ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاور داغ می کند؟

mk367
19-06-2014, 18:59
سلام
ببیند با وجود اینکه فن پاور من کار می کند(با چشمم حرکتش رو می بینم) ولی هیچ هوایی را به بیرون نمی فرستند و محفظه ی پاور من خیلی داغ می شود به طوریکه گرمای انرا از بیرون حس می کنم و حتی بوی سوختگی ازداخلش میاد
.در کیس را برداشته ام تا کمکی به خنک شدن پااور کند ولی تاثیر زیادی نداشت باید چیکار کنم ؟؟؟؟

در ضمن مدل پاور من legance pt-650w

EXTREME
19-06-2014, 20:34
سلام
ببیند با وجود اینکه فن پاور من کار می کند(با چشمم حرکتش رو می بینم) ولی هیچ هوایی را به بیرون نمی فرستند و محفظه ی پاور من خیلی داغ می شود به طوریکه گرمای انرا از بیرون حس می کنم و حتی بوی سوختگی ازداخلش میاد
.در کیس را برداشته ام تا کمکی به خنک شدن پااور کند ولی تاثیر زیادی نداشت باید چیکار کنم ؟؟؟؟

در ضمن مدل پاور من legance pt-650w

پاور رو چطوری در کیس گذاشتید ؟ بیرون از کیس هم تست میکنید پاور هوا رو نمیده بیرون؟ اگه بیرون از کیس هم هوا رو نده بیرون ممکنه جهت فن پاور مشکل داشته باشه

mk367
20-06-2014, 01:33
پاور رو چطوری در کیس گذاشتید ؟ بیرون از کیس هم تست میکنید پاور هوا رو نمیده بیرون؟ اگه بیرون از کیس هم هوا رو نده بیرون ممکنه جهت فن پاور مشکل داشته باشه

سلام
ببیند شاید منظورتون رو درست نفهمیده باشم
ولی کامپیوتر رو وقتی خریدم اسمبل شده بوده و پاور رو هم توی محفظه اش قسمت بالا و عقب کیس قزارداشت.
من چند سالیه که ازش استفاده می کنم و جز صدا ی زیاد مشکلی نداشت.
نمی تونم پاور رو بیرون از کیس تست کنم چون کلی سیم بهش وصله!!؟
بعد اینی که گفتی دجهتش ممکنه مشکل داشته باشه چه طور قبلا داغ نمی کرد؟! در ضمن چطوری می تونم درستش کنم؟

EXTREME
20-06-2014, 09:33
سلام
ببیند شاید منظورتون رو درست نفهمیده باشم
ولی کامپیوتر رو وقتی خریدم اسمبل شده بوده و پاور رو هم توی محفظه اش قسمت بالا و عقب کیس قزارداشت.
من چند سالیه که ازش استفاده می کنم و جز صدا ی زیاد مشکلی نداشت.
نمی تونم پاور رو بیرون از کیس تست کنم چون کلی سیم بهش وصله!!؟
بعد اینی که گفتی دجهتش ممکنه مشکل داشته باشه چه طور قبلا داغ نمی کرد؟! در ضمن چطوری می تونم درستش کنم؟

این که قبلا داغ نمیکرده پس یا فن پاور مشکل داره یا تهویه کیستون ایراد داره به نظر من ببرید همونجا کیس رو و نشون بدید بهتر باشه همونجایی که براتون اسمبل کردن

mk367
20-06-2014, 10:32
این که قبلا داغ نمیکرده پس یا فن پاور مشکل داره یا تهویه کیستون ایراد داره به نظر من ببرید همونجا کیس رو و نشون بدید بهتر باشه همونجایی که براتون اسمبل کردن

ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدتا خودم درستش کنم اینطوری راحت ترم..
برای تهویه کیس درب یه سمتش رو برداشتم دیگه بیستر از یان چیکار می تونم بکنم؟!!

EXTREME
20-06-2014, 15:52
ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدتا خودم درستش کنم اینطوری راحت ترم..
برای تهویه کیس درب یه سمتش رو برداشتم دیگه بیستر از یان چیکار می تونم بکنم؟!!

برای ایجاد تهویه خوب باید فن تو کیس بزارید که هوا توش جریان داشته باشه همچنین دمای محیط رو کاهش بدید

اگه فن پاور داره کار میکنه پس فکر نکنم مشکلی از سمت پاور باشه

mk367
20-06-2014, 20:22
برای ایجاد تهویه خوب باید فن تو کیس بزارید که هوا توش جریان داشته باشه همچنین دمای محیط رو کاهش بدید

اگه فن پاور داره کار میکنه پس فکر نکنم مشکلی از سمت پاور باشه
چرا اتفاقا ایراد از خودشه چون هوا رو بیرون نمیده ولی وقتی دو تا تقه به پشت دریچه فن پاور می زنم چند دقیقه ای هوا رو بیرون میده!!

EXTREME
20-06-2014, 23:48
چرا اتفاقا ایراد از خودشه چون هوا رو بیرون نمیده ولی وقتی دو تا تقه به پشت دریچه فن پاور می زنم چند دقیقه ای هوا رو بیرون میده!!

پس فن پاور ممکنه ایراد داشته باشه باید پاور رو باز کنید فنش رو روغنکاری کنید و درست نشد عوض کنید اگه پاور گارانتی داشته باشه با اینکار گارانتیش باطل خواهد شد

شـیـفــو
21-06-2014, 01:19
فن پاورت نیم سوز شده ، کلا پاور رو عوض کن یه پاور مطمئن خوب بگیر

mk367
21-06-2014, 10:23
فن پاورت نیم سوز شده ، کلا پاور رو عوض کن یه پاور مطمئن خوب بگیر

از جوابت ممنونم ولی
از کجا اینقدر مطمئنی نیم سوز شده!؟؟
دوما نمیشه خود فن پاور رو عوض کرد؟

EXTREME
21-06-2014, 14:40
از جوابت ممنونم ولی
از کجا اینقدر مطمئنی نیم سوز شده!؟؟
دوما نمیشه خود فن پاور رو عوض کرد؟
چرا درپست گفتم فن پاور رو میتونید عوض کنید ولی چون پاور باز میشه با اینکار گارانتی پاور باطل مبشه

mk367
22-06-2014, 01:02
چرا درپست گفتم فن پاور رو میتونید عوض کنید ولی چون پاور باز میشه با اینکار گارانتی پاور باطل مبشه

ای بابا گارانتیش حتما تو این چند سال گذشته ...
فن پاور چی بگیرم؟

EXTREME
22-06-2014, 08:57
ای بابا گارانتیش حتما تو این چند سال گذشته ...
فن پاور چی بگیرم؟

اگه فنش 12 سانتیمتری است میتونید به جاش یک فن 12 سانتیمتری بگیرید و بزارید ترجیحا بهتره از همون مدل فن پاور خودتون باشه

mk367
23-06-2014, 11:39
اگه فنش 12 سانتیمتری است میتونید به جاش یک فن 12 سانتیمتری بگیرید و بزارید ترجیحا بهتره از همون مدل فن پاور خودتون باشه

فن پاور رو جدا کردم که روغنکاری کنم
منتهی نمی دونستم کجاش رو روغنکاری کنم ؟! وسط فن پاور که پر از مفتول های سیم پیچی شده مسی بود و فکر کردم که اگه روغن بخورند خراب میشند. من هم دور اون رو که یه قسمت دایره ای شکل هست که به بنده اصلی فن وصله رو یه کم روغنکاری کردم و و گردو خاک فن رو گرفتم و دوباره وصلش کردم
الان صداش کم تر شده ولی باز هم فنش با وجود اینکه می چرخه باد به بیرون نمیده مگه اینکه یه تقه بزنم به پشتش؟!!
روغنکاریم درست بوده؟ دیگه چیکار کنم؟؟
فنش هم 8*8بود.

EXTREME
23-06-2014, 23:48
فن پاور رو جدا کردم که روغنکاری کنم
منتهی نمی دونستم کجاش رو روغنکاری کنم ؟! وسط فن پاور که پر از مفتول های سیم پیچی شده مسی بود و فکر کردم که اگه روغن بخورند خراب میشند. من هم دور اون رو که یه قسمت دایره ای شکل هست که به بنده اصلی فن وصله رو یه کم روغنکاری کردم و و گردو خاک فن رو گرفتم و دوباره وصلش کردم
الان صداش کم تر شده ولی باز هم فنش با وجود اینکه می چرخه باد به بیرون نمیده مگه اینکه یه تقه بزنم به پشتش؟!!
روغنکاریم درست بوده؟ دیگه چیکار کنم؟؟
فنش هم 8*8بود.

یک سوراخ داره فن وسطش اون رو باید باز کنید و روغن بریزید توش روغن چرخ خیاطی باشه بهتره

اگه درست نشد فن رو عوض کنید

mk367
24-06-2014, 18:03
یک سوراخ داره فن وسطش اون رو باید باز کنید و روغن بریزید توش روغن چرخ خیاطی باشه بهتره

اگه درست نشد فن رو عوض کنید

l
ممنون
الان درستش کردم کار می کنه ولی زور بادش کمه فکر کنم یه مدت دیگه مجبور میشم عوضش کنم
بهر حال از کمکتون ممنونم