مشاهده نسخه کامل
: بین این لپ تاپ ها کدوم بهتره
mohsen_blid
17-06-2014, 19:17
سلام دوستان لپ تاپ های که انتخاب کردم بین قیمت های 4 تا 4.5 هست
نمی دونم کدومش بهتره
N550JK
N550JV
N46JV
کارام
برنامه نویسی و کارای مهندسی هست
mg_mahyar
18-06-2014, 03:47
مهندسی نرم افزار؟ مهندسی مکانیک؟ مهندسی سازه؟
اینا همشون مهندسی هستند و هر کدوم یک نیاز دارند.
اگر کارتون برنامه نویسی هست فقط نیازی به هزینه زیاد ندارید. اما اگر بازی میکنید، یا رندر میگییرد یا نرم افزار های خاص مثل کتیا و اتوکد دارید یا کار گرافیکی می کنید داستان فرق داره.
قابل حمل بودن براتون مهمه؟
پردازنده سنگینی نیاز ندارید cOre i5 4200M براتون کفایت میکنه. بالاتر شد چه بهتر
اگر سری U بخرید مثلا Core i7 4500U لپ تاپ خنک تر و کم مصف تری خواهید داشت نسبت به سری M و ...
بهتره هارد SSD داشته باشید ولی بستگی به بودجه داره که اگر دقیق تر مطرح کنید کاربرد ها رو میشه روش حرف زد.
رم بالایی نیاز ندارید ولی اگر مجازی سازی با وی ام ویر می کنید لازمه بالای 6 گیگ رم داشته باشید مثلا 8.
mohsen_blid
18-06-2014, 08:56
مهیار عزیز ممنون بابت پاسخت
مهندسی که منظورم کامپیوتر هست
من کارم در حوزه برنامه نویسی و کار با متلب در حوزه هوش مصنوعی هست
مجازی سازی و کارای شبکه را الان مد نظرم نیست فعلا فرصتش رو ندارم ولی بهتره این گزینه دیده بشه(چون قبلا با pc این کار را می کردم)
قبلا کارای گرافیکی می کردم مایا و مکس ولی نه فعلا ،بازی شاید
فیلم دیدن و موسیقی و وب گردی که همیشه هست
به این دلیل گفتم چون یدونه g510 گرفتم یدونه دیگه می خوام بگیرم که قدرتمند تر باشه
بودجه رو همون مقدار 4 تا 4.5 انتخاب کردم و تعریف اون گزینه ها رو بیشتر شنیدم خودم هم خیلی دوست داشتم بخرم ولی بودجش رو نداشتم و می خواستم z510 بگیرم حالا که میشه می خوام یه لپ تاپ قدرتمند داشته باشم که شیک هم باشه که این سری ها به نظر شیک و قدرتمند تر هستن ولی چون نمی دونستم کدوم نسبت به هم برتری دارن اینجا پرسیدم
mg_mahyar
18-06-2014, 14:11
خوب من میخواستم به شما سری Core i7 4500U پیشنهاد بدم ولی ظاهرا مجبورید از Core I7 MQ استفاده کنیم.دیگه بحث کاربرد نیست چون متنوع میشه و باید بهترین گزینه رو با پولتون بخرید.
من روی کارت گرافیک تمرکز نمیکنم چون کاربردوتون بازی نیست
قطعا مانیتور IPS FHD نیاز دارید.
رم رو دست کم 8 فرض میکنیم و پردازنده Core i7 4700MQ یا HQ
هارد هم 7200 دورمناسبه ولی چون گزینه هامون ممکنه کم باشه 4500 رو هم اضافه میکنم.
لپ تاپ هایی رو معرف یمیکنم که قطعا قوی هستند و برند خوبی هم دارند اینکه کدوم رو دوست داری خودت میدونی ولی از نظر من همه برندهایی که معرفی میکنم مناسبند.
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________
Gigabyte Q2556N - A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.4 × 252 × 374 میلیمتر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________
ASUS N550JV
ASUS N550JR
و مدلهای مشابه دیگه
MSI GE60 2OE
توضیحات کافی هم در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20258839 میتونید پیدا کنید.
من مدل گیگا رو برای شما ترجیح میدم اگرم خواستید هزینه بیشتر کنید یک هارد SSD به جای هارد فعلی اضافه کنید.
امیر تتلو
18-06-2014, 17:31
بهترین گزینه n550 jk هست با اختلاف قدرت بالا از دیگر رقبا که باهاش همه کار میشه کرد موفق باشی بازم تصمیم گیرنده خودتی
mg_mahyar
19-06-2014, 01:28
ـJR 3500 هست قیمتش.
mohsen_blid
19-06-2014, 20:41
دوستان ممنون بابت راهنمایی ها
jr ,jk هر دوشون قوی هستن موندم چکار کنم میشه راهنماییم کنید
البته بگم تو ایران قیمت ها واقعا بالاست مخصوصا تو این موردایی که من گفتم یکی از دوستان می خواد از ژاپن برام بفرسته پس بیشتر رو کیفیتش زوم می کنم چون دیگه حق دلالی اینا رو نمیدم همون 4 تومن .اینو گفتم که هزینه بره اولویت بعدی و کیفیت بشه اولش با اینکه دو تا گزینه ها روی کاتالوگ یکی هستن اما اینکه بازخورد استفادش چی بوده نمیدونم
mg_mahyar
20-06-2014, 02:52
JK و JR برای شما فرقی نداره . هر کدوم ظاهرش رو میپسندی انتخاب کنید. هر 4 مدل معرفی شده مناسبتون هست. هر کدوم به قیمت بود بردارید
در مورد قیمت در ژاپن اطلاعاتی ندارم فقط در مورد بازار خودمون نظر میدم.
mg_mahyar
20-06-2014, 03:04
سلام دوستان لپ تاپ های که انتخاب کردم بین قیمت های 4 تا 4.5 هست
نمی دونم کدومش بهتره
N550JK
N550JV
N46JV
کارام
برنامه نویسی و کارای مهندسی هست
JK و JV هر دو لمسی هستند JR لمسی نیست. یک مدلشون هم بلند گو اضافی داره فکرکنم JV باشه.
mohsen_blid
20-06-2014, 08:24
jv گرافیکش GeForce GT 750M هست
jk گرافیکش GeForce GTX 850M هست
mg_mahyar
20-06-2014, 15:10
jv گرافیکش GeForce GT 750M هست
jk گرافیکش GeForce GTX 850M هست
برای کاربرد شما اهمتینداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.