مشاهده نسخه کامل
: مشکل با باطری لب تاب
khore mobile
13-06-2014, 17:02
با سلام مدتیه رو باطری علامت ضربدر افتاده و این پیغام رو میده
consider replacing yourbattry
خیلی زود هم شارژ خالی میکنه.داخل فریزر هم گذاشتم تاثیر نداشت.
مدل لب تاب dell1464
چکار کنم؟
Milad4171
13-06-2014, 17:33
باطری شما از بین رفته. باید تعویض بشه.
داخل فریزر گذاشتن و این کارا بی فایده هست.
باطری لب تاپ باید دائماً در حال استفاده باشه
من یک لب تاپی دارم .مال 7 سال پیشه. تو این 7 سال یک بار هم باطریش در نیومده. اما هنوز مثل سابق شارژ میده
این تصور غلط که باطری رو تا نیمه شارژ کنیم بذاریم کنار یا بذاریم تو فریزر و اینا باعث از بین رفتن باطری میشه.
در آخر . باید شما به فکر یک باطری جدید باشید!
Mr.Pooya
13-06-2014, 18:28
سلام
علاوه بر صحبت های آقا میلاد باید عرض کنم ممکنه که مشکل نرم افزاری باشه !
شما CMD رو Run As Administratir باز کنید بعد آدرسی که نوشته رو با دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برگردونید به درایو C ( منظور از C همون درایوی که ویندوز توش نصب شده بعد این دستور رو اجرا کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اجرا کردن دستور بالا یکی دو دقیقه صبر کنید تا تمام بشه بعد به همون درایو نصب ویندوز که در سی ام دی نوشته بود بروید و یک فایل مربوط به باتری ایجاد شده و بازش کنید
سپس چک کنید ببینید مقدار شارژ شده باتری و مقدار فضای قابل شارژ باتری چقدر هست و چقدر اختلاف دارند با هم اختلافشون بهتره ازش عکس بگیرید
بعد از لپ تاپ استفاده کنید تا باتریش خالی بشه بعد که خالی شد بهتره چند ساعت حدود 5-6 ساعت صبر کنید تا شارژ دستگاه به صورت کامل خالی بشه سپس لپ تاپ رو بزنید تو شارژ و بزارید فول شارژ بشه بعد روشنش کنید و دوباره دستور بالا رو اجرا کنید و این دفعه دوباره اون مقادیر رو با هم چک کنید. در هر دو مرحله از مقادیر عکس بگیرید اینجا بزارید.
مورد بعد بایوس دستگاه رو حتما باید آپدیت کنید شاید از اون باشه
و اینکه ویندوز دستگاه رو هم حتما آپدیت کنید چون ممکنه این مشکل از آپدیت نبودن باشه. ویندوز 7 این مشکل رو داره که به اشتباه این اررور رو نشون بده و آپدیتی هم از سوی مایکروسافت برای رفع این مشکل عرضه شده.
در آخر اگر با مراحل بالا با نرم افزار های مربوط به باتری که می تونید ار گوگل پیداشون کنید باید باتری دستگاه رو چک کنید و اگر همچنان مشکل پا بر جا بود باید باتری دستگاه عوض بشه
موفق باشید
امیر تتلو
17-06-2014, 00:41
من با گفته ی اقا میلاد موافقم باید باتری رو عوض کنی و فک نمیکنم نرم افزاری باشه و داخل فریزر گذاشتن هم باعث خراب شدن باتری میشه
bijanaram
20-06-2014, 05:35
با سلام.لپ تاپ منasus n53sn هست.مدتیه وقتی باطریش رو در شارژ می زنم لامپ علامتباطری لپ تاپ شروع می کند به چشمک زدن سبز و قرمز.آیا میدونید که دلیلش چی هست؟با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.