جای دور فن یه پارامتر دیگه رو بررسی کنید و اون فشار هوار هستش که با Air Flow نشون داده میشه

ممنون که جواب دادین
مگه این دو تا رابطه مستقیم ندارن؟ میزان فشار هوا مهمترین چیزه واسه من به همین خاطر دور بالاتر میخوام

akpa
22-06-2014, 18:03
ممنون که جواب دادین
مگه این دو تا رابطه مستقیم ندارن؟ میزان فشار هوا مهمترین چیزه واسه من به همین خاطر دور بالاتر میخوام

رابطه مستقیم دارن و یه چیز دیگه هم هست به نام کارایی که واسه فن های مختلف فرق میکنه در واقع به طراحی فن بستگی داره
تو سایت های ایرانی که اکثرا فقط فن 12 سانتی گذاشتن مگه اینکه برید تو پاساژها کامپیوتری خودتون دنبالش بگردین
من دو تا فن سایلنت میخواستم که براحتی پیدا شد البته دورشون 1800 هست

mn_1370
23-06-2014, 01:28
من رشت هستم
رفتم کلی گشتم فقط یه مغازه داشت اونم حداکثر 5 نوع فن بقیه فقط یک دونه فن 5 تومنی یا دست دوم همون 5 تومنی رو داشتن
جالب اینه که هیچکدومشون نمیدونستن دور فن چیه!!!
واسه همین به اینترنت رو آوردم.

akpa
23-06-2014, 08:33
من اراک پیدا کردم
فن هایی که من خریدم کارتون داشتن و همچنین گارانتی البرز بودن