PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرسش درباره اظهارنامه مالیاتی ملک تجاری اجاره داده شده

pashangparsi6
20-06-2014, 11:29
با درود
دوستان گرامی، اگر یک ملک تجاری وجود داشته باشه در شهرستان ها و این ملک تجاری میان 4 تَن تقسیم شده باشه اظهارنامه مالیاتی باید به چه صورتی پُر بشه؟

اگر این اظهارنامه مالیاتی در زمان تعیین شده پر نشده باشه چه اتفاقی می افته و چه مشکلاتی یش میاد و ...؟

با سپاس

moslem47
20-06-2014, 13:44
اگر منظورتون اینکه ملک اجاره داده شده و اجاره بین 4 نفر تقسیم میشه در هنگام پر کردن اظهارنامه (که امسال اینترنتی شده و نیازی به حضور فیزیکی به اداره را ندارید ) مشخصات 4 تا شریک را وارد میکنید . اونوقت مالیات بر حسب دانگ یا سهم الارث بین 4 نفر تقسیم میشه

عدم تسلیم اظهارنامه جریمه معادل 10 درصد مالیات میباشد

pashangparsi6
20-06-2014, 14:50
اگر منظورتون اینکه ملک اجاره داده شده و اجاره بین 4 نفر تقسیم میشه در هنگام پر کردن اظهارنامه (که امسال اینترنتی شده و نیازی به حضور فیزیکی به اداره را ندارید ) مشخصات 4 تا شریک را وارد میکنید . اونوقت مالیات بر حسب دانگ یا سهم الارث بین 4 نفر تقسیم میشه

عدم تسلیم اظهارنامه جریمه معادل 10 درصد مالیات میباشد

بله منظورم اینه که ملک اجاره داده شده و اون بهایی که دریافت می شه میان 4 تَن تقسیم می شه (که هر کدام بخشی از سند 6 دانگ به نامشون هست)

حالا بدبختی اینجاست که توی این نرم افزاری که من از tax.gov.ir گرفتم بخشی وجود نداره که نام شرکا وارد بشه و ...

الان من دقیقا باید گام به گام چه کارهایی بکنم؟ کدوم نرم افزارو بگیرم و توی بخش های گوناگونش چی رو باید وارد کنم؟

بدبختانه هیچ راهنمایی درست و حسابی وجود نداره! اصطلاحات حقوقی هم همش عربی و نامفهموم برای مردم هست