ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر بدید: تلویزیون با سایز بزرگ تا 55" ترجیحا ال جی

Ali_Best
14-06-2014, 02:26
سلام

بودجه تا 3 میلیون نهایتا 3.5

ترجیحا ال جی. چون اکثرا از همین برند لوازم داریم!

ال سی دی / ال ای دی

صفحه هرچه بزرگتر بهتر (نسبت به مبلمان بخوام بسنجم باید حداقل 60 - 80 اینچ باشه!)

از این جنگولک بازیای اسمارت / سه بعدی اینا هم با توجه به بودجه قطعا صرف نظر!

نظرتان را بگویید که در این زمینه صفرم

ضمنا یه میز مناسب حول و حوش چه قیمتیه؟

منتظرم :n16:

Ali_Best
14-06-2014, 20:32
دوستان من یه بررسی تو تاپیک های مختلف داشتم
یک سری از دوستان مدل f6450 رو به شدت پیشنهاد کرده بودند

تو سایت های مختلف هم دیدم انگار تا 3 تومن تلویزیون غیر سه بعدی و مثلا ناهوشمند نیست

بین این دو گزینه کدوم رو پیشنهاد میدید؟:
46f6350
47ln57000

نظر خودم رو دومیه چون قیمت بهتری داره

لطفا راهنمایی بفرمایید
و بگید این سری ال جی با سری la چه تفاوتی داره؟

Ali_Best
14-06-2014, 21:49
دوستان اگه در مورد این جشنواره هایی که شرکتا میذارند هم بگید ممنون میشم
تخفیف های ویژه

الآن برای جام جهانی خبری هست؟

آخرین جشنواره برای کی بوده؟؟ و میزان تخفیفش چقدر بوده؟

چون عجله ای برای خرید نیست فک میکنید برای یه مناسبتی توی یه ماه آینده میشه برنامه ریزی داشت؟

magiteq1
14-06-2014, 22:27
عزیزم شما برای کیفیت میخوای یا دکوراسیون!
با 3.5 که 60 اینچ به شما نمیدن
یک f6450 میتونید خریداری کنید

Ali_Best
15-06-2014, 11:00
پست های دوم و سوم رو هم مطالعه می فرمایید؟

h_boghrati
15-06-2014, 11:43
یک مورد رو حتما رعایت کنید. من میخواستم la66000 ال جی رو بخرم و رو کاغذ هم گزینه خوبی بود. شفافیت تصویرش هم به نظرم از 6450 بهتر بود ولی رفتم تو خونه یکی از دوستان که با آنتن دیجیتال فقط شبکه های داخلی رو نگاه می کرد ، این تلویزیون رو دیدم.
به نظرم خیلی لگ داشت. وقتی "پله" توپ رو شوت می کرد 2 تا توپ وارد دروازه می شد ، یعنی تا این حد توپ و هاله پشتش از هم فاصله داشتن. اصلا تو تصویر های صدا سیما خوب نبود. نمی دونم 6450 چطوره؟!

Ali_Best
15-06-2014, 18:23
یک مورد رو حتما رعایت کنید. من میخواستم la66000 ال جی رو بخرم و رو کاغذ هم گزینه خوبی بود. شفافیت تصویرش هم به نظرم از 6450 بهتر بود ولی رفتم تو خونه یکی از دوستان که با آنتن دیجیتال فقط شبکه های داخلی رو نگاه می کرد ، این تلویزیون رو دیدم.
به نظرم خیلی لگ داشت. وقتی "پله" توپ رو شوت می کرد 2 تا توپ وارد دروازه می شد ، یعنی تا این حد توپ و هاله پشتش از هم فاصله داشتن. اصلا تو تصویر های صدا سیما خوب نبود. نمی دونم 6450 چطوره؟!
ممنون دوست من

اما چیزی که شما اشاره میکنید برای تکنولوژی الآن ال جی خیلی باید بعید باشه!
من نظرم رو مدل
47ln57000 هست با توجه به قیمتش. نظرتون راجع به این مدل چیه؟

دوستان خواهشا هر سه پست اول رو بخونید

h_boghrati
16-06-2014, 19:20
ممنون دوست من

من نظرم رو مدل
47ln57000 هست با توجه به قیمتش. نظرتون راجع به این مدل چیه؟

منم تعجب کردم، فکر نمی کردم این مشکل رو داشته باشه! شاید با استفاده از ستاپ باکس یا تغییر تنظیمات مشکل حل بشه، ولی خیلی تو ذوقم خورد.

Sent from my C2005 using Tapatalk

magiteq1
16-06-2014, 21:32
ممنون دوست من

من نظرم رو مدل
47ln57000
هست با توجه به قیمتش. نظرتون راجع به این مدل چیه؟

عزیزم ایم مدل 2012هست و کیفیت تصویر مناسبی هم نداره. حالا شما دوباره بر روی حرف خودت تاکید کن

Khan gholi
17-06-2014, 01:11
مدل 6950 سامسونگ سایز 46 رو فکر کنم با قیمتی که بخوای داشته باشه.من الان 40 رو دارم ازش راضی ام.ولی اینکه الجی عینک ها سه بعدی باتری رو نمیخوره خیلی سرتره چون بعد از دیدن یک فیلم سه بعدی 2 ساعته احساس خستگی نمیکنی.ولی از این طرف کیفیت رنگ سام رو من بیشتر میپسندم.رنگ یک مورد کاملا سلیقه ایی هست
مد نظر بگیر اینکه تی وی بزرگ برا خونه های بزرگ هست.تی وی 60 که شما می خوای حداقل فاصله که شما برای دیدن باهاش باید داشته باشی 2.5 تا 3 متر از کمتر در مقابلش بشینی شطرنجی میبینی بخاطر اینکه بیشتر فیلم وسریال ها ایرانی با کیفیت Fullhd نیستند و تنها فیلم های خارجی جدیدشون و فوتبال های خارجی با کیفیت هستند که از نزدیک موقع دیدن اذیت نمیشی.تصاویر داخل فروشگا در نظر نگیر که با کیفیت 1080p واقعی دارند نشون میدن.اونا رو فقط برای کیفیت رنگ نگاه کنن.سعی کن مدل قدیمی نگیری چون هر چی بروز تر باشه موتور تلوزیون جدید تره و کیفیت تصاویر بهتره

Ali_Best
17-06-2014, 19:59
عزیزم ایم مدل 2012هست و کیفیت تصویر مناسبی هم نداره. حالا شما دوباره بر روی حرف خودت تاکید کن
ممنون دوست من
والا من اصلا از این چیزا و تاریخ عرضه این تی وی ها اطلاعی ندارم
قیمتش از اونجایی که خوب بود در نظر گرفتم

نظرتون راجع به مدل پایینی که دوستمون معرفی کرده چیه؟ 6950

والا از یه طرفم به قول دوستمون رنگ سلیقه ایه
من نمیدونم این تی وی هایی که سامسونگ میزنه تکنولوژی پنلشون چیه
آیا مثل گوشیهاش اغراق رنگ داره؟؟ و رنگها اشباع شده هستند؟

معمولا الی جی تو گوشی هاش رنگ ها رو واقعی تر نشون میده
البته میدونم پنلش ips هست و کلا فرق میکنه
اما میخوام بدونم توی تی وی چجوریه
خودم یه مانیتور ال جی دارم رنگاشو می پسندم

مدل 6950 سامسونگ سایز 46 رو فکر کنم با قیمتی که بخوای داشته باشه.من الان 40 رو دارم ازش راضی ام.ولی اینکه الجی عینک ها سه بعدی باتری رو نمیخوره خیلی سرتره چون بعد از دیدن یک فیلم سه بعدی 2 ساعته احساس خستگی نمیکنی.ولی از این طرف کیفیت رنگ سام رو من بیشتر میپسندم.رنگ یک مورد کاملا سلیقه ایی هست
مد نظر بگیر اینکه تی وی بزرگ برا خونه های بزرگ هست.تی وی 60 که شما می خوای حداقل فاصله که شما برای دیدن باهاش باید داشته باشی 2.5 تا 3 متر از کمتر در مقابلش بشینی شطرنجی میبینی بخاطر اینکه بیشتر فیلم وسریال ها ایرانی با کیفیت Fullhd نیستند و تنها فیلم های خارجی جدیدشون و فوتبال های خارجی با کیفیت هستند که از نزدیک موقع دیدن اذیت نمیشی.تصاویر داخل فروشگا در نظر نگیر که با کیفیت 1080p واقعی دارند نشون میدن.اونا رو فقط برای کیفیت رنگ نگاه کنن.سعی کن مدل قدیمی نگیری چون هر چی بروز تر باشه موتور تلوزیون جدید تره و کیفیت تصاویر بهتره
مرسی از توضیحات کاملتون
بالاتر چند خط نوشتم یه مطالعه بفرمایید
:)

magiteq1
17-06-2014, 22:38
شما میتونی 6850 رو هم انتخاب کنی که خیلی گزینه خوبی هست
سامسونگ از پنل های VA اسفاده میکنه
بحث رنگ ها اغراق امیز در سامسونگ رو هم من نمیدنم کی باب کرده. این قضیه کاملا بی اعتبار هست
رنگ هم اصلا سلیقه ای نیست و داستان مفصلی داره

Khan gholi
19-06-2014, 02:24
من کل متن شما رو کل قبل از پست دادن خوندم و با توجه به اینکه تو سامسومنگ بیشتر اطلاعات دارم نظر دادم.با قیمت 3.5 شما نمی تونی تی وی 60 ساخت 2 سال اخیر رو خریداری کنید.معمولا هم تو بازار ایران ما فقط مارک معروف سال گذشته و سال جدید رو تو بازار هست و قدیمی سخت گیر میاد و قیمت عاقلانه هم نداره.تی وی ها 50 به بالا اکثرا قیمت ها از 4 , 4.5 سروع میشه.مدل ها جدید سه بعدی اگر روش نباشه حتما روش اینترنت هستید که پول این ایتم اجباری روش بدید.
برای دریافت تفاوت رنگ هم به سر زدن به سه نمایندگی راحت می تونید متوجه بشید.
بهترین گزینه اینکه شما اگر در شهر بزرگ هستید , از هر برند به دو تا نمایندگی برید با توجه به بودجتون گزینه رو یاداشت کنید.این گزینه ها رو برید بصورت انگلیسی تو نت سرچ کنید.کاملا انالیز رو براتون میاره و حتی می تونید با مدل های شبیه اش خوده سایت ها پیشنهاد میدن مقایسه کنید.دقت کنید به چرت نمایندگی ها گوش نکنید و فقط قیمت رو بپرسید.اگر هم نتوستید بیارید خودم براتون مقایسه می کنم

Ali_Best
19-06-2014, 20:58
از همگی دوستان ممنونم :»

هفته بعد فرصت بشه حتما به چند مغازه سر میزنم تا از نزدیک ببینم

فعلا همون سری اف سامسونگ در اولویته

Immunology
19-06-2014, 21:05
فیلیپس هم خیلی خوبه.البته 55اینچ مدل 6008ش حدود 5.5 هست.اما واقعا تصویرش از همه بهتره.

DJ DOUBLE
19-06-2014, 23:09
من که 6450 رو دیدم اصلا تصویر خوبی نداشت - رفرش ریتش خیلی مشکل داشت
اگه هم میخوای میتونی 60 اینچ پلاسما بخری ولی پلاسما های غیر پاناسونیک کیفیت خوبی ندارن
از لحاظ کیفیت رنگ و طبیعی بودن رنگ ها هم پنل ips حرف اول و آخر رو میزنن

Ali_Best
20-06-2014, 12:04
اگه هم میخوای میتونی 60 اینچ پلاسما بخری ولی پلاسما های غیر پاناسونیک کیفیت خوبی ندارن

والا من هنوز فرصت نکردم که سری به فروشگاه ها بزنم
اما با موبایل آشنایی دارم
از پنل ال ای دی گوشی های سامسونگ که به شدت متنفرم!
نمیدونم تکنولوژی تلویزیون هاش هم همونه یا نه

ال جی همون آی پی اس رو برا تلویزیوناش استفاده میکنه؟
دوستان هم به خاطر هزینه و سایر مواردی که بررسی کردم میخوام اندازه 40 - 47" بگیرم

h_boghrati
20-06-2014, 13:38
توی مغازه دیدید یا منزل؟
با تصاویر صدا و سیما مشکل داشت رفرش ریت؟ یا موقع پخش از یو اس بی هم مشکل داشت؟ ممنون

DJ DOUBLE
20-06-2014, 14:16
توی مغازه دیدید یا منزل؟
با تصاویر صدا و سیما مشکل داشت رفرش ریت؟ یا موقع پخش از یو اس بی هم مشکل داشت؟ ممنون

تو مغازه دیدم موقع پخش تصویرایی که تو مغازه های پخش میکنن
تی وی های دیگه هم کنارش بودن اون مشکل رو نداشتن ( همه سامی بودن ) ولی 6450 اینجوری بود - تیک میزد
اولش فکر کردم رو حالت 3دیه که اینجوری میشه ولی پرسیدم گفت نه رو 3دیش خاموشه

sharif.1.attar
22-06-2014, 18:26
۵۵ اینچ برا یه خونه ی ۱۰۵ متری دو خوابه کوچیکه. یه ال جی ۵۵ بهت معرفی می کنم سه بعدی و اسمارته. ۴ میلیون. هر چند سه بعدی و اسمارت هیچ استفاده ای نداره. هرچی بخای داره متله یو اس بی و اچ دی ام ای. کیفیت تصویرش هم خوبه . چنتا هم عینک داره.مدلش ۵۵lm67100. شاید مدل جدیدش هم اومده باشه.

DJ DOUBLE
22-06-2014, 18:51
67100 قیمت خیلی خوب و به صرفه ای داره ولی دو مورد
یکی اینکه یکم قدیمیه ( 2012 )
دوم هم اینکه تقریبا موجودیش رو به اتمامه - مغازه ها ندارن ( شاید شانسی یه مغازه داشته باشه ) من که مشهد رو گشتم نبود
فقط دیجی کالا و چاره داشت که دیجی تموم کرده فقط چاره مونده ( شاید اونم تموم کرده باشه )
به جاش 66000 اومده 55 اینچش 5500 + 800 تخفیف و اگه سینما بخرید 1300 تخفیف