ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره مشروطی و اخراجی (غیر انتفاعی)

Ehsan PCbase
19-06-2014, 15:06
سلام دوستان
می خواستم بپرسم که قانون فعلی برای اخراج در دانشگاه های غیر انتفاعی مقطع کارشناسی ناپیوسته چیه؟ یعنی چند ترم مشروط بشی و متوالی باشه یا غیر متوالی و... ؟؟ کسی چیزی می دونه؟
اوضام خرابه و بدجوری نگرانم!!! :n03::n03:

3Dmajid
19-06-2014, 17:47
من دولتی بودم اینجوری بود اگه سه بار مشروط میشدم اخراج میشدم.
غیر انتفاعی فک نکنم با دولتی فرق داشته باشه.

bijandarbari
19-06-2014, 20:41
سلام

تو دانشگاه دولتی ، قانون جدید 3 ترم هستش.فرقی نمیکنه متوالی یا غیر متوالی باشه.
البته خیلی کم پیش میاد کسی با 3 ترم مشروطی اخراج بشه.معمولا با کمیسیون و... مهلت اضافه میدن.

3Dmajid
19-06-2014, 21:05
سلام

تو دانشگاه دولتی ، قانون جدید 3 ترم هستش.فرقی نمیکنه متوالی یا غیر متوالی باشه.
البته خیلی کم پیش میاد کسی با 3 ترم مشروطی اخراج بشه.معمولا با کمیسیون و... مهلت اضافه میدن.

تو دانشگاه ما که مرتب اخراج میکردن :n02:

خطر از بیخ گوش من رد شد :n02:

sansa
19-06-2014, 21:22
قانون اینه : دو ترم مشروطی پشت سر هم کار ندارند . ترم سومی که مشروط بشی باید معدلت بالای 10 بشه . اگر زیر 10 باشی اخراجی . اگر بالای 10 باشه تعهد میدی و ادامه تحصیل میدی . مشروطی بعدی بدون برو برگرد اخراجی .

3Dmajid
19-06-2014, 22:27
تعداد واحد های پاس شده ت اگه پایین 56 باشه با سه بار مشروطی اخراج میشی.

Ehsan PCbase
20-06-2014, 10:50
قانون اینه : دو ترم مشروطی پشت سر هم کار ندارند . ترم سومی که مشروط بشی باید معدلت بالای 10 بشه . اگر زیر 10 باشی اخراجی . اگر بالای 10 باشه تعهد میدی و ادامه تحصیل میدی . مشروطی بعدی بدون برو برگرد اخراجی .
مطمئن؟ معدل کلم بالای 10ـه. میگن باید درخواست بدم تا بفرستن کمسیون اونجا تصمیم بگیرن. چون ترم قبل که برای دومین بار مشروط شدم تعهد داده بودم و این ترم، ترم فرصت بود! حالا نمی دونم تو این کمسیون چه چیزایی رو بررسی می کنن!؟ من ترم چهارمم و دو ترم دیگه هم جای تحصیل دارم؛ هر چند تعداد واحدهای پاس شده م کمه. :n03:

milad_gta
20-06-2014, 11:34
بهتره از آموزش محل تحصیل خودتون پرس و جو کنید عملا میتونند بهتر راهنماییتون کنند، تو برخی موارد بسته به سیاست های دانشگاه شرایط متفاوت هست و ممکنه شرایطی که اینجا مطرح میشه مورد تایید دانشگاه شما نباشه، توی سایت دانشگاهتون هم بگردید شاید آیین نامه رو قرار داده باشند ولی عموما ( نه همیشه ) دست دانشگاه برای تصمیم گیری تو این موارد باز هست.