PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : asus n550jk vs msi ge60 دوراهی سخت!

amirtehrani93
21-06-2014, 15:42
من شدیدا بین این دو مدل گیر کردم
مشخصیات تقریبا یکیه فقط میمونه کیفیت قطعات + کیفیت صفحه نمایش
چون اینجا کانفیگ ها تقریبا یکی هستن نظرم بیشتر رو صفحه نمایشه
چندتا رویو خوندم مثل اینکه ge60 کیفیت صفحش + زاویه دیدش مشکل داره
تستی در مورد صفحه نمایش این دو مدل هست؟
و یه چیز دیگه من اول بخاطر این لپ تاپ گیم میخواستم بگیرم چون طرز تفکرم اینجوریه که لپ تاپ گیم تو اجرای نرم افزار و رندر هم عالی عمل میکنه
بازی هم میکنمئ ولی فکر نکنم مثل دوران جوانی معتادش بشم:دی در حد pes که اونم سیستم خفنی نمیخواد!
ولی به صورت حرفه ای میرم سراغ نرم افزارهای مهندسی شامل انسیس ، کتیا ، سالید و ....
کدوم لپ تاپ پیشنهاد میکنید

mg_mahyar
21-06-2014, 23:57
هر دو رو از نزدیک تو بازار ببین و بخر فرق یاز نظر من نداره بیشتر تاثیر سلیقه هست
شاید بدنه ایسوز کمی بهتر باشه و مانیتور ام اس آی بهتر.

crive
23-06-2014, 13:22
کدوم ge60?
حالا هر کدوم رو هم حساب کنیم الان توی بازار نیست اگه ماتریس وارد کنه 2oe نزدیکتره به این مقایسه
اگه این باشه cpu و گرافیکش و هادرش بهتره از ایسوس 2تا msata هم میتونی اضافه کنی.
این وسط میمونه تاچ بودن و کیفیت صفحه و کیفیت قطعات. والا من نمی دونم اینکه میگن کیفیت فرق داره چیه مثلاً رم تولید چین msi از رم تولید چین ایسوس بدتره؟ یا مادر بورد فلان
تولید داخل که نیست همش ما چینه هیچ کدومم آمریک نزده. هرجا میری یکجوری توپ پر برو مغاره دار گیرت نیاره از اون گرافیک ddr5 تا اینکه کلی کلاس میزاره میگه این گرافیکش 4 گیگه و نمیگه توی هیچ گیمی گرافیک 4 گیگ و 2 گیگ فرق چندانی ایجاد نمیکنه.
خلاصه خودت به نتیجه برس وگرنه از نظر مغازه دارا هرچی بقیه دارن آشغال و تقلبیه مال خودشون خوبه