PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد

Baltaza
19-06-2014, 21:55
با سلام
من ی هارد یک ترا داشتم و مدتی بود صدای تق تق (صدای نوک زدن :دی) میداد و گاهی وسط کار کردن با سیستم صفحه ابی میومد و باید ریستارت میکردم ،
به صداش توجه نکردم گفتم ممکنه عادیه لابد و اون صفحه ابی اومدنش فک کردم برای ویندوزه و هارد ریط نداره

ده روز پیش نشستم پشت سیستم و سرعت یکم پایین بود و لگ میکرد فک کردم رم یا سی پی یو در گیره ریستارت کردم دیدم درست نشد و.... بگذریم ، الان با اون هارد هر کاری میکنم و هر روشی تست میکنم یا قسمت لودینگ ویندوز هنگ میکنه یا قسمت پسورد ، پیش یکی از دوستام بردم نتونست اطلاعات رو جا به جا کنه ممنون میشم راهنماییم کنم چی کار کنم تا اطلاعاتش رو بگیرم .

لطفا کمک کنید در 5-6 سال گذشته تمام زندگیم توشه اگه بر نگرده انگار تو این 5-6 سال من اصلا وجود نداشتم :دی

:n03::n03:

HORROR
19-06-2014, 22:04
با احتمال زیاد هاردتون بدسکتور گرفته و مرخص شده.. ولی امکان ریکاوری اطلاعات وحود داره.

Baltaza
19-06-2014, 22:38
ممنون ، دلیلش چیه؟
چقدر از اطلاعات رو میشه برگردوند ؟ روش کار چطوره ؟

HORROR
19-06-2014, 23:06
ممنون ، دلیلش چیه؟
چقدر از اطلاعات رو میشه برگردوند ؟ روش کار چطوره ؟

دلیلش میتونه ویروس و یا نرم افزارهای معیوب باشه که بدسکتور نرم افزاری هست و قابل درست شدنه و لی بدسکتور سخت افزاری که بدیل ضربه شدید به هارد و یا باز کردن هارد و تکانهای شدید و وارد شدن شوک به هارد بوجود میاد هارد رو تقریبا بی مصرف میکنه. شما میتونی با نرم افزارای ریکاوری که قابلیت بوت دارند هارد رو ریکاوری و از اطلاعات پشتیبان بگیری.. نرم افزار زیاد هست اما محصولات active رو پیشنهاد میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن میتونید هارد معیوب رو با این نرم افزار تعمیر کنید:
نرم افزار hdd regenerator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی باز امکان داره مشکل دیگه ای هم داشته باشید بنابراین از بقیه هم سوال بپرسید.. کاربر ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تخصص بالایی در زمینه هارد دیسکها دارن میتونید از ایشون هم کمک بگیرید

Baltaza
01-07-2014, 15:24
دوست عزیز هارد بوت نمیشه و به هر سیستم یا هارد دیگه متصلش میکنیم سیستم هنگ میکنه؟!؟! حالا باید چیکار کردی ؟

ata.royalfalcon
02-07-2014, 17:15
دوست عزیز هارد بوت نمیشه و به هر سیستم یا هارد دیگه متصلش میکنیم سیستم هنگ میکنه؟!؟! حالا باید چیکار کردی ؟

متاسفانه شما کاری نمیتونید انجام بدید . با توجه به اینکه اطلاعات برای شما مهم هست این هارد دیسک را باید به مراکز تخصصی بفرستید . اینکه تا چه اندازه ای اطلاعات قابل بازیابی هست بستگی به میزان آسیبهای وارده دارد و در نتیجه باید بررسی کاملی روی آن انجام شود که کم هزینه نخواهد بود .

tesla47
17-07-2014, 15:44
سلام
من توسط یک برنامه recovery میخواستم درایو اطلاعاتم رو که توی بازگردانی سیستم به تنظیمات کارخانه از بین رفته بود رو بازیابی کنم مراحل را پشت سر گذاشته تا به مرحله ذخیره که رسیدم یک هارد اکسترنال فرمت شده (NTFS) وخالی رو به سیستم وصل کردم و اونو انتخاب کردم بعد از 4 الی 5 ساعت که ذخیره اطلاعات به اتمام رسید و پیغام "عملیات موفقیت آمیز" از سوی برنامه نمایش داده شد خواستم وارد هارد بشم و اطلاعاتم رو چک کنم با پیغام زیر مواجه شدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از این روی یه سیستم دیگه هم امتحانش کردم باز هم همین پیغام میومد
بعد به قسمت DISK MANAGEMENT رفتم تا یه چک ارور تا دیفرگمنت کنم تا شاید درست بشه که نشد بعد دیدم که فرمتش شده RAW به صورت زیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لذا از دوستان تقاضای کمک عاجل دارم
با تشکر

ata.royalfalcon
17-07-2014, 16:38
سلام
من توسط یک برنامه recovery میخواستم درایو اطلاعاتم رو که توی بازگردانی سیستم به تنظیمات کارخانه از بین رفته بود رو بازیابی کنم مراحل را پشت سر گذاشته تا به مرحله ذخیره که رسیدم یک هارد اکسترنال فرمت شده (NTFS) وخالی رو به سیستم وصل کردم و اونو انتخاب کردم بعد از 4 الی 5 ساعت که ذخیره اطلاعات به اتمام رسید و پیغام "عملیات موفقیت آمیز" از سوی برنامه نمایش داده شد خواستم وارد هارد بشم و اطلاعاتم رو چک کنم با پیغام زیر مواجه شدم

بعد از این روی یه سیستم دیگه هم امتحانش کردم باز هم همین پیغام میومد
بعد به قسمت DISK MANAGEMENT رفتم تا یه چک ارور تا دیفرگمنت کنم تا شاید درست بشه که نشد بعد دیدم که فرمتش شده RAW به صورت زیر

لذا از دوستان تقاضای کمک عاجل دارم
با تشکر

سلام .

اگر با دستور Chkdsk I: /f که باید در CMD تایپ شود (f/ نام درایو مورد نظر) درست نشود باید هارد اکسترنال را فرمت کنید و مجدداً اطلاعات را بازیابی کنید بشرطی که درایوی که اطلاعات آن در بازگردانی سیستم به تنظیمات کارخانه ای از بین رفته را دستکاری نکرده باشید .

البته قبل از اینکه مجدداً مراحل ریکاوری را انجام بدید ، پیشنهاد میکنم از برنامه Test Disk (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) برای فیکس کردن مشکلی که برای هارد اکسترنال اتفاق افتاده استفاده کنید . به هرحال در صورتیکه مشکل برطرف نشد باید مجدداً اطلاعات را بازیابی کنید .