ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا پورتریت

M0hsen3D
22-06-2014, 12:28
سلام,
یه چن تا پورتریت واسه تمرین اسکالپت زدم که گفتم اینجام بزارم :-)

بلندر

اولیش جیسون هست :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(جت لی :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kamron_devil
22-06-2014, 13:12
کار های قشنگی شده ولی خیلی بشون نمی خوره. شما رو ندیده بودم تاحالا یعنی نه اینجا نه تو سایت همسایه. ولی کارهات خوبه ها :)

M0hsen3D
22-06-2014, 14:17
این رفرنس جت لی بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].U33P8PmSzFa

کار های قشنگی شده ولی خیلی بشون نمی خوره

ممنون اما دلیلش این هست که
برای شبیه سازی یه کارکتر real باید خیلی از دیتیل های ریز رو دید و در اسکالپت در اورد و بعد از مدل سازی نوبت به پینتینگ تکسچر هست و متریال و شیدر که تبدیلش میکنه به یه پروسه خیلی سنگین مخصوصا در همین قسمت متریال و شیدر که خودش 60 70 درصد شباهت رو ایجاد میکنه.
واسه همین ساخت یه کارکتر Realistic خیلی مشکل هست و زمان بره و شبیه سازی انسان واقعی سخت تر...

شما رو ندیده بودم تاحالا یعنی نه اینجا نه تو سایت همسایه. ولی کارهات خوبه ها
ممنون :n01:
البته بودم تکو توکم کار میزاشتم ولی به خاطر اینکه تو کار گیم بودم تو این فروم کمرنگ بودم.

ehsan_wwe
22-06-2014, 17:40
عه عیول عجب کارای قوی با Blender زدی دمت گرم
اسکالپ بلندر خیلی جالب خروجی میده:n12:

SSS_HHH_OOO
22-06-2014, 17:43
خیلی خوووبه احسنت
مدلا رو خوب در آوردی انصافا آفرین