مشاهده نسخه کامل
: تغییرات در صفحه ی اصلی سایت
abbass64
14-06-2014, 14:37
سلام. من یه وبلاگ تو رزبلاگ دارم. میخوام یه تغییراتی رو توی قالب صفحه ی اصلی سایت ایجاد کنم و این تغییرات فقط در همین صفحه باشه.یعنی اگر یه نفر از تو گوگل اومد تو یکی از صفحات مثلا صفحه ی یه پست، همون قالب اصلی رو مشاهده کنه و این تغییراتی که ما ایجاد کردیم فقط تو صفحه ی اصلی قابل مشاهده باشه . با تشکر لطفا راهنماییم کنید.
Thor God
14-06-2014, 17:27
درست متوجه نشدم.
یعنی میخواید یه صفحه درست کنید ولی قالبش فرق داشته باشه با قالب اصلی ؟ خب از گزینه ایجاد صفحه جدید با ویرایش کامل کد ها استفاده کنید.
abbass64
15-06-2014, 12:31
درست متوجه نشدم.
یعنی میخواید یه صفحه درست کنید ولی قالبش فرق داشته باشه با قالب اصلی ؟ خب از گزینه ایجاد صفحه جدید با ویرایش کامل کد ها استفاده کنید.
درسته. همین کارو میخوام بکنم و این صفحه ای که میخوام با قالب اصلی فرق کنه همون صفحه ی اصلیه.(home page)
Thor God
15-06-2014, 12:47
درسته. همین کارو میخوام بکنم و این صفحه ای که میخوام با قالب اصلی فرق کنه همون صفحه ی اصلیه.(home page)
با رزبلاگ کار نکردم ولی در بلاگفا که همین جوری بود و بعد از رفتن به بخش صفحات جداگانه دو گزینه :
ایجاد صفحه جدید در قالب وبلاگ
ایجاد صفحه جدید با ویرایش کامل کدها
وجود داره که معلومه هر کدوم برای چه کاریه. در رزبلاگ هم باید یه چیز شبیه همین باشه.
موفق باشید.
abbass64
15-06-2014, 13:44
با رزبلاگ کار نکردم ولی در بلاگفا که همین جوری بود و بعد از رفتن به بخش صفحات جداگانه دو گزینه :
ایجاد صفحه جدید در قالب وبلاگ
ایجاد صفحه جدید با ویرایش کامل کدها
وجود داره که معلومه هر کدوم برای چه کاریه. در رزبلاگ هم باید یه چیز شبیه همین باشه.
موفق باشید.
درسته ولی چطور این صفحه ی جدا روصفحه ی اصلی سایتم قرار بدم؟
Thor God
15-06-2014, 14:48
لینکش رو ؟
با تگ a
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.