مشاهده نسخه کامل
: دمای مناسب cpu
با سلام!
لطفا بگید دمای مناسب برای فعالیت cpu چقدر است تا آسیبی به اون نرسه.
با تشکر
سعی کنید که دمای Cpu هیچ وقت از 70 درجه ی سانتیگراد بالاتر نرود
mdchicho
31-08-2006, 13:18
دماي بين 45 تا 55 بهترين حالته . دوستمون راست ميگه سعي كن از 70 بالا نره يعني بهتره توي تنضيمات بايوس تعريف كني كه به 70 رسيد خاموش بشه.
mohammad hamed
02-09-2006, 12:39
دوماي 45 تا 55 براي تمام پنتيوم ها است يا نه
mdchicho
02-09-2006, 13:15
اين دما براي تمام كامپيوترهاست بجز سيستم هاي Amd كه هميشه بين 50 تا 65 هستند.البته براي Amd طبيعيه.
دماي مناسب براي تمام سيستم ها 45 تا 60
mohammad hamed
02-09-2006, 17:38
اين دما براي تمام كامپيوترهاست بجز سيستم هاي Amd كه هميشه بين 50 تا 65 هستند.البته براي Amd طبيعيه.
دماي مناسب براي تمام سيستم ها 45 تا 60
خيلي ممنون
يه چيز ديگه سرعت فن سي پي يو بايد چقدر باشه؟
سرعت فن هم به نوع سي پي يو بستگي داره براي مثال مال LGA رو اتوماتيك تعيين مي كنه و متغيير هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snow chem
03-09-2006, 02:03
هدود3100 دور بايد باشه
شايد اينجا جاى خيلى مناسبى براى سئوالم نباشه ، ولى بهتر ديدم كه همين جا بپرسم تا يه تاپيك براش باز كنم .
ديگه ببخشيد wood56 عزيز . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كامپيوتر من تعداد دور فن يا سرعتشو اصلا نشون نميده ، غير فعاله ! :blink:
كسى ميدونه اين اشكالى داره يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aminzikzak
03-09-2006, 04:15
شايد اينجا جاى خيلى مناسبى براى سئوالم نباشه ، ولى بهتر ديدم كه همين جا بپرسم تا يه تاپيك براش باز كنم .
ديگه ببخشيد wood56 عزيز . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسى ميدونه اين اشكالى داره يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیالت راحت هیچ مشکلی نداره ...
فقط اگه فن از کار افتاد باید هواست باشه سریع عوضش کنی...
دما مناسب برای CPU حدود همون55 تا 65 هستش هرچند دستگاه من که صبح تا شب خاموش نمیشه دمای CPU رو 70
نشون میده ...
با سلام!
دوست عزیز، این نرم افزار رو ببین خیلی توپه! حجمش زیاد نیست اما برای کنترل دما و سرعت فن ها خیلی مناسبه!
نوشته شده توسط snow chem
ديگه ببخشيد wood56 عزيز .
كامپيوتر من تعداد دور فن يا سرعتشو اصلا نشون نميده ، غير فعاله !
كسى ميدونه اين اشكالى داره يا نه ؟
با سلام!
دوست عزیز، این نرم افزار رو ببین خیلی توپه! حجمش زیاد نیست اما برای کنترل دما و سرعت فن ها خیلی مناسبه!
اولا فكر كنم علت اينكه نشون نميده دليلش اين باشه كه مادربرد شما اين امكان رو ساپورت نميكنه.
در ثاني wood56 جان شما لينكش را نگذاشتيد ولي من براشون لينك يك نرم افزار خيلي خوب كه توي همين سايت معرفي شده رو ميزارم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mdchicho
03-09-2006, 10:41
نظر من هم استفاده از اين نرم افزار هست. چون ممكنه خدا نكرده هر لحظه از كار بيفته و متوجه نشي .
e.khafan!
03-09-2006, 12:57
برای اینتل : 65 ولی اگر به 62 برسه صفحه ی ابی می اد علت اون هم این است که یک سری از پردازش های ویندوز از بین می رود
ای ام دی : 85 ولی تا دماش به 78 یا 82 برسه (بستگی به پایداری ) دیگه صفحه ی ابی نمی اد کامپیتر ریستارت می شه و مانیتور روشن نمی شه بعدش تا یک ساعت باید صبر کنی (با ریستارت این تاخیر حذف می شه ولی ختر ناکه) یعنی از پشت دکمه ی خاموش رو بزنی تا سی پی یو خنک بشه.
سلام
اینگونه برنامه فقط فن هایی که سه پین دارند (که معمولاً هم Smart Fan هستند) و به مادربوردوصل شده اند رو نشون میده
و سرعت فن هایی که مستقیماً به پاور وصل شدن رو نموتونه نشون بده
snow chem
03-09-2006, 21:09
خیالت راحت هیچ مشکلی نداره ...
فقط اگه فن از کار افتاد باید هواست باشه سریع عوضش کنی...
دما مناسب برای CPU حدود همون55 تا 65 هستش هرچند دستگاه من که صبح تا شب خاموش نمیشه دمای CPU رو 70
نشون میده ...
مال منم از صبح ساعت 9 _ 9:30 كه روشن ميشه تا ساعت 5 _6 صبح فرداش روشنه . در 24 ساعت ، اى اگه 4 يا حداكثر 5 ساعت خاموش بشه . ولى دماش از 65_66 بالاتر نميره .
مرسى Aminzikzak عزيز :happy:
snow chem
03-09-2006, 21:15
اولا فكر كنم علت اينكه نشون نميده دليلش اين باشه كه مادربرد شما اين امكان رو ساپورت نميكنه.
در ثاني wood56 جان شما لينكش را نگذاشتيد ولي من براشون لينك يك نرم افزار خيلي خوب كه توي همين سايت معرفي شده رو ميزارم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلى ممنون رضاجون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت لينك .
لطف كردى .
حالا يه سئوال ديگه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چى كار كنم كه مادربوردم اينو ساپورت كنه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلى ممنون رضاجون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت لينك .
لطف كردى .
حالا يه سئوال ديگه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چى كار كنم كه مادربوردم اينو ساپورت كنه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش مي كنم قابل شما رو نداشت. :cool:
راستش اگه با اينم نتيجه اي نگرفتي خوب معلوم ميشه كه مادريردت ساپورت نمي كنه .
اگه ساپورت نكنه هيچ راهي نخواهد بود :puke: (فكر كنم براي اينكه مادربردت ساپورت كنه بايد يكي دگه بخري :blink: :ohno: )
snow chem
04-09-2006, 01:09
اگه ساپورت نكنه هيچ راهي نخواهد بود :puke: (فكر كنم براي اينكه مادربردت ساپورت كنه بايد يكي دگه بخري :blink: :ohno: )
خب فكر كنم اشكالى نداشته باشه كه ساپورت نكنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسى عزيزم از توجهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.