ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود شبکه ماهواره ای کابلی برای مشاهده 3000 شبکه Satellite TV for PC 2006

amir_dvb
31-08-2006, 14:07
SATELLITE TV for PC

Over 3000 STATIONS on your PC or Laptop for free

نرم افزاری بسیار عالی و معروف بصورت شبکه کابلی ماهواره ای جهان برای مشاهده بیش از 3000 شبکه ماهواریی کشور های مختلف که بایستی برای مشاهده آنها ماهیانه 90 دلار پرداخت بکنید شامل :

Sports
News
Movies
Music
Weather
Kids Channels
Educational
Shopping

و همچنین شما میتوانید بهترین گیم های کامپیوتری را بصورت زنده مشاهده و بازی بکنید بدون پرداخت پول

You can also watch the Big Games LIVE without any additional fee or subscription

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت لیست شبکه های ماهواره ای کشور های مختلف حتما به سایت اصلی در
اینجا مراجعه بکنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حجم : حدود 12 مگابایت

دانلود : فول برنامه + سریال نامبر : از سایت رپیدشیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود : فول برنامه + سریال نامبر : برایتان آپلود کردم از از این سایت آپلود دریافت بکنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توجه مهم : برای استفاده از این برنامه نیازی به کارت TV و یاسیستم سخت افزاری و یا نرم افزاری خاصی نیست .

قابل استفاده برای ویندوز های 95, 98, NT, ME, 2000, XP

بعداز ریجستر کردن برنامه نیازی به پرداخت پول نیست

درضمن در خود نرم افزار لیست کشور ها و شبکه های مختلف موجود میباشد

coles
31-08-2006, 15:53
با سلام من دانلود كردم وقتي كيلك ميكنم ميگه ويندوز نميتونه اين فايل رو باز كنه از اون جايي دانلود كردم كه خودت آپلود كردي لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir_dvb
31-08-2006, 16:44
عزيزم اين برنامه فشرده شده است وبايد با برنامه winrar ابتدا extract كني نمدونم چرا ولي از لينكي كه خودم اپلود كردم هنوز بعد از چند ساعت نگشته بوسيله سايت مربوطه پولي شد من واقعا نميفهمم ولي امكان داره شما ناقص دانلود كردي و يا در همين حين بوده و حالا باز نميشه براي اثبات مدعاي من خودت تست كن

coles
31-08-2006, 17:26
آفرين درست شد حالا زحمت بكش بقيه كار ها را بگو چون منه پيرمر د اينگليسي نميدونم از اين به بعداش چكار كنم تا كانال ها درست بشه .و مفتي ماهواره تماشا كنم آفرين ودمت گرم :biggrin: :biggrin: :biggrin:

hojjat2005
05-09-2006, 20:57
من نرم افزار رو دانلود کردم نصب کردم حالا چطوری ماهواره نگاه کنم ؟

masoud908
05-09-2006, 22:25
ممنون عزيز.ولي توصيه من به كساني كه ديال اپ دارن اينه كه اصلا اين جور نرم افزار ها رو دانلود كنن،چون وقتشون بيخودي تلف ميشه

msnasiri
06-09-2006, 00:29
خب همین اونا که با دیال آپ کار می کنن بگن سرعتش چطوره؟
آیا روش خاصی برای سرعت پایین داره یا نه؟
خلاصه می صرفه دانلود کنیم یا نه

coles
06-09-2006, 08:36
عزیز قارداش بابا من دانلود کردم حالا یک راه حلی پیدا کن خدا یک در دنیا و هزار در آخرت خیرت بده

Y@var
06-09-2006, 08:54
آقا من دانلود کردم.
اما مخابرات اینجا یه جورایی برنامشو فیلتر کردند.
یعنی وقتی سرچ می کنه تا شبکه ها را از سرویس TvAnts بیاره هیچی پیدا نمی کنه...
اونوقت وقتی برنامه رو همراه یه برنامه ف ی ل ت ر شکن راه میندازم ... چندتا شبکه پیدا می کنه...اما چون اون برنامه ف ی ل ت ر شکن خیلی سرعتو پایین میاره نمی تونه باز کنه!