ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید تشک خواب

GOLI87
17-06-2014, 12:31
سلام
من میخوام یه تشک مناسب و مرغوب و با کیفیت تهیه کنم یه اطلاعاتی دارم ولی فکر میکنم ناقصه و اطمینانم کامل نیس ،مثلا برند رویا سنیدم که کیفیتش خوبه و رویال بدل همین رویاس،یا مثلا جنس فوم به نظر مناسب نیس
میخواستم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-06-2014, 10:38
سلام . وزنِ شخص خیلی مهم هست در انتخاب تشک مناسب . بودجه هم خیلی مهم هست . بربد نمایندگی خوشخواب . بهتون میگن چه تشکی براتون مناسبه . مختصراً عرض کنم که اگر میخواین تشک خوشخواب بخرین , باید وقتی لبه ی تخت میشینین نه خیلی فرو برین در تشک نه احساس کنین روی تخته نشستین . خوشخواب مدلهای مختلفی داره برای وزنهای مختلف و بودجه های مختلف . توی گوگل بنویسین نمایندگی خوشخواب .

GOLI87
18-06-2014, 11:30
متشکرم،البته یه جایی واسه این خوشخواب خوندم که در واقع منظور همون تشک هس و اینجوری جا افتاده که خوشخواب میگنش میگفتن مثل پورد لباسشویی که چون از قبل تایدم میگفتن یا مایع ظرفشویی که ریکا میگفتن،حالا میشه توضیح بدین در واقع برند هس یا ....
البته من حدسم همون شرکت خوشخواب هس که اونم تولید تشک برند خوشخواب هس،حالا...

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-06-2014, 12:03
تشک خوشخواب در حقیقت همون تشک فنری هست که چون خوابیدن روش راحته بهش میگن تشک خوشخواب . البته حالا دیگه به جاب فنرهای فلزی از قطعات دیگه مثل لاستیک و پلاستیک و فایبرگلاس و غیره هم استفاده میشه . یک مارکش هم خوشخواب هست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mattress&hl=en&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=ischتشک پنبه ای های خودمون هم هست اما گران هست . . یک تشک پنبه ی طبیعیِ با کیفیت با طول 180 و عرض 90 و ضخامت 10 سانت و وزن 15 کیلو حدود 150 تومن میشه . تشک اسفنجی هم هست . تشک پولی استر یا همون پنبه ی مصنوعی هم هست اما باید وزنش زیاد باشه تا بشه راحت روش خوابید و کمردرد نگرفت .

ariajoker
18-06-2014, 12:35
شما برند المانی Bern رو هم در نظر بگیرین . برای همه نوع بودجه ای محصول داره . و واقها با کیفیت تر و مرغوب تر از برند های دیگس .