مشاهده نسخه کامل
: قوانین و جدول برگذاری مسابقات فوتبال FiFA 14 و Goal 3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چیزی به جام جهانی برزیل باقی نمانده و همسو با جام جهانی به برگذاری مسابقات لیگ FIFA 14 و Goal 3 در انجمن نزدیک میشیم.
در همین راستا برای برگذاری هر چه بهتر مسابقات قوانین برگذاری مسابقات با توجه به پیشنهادات و همفکری که با کاربران و شرکت کنندگان انجام گرفت به شکل زیر تدوین شد:
(برخی نکات که لازم به توضیح باشه در روبروی متن توضیح دادم)
- قوانین مسابقات FIFa 14
Game Type: Online Friendlies -
Team Level: International - تیم ها فقط باید از بین تیم های ملی انتخاب شود.
Half Length: 6 Mins - مدت زمان بازی 6 دقیقه.
Controls: Any
Game Speed: Normal - میزان سرعت بازی بر روی معمولی یا نرمال
Squad Type: Online
Defending: Tactical
Injuries: Off - مد وضعیت جسمانی بر روی حالت خاموش
Handball: Off - مد برخورد توپ به دست خاموش
Custom Formation: Forbidden -
Custom Set Pieces ( Corners & Free Kicks ): Forbidden ادیت کردن برخی تنظیمات از جمله (کرنرها و ضربات ازاد) ممنوع
Custom Tactics: Allowed
Stadium: Default
Ball Type: Default
Pitch: Default
اگر در حین بازی، یکی از طرفین به هر دلیلی Disconnect (اینترنتش قطع شود) بازی به همون اندازه و با همان نتیجه ادامه خواهد داشت.
اجباری در انتخاب یک تیم و بازی کردن با آن تیم تا اخر مسابقات نیست، هر فرد میتواند برای بازی بعدی خود یک تیم دیگر را انتخاب کند.
بازی ها در دور اول به صورت گروهی و در دور دوم به صورت خذفی(رفت و برگشت) برگذار خواهد شد.
( نیازی نیست که همه یوزرها در همان ابتدای کار یوزرهای همدیگرو ADD بکنند، دوستان می توانند فقط با یوزری که در قرعه کشی مقابل هم قرار گرفتند همدیگرو ADD بکنند.)
(نتیجه بازی: بعد از هر بازی ما منتظر اعلام نتیجه از طرفین بازی خواهیم بود و در صورت نیاز یک تصویر عکس گرفته شده از جزییات پایانی بازی قرار داده بشه تا فرد برنده با کسب امتیاز به مرحله های بالاتر صعود بکند.)
(دوستان شرکت کننده دقت داشته باشند، ضرورتی ندارد که بازی های خودشان را در اسرع وقت تعیین شده بازی کنند چرا که اگر کاری، مشکلی پیش امده باشد می توانند با صحبت کردن با رقیب خودشان مسابقه را به چند ساعت بعد یا در مواقع حساس به روز بعد موکول بکنند)
- قوانین Goal 3
مسابقات Goal 3 با توجه به سبک خاصی که دارد قوانین زیادی هم نخواهد داشت بر همین اساس فقط نفرات شرکت کننده بعد از قرعه کشی و بعد از بازی کردن نتیجه بازی خودشان را اعلام کنند تا به ترتیب تا فینال ادامه داشته باشیم.
قرعه کشی و جدول مسابقات به زودی در همین پست.
mohammad.asghari
14-06-2014, 00:03
چی شد پس قرعه کشی.بزودی یعت 13 ساعت بعد یا نه؟:n06:
برنامه بازی های مسابقات Goal 3
__________________________________________________ ________________________________
بازی اول:
Soroush HD [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] S0R3N4
atmosphere [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ali-07
بازی دوم:
Soroush HD[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
atmosphere[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] S0R3N4
بازی سوم:
SoroushHD[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S0R3N4[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ________________________________
بازی اول:
بانو . ./ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MUSK£T££R
Iloveu-ALL[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Layken
بازی دوم:
بانو . ./[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Iloveu-ALL[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]£T££R
بازی سوم:
MUSK£T££R[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانو . ./[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی اول:
Mehran [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] karimz
Squall Leonhart[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a.f.h
بازی دوم:
Mehran [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Squall Leonhart[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی سوم:
a.f.h[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Squall Leonhart[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان گروه بندی مسابقات Goal 3 انجام شده و تکمیل و قرعه کشی هم شکل گرفت، الان دوستان شرکت کننده میتوانند با همدیگه در ارتباط باشند و یوزرهای همدیگرو اد کنن و در اولین فرصت بازی کنند و نتیجه رو اعلام بکنند تا به مرور به مراحل بالاتر برسیم.
با توجه به این که در زمام امتحانات هستیم و من با چند تا از دوستان در ارتباط بودم یک سری از دوستان به شدت درگیر درس شدن و این مشکلی نداره بنابراین دوستان سعی کنند در اولین فرصت بازی های خودشون رو انجام بدن.
برای فیفا هم به همین شکل است قرعه کشی انجام شده و حتا برای شرکت کننده ها SMS نیز فرستاده شده، به غیر از 3 نفر بقیه حضور دارند و بیشتر منتظر این دوستان هستیم اما خب اگر جواب نگرفتیم باز قرعه کشی رو قرار میدیم و بازی هارو ادامه میدیم با همین تعدادی که حضور دارند.
انشالله تا 48 ساعت اینده نیز جدول فیفا 14 رو نیز اماده میکنیم تا دوستان هم به درس برسن و هم به زندگی :n06:
اسامی شرکت کنندگان در Goal 3
[*=right]Mehran ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]S0R3N4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]Layken ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]Squall Leonhart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]Iloveu-ALL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]a.f.h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]ali-07 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]بانو . ./ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]karimz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]atmosphere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]Soroush HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=right]MUSK£T££R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soroush HD
17-06-2014, 16:00
آقا حامد فکر کنم یه اشتباهی شده.تو پست شماره 4 بازی اول و دوم گروه A یکسان هست.باید تصحیح بشه.الان مثلا من تو بازی اول دومم هر دو بار هم باید با
S0R3N4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی کنم.در صورتی که اصلا تو باز هام با ali-07 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مسابقه نمیدم.:n13:
+
پست مربوطه تصحیح شد.با تشکر از حامد خان.
برنامه مسابقات FIFA 14
SamGun [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lvloFa
Greedy [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] comiiseer
comiiseer [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lvloFa
SamGun [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Greedy
comiiseer [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SamGun
Greedy [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lvloFa
danteiv [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Layken
Kamyar_AnathemA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohammad.asghari
mohammad.asghari [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Layken
Kamyar_AnathemA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] danteiv
Layken [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kamyar_AnathemA
danteiv [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohammad.asghari
Gregar [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AS_ameri
shs2008 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] daemon.vector
daemon.vector [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gregar
AS_ameri [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] shs2008
Gregar [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] shs2008
daemon.vector[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AS_ameri
[*=right]برنامه مسابقات Fifa 14 نیز تکمیل شد، فقط دو نفر از دوستان شرکت کننده به دلیل عدم اعلام امادگی مجدد به عنوان ذخیره قرار گرفتند که اگر در اینده یکی از شرکت کننده ها انصراف داد یا حضور نداشت جایگزین کنیم.
[*=right]گروه ها به شکلی قرعه کشی شده که سعی کردیم در هر گروه حداقل حضور 2 نفر قطعی باشه تا عدالت به بهترین شکل رعایت بشه.
[*=right]User ID دوستان شرکت کننده در زیر به طور کامل قرار میگیرد:
[*=right] Layken ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--- با : Tw_adolf
[*=right] Kamyar_AnathemA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --- با: NergaL64
[*=right] mohammad.asghar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])i --- با: a53f7
[*=right] danteiv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--- با: danteivx
[*=right]AS_ameri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --- با : AS_ameri
[*=right]daemon.vector ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --- با : sadeghkorda
[*=right]Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --- با : gregar010
[*=right] shs2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --- با : shs2008
[*=right]SamGun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --- با : saamgun
[*=right]Greedy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --- با: Masoud908
[*=right]comiiseer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --- با: comiiseer
[*=right]lvloFa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --- با: mofa_95
mohammad.asghari
20-06-2014, 02:18
نام کاربری ها رو لینک پروفایل کاربر رو قرار میدادی عالی بود اینطوری خیلی طول میکشه تا پیداشون کنیم و قرار بازی رو بگذاریم:d
نام کاربری ها رو لینک پروفایل کاربر رو قرار میدادی عالی بود اینطوری خیلی طول میکشه تا پیداشون کنیم و قرار بازی رو بگذاریم:d
نام کاربری بچه ها به صورت لینک اخر پست گذاشتم، کنار یوزرهاشون
حتا اگه اینجا نباشن ID هاشون رو اد کنید و بازی بکنید و نتیجه رو به ما بگید، الان شما با اقای Kamyar_AnathemA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید بازی کنید. :»
من برای انجام بازی آمادم
الان یعنی توی دور گروهی باید با هر حریف فقط یک بازی انجام بدیم؟
من برای انجام بازی آمادم
الان یعنی توی دور گروهی باید با هر حریف فقط یک بازی انجام بدیم؟
بله فقط یک بازی، عین جام جهانی که امتیازی محسوب میشه.
mohammad.asghari
23-06-2014, 00:36
آقا بازیها رو انجام بدید دیگه ما هم فردا انجام میدیم:n02:
Kamyar_AnathemA
23-06-2014, 01:25
سلام
من برای لپ تاپم یک مشکلی پیش اومد که نیاز به تعمیر و نصب ویندوز داشت
الان باید باز دوباره بازیو دانلود کنم از اوریجین
روش کلاه گذاشتن سر اوریجین جواب نمیده
سرعت از سرور EA پایینه و منم شبا دانلود میکنم برا همین دو سه شبی طول میکشه
قرار بود فردا بازیو با حریف انجام بدم که نمیشه
بازی اول منو 3-0 بزنین به نفع حریف
با تشکر همه دوستان که وقت گذاشتن
در بازی اول از گروه C این نتیجه به دست امده:
shs2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 - 0 AS_ameri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AS_ameri با تیم برزیل
shs2008 با تیم اسپانیا
سلام
من برای لپ تاپم یک مشکلی پیش اومد که نیاز به تعمیر و نصب ویندوز داشت
الان باید باز دوباره بازیو دانلود کنم از اوریجین
روش کلاه گذاشتن سر اوریجین جواب نمیده
سرعت از سرور EA پایینه و منم شبا دانلود میکنم برا همین دو سه شبی طول میکشه
قرار بود فردا بازیو با حریف انجام بدم که نمیشه
بازی اول منو 3-0 بزنین به نفع حریف
عجله ای نیست، من با حریف صحبت میکنم و منتظر میمونیم تا مشکل شما برطرف بشه در عوض من با ایشون بازی دارم و فعلا تا نتیجه ما روشن بشه شما در این مدت مشکلت رو برطرف بکن :n06:
هدف بیشتر برگذاری مسابقه است، حالا نتیجه چی میشه در اولویت دوم هستش و بیشتر میخواهیم با هم اشنا بشیم و مسابقات یک بهانه ای هست برای این امر:n11:
AS_ameri
0 Brazil
shs2008
4 Spain
آقا من الان اولین بازیم با کیه ؟
آقا منو Greedy بازی کردیم اینم نتیجه :n01: :
با تشکر :n10:
masoud908 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mofa_95
1-1 شد
من برزیل ایشون هم فرانسه
نتیجه بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته اصلا شانس هم نداشتیم تو این بازی :دی رفت و برگشت بود بهتر بود به نظرم یک بازی کمه رفت و برگشت باشه بهتره وقتی یک بازی کافی بود که گروه ها زیاد بودن مسابقات زیاد میشد الان که 3 گروه بیشتر نیستیم ... دو بازی باشه بهتر مشخص میشه کی باید صعود کنه
daemon.vector
24-06-2014, 06:46
اآقا گروه c زیاد سخت نیست ؟ :n09:
حتما شانسیم بوده ؟ :n20:
موز تو حلق مسی و هرکی با آرژانتین بازی کنه :n02:
اآقا گروه c زیاد سخت نیست ؟ :n09:
حتما شانسیم بوده ؟ :n20:
موز تو حلق مسی و هرکی با آرژانتین بازی کنه :n02:
نه عزیز تا من هستم این گروه سخت نیست :n02:
این همگروه های من کجان . من خیلی وقته بازی نکردم و تازه یه کم سرم خلوت شده و میتونم الان بازی کنم . دوستان اعلام وجود کنن .
امیدوارم اگه صعود کردم به greedy نیفتم . تا روز قیامت هم بازی کنیم مساوی میشیم :n02:
daemon.vector
24-06-2014, 10:34
Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من آماده ام
:n02:
احتمال صعود من و تو بین این 2تا مثه احتمال قهرمانیه آرژانتین تو جام جهانییه :n08:
همه با
greedy مساوی میکنن :n20: چون کل بازی توپ دستشه واسه خودش با آنالوگ چیز چرخ میزنه :n19:
daemon.vector [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gregar
زود بازی کنید ببینم، قضیه داره هیجان انگیز میشه :دی
من یک دونه امتحانم مونده اونم بدم با قدرت میام :n02:
mohammad.asghari [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Layken خودتو اماده کن که از نظر من بهترین راه دفاع حمله است و بس :n09:
Kamyar_AnathemA
24-06-2014, 15:58
من مشکلم حل شد
میتونم بازی کنم
mohammad.asghari
24-06-2014, 22:47
آقا من بازیهام رو پنج شنبه بازی میکنم
امیدوارم اگه صعود کردم به greedy نیفتم . تا روز قیامت هم بازی کنیم مساوی میشیم :n02:
:n09: تایید میشه :دی
یه بار 4-5 دست پشت سر هم زدیم همش مساوی شد :دی
همه با
greedy مساوی میکنن
:n20: چون کل بازی توپ دستشه واسه خودش با آنالوگ چیز چرخ میزنه :n19:
نه ، پس سبک بزن زیرش تو خوبه از هر جای زمین توپ گیرت میاد سانتر میکنی :n09:
چون شانس نداریم همش موقعیت ها واسه ماست ولی مساوی میشه همین امار بازی که گذاشتم دیروز یه ضربه داشت گل شد من 12 تا زدم فقط یکیش گل شد از همون دوران طفولیت شانس در زندگی من نقشی نداشت :دی:n27:
sadeghkorda
25-06-2014, 01:59
بازی بین من و دوست خوبم shs2008
من بلژیک - دوستمون اسپانیا
دوستان من تعداد پست هام باز صفر شد :n19: :n16:همین جا هماهنگ کنیم
من با
sadeghkorda
بازی کردم
shs2008 : Spain 0
sadeghkorda: Belgium 2
حریفان خفن بنده کجا هستن ؟! اعلام آمادگی کنید بچه ها
:n24:
sadeghkorda
26-06-2014, 00:50
منم آماده ام - از گروه C اعلام آمادگی کنین :n05:
حاجی ما الان یه هفتس منتظریم دیگه کسی واسه بازی نمیاد - یه تایمی مشخص کن مثلا تو 2 روز حتما آنلاین شن بازیا انجام شه - اگه آنلاین نشن بازیو واگزار کنن -
این طوری هیچ شباهتی به کاپ نداره
Kamyar_AnathemA
26-06-2014, 20:26
بازی من با mohamad asghari به نفع من تموم شد 4-1
قرار بود که ساعت 3 من با mohamad asghari بازی کنم و رفتم مغازه و اورجین اپدیت خواست زدم اپدیت شد و دیگه اصلا وارد اورجین نشد، هرچقدر تلاش کردم یوزر و پسوردمو وارد کردم نشد که نشد
تا ساعت 6 کفرمم بالا اومد
خلاصه شرمنده دوستان شدیم، فردا من مجدد میرم تا قضیه رو اوکی کنم و دوستان رو اد میکنم.
-----------------------------------
تا اینجا با تشکر از دوستانی که بازی کردن
از گروه C تا الان بازی ها به این شکل بوده:
shs2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 - 0 AS_ameri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shs2008 0 -2 daemon.vector
-------------------------------
از گروه B
Kamyar_AnathemA 4 - 1 mohammad.asghari
-----------------------------
و از گروه A
Greedy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1 - 1 lvloFa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان گروه A با SamGun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هماهنگ بشن تا بازیشون انجام بشه.
مرسی از دوستان، قبول دارم روند کندی پیش رو داریم اما خب بزارید به حساب اولین تجربه برگذاری چنین مسابقاتی که داریم انجام میدیم، انشالله به کمک هم تمومش میکنیم تا برای دفعات بعد با برنامه منسجم تری جلو بریم.
تشکر دوستان :»
mohammad.asghari
26-06-2014, 22:43
خیلی الکی 4-1 باختم 4 تا موقعیت کلا بود 4 تاش گل شد:n02:خدایش الان 3 ماهه خوب بازی نکردم فیفا ولی بازی بعد جبران میکنم:n02:
دوستان گروه C من زیاد اریجین نمیتونم بیام جدیدا
همین جا خواهشا با پیغام خصوصی یا تو همون تاپیک بگین کی بزنیم بازی رو . من شبا قبل از 12 میتونم بازی کنم . این اریجین کثافت هم که هر روزی یک اپدیت میاد واسش و ما هم حجممون تهشه .
حریفان خفن بنده کجا هستن ؟! اعلام آمادگی کنید بچه ها
:n24:
:n24: جان ؟ :دی
فردا ساعت 3 ظهر بیا هفته پیشم ساعت 3 اینا بود با هم بازی کردیم پس همون موقع بیا :n10:
sadeghkorda
26-06-2014, 23:16
بازی بین من و دوست عزیزم as_ameri
بنده بلژیک - حریفم برزیل
brazil 3 - belgium 0
sadeghkorda
26-06-2014, 23:19
از گروه C به gregar ساعتی که میای رو بگو:n12:
بعد از ظهرا ساعت 7 تا 8
شبا هم 11 تا 12
mohammad.asghari
27-06-2014, 02:07
من تا شنبه یا یکشنبه نمیتونم بازی کنم
sadeghkorda
27-06-2014, 09:27
Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شب 11 تا 12 من هستم حتما بیا -
7-8 هم شاید باشم -
نمیترسی ؟ نمیلرزی ؟ :n02:
آقا حواسم نبود زدم فیفا رو پاک کردم :n28: 6.86 GB :n28:
مجبور شدم دوباره دانلود کنم فک کنم امشب تموم بشه دانلودش فردا باهات بازی میکنم SamGun :n28:
AS_ameri
27-06-2014, 11:39
7-8 هم شاید باشم -
نمیترسی ؟ نمیلرزی ؟
یه بازی هم با من داری ( gregar ) امروز بیا بازی کنیم تموم بشه مرحله گروهی بفهمیم تکلیفمون چیه با شکر
sadeghkorda
27-06-2014, 12:09
یه بازی هم با من داری ( gregar ) امروز بیا بازی کنیم تموم بشه مرحله گروهی بفهمیم تکلیفمون چیه با شکر
یه بازیم با shs2008 داری -
امشب بیا کار من و آمریو راه بنداز :n09:
7-8 هم شاید باشم -
نمیترسی ؟ نمیلرزی ؟
ما که اب از سرمون گذشته و واسه Fun فقط بازی میکنم و دیگه بعد از فیفا 14 شاید سمت فیفا نرم و این اخرین فیفاییه که احتمالا میزنم .
عجیبه از دیشب هم کلا میزنه انلاین اریجین قطعه .
sadeghkorda
27-06-2014, 14:36
ما که اب از سرمون گذشته و واسه Fun فقط بازی میکنم و دیگه بعد از فیفا 14 شاید سمت فیفا نرم و این اخرین فیفاییه که احتمالا میزنم .
عجیبه از دیشب هم کلا میزنه انلاین اریجین قطعه .
من شمارو ادد کردم --
چرا ؟ فیفا تنها بازیه که میشه کرد :n28:
با قیر شکن تست کت ببین وصل میشه
sadeghkorda
29-06-2014, 03:31
Gregar
درود بر شرفت
7 تا 8 اومدی ؟
11تا 12 اومدی ؟
کاپ ناسلامتی
دوستمون Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با توجه به مشکلاتی که براش پیش اومده از مسابقات کناره گیری کرد.
به نظر اگر به این شکل جلو بریم به نتیجه ای نرسیم.
اگر جایگزینی برای ایشون پیدا کردم که قرار میدم در غیر این صورت در اون گروه Gregar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امتیازاتش رو پخش میکنیم.
mohammad.asghari
29-06-2014, 14:32
من از همون روز اول گفتم یه برنامه ـی مشخصی بریزید که هر کاربر تو یه روز بازی کنه نه هر وقت دلش خواست!
مثلا بازی اول من بعد 3،4 روز معطلی انجام شد،پس اگه منم حریف بعدیم رو 3،4 روز معطل کردم برای یه بازی نباید گله ای داشته باشید.
متاسفانه برنامه ریزی هم خیلی زیادی طول کشید
Squall Leonhart
29-06-2014, 15:17
زمان برگزاری مسابقات خیلی ناجور هست
خرداد ماه!
نزدیک کنکور!
بزارین کنکور تموم بشه همه میریزن اینجا!
Squall Leonhart
29-06-2014, 15:30
حذف بشه ....
زمان برگزاری مسابقات خیلی ناجور هست
خرداد ماه!
نزدیک کنکور!
بزارین کنکور تموم بشه همه میریزن اینجا!
کنکور منکور امتحان ولش کنید با
من تو اوج امتحانای ترم دانشگاه هر روز 2-3 ساعت فیفا رو میزدم :دی دیگه اینجا که فوقش یکی دو بازی میخوای بکنی تو روز جمعا بیست دقیقه فوقش شه
البته مگر شما جز اون دسته ها دکترای مملکت باشی که از صبح تا شب به جز درس کاری خوندن کاری نمیکنن :دی
=======
امتحانای منم امروز تموم شد دیگه این امتحانا نمیذاشت فیفا بازی کنیم :n09: حالا با خیال راحت بازیمون میکنیم
آقای Sumgun کجایید ؟ :n13:
Iloveu-ALL
30-06-2014, 12:07
کنکور منکور امتحان ولش کنید با
من تو اوج امتحانای ترم دانشگاه هر روز 2-3 ساعت فیفا رو میزدم :دی دیگه اینجا که فوقش یکی دو بازی میخوای بکنی تو روز جمعا بیست دقیقه فوقش شه
البته مگر شما جز اون دسته ها دکترای مملکت باشی که از صبح تا شب به جز درس کاری خوندن کاری نمیکنن :دی
=======
امتحانای منم امروز تموم شد دیگه این امتحانا نمیذاشت فیفا بازی کنیم :n09: حالا با خیال راحت بازیمون میکنیم
تو موقع امتحانات جدا از بحث وقت نشدن، استرس نمیذاره آدم خوب بازی کنه !
آقای Sumgun کجایید ؟ :n13:
عزیز جان من هم اینجام هم تو Origin هستم چرا اصلا پیام های منو جواب نمیدی اونجا ؟! تقریبا 5 بار بهت PM زدم زمانی که آنلاین بودی اما جوابی ازت ندیدم
اینجا نمیتونیم همه هماهنگی هار وانجام بدیم باید تو Origin صحبت کنیم خواهشا جواب رو بده
SamGun 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 masoud908
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان ازتون خواهش میکنم به لیگ ایران رای بدین چون رقابت سختی با ترکیه برای حضور در بازی فیفا 15 داره.
تو دو هفته جمعا 4-5 تا بازی انجام شده :n09:
همینطوری پیش بریم تا فردا صبح فینال برگزار میشه :n08:
saaeid_mehri
11-07-2014, 09:59
سلاااااام
بچه ها من نتوستم شرکت کنم
تو چه مرحله ای هستین ؟ انصرافی دارین ؟ من بیام ؟
saaeid_mehri
13-07-2014, 13:53
جام جهانی تموم شد
شما تمم نکردین ؟
:n29:
saaeid_mehri
18-07-2014, 18:43
بچه ها زنده این؟؟؟؟:n03:
saaeid_mehri
20-07-2014, 11:40
کسی نیست جواب مارو بده
دوستاااااااان ؟؟؟
کسی نیست جواب مارو بده
دوستاااااااان ؟؟؟
سلام
سعید جان و دوستان عزیز
خب همون طور که کم و بیش در اطلاع هستید مسابقات اون طوری که مایل بودیم پیش نرفت و میشه گفت حتا با اون ایده هایی هم که تو ذهنمون داشتیم فاصله زیادی داشت.
چند تا از دوستان اینترنتشون با مشکل برخورد کرد و یکی دو نفر وسط کار انصراف دادن و درگیری با کنکور و امتحانات و غیره باعث شد تا یک جورایی همه چی در هم بشه و نتیجه اینی بشه که داریم میبینیم.
من به نوبه خودم از همگی دوستانی که شرکت کردند و ایده ها و پیشنهادات خودشون رو ارائه دادند و کلا همه بچه ها تشکر میکنم که کمکمون کردند و از شرکت کننده ها هم با عذرخواهی و پوزش تشکر میکنیم که شرکت کردین و وقت خودتون رو به ما دادین.
درسته که اولین تجربه برگذاری چنین مسابقاتی بود اما خب شاید با یک برنامه ریزی بهتر و مدلی دیگه میتونستیم بهتر جلو بریم که خب نشد و به بن بست برخورد کردیم.
باز هم از دوستان تشکر میکنیم ولی مطمئنا منتظر مسابقات دیگه ای هم باشید در فرمت های مختلف که در اینده با برنامه ریزی های بهتر و منسجم تر در انجمن برگذار خواهیم کرد.
با تشکر از همه دوستان. :»
saaeid_mehri
21-07-2014, 20:17
مرسی برادر لایکن
دمت گرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.