مشاهده نسخه کامل
: خرید کیس برای کار rendering
سلام دوستان تازه گیا یه پروژه بزرگ بهم خورده که نیاز به یک سیستم قوی داره تو سایت شهر سخت افزار یه سیستم معرفی کردن که خوشم اومد ولی می خواستم نظر شما رو هم بدونم
اول بگم که من فقط از vray و Mentalray استفاده میکنم پس cpu مهمه
بودجه تا 20 میلیون نهایتا
این سیستم معرفی شده توسط شهر سخت افزاره
مادربرد : ASUS Rampage IV Black Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پردازنده : Intel Core i7 - 4960X 3.60GHz Ivy Bridge-E ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رم :GSkill TridentX 4×8GB=32GB DDR3 2400MHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (از این برند خیلی خوشم میاد چون رو کیس خودم دارمش)
کارت گرافیک :ASUS GTX 780 Ti OC DCII 3GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برند برام مهم نیست ولی خنک کننده چرا ولی ضعیفش نکنید چون میخوام تو ویوپرت راحت بچرخم
هارد : Western Digital RE SATA 6.0Gb/s 64MB 2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راستی شنیدم که هارد های هیبریدی هم اومدن یعنی تلفیق ssd+hdd اونا چه طورن
اس اس دی : A-Data XPG SX910 SATA 6.0Gb/s 256GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل خوبیه ها ولی نمیدونم چرا از ocz بیشتر خوشم میاد
پاور: *Platimax 1500W | *80Plus Platinum ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (این برند رو نمیشناسم )
کیس : Cooler Master Haf-X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت شده:15 میلیون
خنک کننده هم میخوام water باشه بهتر
حالا من موندم این رو بگیرم یا سیستم با cpu xeon
البته اصلا آشنایی ندارم اگه میشه با این cpu هم معرفی کنید
گفتم نهایت بشه 20 میلیون
ممنون میشم بهم کمک کنید .
Hessam 2
13-06-2014, 19:52
سلام دوست گرامی؛
نویسنده ی اون مطلب، بنده ی حقیر بودم! ;)
به زودی یک سیستم تحت رندرینگ پردازشی با بودجه ی 20 میلیون قرار میدم رو سایت برای تیرماه.
شما حتماً می بایست زئون و رم های ECC خریداری کنید! چون جفت موتور رندرهای شما تحت پردازنده هستن.
هاردهای هیبریدی برای کسانی هست با بودجه ی زیر 4 میلیون قصد خرید سیستم رندرینگ دارن و بودجه شون محدوده و نه شما!
کارت گرافیک معرفی شده، کفایت می کنه و در ویوپورت، لگ نخواهید داشت ابداً!
برند OCZ از اس اس دی خیلی وقته در کشور موجود نیست!
برند انرمکس، یکی از بهترین برندهای پاور دنیاست و حداقل جزو 4 برند برتر دنیاست!
پاور نوشته شده پتانسیل SLI کارت گرافیک رو براتون فراهم خواهد کرد!
کیس هاف ایکس هم خیلی مناسبه بودجه ی شما نیست. شما می بایست کیس سروری خریداری کنید!
دو عدد واترکولینگ براتون نوشته شده برای دو پردازنده تون.
این پردازنده ها دو تا 16 هسته ای هستن که میشه 32 هسته + توانایی پردازش 64 رشته (هسته ی مجازی) موازی به صورت همزمان!
سیستم پیشنهادی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم داداش چند تا سوال داشتم
1- میشه رو این سیستم ویندوز نصب کرد دیگه (ببخشیدا )
2- این رم های ecc چه ویژگی دارند _یه سرچ زدم تو نت نوشته بود که سرعتش کمتره ولی قابلیت تصحیح خطا دارند ) این به چه کار رندر میاد
3-و در آخر اگه بشه قیمت هر قطعه رو هم بگید خیلی ممنون میشم
راستی کارت گرافیک کوادرو که معرفی کردید چه ویژگی نسبت به 780ti داره چون من با gpu رندر نمیگیرم میگما
بازم ممنون
Hessam 2
13-06-2014, 21:39
1- چرا نشه؟!!!
2- ماژول های حافظه تنومند و مطمئن تر، ECC (Error-Code Correction) DDR3 ها هستند.
این حافظه ها برای شناسایی و برطرف کردن ذره ذره خطاهای اطلاعاتی پدید آمده اند تا نرخ خطا در داده ها به صفر برسد.
ویژگی های حافظه های ECC:
- قابلیت شناسایی خطا و اصلاح آن
- برطرف کردن ذره ذره خرابی های اطلاعاتی
- بهبود پایداری داده ها
(توجه: برای پشتیبانی از حافظه های ECC حتماً نیاز به پردازنده Xeon اینتل می باشد!)
3- در لینک امضای بنده، قیمت تمامی قطعات موجوده!
(کامل ترین و موثق ترین لیست قیمت قطعات کامپیوتر در کشور که به صورت روزانه آپدیت می شود!!)
با توجه به نداشتن رندر گرافیکی، خرید کواردو یا GTX اهمیتی نداره! بر اساس سلیقه تون می تونین انتخاب کنین. بخصوص اگر اهل گیم باشید قطعاً GTX انتخاب کنید! براتون جایگزین کردم در جدول. الان سیستم با هزینه های جانبیش، فیکس 20 میلیون در میاد براتون!
البته هسته ی کودای کارت های گرافیک انویدیا به کمک پردازنده خواهد رفت و همچنین در محیط ویوپورت همانطور که اشاره کردید، کارت گرافیک خیلی بی وظیفه نیست! بلکه اهمیتش کمتره.
می خوام بدونم این رم هاecc چه ویژگی به من میدند توضیحتون رو متوجه نمیشم
مثلا ارزش نداره که رم non ecc ولی با باس2666 یارم با تایمینگ پایین بگیرم
Hessam 2
14-06-2014, 00:36
مثلا ارزش نداره که رم non ecc ولی با باس2666 یا تایمینگ پایین بگیرم
در پست بالا اگر دقت کرده باشید، ویژگی هاش رو اشاره کردم بهتون! مجدد پرسیدید چه ویژگی هایی داره؟! :D
رم هاي نوع Ecc از كد تصحيح خطا استفاده مي كند به همين علت باعث افزايش ثبات سيستم مي شود كه براي كاربران بسیار حرفه ای امري ضروري است ولي برا كاربران معمولي نيازي به اين نوع رم ها نيست. آیا شما کاربر معمولی هستین؟!
از رم های ECC بیشتر در زمانی که نیاز به اطلاعات فوق العاده دقیق هست مثل محاسبات و یا کامیپوتر های Workstation و سرور است استفاده میشه. این رم ها سالیان سال می تونن بدون وقفه کار کنند!! طول عمر و مقاومت بسیار بالایی دارند برای کاربری های بسیار سنگین ساخته شده اند!
پاسخ سوال شما، خیر هست. ارزش نداره. شما در صورت اینکه رم ECC خریداری کنین، علاوه بر مزایایی که تا الان گفته شد، می تونید حتی از 256 گیگابایت رم بهره ببرید بر روی سیستمتون! در حالی که خرید رم سری معمولی یا اورکلاک، نهایتاً تا خود 64 گیگ بتونید ارتقا بدید!
رم های ECC آخرین فرکانسشون 1866 مگاهرتز هست و کمترینش 1333!
به اعتقاد بنده، ارزش نداره و ECC رو توصیه می کنم! اطلاعات بیش از این، ندارم متاسفانه!
فکر می کنم اطلاعات کافی در این مورد دادم خدمتتون!
amir200812
14-06-2014, 11:09
مثلا ارزش نداره که رم non ecc ولی با باس2666 یارم با تایمینگ پایین بگیرم
ECC خلاصه Error-correcting code هست!
یعنی به درد دیتا سرور ها میخوره...
شما همون رم های non-ecc رو باید بگیرید!
درضمن شما از منبع معتبری ، نتیجه تستی دارید که پردازنده های Xeon بهتر از i7 هستند؟
چون سایت های معتبری مثل anandtech کلا در تست 3D Rendering شرکتشون نداده!
و در 90 درصد منابع هم کاملا آشکار نوشته شده که سیستم های دوال زئون مخصوص سرور ها هستند.
مثلا در تست Windows 8 - POV-Ray 3.7RC6 - Multi Threaded که سایت anandtech انجام داده، 4960x با اختلاف برتر هست ولی خبری از پردازنده های زئون نیست.(کلا تو هیچ تستی خبری از زئون ها نیست)
در پست بالا اگر دقت کرده باشید، ویژگی هاش رو اشاره کردم بهتون! مجدد پرسیدید چه ویژگی هایی داره؟! :D
رم هاي نوع Ecc از كد تصحيح خطا استفاده مي كند به همين علت باعث افزايش ثبات سيستم مي شود كه براي كاربران بسیار حرفه ای امري ضروري است ولي برا كاربران معمولي نيازي به اين نوع رم ها نيست. آیا شما کاربر معمولی هستین؟!
از رم های ECC بیشتر در زمانی که نیاز به اطلاعات فوق العاده دقیق هست مثل محاسبات و یا کامیپوتر های Workstation و سرور است استفاده میشه. این رم ها سالیان سال می تونن بدون وقفه کار کنند!! طول عمر و مقاومت بسیار بالایی دارند برای کاربری های بسیار سنگین ساخته شده اند!
پاسخ سوال شما، خیر هست. ارزش نداره. شما در صورت اینکه رم ECC خریداری کنین، علاوه بر مزایایی که تا الان گفته شد، می تونید حتی از 256 گیگابایت رم بهره ببرید بر روی سیستمتون! در حالی که خرید رم سری معمولی یا اورکلاک، نهایتاً تا خود 64 گیگ بتونید ارتقا بدید!
رم های ECC آخرین فرکانسشون 1866 مگاهرتز هست و کمترینش 1333!
به اعتقاد بنده، ارزش نداره و ECC رو توصیه می کنم! اطلاعات بیش از این، ندارم متاسفانه!
فکر می کنم اطلاعات کافی در این مورد دادم خدمتتون!
داداش متوجه شدم پس همون ecc
ECC خلاصه Error-correcting code هست!
یعنی به درد دیتا سرور ها میخوره...
شما همون رم های non-ecc رو باید بگیرید!
درضمن شما از منبع معتبری ، نتیجه تستی دارید که پردازنده های Xeon بهتر از i7 هستند؟
چون سایت های معتبری مثل anandtech کلا در تست 3D Rendering شرکتشون نداده!
و در 90 درصد منابع هم کاملا آشکار نوشته شده که سیستم های دوال زئون مخصوص سرور ها هستند.
مثلا در تست Windows 8 - POV-Ray 3.7RC6 - Multi Threaded که سایت anandtech انجام داده، 4960x با اختلاف برتر هست ولی خبری از پردازنده های زئون نیست.(کلا تو هیچ تستی خبری از زئون ها نیست)
داداش در جواب شما بگم که من تو سایت cpubenchmark تفاوت هاشون رو دیدم چون تو کار ما تعداد هسته خیلی مهمه 4960x تعداد هسته های که به من میده با شبیه ساز 12 تا ست ولی xeon دوتاش باهم میشه 64 تا
قبلنا رندر های سنگینم رو میبردن یه جا بود تقریبا مثل این رو داشتند اون رندر بگیرند رندری که من با cpu هسول 4770میگیرم 20 ساعت اونا 2 ساعت کمتر تحویلم میدند
شاید چون فرکانسشون کمتره تو بنچمارک ها امتیاز کمتر میارند ولی دوتا cpu باهم قدرتش خیلی بیشتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.