ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم نمایش خیلی از فایل ها در داخل درایو در حالی که ویندوز درایو را پر نشان می دهد{اورژانسی}

Alihunter277
16-06-2014, 19:29
با سلام.
من امروز خواستم هارد خود را پارتیشن بندی کنم.
با paragon partition manager
خواستم از درایو d بندازم رو درایو c
بعد که از درایو d
8.7 گیگ رو در اوردم شد Unallocated space
بعد خواستم اونو mergeکنم با درایو c دیدم نشد
فقط با درایو dوeمرج می شد
بعد یه مدت دیدم با dهم مرج نمیشه!:n04:
بعد با eمرج کردم
وسطاش دیدم گیر کرده.یه اشتباهی کردم و زدم رو کنسل:n03:
حالا همه جا درایو رو از لحاظ پر بودن مثل قبلنا نشون می ده
ولی وقتی داخل درایو میرم خیلی از فایلا پاک شدن!
مثلا قبلا 270 کیک فیلم داشتم حالا شده 11 گیگ!
ترو چدا کمک کنید ترو خدا!:n28:

Mr.Pooya
17-06-2014, 03:16
سلام

شما تیک گزینه های Hidden Protected File و Show Hidden Files رو از داخل Folder Options چک کردید ؟ اولی نباید تیک داشته باشه دومی هم باید فعال باشه. احتمال میدم فایل هاتون از دست رفته باشه شاید ریکاوری تنها شانسش باشه

Alihunter277
17-06-2014, 08:04
سلام

شما تیک گزینه های Hidden Protected File و Show Hidden Files رو از داخل Folder Options چک کردید ؟ اولی نباید تیک داشته باشه دومی هم باید فعال باشه. احتمال میدم فایل هاتون از دست رفته باشه شاید ریکاوری تنها شانسش باشه
اره تیک ها رو زدم.ریکاوری هم با حداقل ا 4-5برنامه کردم.اما فایلامو نشون نمیدادن.
یه چیزه عجیبیه.درایومو از لحاظ پری مثل قبل نشون میده.در حالی که هر کدوم از فولذراشو می زنم که باز شه ارور می ده!!:n04:
ریکاوری ها همه چیو نشون می دن.مثلا یه فولدر بود که خودم قبل پارتیشن بندی پاک کردم.
اما فایل های اصلیو نشون نمی ده!
کمک لطفا.کمک....:n28:

Mr.Pooya
17-06-2014, 12:01
شما از تو SafeMode چک کردید ببینید باز میشن یا نه ؟ فایل هاتون رو بریزید رو فلش و رو سیستم دیگه تست کنید ببینید باز میشن یا نه

Alihunter277
17-06-2014, 13:30
حالا صبر کنید
با یه برنامه ریکاوری شون کنم اگه بشه..

Mr.Pooya
17-06-2014, 13:58
اگر بک آپ دارید یا System Restore می تونید یک کار هایی بکنید. البته System Restore زیاد ربطی نداره به فایل ها

Alihunter277
17-06-2014, 17:34
Hala yeh moshkeleh jadid
ba barnameh ACTIVE@partition recovery
recovery kardam.
5 ta result ovordeh
keh 3 ta excelent,1 notba,1 bad ra dareh
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ama excelent ha moshkel darand:
1:naghes and nesbat beh not bad
2:az har fili 2 ta darand
Aksesh:

Ama hamon aks royeh halateh "Not bad

Mr.Pooya
17-06-2014, 17:51
دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید. با نرم افزار های دیگه هم امتحان کنید. شاید با نرم افزار های دیگه و قویتر بتونید کامل برشون گردونید اما در ریکاوری نرم افزاری نباید انتظار ۱۰۰٪ داشته باشید که فایل هاتون برگردند

Alihunter277
17-06-2014, 19:46
دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید. با نرم افزار های دیگه هم امتحان کنید. شاید با نرم افزار های دیگه و قویتر بتونید کامل برشون گردونید اما در ریکاوری نرم افزاری نباید انتظار ۱۰۰٪ داشته باشید که فایل هاتون برگردند
OK.bekhatereh in farsi type nemikonam chon in computer am keh hardesh moshkel dareh,chizi ham rosh nasb nakardam.
hala beinam ageh "bot bad"ro recovery konam chi misheh