مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای تعویض قطعات برای بازی
سلام من می خوام کامپیوترم رو ارتقا بدم طوری که بتونم بازی های جدید(نه خیلی سطح بالا ) مثل pes و need for speed و کشتی کج رو اجرا کنه.
.
می خواستم ببینم امکانش هست.باید چه چیزایی رو عوض کنم؟ اطلاعات سیستم هم در زیر نوشتم.چقدر می ارزه عوض کنم.
لطفا پاسخ بدید[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir200812
21-06-2014, 16:58
بودجه؟
ولی در کل کار زیادی نمیشه کرد، چون خیلی قدیمی هست...
حالا شما بگید چقدر می خواد .من 300 هزار تومان دارم ولی می تونم بالاتر هم جور کنم.
خیلیا می گن اگه بفروشم و یه سیستم جدید بخرم بهتره.نظر شما چیه
لطفا جواب بدین
یه سوال دیگه اومده تو ذهنم من دو سه سال پیش بازی شاهزاده ایرانی 4 رو خریدم ولی کامپیوترم باز نکرد البته اون موقع کارت گرافیکم آپدیت نبود و تو مدلش می نوشت standard grafic card بعد که آپدیت کردم می نویسه nvidia geforce fx 5500 حالا رفتم سیستم مورد نیاز بازی رو دیدم همه چیزش با سیستم من می خونه ولی یه چیزی به نام shder model هست که نمی دونم چه جوری بفهمم مال سیستم من چنده.همون ddr نیست؟ این بازی رو می تونم نصب کنم؟ راستی ویندوزم هم سونه 7
هم به این سوال و سوال بلایی جواب بدین تو رو خدا
Processor: Pentium D @ 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+
Memory: 1 Gb
Hard Drive: 8 Gb free
Video Memory: 256 Mb
Video Card: Shader Model 3.0+
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
mojtabaworld
22-06-2014, 15:27
سلام.داداش شما همه چیو باید عوض کنی.با 600 تومنم نمیتونی چه برسه 300 .چون ی گرافیک فقط بخوای واسه گیم بخری 650 تومن میشه.شما رمتون ddr2 هست که 2رابر ddr 3 آلان قیمتشه. بخ.ای cpu عوض کنی مجبور میشی مادر بورد هم عوض کنی و این یعنی 1500000 تومن حداقل
.موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.