ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا کامپوترم ویروسی شده است؟

geysar
18-06-2014, 10:41
با سلام
هنگامی که ieرا باز می کنم اکثرا این دو خطا و همچنین این سایت بالا می اید
ایا گرفتار بدافزار شدم یا مشکلی نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سعید1400
18-06-2014, 11:26
عزیزم عکسات باز نشد اما چطوری اصلا فکرشو میکنی که بد افزار باشه?سیستمت رو اسکن کن اگه بد افزاری(ویروس)تو کامپیوترت باشه پاکش میکنه

Arad olfati
18-06-2014, 11:28
عزیزم عکسات باز نشد اما چطوری اصلا فکرشو میکنی که بد افزار باشه?سیستمت رو اسکن کن اگه بد افزاری(ویروس)تو کامپیوترت باشه پاکش میکنه
عکس ها باز میشه البته باک شدن ویروس بستگی به آنتی ویروس و آ\دیت بودن اون داره.

geysar
18-06-2014, 11:56
عکس ها باز میشه البته باک شدن ویروس بستگی به آنتی ویروس و آ\دیت بودن اون داره.
اسکن کردم ولی ویروسی پیدا نکرد البته انتی ویروس ابدیت هست .نمیدونم اون سایت چه سایتی هست ؟
عکسها را دوباره اینجا قرار میدم (برای اونایی که نتوانستند مشاهده کنند )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

سعید1400
18-06-2014, 13:34
مشکلی نیست...اگه شک داری سیستمت ویروسیه از اینترنت سیکورت کسپراسکای استفاده کن(اپدیت شود)

Arad olfati
18-06-2014, 13:40
البته اگر از نسخه pure 3 استفاده کنید بهتره<
۳۰ روز هم مجانیه.

Arad olfati
18-06-2014, 13:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تا\یک رو مشاهده کنید
بست اول هم حتما مطالعه شود

Arad olfati
18-06-2014, 17:31
سلام دوستان جدیدا توی هر سایتی میرم این میاد:n04:
معنی چی هست؟
کامپیوتر من ویروسی شده؟

Arad olfati
18-06-2014, 17:56
دوستان خیلی ضروریه اگر میشه لطفا کمک کنید باتشکر

Captain
19-06-2014, 23:39
سلام
هر دو تا کاربری که مشکلاتشون همچنان باقی هستش، با برنامه هایی که قرار میدم، سیستم خود را اسکن کرده و گزارش تهیه شده را در همین تاپیک قرار بدین.