ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

صفحه ها : 1 [2]

user6691
23-01-2015, 18:28
سلام بر همگى

من يه راهنمايى واسه ارشد ميخواستم.
من ليسانس رياضى هستم و ميخوام رشته انفورماتيك پزشكى كه ارديبهشت برگزار ميشه شركت كنم.اما بين مهمدسى پزشكى و انفورماتيك موندم كدومو شركت كنم.البته ميدونم ميشه هر دو تاشو امتحان داد اما چون فقط ٣ ماه حدودا وقت دارم به نظرتون چطورى شروع كنم و آيا اميدى هست با اين فرصت اندك اصلا قبول شد؟چون كتاباى منبعش حدود ٢٠ تا كتابه وقت كم ميارم .به نظرتون امسال شركت كنم يا نه؟
اگه ميدونين جزوه هاى خوبو كجا ميشه دانلود كرد خواهشا كمكم كنيد و بهم لينك بديد تا اگه شركت كردم لااقل يه چيزايى خونده باشم.

ممنون از دوستايى كه محبت مى كنن و كمك مى كنند.

mohammad.asghari
26-01-2015, 19:17
دوستان برای ثبت نام آزمون های نجش باید از همین سایت ثبت نام کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد چطوری باید کارت اعتباری رو خرید؟

ALI . R
26-01-2015, 22:54
دوستان برای ثبت نام آزمون های نجش باید از همین سایت ثبت نام کرد؟

بعد چطوری باید کارت اعتباری رو خرید؟
بله همین سایت هست!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دفترچه راهنما هم حتما بخونید:

mohammad.asghari
26-01-2015, 23:18
پيش دانشگاهی - یک مرحله آزمون مرحله‌ای - چهار نوبت آزمون جامع- سال ۱۳۹۳

منظور از جمله ـی بالا یعنی آزمون جامع دیگه درسته؟بعد تقریبا مبلغ 4 آزمون چقدر میشه تقریبی؟

ALI . R
27-01-2015, 17:38
پيش دانشگاهی - یک مرحله آزمون مرحله‌ای - چهار نوبت آزمون جامع- سال ۱۳۹۳

منظور از جمله ـی بالا یعنی آزمون جامع دیگه درسته؟بعد تقریبا مبلغ 4 آزمون چقدر میشه تقریبی؟
دوست عزیز. اگر آدرس پایین رو میدید :

فقط یک مرحله از آزمون های مرحله مونده. مرحله 6 / که مهلت ثبت نام تا 23 بهمن ادامه داره. و 4 آزمون جامع .
شما اگر میخواید هم تو آخری آزمون مرحله ای یعنی همین مرحله 6 و 4 آزمون جامع رو ثبت نام کنید . مبلغ ثبت نام 72 تومن میشه.
و اگر فقط 4 آزمون جامع میخواید ثبت نام کنید مبلغ 56 تومن هست!
راستش منم تصمیم دارم فقط تو 4 آزمون جامع شرکت کنم.
اطلاعات بیشتر مبلغ ثبت نام تو آدرس بالا که معرفی کردم هست.
فقط یه نکته دیگه اینکه اگر میخواید تو آزمون مرحله 6 شرکت نکنید و فقط تو 4 آزمون جامع شرکت کنید باید هنگام خرید کارت تو آدرس پایین :

آزمون مرحله رو انتخاب نکنید ! و فقط آزمون های جامع رو انتخاب کنید و بعد تایید و ادامه.

موفق باشید:n12:

samir.1234
28-01-2015, 11:34
سلام دوستان

راستش من هفت ترمه دارم دانشگاه رو تموم ميكنم با معدل 18
واسه ارشد يه جزوه هم نخوندم
هيچي هم نخواهم خوند! چون مشغول هستم ( چند شغله! ) و اصلا وقتي نيست
پس اينكه فلان كتاب رو بخون و فلان تست رو كار كن رو لطفا بهم نگيد ...

سوالم اينه
من با اين معدل اگه برگه رو سفيد سفيد بدم و هيچ تستي نزنم
هيچ شانسي ندارم درسته؟!

چون ميخوام فقط بابت همين سوال اطمينان حاصل كنم تا اگه هيچ شانسي نيست
تمام تست ها رو بزنم:n02:

چون به هر حال كه قبول نميشم! پس تست ها رو بزنم فوقش اينه كه هر درسي رو منفي 100 ميگيرم !!!

سال پيشم شركت كردم كنكور ارشد رو ...
با اينكه منفي نزده بودم رتبه ام شد 29 هزار
با معدل 17 شركت كردم
ولي هيچ جا حتي پيام نور و غير انتفاعي هم قبول نشدم ...

پس معلوم ميشه سفيد بدم هم هيچ جا قبول نخواهم شد؟

ALI . R
28-01-2015, 23:10
اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره‌ تاريخ‌ ثبت‌نام‌ و هم‌ چنين‌ شرايط و ضوابط شركت در‌ آزمون‌ سراسري‌ سال‌ 1394
1393/11/07

A/|\IR
29-01-2015, 00:28
اميدوارم واسه من که يه ديپلم جديد گرفتم تا قانون مسخره تاثير سوابق کمرنگ بشه مشکلي پيش نياد و بامبول جديد در نيارن
تو اين چندين سالي که روياي پزشکى رو در سر ميپروروندم خيلى اذيتمون کردن اين جماعت، نظام آموزش پرورش هدفش يه چيزه سنجش يه چيزه ديگه جفتشون به معناي واقعي گند زدن
کسايي که معدلشون پايينه خوب زور خودشون رو بزنن مثل پارسال من اميد بيخود نداشته باشن که انتظار رتبه 3 هزار داشتم شد 35 هزار! تاثيرش خيلي بيشتر از 25% ه ، تازه اگه بدونين تو محاسبه تراز ها چه گندى زدن که باورتون نميشه، از اون ور حداکثر و حداقل تراز تو معدل و کنکور متفاوته!
آقايون طراح هم که حسابى عقده هارو خالي ميکنن! تو تجربى درس زيست که بيشتر با قيود بازى ميکنن و سليقه و ديدگاه شخصى شون رو به کار ميبندن و درسايي مثل شيمى هم مخصوصا تو رشته رياضى همه چى داره داره بجز شيمي! سوالات به قدرى گنده که بعدا هر دبيرى پاسخ هاى متفاوتى بيرون ميده واسه شون، فقط ميتونم بگم گند زدن به همه چيز ،
دوستان کنکورى اسير تبليغات و حاشيه سازي سوداگران کنکورى نشين درست و حسابى منابع قوي بخونين تا هر چه زودتر ازش خلاص شين.

Mehran-King
04-02-2015, 14:17
کسی جوابمو نداد ، پاک شود ؛

A/|\IR
05-02-2015, 01:17
کسی جوابمو نداد ، پاک شود ؛

قهر ميکنى چرا:دى؟
ببىن چون ديپلمت رياضيه اگه تو بعضى درسا مثل فيزيک و شيمى و اينا خيلى قوى هستى ميتونى بياي تجربى ولى ريسکش بالاس ديگه چون اگه زيستت صفر باشه و بخواى از الان شروع کنى نتيجه جالبى نميگيرى چون زيست تقريبا تو همه زير گروه ها ضريبش بالاس و ملت خيلي ميخونن، تازه تو تجربى هم تقريبا تقريبا با همون رياضى طرفى فقط زيستت آزاده که اونم داستانشو گفتم
ولى تو انسانى چون معدل کمتر تاثير داره ميتونى با تلاش زياد نتيجه بگيرى فقط بدون درساى انسانى هم سختى هاى خودشو داره آسون نيست رتبه آوردن!

در کل پيشنهاد من انسانيه

ALI . R
07-02-2015, 12:51
سلام دوستان.
دفترچه راهنمای ثبت نام رو امروز میزارن ؟

Alireza SM
07-02-2015, 17:00
سلام دوستان.
دفترچه راهنمای ثبت نام رو امروز میزارن ؟

اومده

Mehran-King
07-02-2015, 18:13
اومده

سلام ، من الان دانشجوی پیام نور هستم ، اما میخوام اگه کنکوردر دانشگاه (روزانه دولتی) قبول شدم ، جدید ثبت نام کنم ، واسه این کار کدوم کد سربازی رو باید انتخاب کنم؟ (آیا کد 15 رو باید انتخاب کنم؟) (متولد تیر 74 هستم ، امسال مدرک پیش دانشگاهی گرفتم)
(من تاحالا از حق انصراف استفاده نکردم) ( اما هنگام ثبت نام برای پیام نور برای من معافیت تحصیلی صادر شد ، حالا با توجه به بند تذکرات مهم شماره 3 جریانش چیه ؟! من هنوز ادامه ندادم فقط چند تا واحد از پیام نور پاس کردم و خواهم کرد (خرداد ماه)

اما بعدا اگه جای خوب قبول شدم میخوام انصراف بدم ، واسه اینکار آیا نیازی به پر کردن فرم شماره 2 ، 3 و 4 (ص 45 و 46 دفترچه) دارم ؟! (دانشجوی پیام نور هستم هم اکنون) (بعدا میخوام انصراف بدم)

باتشکر ؛

Arrowtic
07-02-2015, 18:26
دوستان این فرم 2 دقیقا جریانش چیه ؟ راهنما بد گفته اصلا معلوم نیست منظورش چیه . هی نظام جدید قدیم کرده .
من دانش آموز پیش دانشگاهیم و اولین سال کنکورمه(و ایشالا آخرین !)

miladdarren
07-02-2015, 23:57
دوستان من یه دو تا سوال داشتم جواب بدید خیلی ممنون می شم.
این دانشگاه های غیر انتفاعی شهریه شون چه قده؟ ثابت و ...
تو گوگل هم کلی گشتم هر جا یچیز نوشته اصلا گیج کنندس.
بعد شنیدم دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ تهران از همشون بهتره.درسته؟
تفکیک جنسیتی و از این مضخرفات نیست که؟؟:n02:(این از همشون مهمتره:n02:)

mohammad.asghari
08-02-2015, 12:45
دوستان فرق آزمون های جامع سنجش با آزمون مرحله ای + آزمون جامع چیه؟میشه بگید ممنون

2-الان برای ثبت نام کنکور باید کجا بریم این لینکی که گذاشتید راهنماش هس که؟

A/|\IR
08-02-2015, 16:12
سلام به همگی

سلام ، من الان دانشجوی پیام نور هستم ، اما میخوام اگه کنکوردر دانشگاه (روزانه دولتی) قبول شدم ، جدید ثبت نام کنم ، واسه این کار کدوم کد سربازی رو باید انتخاب کنم؟ (آیا کد 15 رو باید انتخاب کنم؟) (متولد تیر 74 هستم ، امسال مدرک پیش دانشگاهی گرفتم)
(من تاحالا از حق انصراف استفاده نکردم) ( اما هنگام ثبت نام برای پیام نور برای من معافیت تحصیلی صادر شد ، حالا با توجه به بند تذکرات مهم شماره 3 جریانش چیه ؟! من هنوز ادامه ندادم فقط چند تا واحد از پیام نور پاس کردم و خواهم کرد (خرداد ماه)

اما بعدا اگه جای خوب قبول شدم میخوام انصراف بدم ، واسه اینکار آیا نیازی به پر کردن فرم شماره 2 ، 3 و 4 (ص 45 و 46 دفترچه) دارم ؟! (دانشجوی پیام نور هستم هم اکنون) (بعدا میخوام انصراف بدم)

باتشکر ؛

نخیر شما مشمول این قانون نمیشی و باید کد 3 که معافیت مدت دار تحصیلی دارین رو انتخاب کنین ، این قانون برای دانشجویان روزانه ـس
اگه صفحه ی 5 بالای صفحه بند (هــ) مطالعه کنین متوجه میشین که دانشجویان پیام نور نیازی به انصراف نخواهند داشت.

دوستان این فرم 2 دقیقا جریانش چیه ؟ راهنما بد گفته اصلا معلوم نیست منظورش چیه . هی نظام جدید قدیم کرده .
من دانش آموز پیش دانشگاهیم و اولین سال کنکورمه(و ایشالا آخرین !)

فرم دو یه چیز بیخود و بی استفاده ایه
من تقریبا 5 سال ایناس دارم ثبتنام و دنبال میکنم هم دانش آموز بودم هم دانشجو ولی هیچوقت پر نکردم کسی رو هم ندیدم که پر کنه! دانشگاه هم همچین چیزی از شما نمیخواد!
تقریبا یجور محکم کاری برای جلوگیری از اشتباه در ثبتنامِ، در کل منظورش اینه شما اینو پر کن بعد ببر تایید کنن تا مطمئن بشی درست وارد شده در حالی که با راهنمای های دفترچه راحت میشه ثبتنام کرد بدون اشتباه.

دوستان من یه دو تا سوال داشتم جواب بدید خیلی ممنون می شم.
این دانشگاه های غیر انتفاعی شهریه شون چه قده؟ ثابت و ...
تو گوگل هم کلی گشتم هر جا یچیز نوشته اصلا گیج کنندس.
بعد شنیدم دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ تهران از همشون بهتره.درسته؟
تفکیک جنسیتی و از این مضخرفات نیست که؟؟:n02:(این از همشون مهمتره:n02:)

اگه امسال کنکور میدین باید تا بعد کنکور صبر کنین شرایط جدید تو دفترچه انتخاب رشته میاد از الان چیزی معلوم نیست
برای امسال تقریبا اینه:

شهریه ثابت دانشگاه‌های غیردولتی و غیر انتفاعی در علوم انسانی 3 میلیون و 250 هزار ریال در فنی و مهندسی 4 میلیون و 125 هزار ریال و سایر گروه‌های آموزشی 3 میلیون و 500 هزار ریال است.
همچنین شهریه ثابت موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیر انتفاعی برای علوم انسانی 3 میلیون و 125 هزار ریال، فنی و مهندسی 3 میلیون و 937 هزار و 500 ریال و سایر گروه‌های آموزشی 3 میلیون و 375 هزار ریال است.

دوستان فرق آزمون های جامع سنجش با آزمون مرحله ای + آزمون جامع چیه؟میشه بگید ممنون

2-الان برای ثبت نام کنکور باید کجا بریم این لینکی که گذاشتید راهنماش هس که؟

آزمون جامع سنجش فقط جامع امتحان میدین ولی جامع + مرحله ای هم جامع رو امتحان میدین(ثبتنام میکنین) هم مرحله ای، برای ثبتنام هم امروز بعد از ساعت 18 به سایت سازمان سنجش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

Mehran-King
08-02-2015, 18:00
سلام به همگی

نخیر شما مشمول این قانون نمیشی و باید کد 3 که معافیت مدت دار تحصیلی دارین رو انتخاب کنین ، این قانون برای دانشجویان روزانه ـس
اگه صفحه ی 5 بالای صفحه بند (هــ) مطالعه کنین متوجه میشین که دانشجویان پیام نور نیازی به انصراف نخواهند داشت.

با سلام ، ممنون از جوابتون ، من حدود نیم ساعت پیش ثبت نام کردم و کد نظام وظیفه رو 3 زدم ، آره معافیت موقت تحصیلی دارم تا سال 1398 - اما یه سوال:

دیپلم من ریاضی فیزیک هست اما (میخوام از تجربی کنکور بدم) وقتی گروه آزمایشی علوم تجربی رو انتخاب کردم پایینش با قرمز نوشته :
"اگر عنوان دیپلم و گروه آزمایشی خود را صحیح وارد نکرده اید میتوانید اطلاعات خود را ویرایش نمایید"

یعنی چی ؟
راستی سهمیه هم مناطق زدم ، از طرفی چپ دست هستم ، اما (گزینه چپ دست هستم رو نزدم ، چون روی صندلی راست دست راحت ترم) مشکلی که نیست ؟

سپاس ؛

mohammad.asghari
08-02-2015, 18:18
یه سوال این 4 آزمون جامع سنجش هر کدومش جداست و بهم ربطی نداره دیگه درسته؟

ALI . R
08-02-2015, 19:40
یه سوال این 4 آزمون جامع سنجش هر کدومش جداست و بهم ربطی نداره دیگه درسته؟
سلام.
بله هر کدومش جداست و باید در 4 مرحله آزمون بدید. :n01:

mohammad.asghari
08-02-2015, 22:08
پس یعنی مشکلی نداره که فقط در 2 تای آخر شرکت کرد دیگه؟

miladdarren
08-02-2015, 23:58
دوستان برای خرید سریال اعتباری راهنمایی می خواستم.
من الان می خوام ریاضی و زبان رو امتحان بدم.
یعنی باید 2 تا از این 15 هزار تومنی ها بخرم؟2 تا 12 رقمی؟
جدا نیست که؟
چون تو سایت سنجش برای خرید دو تا گزینه داره:
سريال ثبت نام ازمون سراسري 94
سريال علاقه مندي به پيام نور و غيرانتفاعي ازمون سراسري 94

من باید دو تا سریال اعتباری از طریق گزینه اول تهیه کنم درسته؟

ALI . R
09-02-2015, 00:22
پس یعنی مشکلی نداره که فقط در 2 تای آخر شرکت کرد دیگه؟
نه مشکلی نیست. :n39:

ALI . R
09-02-2015, 00:46
جدا نیست که؟

سلام. دوست عزیز تو دفترچه راهنما کامل توضیح داده :

همون طور که گفته به ازای هر گروه آزمایشی به عنوان مثال شما ریاضی هستید اگر تو زبان هم میخواید شرکت کنید باید 15هزار تومان دیگه هم پرداخت کنید.

A/|\IR
09-02-2015, 00:48
با سلام ، ممنون از جوابتون ، من حدود نیم ساعت پیش ثبت نام کردم و کد نظام وظیفه رو 3 زدم ، آره معافیت موقت تحصیلی دارم تا سال 1398 - اما یه سوال:

دیپلم من ریاضی فیزیک هست اما (میخوام از تجربی کنکور بدم) وقتی گروه آزمایشی علوم تجربی رو انتخاب کردم پایینش با قرمز نوشته :
"اگر عنوان دیپلم و گروه آزمایشی خود را صحیح وارد نکرده اید میتوانید اطلاعات خود را ویرایش نمایید"

یعنی چی ؟
راستی سهمیه هم مناطق زدم ، از طرفی چپ دست هستم ، اما (گزینه چپ دست هستم رو نزدم ، چون روی صندلی راست دست راحت ترم) مشکلی که نیست ؟

سپاس ؛

سلام
مشکلى نداره فقط هشدار داده که سهوا اشتباه نکرده باشين
نه مشکلى پيش نمياد صندلى رو فقط عوض ميکنن.

جدا نیست که؟

بله شما بايد دو کارت از گذينه ى اول تهيه کنيد

ALI . R
09-02-2015, 00:58
دوستان یه سوالی برام پیش اومده. منظور از علاقه مندی به شرکت در گزینش رشته های دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر دولتی - غیرانتفاعی چیه ؟
که اگر اینم انتخاب کنیم باید 8تومن هم برای این پرداخت کنیم.
اگر این قسمت یعنی بند 46 تقاضانامه رو انتخاب نکنم بهتره یا به نظر شما انتخاب کنم ؟ یعنی اگر انتخاب نکنم کلا بعد آزمون سراسری نمیتونم تو پیام نور و غیر دولتی قبول بشم ؟

Iloveu-ALL
09-02-2015, 01:03
دوستان یه سوالی برام پیش اومده. منظور از علاقه مندی به شرکت در گزینش رشته های دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر دولتی - غیرانتفاعی چیه ؟
که اگر اینم انتخاب کنیم باید 8تومن هم برای این پرداخت کنیم.
اگر این قسمت یعنی بند 46 تقاضانامه رو انتخاب نکنم بهتره یا به نظر شما انتخاب کنم ؟ یعنی اگر انتخاب نکنم کلا بعد آزمون سراسری نمیتونم تو پیام نور و غیر دولتی قبول بشم ؟

اگه اینو بگیری موقع انتخاب رشته میتونی دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی رو هم بزنی...
موقع انتخاب رشته هم میشه اینو خرید!

mohammad.asghari
09-02-2015, 15:17
دوستان من رشتم انسانی هست به نظرتون از سوم چه درسایی رو زودتر تموم کنم بهتره؟چون فک نکنم وقت بشه همش رو تموم کنم؟البته تا قبل عید منظرم هس؟

Alireza SM
09-02-2015, 17:09

یعنی چی ؟

سپاس ؛

برای همه مینویسه. اگر دیپلم ریاضی بخواد تجربی شرکت کنه این اخطار رو میده بهش که ح واسش به گروه آزمایشی که انتخاب کرده باشه. بعدا قراره یه اس ام اس هم با همین عنوان برات ارسال کنه.

باتشکر ؛

این کد هاصرفا برای تهیه آمار داوطلبان هستن هیچکدوم هیچ اهمیتی ندارن هرکدی که دلتون میخواد بزنین.

aryna
09-02-2015, 17:54
دوستان امسال فکر کنم معدل کتبی تاثیرش 25 درصد قطعی است(چه مثبت چه منفی)

درج شده در پیک سنجش امروز

این فکر کنم بزرگترین تغییر در کنکور امسال نسبت به پارسال هست

پارسال فقط مثبت اعمال می شد

Alireza SM
09-02-2015, 20:47
دوستان امسال فکر کنم معدل کتبی تاثیرش 25 درصد قطعی است(چه مثبت چه منفی)

درج شده در پیک سنجش امروز

این فکر کنم بزرگترین تغییر در کنکور امسال نسبت به پارسال هست

پارسال فقط مثبت اعمال می شد

پارسال مثبت نبود کنکور 93 هم به صورت قطعی اعمال شده بود.

mohammad.asghari
09-02-2015, 22:37
دوستان من رشتم انسانی هست به نظرتون از سوم چه درسایی رو زودتر تموم کنم بهتره؟چون فک نکنم وقت بشه همش رو تموم کنم؟البته تا قبل عید منظرم هس؟

دوستان اینم لطفا جواب بدید ممنون.

کسی لینک خرید کارت های اعتباری رو داره؟

Soroush-S
09-02-2015, 22:43
پارسال مثبت نبود کنکور 93 هم به صورت قطعی اعمال شده بود.

فرقش چیه؟ مثبت منفی و ...

aryna
10-02-2015, 11:53
فرقش چیه؟ مثبت منفی و ...

فرقش اینکه که دوسال قبل که مثبت بود بعد از کنکور دوتا نمره داشتیم یکی با اعمال 25 درصد نمره کتبی دیگری فقط نمره خود کنکور بود و سنجش هم اونی که بالاتر بود را اعمال میکرد (یعنی مثبت را)

اما الان منفی را هم اعمال میکند(یعنی نمره کتبی پایین تر ممکنه رتبه را در کنکور پایین بیاورد به اندازه 25 درصد)

mohammad.asghari
15-02-2015, 16:57
دوستان من الان میخوام کنکور ثبت نام کنم،و میخوام هم در سراسری و هم پیام نور و آزاد شرکت کنم الان چطوری؟نمیشه که همزمان 2 تا کارت اعتباری رو خرید چکار کنم پس؟

بعد یه سوال دیگه،این وضعیت سوابق تحصیلی رو باید جی بزنم؟!من امسال چهارم هستم باید کدام گزینه رو بزنم؟!

shayan0o21
15-02-2015, 23:03
دوستان من الان میخوام کنکور ثبت نام کنم،و میخوام هم در سراسری و هم پیام نور و آزاد شرکت کنم الان چطوری؟نمیشه که همزمان 2 تا کارت اعتباری رو خرید چکار کنم پس؟

بعد یه سوال دیگه،این وضعیت سوابق تحصیلی رو باید جی بزنم؟!من امسال چهارم هستم باید کدام گزینه رو بزنم؟!

کارت ها رو یکی یکی باید بخرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این سایت کد سوابق تحصیلی تون رو دریافت کنید:n01:

mohammad.asghari
15-02-2015, 23:27
کارت ها رو یکی یکی باید بخرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این سایت کد سوابق تحصیلی تون رو دریافت کنید:n01:

میدونم باید از این سایت دریافت کنم منظورم این بود 2 تا گزینه داشت یکیش نوشته بود دیپلم سال 83 یکیش 84 منظورشون 93،94 هست؟

shayan0o21
15-02-2015, 23:34
میدونم باید از این سایت دریافت کنم منظورم این بود 2 تا گزینه داشت یکیش نوشته بود دیپلم سال 83 یکیش 84 منظورشون 93،94 هست؟
'
دیپلم 84 به بعد رو باید بزنید
منظورش دیپلم نظام قدیم هست یا نظام جدید

miladdarren
19-02-2015, 18:47
دوستان دانشگاه های افسری خوبن؟
جو شون چه جوریه؟
خوبه بریم ارتش؟
کلن اگه اطلاعاتی تو این ضمینه داریم بگید ممنون می شم.

Alireza SM
19-02-2015, 19:51
دوستان دانشگاه های افسری خوبن؟
جو شون چه جوریه؟
خوبه بریم ارتش؟
کلن اگه اطلاعاتی تو این ضمینه داریم بگید ممنون می شم.

اصلا خوب نیستن و جشونم خوب نیست. کارکردن توی سازمان های نظامی هم با روحیات همه سازگار نیست. بیخیال اینجور جاها بشین و درس بخونین تا دانشگاه های معملی قبول شین خیلی بهتره

مُعین
21-02-2015, 14:08
سلام...
هر سال باید بگیم دریغ از پارسال ...
چند ماه دیگه کنکور هست و این تاپیک فقط 30 صفحه رفته جلو...
باز پارسال بهتر بود ... دو سال پیش که خیلی بهتر بود...
امیدوارم بچه ها در حال درس خوندن باشن که کم سر میزنن به سایت...:n01:

Soroush-S
21-02-2015, 21:52
شماره سریال کنکور زبان از کجا باید بگیرم ؟

Somia
22-02-2015, 09:33
سلام کسی هست در مورد کنکور انسانی رشته حقوق راهنماییم کنه؟
من مهندسم و 82 فارغ التحصیل شدم وقت کمی دارم میخوام پیام نور اطراف اصفهان حقوق قبول شم میخوام در مورد رتبه و تراز و رتبه علمی و ...که لازمه تا قبول شم بدونم و اینکه با وقت کمی که برا کنکور 94 دارم چه درسایی را سرمایه گذاری کنم و چه درسایی را رها کنم؟

After4Ever
24-02-2015, 01:03
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد فرایندی برای اصلاح سوابق تحصیلی هستیم، گفت: پیشنهاد داده‌ایم با توجه به اینکه در حال حاضر سه سال سابقه تحصیلی برای دانش‌آموزان لحاظ می‌شود، تاثیر سوابق تحصیلی دروس پیش‌دانشگاهی افزایش یابد.علی زرافشان در گفت‌و‌گو با ایلنا در پاسخ به این سوال که با توجه به حذف کنکور تا ۴ سال آینده و تاثیر سوابق تحصیلی، آیا قرار نیست؛ تجدیدنظری در روند برگزاری امتحانات نهایی شود، گفت: ما در جلساتی که در شورا داشتیم، پیشنهادمان این بوده که با توجه به اینکه در حال حاضر سه سال سابقه تحصیلی برای دانش‌آموزان لحاظ می‌شود، تاثیر سوابق تحصیلی دروس پیش‌دانشگاهی افزایش پیدا کند.سیستم تصحیح اوراق امتحانات نهایی تغییر می‌کندمعاون متوسطه آموزش و پرورش ادامه داد: نکته دوم؛ در ارتباط با شیوه تصحیح اوراق امتحانات نهایی است. ما در حال حاضر با استفاده از تجربیاتی که در آموزش و پرورش در حوزه آزمون تیمز و پرلز وجود دارد، در حال تولید نرم‌افزاری هستیم که با استفاده از سیستم کدگذاری بتوانیم؛ دقت تصحیح را افزایش دهیم.اصلاح «سوابق تحصیلی» امکان پذیر می‌شودزرافشان خاطرنشان کرد: نکته سوم؛ ایجاد فرصت برای اصلاح نمرات است. به طور مثال هر ساله کوچک‌ترین و بزرگ‌ترین داوطلب را در کنکور داریم و آن داوطلب بزرگتر، سوابق تحصیلی‌اش را نداریم و یا اگر داریم؛ علاقه‌مند است که سوابقش اصلاح شود.وی در ادامه اضافه کرد: لذا ما در حال حاضر به دنبال ایجاد فرایندی برای اصلاح سوابق تحصیلی هستیم.افزایش ۱۰ درصدی سوابق تحصیلی در ۴ درس پیش دانشگاهیمعاون متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مطابق قانون هر سال تاثیر سوابق تحصیلی باید افزایش پیدا کند، گفت: در قانون ذکر شده که در سال اول ۲۵ درصد تاثیر سوابق تحصیلی لحاظ شود و به تدریج سال‌های آینده این درصد افزایش یابد. ما پیشنهادمان افزایش ۱۰ درصدی سوابق تحصیلی برای ۴ درس در دوره پیش‌دانشگاهی است.زرافشان در پاسخ به این سوال که این ۴ درس شامل چه دروس عمومی و تخصصی می‌شود، گفت: در دروس عمومی؛ زبان فارسی و علوم و معارف دینی، در دروس تخصصی در رشته ریاضی؛ دیفرانسیل و فیزیک، رشته تجربی؛ زیست‌شناسی و فیزیک و در رشته انسانی؛ عربی و ادبیات فارسی پیشنهاد شده است.

After4Ever
24-02-2015, 01:05
سلام کسی هست در مورد کنکور انسانی رشته حقوق راهنماییم کنه؟
من مهندسم و 82 فارغ التحصیل شدم وقت کمی دارم میخوام پیام نور اطراف اصفهان حقوق قبول شم میخوام در مورد رتبه و تراز و رتبه علمی و ...که لازمه تا قبول شم بدونم و اینکه با وقت کمی که برا کنکور 94 دارم چه درسایی را سرمایه گذاری کنم و چه درسایی را رها کنم؟

Arrowtic
28-02-2015, 14:58
دوستان یه سوال ، طریقه کار با این کتابای جمع بندی چیه ؟
یعنی از همین عید دیگه کتاب آموزشا رو آدم بذاره کنار و اینارو بخونه(مثلا فیل شیمی) یا فعلا با منابع سابق بره و یک ماه آخر از اینا استفاده کنه ؟ یا وقتی سوالای کنکورو خواست زمان دار بزنه ، موقع رفع اشکال از همینا فقط استفاده کنه که سریع تره خوندنشون ؟

Mehran-King
01-03-2015, 00:53
سلام
واسه کنکور انسانی
دفترچه سوالات دروس ریاضی و اقتصاد آیا جداست؟!

Alireza SM
01-03-2015, 01:18
دوستان یه سوال ، طریقه کار با این کتابای جمع بندی چیه ؟
یعنی از همین عید دیگه کتاب آموزشا رو آدم بذاره کنار و اینارو بخونه(مثلا فیل شیمی) یا فعلا با منابع سابق بره و یک ماه آخر از اینا استفاده کنه ؟ یا وقتی سوالای کنکورو خواست زمان دار بزنه ، موقع رفع اشکال از همینا فقط استفاده کنه که سریع تره خوندنشون ؟

توی مقدمه همه کتابها طریقه استفادشون رو نوشته مخصوصا کتابهای جمع بندی مخصوصا جمع بندی شیمی.

جمع بندی هم زمان نداره هروقت هر درسی رو تموم کردی شروع کن جمع بندیش کن. البته نه اینکه تا اول خرداد صبر کنی و کلا 20 روز جمع بندی داشته باشی ! حداقل سعی کن نهایت از اواسط اردیبهشت جمع بندیو شروع کنی.

Mehran-King
07-03-2015, 14:55
توکلی در گفت‌وگو با فارس خبر داد :

اعلام زمان دقیق برگزاری آزمون سراسری برای ۵ گروه آزمایشی
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون سراسری از فرداست، گفت: آزمون سراسری سال ۹۴ در ۵ گروه آزمایشی، روزهای ۲۱ و ۲۲ خرداد ۹۴ برگزار می‌شود.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس اظهار داشت: به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال 94 برای دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و همچنین کد‌رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و دانشگاه فرهنگیان که در مهلت مقرر موفق به دریافت کد سوابق تحصیلی نشده از فردا یکشنبه 17 اسفندماه 93 منحصرا از طریق سایت سازمان سنجش آغاز می‌شود و در پایان روز چهارشنبه 20 اسفندماه پایان می‌یابد.

توکلی تصریح کرد: داوطلبان ضرورت دارد با توجه به اطلاعیه این سازمان درباره اعلام زمان مجدد برای ثبت‌نام، در صورت واجد شرایط بودن برای ثبت‌نام در آزمون سراسری سال 94 به شرح مندرج در اطلاعیه این سازمان که امروز بعدازظهر بر روی سایت سازمان قرار می‌گیرد و در نشریه پیک سنجش هجدهم اسفندماه نیز منتشر می‌شود نسبت به تکمیل تقاضانامه اینترنتی اقدام کنند.
وی اضافه کرد: آن دسته از داوطلبانی که قبلا در آزمون ثبت‌نام کرده‌اند فقط می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان و وارد کردن اطلاعات درخواستی، نسبت به مشاهده اطلاعات ثبت‌نامی و در صورت لزوم ویرایش اطلاعات خود بر اساس دستورالعمل بند الف اطلاعیه اقدام کنند. این دسته به هیچ وجه مجاز به ثبت‌نام مجدد نیستند.

توکلی گفت: آزمون سراسری سال 94 برای داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنج شنبه 21 خرداد ، گروه آزمایشی هنر در بعدازظهر پنج شنبه 21 خرداد، برای داوطلبان
گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه 22 خرداد و برای زبان‌های خارجی بعدازظهر جمعه 22 خرداد 94 برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

Mehran-King
07-03-2015, 16:45
با سلام دوستان ، لطفا سریع تر جواب بدین ، ممنون میشم ، من دیپلمم ریاضیه اما دارم از گروه آزمایشی دیگه ای کنکور شرکت می کنم ، برای من پیامک اومده و گفته عنوان دیپلم شما با گروه آزمایشی تان مغایرت دارد و در صورت آگاهی شماره 1 رو به همون شماره پیامک کنم ، من شماره 1 رو براش فرستادم حالا سوالم اینجاست اگه پیامک رو نمیفرستادم آیا مشکلی پیش میومد؟! برام مهمه مرسی.

پ.ن : اینجا هم اشاره کرده بودین :

Alireza SM
07-03-2015, 18:12
نه مشکلی پیش نمیومد شما ثبت نام کردی رفته دیگه. سازمان مثلا نمیاد بگه که شما جواب ندادین و کنکورتون لغوه ! از کجا میدونه شما پیامک رو دیدین تا بهش جواب بدین؟؟
فکرت رو با این چیزها اشغال نکن سعی کن فضای ذهنت رو به تست زدن اختصاص بدی

Mehrshad-msv
13-03-2015, 01:40
ببخشید یه سوال ضایع من الان ثبتیدم اونوقت مثل قدیما کارت می دن بریم سرجلسه امتحان! چجوریه؟!

Alireza SM
13-03-2015, 06:36
ببخشید یه سوال ضایع من الان ثبتیدم اونوقت مثل قدیما کارت می دن بریم سرجلسه امتحان! چجوریه؟!

متوجه نشدم منظورتونو ؟؟؟

Iloveu-ALL
13-03-2015, 09:38

چندماه دیگه تو سایت سنجش کارت ها میاد ... اون رو پرینت میگیری میری کنکور میدی

Squall Leonhart
13-03-2015, 15:56
سلام دوستان
من کتاب تست سال‌های قبل به همراه پاسخ های تشریحی رو میخوام واسه هر درس تهیه بکنم.
لطفا راهنمایی بکنین که چی بخرم.
مرسی

A/|\IR
13-03-2015, 17:18
سلام دوستان
من کتاب تست سال‌های قبل به همراه پاسخ های تشریحی رو میخوام واسه هر درس تهیه بکنم.
لطفا راهنمایی بکنین که چی بخرم.
مرسی
فقط تست های کنکور؟
اگه منظورتون تست های کنکور هم گاج داره هم کانون ،کتاب گاج دور دنیا در 4 ساعت یا 8 ساعتِ :D
اگه به تست های بیشتری نیاز داشتین انتشارات کانون یه کتاب هایی داره 30 دوره آزمون سراسری داخلشه (عمومی و تخصصی واسه هر رشته جداس) داخل این کتاب ها سی دی هم قرار داره تو اونم کلی سوال هست.
ولی اگه غیر از تست های کنکور میخواستین تو این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگین بهتر راهنماییتون میکنن دوستان

Squall Leonhart
13-03-2015, 18:23
واسه تست های سال های گذشته سی دی هم وجود داره؟
اگه هوشمند باشه که چه بهتر یعنی قابلیت آزمون دادن و محاسبه نمره هم داشته باشه!

Alireza SM
13-03-2015, 18:28

اکثر سی دی های آ»وزشی تست های سال های گذشته رو هم بررسی کردن. ولی اینکه صرفا تست سال های گذشته حل کنن من ندیدم.

Arrowtic
13-03-2015, 18:57
دوستان برنامه سنجش کجاست ؟! هر جا میرم فقط مباحث آزمون اول رو زده . میخوام مباحث 3 تای دیگه رو هم بدونم .

ahwazp30
13-03-2015, 19:26
کنکور ارشد ناپیوسته ازاد کی هست ؟ من ثبت نام کردم ولی نمیدونم زمان برگزاریش چه ماهیه .احیانا اگر کسی میدونه چه ماهی برگزار میشه اعلام کنه تا از نگرانی دربیام :n03:

u2u_2007
13-03-2015, 19:38
کنکور ارشد ناپیوسته ازاد کی هست ؟ من ثبت نام کردم ولی نمیدونم زمان برگزاریش چه ماهیه .احیانا اگر کسی میدونه چه ماهی برگزار میشه اعلام کنه تا از نگرانی دربیام :n03:
حدود 10 خرداد دقیقشو نمیدونم شاید دو سه روز اینور اونور

A/|\IR
13-03-2015, 21:41
اگه کتاب 6 سال کنکور کانون رو بگیرین یه سی دی داره همراهش هم میشه با سی دی ازمون داد هم سوالات رو داره
تخمین رتبه و اطلاعات رشته هارو هم داره ولی من توصیه نمیکنم من دور دنیا گاج رو توصیه میکنم
برای تخمین هم از سایت کانون استفاده کن

دوستان برنامه سنجش کجاست ؟! هر جا میرم فقط مباحث آزمون اول رو زده . میخوام مباحث 3 تای دیگه رو هم بدونم .

خب سه تا آزمون دیگه جامع هستن دیگه

94/2/11
94/2/25
94/3/15

سه آزمون جامع سنجش برگذار میشه

Arrowtic
13-03-2015, 22:30
اگه کتاب 6 سال کنکور کانون رو بگیرین یه سی دی داره همراهش هم میشه با سی دی ازمون داد هم سوالات رو داره
تخمین رتبه و اطلاعات رشته هارو هم داره ولی من توصیه نمیکنم من دور دنیا گاج رو توصیه میکنم
برای تخمین هم از سایت کانون استفاده کن

خب سه تا آزمون دیگه جامع هستن دیگه

94/2/11
94/2/25
94/3/15

سه آزمون جامع سنجش برگذار میشه
یعنی از 11 اردیبهشت کل مباحث کنکوره ؟!
فکر می کردم دو تای آخر جامع واقعی باشن .

A/|\IR
13-03-2015, 23:42
یعنی از 11 اردیبهشت کل مباحث کنکوره ؟!
فکر می کردم دو تای آخر جامع واقعی باشن .

آره همینطوره، ازمون هایی هم که با موسسه های دیگه همزمان میشه سنجش برین چون همه میان سنجش.

griefcottage
18-03-2015, 10:45
چقدر اینجا خلوت شده ... سال های قبل چقدر بچه ها بودن..
دوستان برنامه ای برای عید میخواستم..برای کسی که اصلا درس نخونده!:n28:

Alireza SM
18-03-2015, 11:47
چقدر اینجا خلوت شده ... سال های قبل چقدر بچه ها بودن..
دوستان برنامه ای برای عید میخواستم..برای کسی که اصلا درس نخونده!:n28:

سال های قبل بچه ها تا دو سه سال قب کنکورشونم میومدن اینجا . الان اینجا هرکی کنکورش تموم میشه میره پشت سرشم نگاه نمیکنه تگش هم کنی به تاپیکا سر نمیزنه. تعداد پیام خصوصی هایی که بچه های تجربی برای مسال مختلف کنکوری به من فرستادن چیزی حدود تعداد پستای همین تاپیکه.
قبلا این فروم و باشگاه مهندسان تنها جایی تو نت بودن که کلی کنکوری توش در مورد کنکور خرف میزدن الان همه با گوشیشون میرن تو انستاگرام و لاین و ... دیگه کسی نمیاد اینجا.

Soroush-S
27-03-2015, 13:15
فرزندان فرهنگیان برای دانشگاه فرهنگیان سهمیه خاصی دارن؟

sdfssdfs
27-03-2015, 13:20
فک نکنم من که نداشتم

sent from my android phone

Alireza SM
27-03-2015, 14:02
آره همینطوره، ازمون هایی هم که با موسسه های دیگه همزمان میشه سنجش برین چون همه میان سنجش.
دقیقا
====

سعی کنین به هیچ وجه آزمون های جامع موسسات دیگر رو شرکت نکنین. به چند دلیل

اول اینکه بقیه آزمون های جامع سایر موسسات هم تقلید شده و نمونه برداری شده از همین سنجش هستن.
سنجش فضاش خیلی شبیه تر و نزدیکتر به کنکور هست. آزمون های جامع سنجش در بسیاری از شهرها در همون حوزه ای برگزار میشه که قراره توش کنکور بدین. خودم سال اول که کنکور میدادم دومین آزمون جامع سنجش توی دانشگاه آزاد بود و کنکورم هم همونجا برگزار شد. سال دومم هم دانشگاه پیام نور بود و کنکورم هم همونجا همون ساختمون و همون طبقه برگزار شد. در مورد خیلی های دیگه هم این اتفاق افتاده.
بسیار دیده شده که آزمون جامع سنجش سوالش عینا در کنکور سراسری تکرار بشه. مخصوصا در دروس عمومی.
مباحث کنکور سراسری معمولا مشابه سنجش هست. مثلا در مقاطع مخروطی اگه آزمون سنجش در 3تا آزمونش از دایره و هذلولی بیشتر سوال داده باشه در کنکوکر هم این دوتا مبحث میان. اگر سنجش روی توزیع دوجمله ای بیشتر کارکرده باشه حتما ازش سوال میاد.

sdfssdfs
27-03-2015, 16:10
بی خیال بابا ما که زمان خودمون همه مباحثو میخوندیم اصلا کاری تداشتیم از چی میاد از چی نمیاد

sent from my android phone

Arrowtic
28-03-2015, 12:16
یه سوال : به نظرتون برای دوره ی شیمی(پیش) ، فقط تستای کنکورو دوباره بزنم(مبتکرانم اون قدیمیست که تهش کل کنکورای اون فصلو با هم اورده که زمان دار آدم امتحان بگیره) کافیه ، یا علامت زده هم بزنم ؟ آخه علامت زده هام یه 250 تایی هستن همینطوری تو هر درس(قدیمیه درسیش 600 تسته) ، کنکورا هم یه 70 الی 100 بسته به درس .

سوال دوم : برای بی دقتی شدید چه کنم ؟
من تو هر درسی بی دقتی کنم ، تو ریاضی نمیکنم که این آزمون قلمچی ریاضیم نابودم کرد ! 4 تا سوال آخرو با هم بی دقتی محاسباتی داشتم ، درصدم از 90 رفت رو 60 و خرده ای ! زیستم 70 بود ، شیمی و فیزیک 85 (که البته فیزیک هم بی دقتیم زیاد بود و وقتی اومدم بیرون فکر میکردم همش درسته به جز یه نزده ، اما یه دو تایی بی دقتی اومد روش ، اونم ساده ترین سوالای آزمون ! در حدی که تو یکیشون جهت حرکت عقربه ساعتو اشتباه درنظر گرفته بودم!!!!) اگه ریاضیه رو بی دقتی نمیکردم(بی دقتیای خیلی مسخره ، 2 * 2 * 2 رو نوشتم 4 ، -1 بر روی 1 رو منفیشو حواسم نبوده 1 دیدم ، نامعادله رو تو منفی ضرب کردم یادم رفته جهتشو عوض کنم !!!) ترازم از این 7100 خیلی بالاتر میشد به خصوص که عمومیا هم خوب شدن به نسبت(عربی و زبان 90 ، ادبیات و دینی 70) .
تراز پزشکی خوب شد(7300 حدودا) ولی خوب میدونم خیلی از اینا بهتر میتونم بزنم .

After4Ever
29-03-2015, 12:17
یه سوال : به نظرتون برای دوره ی شیمی(پیش) ، فقط تستای کنکورو دوباره بزنم(مبتکرانم اون قدیمیست که تهش کل کنکورای اون فصلو با هم اورده که زمان دار آدم امتحان بگیره) کافیه ، یا علامت زده هم بزنم ؟ آخه علامت زده هام یه 250 تایی هستن همینطوری تو هر درس(قدیمیه درسیش 600 تسته) ، کنکورا هم یه 70 الی 100 بسته به درس .

من تو هر درسی بی دقتی کنم ، تو ریاضی نمیکنم که این آزمون قلمچی ریاضیم نابودم کرد ! 4 تا سوال آخرو با هم بی دقتی محاسباتی داشتم ، درصدم از 90 رفت رو 60 و خرده ای ! زیستم 70 بود ، شیمی و فیزیک 85 (که البته فیزیک هم بی دقتیم زیاد بود و وقتی اومدم بیرون فکر میکردم همش درسته به جز یه نزده ، اما یه دو تایی بی دقتی اومد روش ، اونم ساده ترین سوالای آزمون ! در حدی که تو یکیشون جهت حرکت عقربه ساعتو اشتباه درنظر گرفته بودم!!!!) اگه ریاضیه رو بی دقتی نمیکردم(بی دقتیای خیلی مسخره ، 2 * 2 * 2 رو نوشتم 4 ، -1 بر روی 1 رو منفیشو حواسم نبوده 1 دیدم ، نامعادله رو تو منفی ضرب کردم یادم رفته جهتشو عوض کنم !!!) ترازم از این 7100 خیلی بالاتر میشد به خصوص که عمومیا هم خوب شدن به نسبت(عربی و زبان 90 ، ادبیات و دینی 70) .

کلا بستگی به خودت داره...
ممکنه فصل اسید و باز رو اشکال داشته باشی پس باید بیشتر کار کنی
یا شاید مبحث استوکیومتری رو بیشتر تستای ترکیبی نیاز داری کار کنی.....

Alireza SM
29-03-2015, 12:40

شما سه جلد کتاب فیل شیمی بازرگان رو تهیه کن + کتاب حفظیات شیمی مهروماه البته اسمش کتاب هست وگرنه یه دفترچه کوچولوئه فقط. واکنش ها و ساختارهای مواد و ... رو هم داره. از الان اینا رو میتنی کمتر از سه هفته تموم کنی.
===

در مورد بی دقتی الان اکثر داوطلبان استرس دارن مخصوصا کسایی که برای قبول شدن میجنگن و کسایی که برای رتبه برتر شدن میجنگن. این دو گروه رو تقریبا نمیشه کاریشون کرد اگه داروی آرام بخش هم مصرف کن به تمرکز و مطالعشون ممکنه آسیب بزنه. تقریبا باید سعی کنن یه راهی برای غلبه بر استرسشون وارد کنن. اینم بگم که اکثر کسایی که چنین استرسی دار اگه بهشون بگی که استرس داری انکار میکنن و از وجودش بی اطلاعن فقط با انجام معاینات روانپزشکی میشه اثباتش کد که خب توصیه نمیشه در این زمان.
کسایی که استرس قبول شدن در دانشگاه های خوب و رتبه های خوب میجنگن ( مثلا سه رقمی های خوب ) اینا میتونن بی خیال بشن و به هر دانشگاهی راضی بشن یعنی از الان بگن که من هرجا قبول شدم واسم مهم نیست ( عاقلانش هم همینه ) در این صورت استرسشون کاهش پیدا میکنه.

بعیده پیدا شدن ناگهانی بی دقتی و خطا دلیلی جز استرس داشته باشه معمولا بی خوابی و پرخوری و افسردگی و وسواس و ... در طول زمان به تدریج روی تمرکز و دقت آدم تاثیر میزارن نه اینکه یهو باعث بشن خطاهای آدم افزایش پیدا کنه. از نشانه های استرس میشه به واکنش سریع به محرک های محیطی شاره کرد و همچنین عجله داشتن در انجام کارها.

Alireza SM
29-03-2015, 12:41
راستی بچه ها بعد از اتمام تعطیلات نوروی تاپیک مخصوص جمع بندی مطالعه کنکوری های 94 رو ایجاد خواهم کرد و تا روز کنکور فعال خواهد بود.
اگر مطلبی به ذهنتون میرسه که برای جمع بندی مفید باشه حتما آمادش کنین تا در تاپیک قرار بدینش.

A/|\IR
29-03-2015, 19:47

تجربه ى من ثابت کرده هيچگاه نبايد به تستاى سال هاى قبل اعتماد کرد، مخصوصا اين سال ها که هر سال تو يکى دو تا درس نو آورى ميشه
حتما تستايي که علامت زدين رو حل کنيد + هر چى مسئله که به چشمتون ميخوره - اصلا به تستاى کنکور بسنده نکنين
کنکور 92 به همه گفت روش خوندن زيست رو عوض کنين
کنکور 93 هم با سوالاى شيمي و رياضيش همه رو سوپرايز کرد
پيشنهاد ميدم تو درس شيمى اصلا به يک منبع بسنده نکنين تستاى (مسئله) مختلف از طراح ها و موسسه هاى مختلف حل کنين تا همه جور تست ديده باشين شيمى کنکور رفته سمت محاسباتى و ادبيات و سبک جديد ، مبتکران تستاش از نظر محاسباتى آسون تره و قلمچى هم کلا به درد نميخوره شيميش

در مورد بى دقتى هم بگم سعى نکنين سرعتتون رو خيلى بالا ببرين، بيشتر بي دقتى دليلش عجله هست.

Erfan.
29-03-2015, 22:41
یک توصیه می کنم به دوستان کنکور ریاضی و زیست که خودم به دلیل رعایت نکردنش خیلی ضریه خوردم؛
اگه برای درس شیمی وقت زیادی گذاشتید تا به حال، تا خود روز کنکور شیمی رو ول نکنید و نگید بلدم. مخصوصا واکنش ها و رنگ ها و کلا چیز های حفظی رو بار ها مرور کنید تا همه رو از بر باشید. من از نظر مفهوم و حل مسئله هیچ ضعفی توی شیمی نداشتم(برخی از مطالب رو که دوست داشتم مطالعه فراتر از کتاب هم داشتم در موردشون) اما چون روی حفظیات خیلی کار نکردم اکثر سوال ها سوخته شدند. کل مطلب سوال رو بلد بودم، واکنش رو بلد نبودم یا فرمول شیمیایی فلان مواد رو حفظ نبودم.
اگر از نظر مفهوم و حل مسئله قوی هستید، بسیار بسیار روی موارد حفظی کار کنید تا نتیجه خوب حاصل بشه.

Mohsen Koohi
31-03-2015, 16:34
سلام منم امسال برای بار پنجم در کنکور شرکت میکنم و البته بار آخر. ولی بار اولمه که درس خوندم و آماده هستم. امیدوارم بتونم در رشته تجربی موفق بشم.
ضمنا بچه ها همونطور که آقای دکتر سیدمحمدی فرمودن سعی کنین حتما آزمون های جامع سنجش رو شرکت کنین و قبلشم جمع بندی رو کاملا جدی بگیرین.

Alireza SM
03-04-2015, 06:29
به هیچ وجه چنین کتابهایی به درد کنکور سراسری نمیخورن. تازه ریاضی کنکور سراسری در رشته های تجربی و ریاضی کاملا متفاوت هستش.
ضمنا موفقیت در کنکور فقط به احاطه بر حل تست های ریاضی بستگی داره نه به دانش ریاضی چه بسا لیسانسه های رشته ریاضی که دبیر ریاضی محسوب میشن ولی در کنکور 91 و 92 قادر نبودن تست های مقاطع مخروطی و کاربرد مشتق و .... رو حل کنن.

Arrowtic
11-04-2015, 21:54
دوستان ، من دینی مقدار نسبتا زیادیشو تست نشده بزنم(از نظر خوب خوندن تقریبا تمومه و 2 درس آخر پیش موندن فقط) .
به نظرتون تو گاج فقط تستای سراسری و سنجش رو بزنم ایراد داره ، یا حتما تالیفی هم بزنم ؟

A/|\IR
11-04-2015, 22:34
دوستان ، من دینی مقدار نسبتا زیادیشو تست نشده بزنم(از نظر خوب خوندن تقریبا تمومه و 2 درس آخر پیش موندن فقط) .
به نظرتون تو گاج فقط تستای سراسری و سنجش رو بزنم ایراد داره ، یا حتما تالیفی هم بزنم ؟

اگه واقعا خوب خوندين سراسرى و سنجش کاملا کفايت ميکنه، تست هاى تاليفى معارف بيشترش مربوط به متن درسه و تست مربوط به آيه کمتر داره و سليقه اى هم هست
از طرفى هم الان موقع تاليفى زدن نيست اصلا، ولى درساى مهمى مثل سنت ها و توحيدها و توبه قيامت و اينا تاليفى هم زده بشه خيلي خوبه، ولى درسايي مثل همون دو درس آخر پيش که مربوط به زندگى در دنياى امروزى و اين مزخرفاته نيازى نيست تاليفى.

Samba
13-04-2015, 00:12
سلام

خیلی وقته ننوشتم اینجا

دلم برای نوشتن اینجا تنگ شده

یه روزی منم مثه شما درس میخوندم، برا کنکور، برا موفق شدن، برا رسیدن به هدفی که هممون داشتیم.

رتبم بد نشد، تو یه دانشگاه خوبم پذیرش گرفتم.

الانم دارم فارغ التحصیل میشم. خیلی زود گذشت این روزا، خیلی زود. زود تر ازون چیزی که فکرشو بکنین.

برای همتون از ته دلم آرزوی موفقیت دارم. زیاد اهل توصیه کردن نیستم، ولی تا اونجا که میشه تلاشتونون بکنید، توکل کنید به خدا. مطمئن باشید که میشه موفق شد. کافیه بخواید. خواستن معجزه می کنه.

بهتون اطمینان میدم که مزد تلاشتونو میگیرد.

2 ماه مونده به کنکورتون، همه هم و غمتونو بذارید براش. برای همتون دعا می کنم. و امیدوارم به اون چیزی که لایقش هستین برسین.

دوستون دارم:n12:

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد/ من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

Samba
13-04-2015, 00:18
سال های قبل بچه ها تا دو سه سال قب کنکورشونم میومدن اینجا . الان اینجا هرکی کنکورش تموم میشه میره پشت سرشم نگاه نمیکنه تگش هم کنی به تاپیکا سر نمیزنه. تعداد پیام خصوصی هایی که بچه های تجربی برای مسال مختلف کنکوری به من فرستادن چیزی حدود تعداد پستای همین تاپیکه.
قبلا این فروم و باشگاه مهندسان تنها جایی تو نت بودن که کلی کنکوری توش در مورد کنکور خرف میزدن الان همه با گوشیشون میرن تو انستاگرام و لاین و ... دیگه کسی نمیاد اینجا.

باهاتون موافقم..

خیلی تاپیکای اینجا به من کمک کرد. علیرضا هم که تقریبن داره یه تنه جلو میبره..

پوزش بابت نبودمون..

Mehran-King
21-04-2015, 20:43
سلام ، آیا دفترچه سوالات علوم انسانی 3 تاست یا 2تا ؟

راسته که میگن سوالات ریاضی و اقتصاد از بقیه سوالات جداست و طی 30 دقیقه باید به سوالات ریاضی و اقتصاد جواب بدیم ؟

یکی بهم بگه تا بدونم!

آخه من نمیتونم در عرض 30 دقیقه هر دو درس رو خوب بزنم! باید مدیریت زمان داشته باشم!

تو سایت پیک سنجش نوشته بود دفترچه سوالات علوم انسانی 3تاست!

بعدش نوشته بود که اغلب داوطلبان ریاضی نمیزنن و کل 30 دقیقه رو روی اقتصاد متمرکز میشن و اکثرا هم 60-70 میزنن! اما ریاضی 5 !!! و وقت نمیکنن!!!

جریان چیه ؟ سال 93 چطوری بوده ؟ کسی میدونه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

---

اینم لینک خبر :

پس از دفترچه سؤالات عمومي، در بخش سؤالات اختصاصي، دو دفترچه سؤال به داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني داده مي‌شود: دفترچه شماره دو، شامل دروس رياضي و اقتصاد است و سي سؤال را دربر مي‌گيرد. از اين سي سؤال، رياضي بيست و اقتصاد ده سؤال دارد.

A/|\IR
21-04-2015, 22:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، آیا دفترچه سوالات علوم انسانی 3 تاست یا 2تا ؟

راسته که میگن سوالات ریاضی و اقتصاد از بقیه سوالات جداست و طی 30 دقیقه باید به سوالات ریاضی و اقتصاد جواب بدیم ؟

یکی بهم بگه تا بدونم!

آخه من نمیتونم در عرض 30 دقیقه هر دو درس رو خوب بزنم! باید مدیریت زمان داشته باشم!

تو سایت پیک سنجش نوشته بود دفترچه سوالات علوم انسانی 3تاست!

بعدش نوشته بود که اغلب داوطلبان ریاضی نمیزنن و کل 30 دقیقه رو روی اقتصاد متمرکز میشن و اکثرا هم 60-70 میزنن! اما ریاضی 5 !!! و وقت نمیکنن!!!

جریان چیه ؟ سال 93 چطوری بوده ؟ کسی میدونه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

---

اینم لینک خبر :

سلام
کلا انسانى و دو دفترچه داره يک عمومى يکي اختصاصي
رياضى واقتصاد هم جدا نيستن
دفترچه اختصاصى پارسال رو از اينجا دانلود کنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arrowtic
22-04-2015, 20:24
دوستان یه افت باورنکردنی کردم من اخیرا . با این که خوندنم خیلی بیشتر شده(از 8 ساعت به 12 ساعت بردمش) ، ترازم اول ثابت موند ، آزمون اخیرم که 500 تا افت کرد ! 6500 شدم که تا حالا سابقه نداشته بود . خودمم دیگه نمیدونم مشکل کجاست . تک تک سوالا رو بلدم ولی هی بی دقتی های شدید میکنم . همیشه که از آزمون میام بیرون فکر میکنم رتبه و ترازم عالی میشه ولی نتیجش که میاد میبینم بدتر هم شدم . این آخریه به قدری آسیب زد و ناراحتم کرد که برا اولین بار بعد از تابستون 2 روز کلا کتابو گذاشتم کنار . من که اون همه امید داشتم به خودم برای نتیجه ی عالی با این وضع فعلی به فکر سال آینده دارم میفتم حتی !
چنین افتایی عادیه آیا ؟ پیشنهادی دارید واسه درست کردنش ؟

Iloveu-ALL
22-04-2015, 20:31
دوستان یه افت باورنکردنی کردم من اخیرا . با این که خوندنم خیلی بیشتر شده(از 8 ساعت به 12 ساعت بردمش) ، ترازم اول ثابت موند ، آزمون اخیرم که 500 تا افت کرد ! 6500 شدم که تا حالا سابقه نداشته بود . خودمم دیگه نمیدونم مشکل کجاست . تک تک سوالا رو بلدم ولی هی بی دقتی های شدید میکنم . همیشه که از آزمون میام بیرون فکر میکنم رتبه و ترازم عالی میشه ولی نتیجش که میاد میبینم بدتر هم شدم . این آخریه به قدری آسیب زد و ناراحتم کرد که برا اولین بار بعد از تابستون 2 روز کلا کتابو گذاشتم کنار . من که اون همه امید داشتم به خودم برای نتیجه ی عالی با این وضع فعلی به فکر سال آینده دارم میفتم حتی !

این حالت شاید بخاطر کمبود خواب باشه (یعنی کمتر از 6-7 ساعت میخوابی)
بیشتر کردن ساعات مطالعه، باعث کاهش ساعات خوابت یا شب بیداری شده ... در نهایت کم شدن تمرکز!

پ.ن: ببخش که در این مقام اظهار نظر کردم

Arrowtic
22-04-2015, 20:43
این حالت شاید بخاطر کمبود خواب باشه (یعنی کمتر از 6-7 ساعت میخوابی)
بیشتر کردن ساعات مطالعه، باعث کاهش ساعات خوابت یا شب بیداری شده ... در نهایت کم شدن تمرکز!

پ.ن: ببخش که در این مقام اظهار نظر کردم
ممنون بابت جواب .
خوابم که کم هست و به طور معمول هر شب 4 ساعت میخوابم(از تابستون عادت دارم به خواب کم و تابستون با همین خواب سطحم عالی بود) ، شب قبل آزمون حدود 7 ساعت و نیم خواب رو دارم البته .

A/|\IR
23-04-2015, 13:56

شما درس ها رو کامل تموم نکردی؟
معمولا کسایی که کامل درسا رو تموم میکنن و زود فول میشن این مشکل براشون پیش میاد
به تراز هم نباید زیاد توجه کرد تراز ها زیاد واقعی نیست، این جور موقع ها یک روز کلا درس رو بیخیال بشین و بهش فکر نکنین بهتر میشه اگه چند روز درس نخونین و مدام تو فکر باشین کلی استرس میده که اصلا خوب نیست
تو این بازه همه به فکر موندن میفتن و همین باعث میشه خوب جمع بندی نکنن و کنکور رو خراب کنن
بهتره فکر این چیزا رو از سرتون بیرون کنید و روی جمعبندی صحیح تمرکز کنین
خواب و خوراک رو عادی کنین جوری نباشه که روز آزمونتون با بقیه روزها فرق کنه و این چند ماه هم تا میشه از مسائل حاشیه دور باشین.

Arrowtic
23-04-2015, 14:42
شما درس ها رو کامل تموم نکردی؟
معمولا کسایی که کامل درسا رو تموم میکنن و زود فول میشن این مشکل براشون پیش میاد
به تراز هم نباید زیاد توجه کرد تراز ها زیاد واقعی نیست، این جور موقع ها یک روز کلا درس رو بیخیال بشین و بهش فکر نکنین بهتر میشه اگه چند روز درس نخونین و مدام تو فکر باشین کلی استرس میده که اصلا خوب نیست
تو این بازه همه به فکر موندن میفتن و همین باعث میشه خوب جمع بندی نکنن و کنکور رو خراب کنن
بهتره فکر این چیزا رو از سرتون بیرون کنید و روی جمعبندی صحیح تمرکز کنین
خواب و خوراک رو عادی کنین جوری نباشه که روز آزمونتون با بقیه روزها فرق کنه و این چند ماه هم تا میشه از مسائل حاشیه دور باشین.
حاشیه ای نیست تو زندگیم : دی . کل استراحت روزانم یه ربع یه ربع بین درساست(که کار ترجمه میکنم) و ناهار و شام که سریال میبینم همراهشون .
تموم نه کامل ، ولی خوب چیز خاصی نمونده . فیزیک هسته ای مونده از اختصاصی ها و مقداری زبان فارسی + اعلام از عمومی ها .

Alireza SM
23-04-2015, 14:47
شما آزمون رو ول کن کلا قلمچی رو فراموشش کن. قلمچی یه چیزی بود که تا عید برای درس خوندن لازم داشتی الان تنها آزمون هایی که باید بدی سنجش هست نه قلمچی.
نگران ترازت نباش به خاطر فروش سوالات قلمچی هستش. حتی خود قلمچی گفته که تعدادی در این رابطه دستگیر شدن ولی بازم فروش سوالات ادامه داره. همین الان توی اینستاگرام میفروشن. چون تراز قلمچیت خراب شده روحیتو از دست دادی و استرس هم بهت وارد شده کمی هم ناامید شدی. ناامید بودنمخصوصا باعث میشه تست هایی که جوابشون راه حل طولانی داره رو نتونی انجام بدی.
یادت باشه الان دیگه نتیجه گرفتن به درس خوندن نیست. از الان به بعد مسایل روحی ذهنی مهمترین عوامل هستن. اگه تا چند روز آینده کلا قلمچی رو فراموش نکنی در کنکورت هم آسیب میبینی.

A/|\IR
23-04-2015, 16:24
حاشیه ای نیست تو زندگیم : دی . کل استراحت روزانم یه ربع یه ربع بین درساست(که کار ترجمه میکنم) و ناهار و شام که سریال میبینم همراهشون .
تموم نه کامل ، ولی خوب چیز خاصی نمونده . فیزیک هسته ای مونده از اختصاصی ها و مقداری زبان فارسی + اعلام از عمومی ها .
خب تقريبا تمومه ديگه
کلا سريال و فيلم تو سال کنکور زياد خوب نيست ديدنش، ولى شما چون عادت دارى و سطح بالاس مشکلى نيست ولى تا ميتونى به مرور کمش کن تا يه ماه مونده به کنکور به حداقل برسوني
تو جمع بندى درسا اصلا به خودت اعتماد نکن کامل بخون درسارو سوال هاى کانون منبع خوبى براى جمعبندى نيست و اگه درصد اومد پايين اصلا نگران نباش چون کنکور سوالاش فرق ميکنه وتيپ خاصى داره که تا الان حتما دستت اومده

به قول (عليرضا) بيشتر کسايي که تا الان خوب پيش ميرن جمعبندى رو بد پيش ميرن و خراب ميکنن، شما سعى کن از اين به بعد زهنت منسجم باشه

ALI . R
24-04-2015, 01:37
سلام. منم در کنار گزینه 2 سه تا آزمون جامع آخر که مونده برای سنجش رو هم شرکت کردم. خوشبختانه سه تای آخر سنجش با آزمون گزینه 2 تداخل نداره.
کلا گزینه 2 12 تا آزمون داره که فردا آزمون شماره 9 هست که تقریبا تمومه. یعنی کل پایه و قسمتی از نیم سال دوم پیشه. به هرحال من که خب نتونستم تموم کنم. یعنی الان کارم طوری شده که به جای دوستانی که دارن جمع بندی میکنن من تازه دارم کتاب ها رو تموم میکنم! ولی به نظر خودم زیاد فرقی با دوستانی که الان دارن جمع بندی میکنن با خودم نمیبینم. به خاطر اینکه زمان زیادی هم تا کنکور نمونده و این خودش هم باعث میشه که اطلاعات بیشتری تو ذهنم بمونه و میتونه خودش جمع بندی هم باشه ولی خب یکم کندتر پیش میره تضمینی به کامل شدن نیست. میدونم که تا روز کنکور از الان خب نمیشه همه کتاب ها رو تموم کنم. ولی خب سعیم اینه مبحث های مهم رو بیشتر کار کنم تا روز کنکور. و اینم فقط مختص درس ریاضی و فیزیک.
دوستان پیشنهادی برای درس ریاضی و فیزیک دارین تا روز کنکور چطوری کار کنم ؟ رشته ریاضیم. فقط همین دو درس! مثلا میتونم تست های کنکور رو ببینم و اونایی که بیشتر تکرار شده رو اون مبحث ها بیشتر کار کنم؟ یا دوستانی که اطلاع بیشتر دارن میتونید راهنمایی کنید رو کدوم مبحث بیشتر کار کنم ؟ هم فیزیک هم دیفرانسیل.
+
اینم اضافه کنم که فکر کنم امتحان های داخلی ما پیش دانشگاهی از 19 اردیبهشت شروع بشه و ظاهرا 4 تا از درسا هم نهایی هست از 3 تا 10 خرداد. (معارف - دیفرانسیل - زبان فارسی - فیزیک)
با این امتحانات چکار کنم ؟ چطور بخونم ؟
ممنون:n16:

Alireza SM
25-04-2015, 12:08
سلام. منم در کنار گزینه 2 سه تا آزمون جامع آخر که مونده برای سنجش رو هم شرکت کردم. خوشبختانه سه تای آخر سنجش با آزمون گزینه 2 تداخل نداره.
کلا گزینه 2 12 تا آزمون داره که فردا آزمون شماره 9 هست که تقریبا تمومه. یعنی کل پایه و قسمتی از نیم سال دوم پیشه. به هرحال من که خب نتونستم تموم کنم. یعنی الان کارم طوری شده که به جای دوستانی که دارن جمع بندی میکنن من تازه دارم کتاب ها رو تموم میکنم! ولی به نظر خودم زیاد فرقی با دوستانی که الان دارن جمع بندی میکنن با خودم نمیبینم. به خاطر اینکه زمان زیادی هم تا کنکور نمونده و این خودش هم باعث میشه که اطلاعات بیشتری تو ذهنم بمونه و میتونه خودش جمع بندی هم باشه ولی خب یکم کندتر پیش میره تضمینی به کامل شدن نیست. میدونم که تا روز کنکور از الان خب نمیشه همه کتاب ها رو تموم کنم. ولی خب سعیم اینه مبحث های مهم رو بیشتر کار کنم تا روز کنکور. و اینم فقط مختص درس ریاضی و فیزیک.
دوستان پیشنهادی برای درس ریاضی و فیزیک دارین تا روز کنکور چطوری کار کنم ؟ رشته ریاضیم. فقط همین دو درس! مثلا میتونم تست های کنکور رو ببینم و اونایی که بیشتر تکرار شده رو اون مبحث ها بیشتر کار کنم؟ یا دوستانی که اطلاع بیشتر دارن میتونید راهنمایی کنید رو کدوم مبحث بیشتر کار کنم ؟ هم فیزیک هم دیفرانسیل.
+
اینم اضافه کنم که فکر کنم امتحان های داخلی ما پیش دانشگاهی از 19 اردیبهشت شروع بشه و ظاهرا 4 تا از درسا هم نهایی هست از 3 تا 10 خرداد. (معارف - دیفرانسیل - زبان فارسی - فیزیک)
با این امتحانات چکار کنم ؟ چطور بخونم ؟
ممنون:n16:

مهم نیست پیش2 رو کامل تموم نکرده باشی، مهم اینه اون چیزایی که خوندی رو کامل جمع بندی کنی. باور کن همین رتبه های برتر که نتونستن شیمی و فیزیک رو 100 بزنن چیزهای خیلی ساده در مورد ترکیبات یونی و شیمی آلی و مدارهای الکتریکی و ... رو فراموش کرده بودن چون در جمع بندی نداشتنش.
در مورد دیفرانسیل که اطلاعی ندارم ولی توصیه میکنم تست های 90 به بعد رو حل کنین و نکته هایی که توش به کار رفته رو یاداشت کنین و مرورشون کنین مخصوصا تست های خارج کشور رو که خیلی احتمال داره دوباره همون نکته ها توی کنکورتون باشن.فیزیک هم سعی کن هرچی خوندی رو خوب جمع بندی کنی. پسفردا قراره یه پست کامل در مورد جمع بندی فیزیک بنویسم. حتما سعی کن بخونیش و بهش عمل کنی. فرصت عمل کردن بهش هم موجود هست.

اون امتحان نهایی ها که فارسی و معارف رو باید نمره کامل بگیری چون هیچی نیستن. معارف پیش رو از همین الان شروع کنی روزی 30 دقیقه بخونی نمرتو گرفتی. دیفرانسیل و فیزیک هم سوالات سال های قبل رو دانلود کن و پاسخشون رو نگاه کن ببین طراح برای چه چیزهایی نمره گذاشته. زیاد هم روی امتحان نهایی حساس نباش سرنوشتت دست کنکور هست.

Arrowtic
01-05-2015, 19:38
سنجش رو هم خراب کردم(اختصاصی ها) :
ادبیات : 65 ، اون کمی عقب موندگی ها جبران بشن بالاتر میره .
عربی : 92
معارف : 88
زبان : 100
____
ریاضی : 70 . نمیدونم چم شده ! ریاضی همیشه قویترین درسم بوده ، ولی چندین آزمونه که دارم شدید بد میزنمش . هر چیم میگردم مشکلو پیدا نمیکنم ! میام خونه خوب بلدم . البته خوب آمار و مقاطع رو نخونده بودم(این هفته تموم میشن) که رو هم 5 تست بودن و سر همین خرابش کردن .
زیست : 70 . اومدم بیرون گفتم زیر 80 نمیره ! این نکات ریزو راهی هست تو یه ماه باقی مونده کامل کنم ؟ سر هر آزمون نکات حفظی ریز رو غلط میزنم ، در حالی که سوالای مفهومی و حلی رو هیچ مشکلی ندارم(یعنی فصلایی که میگن سختن ، مثل 5 و 8 پیش یا گیاهی رو خیلی راحت جواب میدم ، اون وقت از فصلای کوتاه و ساده تری مثل تنفس یا حرکت کلی غلط میزنم) .
فیزیک : 100 .(نه این که فیزیکم انقدر خوب باشه ، سنجش به نظرم زیادی راحت میده)
شیمی : 50 .خیلی بد بود ، حلی ها رو کامل زدم ، سر حفظی/مفهومی ها موندم . نه این که ندونمشونا ، وقت نشد . یه سوال میدن ، میگن درباره فلان ماده چند مورد زیر درسته ، بعد هر موردش خودش یه تسته . سوالایی که میگن گزینه صحیح/غلط رو مشخص کن هم تو سنجش اینطوری شدن ، یعنی هر گزینه خودش یه سوال طولانیه ! اگه تو کنکور هم اینطوری بشه واسه ما واقعا نمیدونم چه طوری قراره به رشته و دانشگاهی که میخوام برسم .
به نظرتون راهی هست که تو این یکی دو هفته آینده علاوه بر تکمیل این چند موردی که مونده(خیلی وقتی نمیگیرن ازم) ، اینا رو درست کنم ؟ به خصوص شیمی و زیست . همیشه تو اختصاصی ها عملکردم بهتر بوده ، ولی یهویی در عرض یه ماه نمیدونم چرا اختصاصی ها افت شدید کردن ، اونوقت عمومی هام یهویی خیلی بهتر شدن(معمولا عربی و زبان رو بالا 90 میزنم ، ولی ادبیات و دینیم رو 60 میچرخیدن که با دو هفته دوره ی جدی بالاتر رفتن ، به خصوص دینی)
به نظر خودم زوده برا نا امیدی ، چون قشنگ حس میکنم که کار زیادی نمیبره این که سریع به وضع گذشتم برگردم . دانشم سر جاش مونده ، فقط انگار دستم سرد شده !(با این که تست زیاد میزنم)

ALI . R
01-05-2015, 20:19
@Arrowtic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام.
منم امروز اولین آزمون سنجش بود شرکت کردم.
بخوام بگم درمورد سوالا :
خب آزمون امروزم عمومی ها که به نظرم واقعا خیلی راحت بود. مخصوصا ادبیات. جو گیر شدم داشتم همه سوالا رو میزدم. :n02:
عربی هم که من کلا قواعد رو خوب نخوندم در حد مرور. ولی درک معنی فولم. آزمون خوب بود.
دینی هم خوب بود. ولی یکم اینگار ترتیب سوالا جدید بود و از بعضی درسا که بیشتر سوال میومد مطرح نشده بود.
زبان هم خوب بود. اون قضیه ریدینگ هم جالب بود :n02:ولی واقعا خیلی اسون بود. با یه نکته همه رو میشد زد.
درکل ریاضیش ریتم سوالاش بهم ریخته بود.بعدش در مورد ریاضیات و فیزیک کلا واقعا ضعیفم. یعنی مطالعه خوب متاسفانه نداشتم. :n03: نمیدونم چکار کنم برای کنکور. یعنی الان وقت دارم یه طور کار کنم که بتونم حداقل چند تا سوال ریاضی رو بزنم تو کنکور؟ یا فیزیک ؟
شیمی هم که سبک سوالا که جدید بود. البته بیشتر دوم اینطور بود به نظرم. مفهومی تر بود. مثلا همون سوال که میگفت چند تا درست هست. من که فکر کنم دو تا سوالشو زدم درست زدم. ولی اگه خوب میخوندیم راحت میشد جواب داد. ولی از نظر وقت گیر بودن خب اره وقت گیر هست اینطور سوالا ولی از کنکور بعید نیست شایدم این ریتم سوال بدن امسال.
برای اولین آزمون خوب بود. ولی به نظرم این آزمون یکم ریتم سوالات به هم ریخته بود مثلا تو ریاضی. البته نمیشه اینو زیاد ملاک قرار داد! دو تا آزمون دیگه مونده. امیدوارم بهتر بشه آزمون های بعد.

با آرزوی بهترین ها ... :n12:

Alireza SM
01-05-2015, 20:29
سنجش رو هم خراب کردم(اختصاصی ها) :
ادبیات : 65 ، اون کمی عقب موندگی ها جبران بشن بالاتر میره .
عربی : 92
معارف : 88
____
ریاضی : 70 . نمیدونم چم شده ! ریاضی همیشه قویترین درسم بوده ، ولی چندین آزمونه که دارم شدید بد میزنمش . هر چیم میگردم مشکلو پیدا نمیکنم ! میام خونه خوب بلدم . البته خوب آمار و مقاطع رو نخونده بودم(این هفته تموم میشن) که رو هم 5 تست بودن و سر همین خرابش کردن .
زیست : 70 . اومدم بیرون گفتم زیر 80 نمیره ! این نکات ریزو راهی هست تو یه ماه باقی مونده کامل کنم ؟ سر هر آزمون نکات حفظی ریز رو غلط میزنم ، در حالی که سوالای مفهومی و حلی رو هیچ مشکلی ندارم(یعنی فصلایی که میگن سختن ، مثل 5 و 8 پیش یا گیاهی رو خیلی راحت جواب میدم ، اون وقت از فصلای کوتاه و ساده تری مثل تنفس یا حرکت کلی غلط میزنم) .
فیزیک : 100 .(نه این که فیزیکم انقدر خوب باشه ، سنجش به نظرم زیادی راحت میده)
شیمی : 50 .خیلی بد بود ، حلی ها رو کامل زدم ، سر حفظی/مفهومی ها موندم . نه این که ندونمشونا ، وقت نشد . یه سوال میدن ، میگن درباره فلان ماده چند مورد زیر درسته ، بعد هر موردش خودش یه تسته . سوالایی که میگن گزینه صحیح/غلط رو مشخص کن هم تو سنجش اینطوری شدن ، یعنی هر گزینه خودش یه سوال طولانیه ! اگه تو کنکور هم اینطوری بشه واسه ما واقعا نمیدونم چه طوری قراره به رشته و دانشگاهی که میخوام برسم .
به نظرتون راهی هست که تو این یکی دو هفته آینده علاوه بر تکمیل این چند موردی که مونده(خیلی وقتی نمیگیرن ازم) ، اینا رو درست کنم ؟ به خصوص شیمی و زیست . همیشه تو اختصاصی ها عملکردم بهتر بوده ، ولی یهویی در عرض یه ماه نمیدونم چرا اختصاصی ها افت شدید کردن ، اونوقت عمومی هام یهویی خیلی بهتر شدن(معمولا عربی و زبان رو بالا 90 میزنم ، ولی ادبیات و دینیم رو 60 میچرخیدن که با دو هفته دوره ی جدی بالاتر رفتن ، به خصوص دینی)
به نظر خودم زوده برا نا امیدی ، چون قشنگ حس میکنم که کار زیادی نمیبره این که سریع به وضع گذشتم برگردم . دانشم سر جاش مونده ، فقط انگار دستم سرد شده !(با این که تست زیاد میزنم)

همون ریاضی 70 هم عالیه. در حد دو رقمی هاست.
در مورد اون سوالاتی که وقت گیر هستن قبلا هم نوشتم که اینا برای آزمودن تسلط شما در کنترل زمان و وقت شناسی هست نه برای سنجش اطلاعات درسیتون. بهتره مثل رتبه تک رقمی ها خیلی سریع از این سوالات رد بشین و در آخر اگه وقت اضافه امد بیاین سراغش.

Alireza SM
01-05-2015, 20:34
@Arrowtic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام.
بخوام بگم درمورد سوالا :
خب آزمون امروزم عمومی ها که به نظرم واقعا خیلی راحت بود. مخصوصا ادبیات. جو گیر شدم داشتم همه سوالا رو میزدم. :n02:
عربی هم که من کلا قواعد رو خوب نخوندم در حد مرور. ولی درک معنی فولم. آزمون خوب بود.
دینی هم خوب بود. ولی یکم اینگار ترتیب سوالا جدید بود و از بعضی درسا که بیشتر سوال میومد مطرح نشده بود.
زبان هم خوب بود. اون قضیه ریدینگ هم جالب بود :n02:ولی واقعا خیلی اسون بود. با یه نکته همه رو میشد زد.
درکل ریاضیش ریتم سوالاش بهم ریخته بود.بعدش در مورد ریاضیات و فیزیک کلا واقعا ضعیفم. یعنی مطالعه خوب متاسفانه نداشتم. :n03: نمیدونم چکار کنم برای کنکور. یعنی الان وقت دارم یه طور کار کنم که بتونم حداقل چند تا سوال ریاضی رو بزنم تو کنکور؟ یا فیزیک ؟
شیمی هم که سبک سوالا که جدید بود. البته بیشتر دوم اینطور بود به نظرم. مفهومی تر بود. مثلا همون سوال که میگفت چند تا درست هست. من که فکر کنم دو تا سوالشو زدم درست زدم. ولی اگه خوب میخوندیم راحت میشد جواب داد. ولی از نظر وقت گیر بودن خب اره وقت گیر هست اینطور سوالا ولی از کنکور بعید نیست شایدم این ریتم سوال بدن امسال.
برای اولین آزمون خوب بود. ولی به نظرم این آزمون یکم ریتم سوالات به هم ریخته بود مثلا تو ریاضی. البته نمیشه اینو زیاد ملاک قرار داد! دو تا آزمون دیگه مونده. امیدوارم بهتر بشه آزمون های بعد.

قواعد رو خوب نخونده باشی که درک متن رو راحت سه چهارتا تستش رو از دست میدی که :n35: بهتره هرچه سریعتر کتاب همایش عربی نشردریافت رو یه دور بخونیش.
در خصوص ریاضی که الان فقط میشه یکی از مباحث رو خوند اونم طوری که باعث آسیب رسیدن به وقت بقیه درس ها نشه. فیزیک ولی میشه اتمی و الکترومغناطیس و ... رو از همین الان تا آخر اردیبهشت خوند.

Arrowtic
01-05-2015, 20:38

سلام.
بخوام بگم درمورد سوالا :

شما ریاضی هستی نه ؟ بچه ها خیلی از ریاضی فیزیکتون مینالیدن .
آره ، از نظر شدن میشد ، من شیمی رو خونه زدم از 30 تاش کلا 4 تا رو نتونستم بزنم و نکتشون یادم رفته بود ، ولی سر جلسه تو اون زمان اصلا نمیشد درست زد .
امیدوارم تو کنکور موفق باشید شما هم .

همون ریاضی 70 هم عالیه. در حد دو رقمی هاست.
در مورد اون سوالاتی که وقت گیر هستن قبلا هم نوشتم که اینا برای آزمودن تسلط شما در کنترل زمان و وقت شناسی هست نه برای سنجش اطلاعات درسیتون. بهتره مثل رتبه تک رقمی ها خیلی سریع از این سوالات رد بشین و در آخر اگه وقت اضافه امد بیاین سراغش.
آخه من زیستم در اون حد ها نیست و با توجه به قدرتم تو ریاضی سعی داشتم از بقیه ریاضیمو بهتر بزنم حالا که زیستم معمولیه . مشکل اینه که سوالی که کلی روش وقت هدر رفت رو آخر آزمون زیر 30 ثانیه زدم . تو 5 دقیقه آخر که برگشتم سر ریاضی بیشتر از کل اون وقتی که روش گذاشته بودم جواب دادم . اخیرا اول اختصاصی ها انگار اصلا خودم نیستم .
به نظرتون راهی هست زیستو برسونم به درصدای بهتر تو این یه ماه و خرده ای که باقی مونده ؟ آخه به نظر خودم خیلی خوب بلدم ، اکثر درسا رو هنوز که هنوزه با یه کیفیت خیلی بالایی به یاد دارم ، تو نکات ترکیبی هم تا حالا مشکلی نداشتم و راحت میتونم مطالب مختلفو ارتباط بدم به هم . همش ولی درصدم رو 60 الی 70 ـه . غلطامم فقط و فقط بی دقتی(که خوشبختانه این آزمون به جز زیست ، تو بقیه درسای اختصاصی یه بی دقتی محاسباتی هم نداشتم بر خلاف بارای قبلی) . یه تیکه ی گزینه رو با این که کامل بلدم سر جلسه حواسم نمیره طرفش و تستو اشتباه میزنم/نمیزنم .
همین امروز گزینه نوشته بود :"آزادسازی کلسیم از شبکه آندوپلاسمی صاف" . من سر خود خوندمش :"آزادسازی کلسیم از شبکه ی آندوپلاسمی ماهیچه ی صاف" . دلیلشم این بوده که یه گزینه رو همون اول به اشتباه به عنوان جواب تو ذهنم گرفتم ، بعد سر خود توی نقض کردن بقیه گزینه ها تو ذهنم یه جور دیگه اینو خوندم که جواب بشه اونی که فکر میکردم .

ALI . R
01-05-2015, 20:55
قواعد رو خوب نخونده باشی که درک متن رو راحت سه چهارتا تستش رو از دست میدی که :n35: بهتره هرچه سریعتر کتاب همایش عربی نشردریافت رو یه دور بخونیش.
در خصوص ریاضی که الان فقط میشه یکی از مباحث رو خوند اونم طوری که باعث آسیب رسیدن به وقت بقیه درس ها نشه. فیزیک ولی میشه اتمی و الکترومغناطیس و ... رو از همین الان تا آخر اردیبهشت خوند.
ممنون عزیز. ریاضی هم سعی دارم بتونم یک سوال انتگرال رو هم بزنم. اگه سوال پارسال رو ببینین (ریاضی ) واقعا یه سوال آب خوردنی بود. ( انتگرال جزء صحیح رادیکال X ).
مثلثات هم که فقط با یه چند تا فرمول حل میشه. حد و مشتق هم تمومه. آمار رو نمیدونم. به نظرتون 2 تا سوالشو الان چطور تمرین کنم ؟ @Arrowtic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما هم تازه میخواین آمار رو تمرین کنین ؟ بگین که با هم بریم جلو :n02: البته 2 تا سوال برای تجربی ها فکر میکنم راحت تر باشه. سال 92 رو دیدم که اولی سوالش فقط میانگین داده ها رو میخواست که خیلی راحت بود.امیدوارم بتونیم بزنیم.
فیزیک هم بله همونطور که گفتین مغناطیس و القا و بخش آخر شیمی پیش هم میخونم.
:n16:

آره ، از نظر شدن میشد ، من شیمی رو خونه زدم از 30 تاش کلا 4 تا رو نتونستم بزنم و نکتشون یادم رفته بود ، ولی سر جلسه تو اون زمان اصلا نمیشد درست زد .

بله ریاضی هستم.:) اره کلا درهم بود. ولی شیمی سبکش جدید بود مخصوصا سال دوم. ولی خوب بود.
عدد کوانتمی هم که دومی سوال بود باید میفرفتی داخل سوال :n02: من تو دور هفتمین بار که سوال رو خوندم گرفتم چی میگه.:n02:
:n40:

Alireza SM
01-05-2015, 21:00
امیدوارم تو کنکور موفق باشید شما هم .

آخه من زیستم در اون حد ها نیست و با توجه به قدرتم تو ریاضی سعی داشتم از بقیه ریاضیمو بهتر بزنم حالا که زیستم معمولیه . مشکل اینه که سوالی که کلی روش وقت هدر رفت رو آخر آزمون زیر 30 ثانیه زدم . تو 5 دقیقه آخر که برگشتم سر ریاضی بیشتر از کل اون وقتی که روش گذاشته بودم جواب دادم . اخیرا اول اختصاصی ها انگار اصلا خودم نیستم .
به نظرتون راهی هست زیستو برسونم به درصدای بهتر تو این یه ماه و خرده ای که باقی مونده ؟ آخه به نظر خودم خیلی خوب بلدم ، اکثر درسا رو هنوز که هنوزه با یه کیفیت خیلی بالایی به یاد دارم ، تو نکات ترکیبی هم تا حالا مشکلی نداشتم و راحت میتونم مطالب مختلفو ارتباط بدم به هم . همش ولی درصدم رو 60 الی 70 ـه . غلطامم فقط و فقط بی دقتی(که خوشبختانه این آزمون به جز زیست ، تو بقیه درسای اختصاصی یه بی دقتی محاسباتی هم نداشتم بر خلاف بارای قبلی) . یه تیکه ی گزینه رو با این که کامل بلدم سر جلسه حواسم نمیره طرفش و تستو اشتباه میزنم/نمیزنم .
همین امروز گزینه نوشته بود :"آزادسازی کلسیم از شبکه آندوپلاسمی صاف" . من سر خود خوندمش :"آزادسازی کلسیم از شبکه ی آندوپلاسمی ماهیچه ی صاف" . دلیلشم این بوده که یه گزینه رو همون اول به اشتباه به عنوان جواب تو ذهنم گرفتم ، بعد سر خود توی نقض کردن بقیه گزینه ها تو ذهنم یه جور دیگه اینو خوندم که جواب بشه اونی که فکر میکردم .

ببین همه این چیزایی که میگی فقط فقط نشانه استرس و اضطراب هستن. اینکه اول نمیتونی جواب بدی و آخر آزمون برمیگردی حلش میکنی قطعا نمیتونه به دلیل عدم تسلط باشه و حتما دلیل روانشناختی داره. دلیلش هم کندی و کاهش سرعت سایکوموتری در زمان استرس هست که وقتی استرس کاهش پیدا میکنه اینم رفع میشه و تست رو میزنی. در مورد اون اشتباه دیدن و قاطی کردن کلمه ها هم دلیلش اختلال در هماهنگی چشم و ذهن (eye and mind coordination) و همینطور اختلال در هماهنگی حافظه حسی و حافظه کوتاه مدت و حافظه بلند مدت هست. این دومورد هم از عوارض استرس هستن.
الان خیلی دیره که بگم چیکار کن که استرس نداشته باشی ولی حداقل کاری که برای غلبه بر عوارض استرست میتونی بکنی همینه که هرقت دیدی یه تستی رو نمیتونی زود به جواب برسونی ازش رد شی و بری سراغ بعدی. در درس ریاضی و فیزیک که خیلی خوب هستی هرجا دیدی سوالی رو نمیتونی جواب بدی با خودت بگو این سال یا غلطه یا هیچکس جوابش نخواد داد. آخر آزمون برگرد و روشون وقت بزار.
در خصوص زیست که قطعا میتونی. از نظر درس زیست شناسی، کسایی که درصد 100 میشن به خاطر کارهایی که از این به بعد میکنن 100 و درصدای نزدیک به 100 رو کسب میکنن. یه نفر بود که پارسال همین موقع ها درصد زیستش در آزمون ها حدود 60 بود ولی در کنکور اگه بدشانسی نمیاورد 100 میزد. توی تاپیک جمع بندی چیزایی که در مورد جمع بندی زیست نوشتم رو بخون. در جمع بندی زیست دوباره کاری نکن ولی مرور کافی برای اطمینان از تثبیت مطالب داشته باش. به حفظیات ظریف اهمیت بده.
مطمعن باش اگه نزاری استرس بهت غلبه کنه موفق میشی

Arrowtic
01-05-2015, 21:33
@ALI . R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تابستون آمار خوندم فقط . قبلشم که همون دوم دبیرستان(تغییر رشته ایم من) . فعلا اولویت برام مقاطع هستش با کاربرد مشتق . کاربرد رو بلدم ولی هی باید دوره کنم ، مقاطع رو ولی کلا بلد نیستم : دی
@Alireza SM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . یه امیدی گرفتم !
آره ، خودم حس میکنم اون اضطرابو(حقیقتش دلیلش رو هم حتی میدونم ، ولی خوب مسئله ای نیست که بشه به این راحتیا حل کرد) . از اینا نیست که بلرزم سر جلسه ، ولی کاملا معلومه که خودم نیستم و معمولا وقتی میرسم اول فیزیکه که یه آرامشی حس میکنم و اون اولای آزمون اختصاصی رو خیلی بد میرم جلو و عملا اون 20 دقیقه زمین رو هدر میدم سر ریاضی(اونم سوالایی که آخر سر برگردم تو زمان خیلی کمی حل میشن) . حالا دارم روش کار میکنم تا دوباره مثل قبل بشم . قبل از عید من معدود بودن آزمونایی که درصد ریاضیم تو آزمونا زیر 90 بیاد ، ولی دقیقا 3 آزمون اخیر رو دارم 70 میزنم .
این هفته رو میخوام در حالی که به همه درسا توجه دارم ، روی حفظیات و متن شیمی یه دقت دوچندانی کنم و سعی کنم زیست رو حداقل مقداریش رو دقیق تر بخونم و اون جزئیات ظریف درست شن .
فقط توی جمع بندی ، ضروریه که اول DVD رو ببینم بعد وزارتیو دوباره خوب بخونم ؟ آخه من احساس میکنم وقتی اول وزارتیو قشنگ خوندم ، حرفای استاد کرامت رو خیلی بهتر میگیرم و دراصل باعث میشن اون نقاط کور درس تو ذهنم به هم وصل بشن و منسجم بشن اطلاعات .

درباره پریدن از وقت گیرا حقیقتش یه ترسی دارم : میترسم انقدر از روشون بپرم ریاضی رو که تموم کردم مثلا 50 زده باشم ، بعد یه درس دیگه آخر سر یه جوری وقتمو بگیره و خلاصه به طریقی نشه برگردم و از سوالایی که میتونستم حل کنم جا بیفتم . الآن سوالایی که کم وقت میگیرن رو حل میکنم + سوالایی که مطمئنم حل میکنم ولی میدونم یه کم بیشتر وقت میگیرن و از سوالایی میپرم که میدونم دیگه خیلی زیاد وقتمو هدر میدن .

A/|\IR
02-05-2015, 07:45
اگه اونقدر بپری که آخرش 40 بزنی بازم خوبه چون بعدا وقت داری بیای سمتش و تکمیلش کنی، از طرف دیگه به درسای دیگه بهتر میرسی
معمولا وقتی رو تستی بیشتر از 30 ثانیه وقت میذاری دیگه نمیتونی رهاش کنی حتی بالای 1 دقیقه هم شده وقت صرفش میکنی چون میگی من شروع کردم باید تمومش کنم این باعث میشه وقتت بره در حالی که اگه بگذری و اخرش بیای سراغش شاید بتونی راحت حلش کنی چون میدونی تا اینجا حداقل 50 زدی اون درسو

تو ریاضی مبحث هایی مثل احتمال و جایگشت و ... حواستون باشه که محاسبات سنگین میدن خود سوالا اغلب اوقات کاری نداره ولی محاسبات سخته!
تو این دوران جمع بندی زیاد به بودجه بندی درسا توجهی نکنید و بر اساس اون نا متعادل نخونین، اگه بودجه بندی سالای پیشو نگاه کنین میبینین که خیلی نا متوازنِ مثلا پارسال تعداد تستای مشتق و کاربرد و اون طرفا(:دی) زیاد شد و از احتمال کم! یا اینکه تو درس شیمی از اسید باز 2 تا سوال دادن در حالی که زیر 4 تا نمیومد.
درسالی عمومی هم واقعا جدی بگیرین به کتابای جمعبندی مثلا 30 سال عمومی کنکور راحت میتونین درصدتون رو 20 30 در صد افزایش بدین.

Alireza SM
02-05-2015, 18:07
@ALI . R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تابستون آمار خوندم فقط . قبلشم که همون دوم دبیرستان(تغییر رشته ایم من) . فعلا اولویت برام مقاطع هستش با کاربرد مشتق . کاربرد رو بلدم ولی هی باید دوره کنم ، مقاطع رو ولی کلا بلد نیستم : دی
@Alireza SM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . یه امیدی گرفتم !
آره ، خودم حس میکنم اون اضطرابو(حقیقتش دلیلش رو هم حتی میدونم ، ولی خوب مسئله ای نیست که بشه به این راحتیا حل کرد) . از اینا نیست که بلرزم سر جلسه ، ولی کاملا معلومه که خودم نیستم و معمولا وقتی میرسم اول فیزیکه که یه آرامشی حس میکنم و اون اولای آزمون اختصاصی رو خیلی بد میرم جلو و عملا اون 20 دقیقه زمین رو هدر میدم سر ریاضی(اونم سوالایی که آخر سر برگردم تو زمان خیلی کمی حل میشن) . حالا دارم روش کار میکنم تا دوباره مثل قبل بشم . قبل از عید من معدود بودن آزمونایی که درصد ریاضیم تو آزمونا زیر 90 بیاد ، ولی دقیقا 3 آزمون اخیر رو دارم 70 میزنم .
این هفته رو میخوام در حالی که به همه درسا توجه دارم ، روی حفظیات و متن شیمی یه دقت دوچندانی کنم و سعی کنم زیست رو حداقل مقداریش رو دقیق تر بخونم و اون جزئیات ظریف درست شن .
فقط توی جمع بندی ، ضروریه که اول DVD رو ببینم بعد وزارتیو دوباره خوب بخونم ؟ آخه من احساس میکنم وقتی اول وزارتیو قشنگ خوندم ، حرفای استاد کرامت رو خیلی بهتر میگیرم و دراصل باعث میشن اون نقاط کور درس تو ذهنم به هم وصل بشن و منسجم بشن اطلاعات .

درباره پریدن از وقت گیرا حقیقتش یه ترسی دارم : میترسم انقدر از روشون بپرم ریاضی رو که تموم کردم مثلا 50 زده باشم ، بعد یه درس دیگه آخر سر یه جوری وقتمو بگیره و خلاصه به طریقی نشه برگردم و از سوالایی که میتونستم حل کنم جا بیفتم . الآن سوالایی که کم وقت میگیرن رو حل میکنم + سوالایی که مطمئنم حل میکنم ولی میدونم یه کم بیشتر وقت میگیرن و از سوالایی میپرم که میدونم دیگه خیلی زیاد وقتمو هدر میدن .

قاعده خاصی نیست که اول فیلم استاد کرامت رو تماشا کنی یا کتاب رو بخونی. هردوتاشون برای جمع بدی کنکور لازمن.
در مورد وقت تلف کردن دقت کن که تو وقتی داری مثلا ده تا تست ریاضی رو رد میکنی که برگردی حلشون کنی، قطعا باید وقت اضافه بیاری و برگردی حلشون کنی چون اگه وقت اضافه نیاری یعنی اینکه وقتت رو جاهای دیگه هدر کردی. قرار نیست چون شیمی آخرین درس دفترچه هست حتما همه تستای شیمی تموم بشن بعد برگردی سراغتست هایی که علامت زدی...

Soroush-S
04-05-2015, 21:56
تفاوت آزمونهای سنجش با آزمون سراسری چقدره؟

A/|\IR
05-05-2015, 08:06
تفاوت آزمونهای سنجش با آزمون سراسری چقدره؟

از نظر سطح منظورتونه؟
خب نمیشه گفت آزمون های سنجش از نظر بودجه بندی فقط شباهت زیادی به کنکور دارن ولی هز نظر سطح سوالا اصلا مشخص نیست بعضی سال ها شده بعضی درسا تقریبا تو یه سطح باشن ولی بعضی سال ها هم سطح سوالات زمین تا آسمون فرق میکرده
ولی در کل باید به سوال هایی که نوآوری داره توجه کرد

Soroush-S
05-05-2015, 09:19
از نظر سطح منظورتونه؟
خب نمیشه گفت آزمون های سنجش از نظر بودجه بندی فقط شباهت زیادی به کنکور دارن ولی هز نظر سطح سوالا اصلا مشخص نیست بعضی سال ها شده بعضی درسا تقریبا تو یه سطح باشن ولی بعضی سال ها هم سطح سوالات زمین تا آسمون فرق میکرده
ولی در کل باید به سوال هایی که نوآوری داره توجه کرد
متشکر
برای قبولی در دانشگاه فرهنگیان چه رتبه ای نیاز هست؟(رشته تجربی) اگه اولیاء فرهنگی باشن تاثیری داره؟ مثلا در معدل کل و ...

A/|\IR
06-05-2015, 07:33
متشکر
برای قبولی در دانشگاه فرهنگیان چه رتبه ای نیاز هست؟(رشته تجربی) اگه اولیاء فرهنگی باشن تاثیری داره؟ مثلا در معدل کل و ...

خواهش
از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونین با انتخاب رشته و دانشگاه رتبه قبولی رو ببنین به شهر هم بستگی داره تا 15 20 هزار فکر کنم قبولی داشته باشه که البته این دانشگاه ها شرط معدل هم دارند
روی معدل که تاثیر نداره روی رتبه هم فکر نکنم تاثیری داشته باشه چون سهمیه ای نداریم در این مورد.

Alireza SM
07-05-2015, 19:56
انتشار کارت شرکت در آزمون سراسری ۹۴ از روز یکشنبه ۱۷ خرداد تا چهارشنبه ۲۰ خرداد ۹۴
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور یادآور شد: کارت شرکت در آزمون سراسری سال ۹۴ کلیه گروه های آزمایشی از روز یکشنبه ۱۷ خرداد تا چهارشنبه ۲۰ خرداد ۹۴ بر روی سایت سازمان سنجش sanjesh.org قرار خواهد گرفت. افرادی که متقاضی دو یا سه گروه آزمایشی هستند باید برحسب مورد نسبت به دریافت دو یا سه کارت اقدام کنند.
وی اضافه کرد: با توجه به تعداد علاقمندی به گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی برای ۸۸۰ هزار و ۷۵۶ نفر داوطلب واقعی تعداد یک میلیون ۳۱ هزار و ۳۹۶ کارت شرکت در آزمون صادر می شود.

jobberwock
08-05-2015, 02:06
ترسم از زیست ـه ! سال قبلی درصدای قلمچیم کلا اینطوری بودن :
ریاضی : به غیر از 3 آزمون 100 زدم
فیزیک و شیمی بالای 80 بودن همیشه
زیست : موقع ژنتیک(کلا فصل 5 تا 8 سوم) 90 ، 95 ولی موقع دروس دیگه 60 اینا .
ضریبشم به این بالایی آدم میمونه توش ! این سوالایی که چند جمله صحیح است و چند جمله به درستی تکمیل می کند خیلی زجرن ! پشت هر فعلیم یه ن میذارن آدم یه ربع باید فکر کنه الآن سوال دقیق چی میخواد ! نمیتواند فلان کار را بکند تا نتیجه فلان نشود : دی
راستی برای دقت چه راهیو دارید ؟ من هر چی تو درس قویترم دقتم کمتره ! ریاضی الآن تست می زدم هر سوالیو باید 3 بار برم تا بی دقتی نکنم . یه بار یه ضرب اشتباه ، یه بار جمع ، یه بار تفریق ! سر فیزیک و شیمی ولی اینطوری نیستم . توی قلمچی هم همیشه تنها دلیلی که وقت کم نمی اوردم این بود که زمین رو 0 می زدم !

شما میشه بگی ریاضی از رو چی تست میزنی؟
در مورد زیست منم مشکل شما رو داشتم.
تو اختصاصیا درس اول بذاریدش واسه اون جمله ها میگم آدم مخش نمیکشه درس آخر ی همچین سوالایی
باشه
این مشکل ک سه بار ی سوالو میخونی، بی دقتی و ب خاطر ترس زمانم هس رو اینطوری حل کن، قبل امتحان ی دفترچه کانون بذار جلوت زیستا رو بزن (با وقتی ک از زمین بذاری رو زیست 1 دقیقه هر تست) بعد تایمر رو رو 20 دقیقه بذار قشنگ زیادی زمان دستت میاد، واسه هر درسی ک اینطور سر جلسه وسواسیو هی تایمرو چک میکنی میزان زمان هر تست رو حس کنی، منم تو زیست اینطوری بودم ب خودم اجازه فکر کردن نمیدادم فکر میکردم زمان محدوده خیلی

jobberwock
08-05-2015, 11:33
سلام
با توجه ب این ک کارنامه کتبی چهارم تاثیری تو کنکور نداره، ما چ رویکردی داشته باشیم؟ نهایی ها و داخلی ها حد اقل چ نمره ای خوبه(برا کسی ک نوبت دوم مستمر نداده)؟
من مستمرهای نوبت دو رو نرفتم.
اگه معلم هوس کنه بندازه چ کنم؟

A/|\IR
08-05-2015, 20:20
سلام
با توجه ب این ک کارنامه کتبی چهارم تاثیری تو کنکور نداره، ما چ رویکردی داشته باشیم؟ نهایی ها و داخلی ها حد اقل چ نمره ای خوبه(برا کسی ک نوبت دوم مستمر نداده)؟
من مستمرهای نوبت دو رو نرفتم.
اگه معلم هوس کنه بندازه چ کنم؟
حداقل نمره ی قبولی رو بگیرین کافیه
ولی در کل با توجه به کنکور داشتن معمولا کار سختی پیش رو ندارین
اگه مستمر ندارین سعی کنین نمره پایان ترم رو خوب بگیرین در اون صورت دبیر هم نمیتونه از این هوسا بکنه فوقش اعتراض میزنین و درست میشه.

Arrowtic
08-05-2015, 20:34
شما میشه بگی ریاضی از رو چی تست میزنی؟
در مورد زیست منم مشکل شما رو داشتم.
تو اختصاصیا درس اول بذاریدش واسه اون جمله ها میگم آدم مخش نمیکشه درس آخر ی همچین سوالایی
باشه
این مشکل ک سه بار ی سوالو میخونی، بی دقتی و ب خاطر ترس زمانم هس رو اینطوری حل کن، قبل امتحان ی دفترچه کانون بذار جلوت زیستا رو بزن (با وقتی ک از زمین بذاری رو زیست 1 دقیقه هر تست) بعد تایمر رو رو 20 دقیقه بذار قشنگ زیادی زمان دستت میاد، واسه هر درسی ک اینطور سر جلسه وسواسیو هی تایمرو چک میکنی میزان زمان هر تست رو حس کنی، منم تو زیست اینطوری بودم ب خودم اجازه فکر کردن نمیدادم فکر میکردم زمان محدوده خیلی
من برای ریاضی در طول سال جزوه معلممون رو مرتب خوندم و حل کردم ، وقتی هر فصل تموم میشد هم از خیلی سبز تستاشو میزدم . تو دوره هم بسته به فصل یکی از این دو تا رو(برای معدود فصل ها هر دو) کار میکنم .

آزمون امروز با اینکه بازم ترازم بد شد ، خیلی راضی بودم چون پیشرفت از نظر استرس و بی دقتی رو احساس میکردم و میشه گفت برای اولین بار در این یه سال بی دقتی نداشتم :
ریاضی 80 ، بهم تراز 8000 داد .(4 تا مقاطع رو نزدم : دی)
فیزیک 75 بهم 7600 داد .
زیست هم 80 که 7300 داد . یه دور دیگه قارچا رو خونده بودم ، تا 90 میرفت . یه کم مثال های انواع قارچا رو قاطی کردم و 3 تا تستو از دست دادم .
ولی شیمی رو خیلی کم زدم(48% با توجه به راحتی نسبیش) که البته دلیلش این بود که اون حفظیای ته الکترو رو نخونده بودم که فیکس یک سوم سوالا از اونا اومد .
همین شیمی یه تنه ترازو کشوند زیر 7000 .
عمومی ها عربی 90 ، زبان 100 ، دینی 70 و متاسفانه ادبیات 60 . این تاریخ ادبیات بد داره کار دستم میده .

کلا دیگه تراز قلمچی برام مهم نیست و فقط رفع اشکال میکنم . به محض اینکه اومدم اون حفظیای آخر الکترو رو برای مثال خوندم ، و چند بارم همه ی این بخش های حفظی فصل رو بلند بلند تکرار کردم(گالوانی روی-مس ، سلول سوختی ،خوردگی آهن و 3 روش جلوگیری ازش ، روش کلی برقکافت ، با اون 4 حالت خاصش)

jobberwock
09-05-2015, 02:47
حداقل نمره ی قبولی رو بگیرین کافیه
ولی در کل با توجه به کنکور داشتن معمولا کار سختی پیش رو ندارین
اگه مستمر ندارین سعی کنین نمره پایان ترم رو خوب بگیرین در اون صورت دبیر هم نمیتونه از این هوسا بکنه فوقش اعتراض میزنین و درست میشه.

مشکلم با زمین شناسیه ی روز کامل وقت میگیره! ترجیح میدم اون ی روز خلاصه نویسیامو برا کنکور دوره کنم میتونم نرم؟ مشکلی پیش نمیاد
(میدونم بی ربطه من یکم وسواسیم ولی) اگه امسال کنکور دربیام یا درنیام این زمین شناسیه برام دردسر نمیشه؟

A/|\IR
09-05-2015, 10:27
مشکلم با زمین شناسیه ی روز کامل وقت میگیره! ترجیح میدم اون ی روز خلاصه نویسیامو برا کنکور دوره کنم میتونم نرم؟ مشکلی پیش نمیاد
(میدونم بی ربطه من یکم وسواسیم ولی) اگه امسال کنکور دربیام یا درنیام این زمین شناسیه برام دردسر نمیشه؟
امتحان پایان ترم نرین؟
نه بهتره حتما برین البته اگه امتحان ندین و حتی قبول نشین در صورت قبولی در دانشگاه بازم شهریور فرصت دارین ولی اصلا به دردسرش نمیارزه خودتونو درگیر اینچیزا کنید.

Mehrshad-msv
18-05-2015, 13:12
آقایون ببخشید زمان برگزاری مراسم کیه؟! و چه چیزایی برای شرکت در مراسم لازمه؟!

ممنون:n01:

Alireza SM
18-05-2015, 15:30
آقایون ببخشید زمان برگزاری مراسم کیه؟! و چه چیزایی برای شرکت در مراسم لازمه؟!

ممنون:n01:

هر گروهی کنکورش متفاوته. 21 یا 22 خرداد .
برای شرکت در مراسم دو عدد ساندیس + یه کلچه یا تعدادی خرما و انجیر خشک لازمه به همراه دو عدد مداد تراشیده شده و مدادتراش و پا کن با کیفیت. به همراه کارت ورود به جلسه که از قبل اثر انگشت روش زده باشین. کارت شناسایی هم ببرین بد نیست شاید لازم شد.

Mehrshad-msv
19-05-2015, 00:32
فقط شرمنده این کارت ورور به جلسه رو از کجا پیدا کنیم برادر؟

نمیشه جای اونا پیتزا ببریم(شوخی:n01:)

Alireza SM
19-05-2015, 08:52
فقط شرمنده این کارت ورور به جلسه رو از کجا پیدا کنیم برادر؟

نمیشه جای اونا پیتزا ببریم(شوخی:n01:)

کارت ورود به جلسه اواسط خرداد از ایت سازمان نجش ارائه خواهد شد و باید برین پرینت بگیرین.
پیتزا رو که نمیزارن ولی نون پنیر رو میزارن. من خودم حلوا با نون حصیری برده بودم :n02:

Mehran-King
20-05-2015, 19:10
هر گروهی کنکورش متفاوته. 21 یا 22 خرداد .
برای شرکت در مراسم دو عدد ساندیس + یه کلچه یا تعدادی خرما و انجیر خشک لازمه به همراه دو عدد مداد تراشیده شده و مدادتراش و پا کن با کیفیت. به همراه کارت ورود به جلسه که از قبل اثر انگشت روش زده باشین. کارت شناسایی هم ببرین بد نیست شاید لازم شد.

امیدوارم موفق باشین .

Mehran-King
25-05-2015, 13:26
واسه کنکور 95 تاپیک ایجاد نمیکنین ؟

Mehran-King
29-05-2015, 12:19
دوستان به نظرتون برای کنکور 95 ، یک نفر که دیپلم دوم انسانی بگیره و برای تاثیر معدل تا 25 درصد داشته باشه بهتره یا کسی که دیپلمش ریاضی باشه و معدلش 10 باشه اما بعضی دروس که براش موجود نیست ، کنکورش از همون 100 حساب بشه و کنکور خوب امتحان بده خوبه ؟

منظورم اینه که :

1- منی که بخوام رتبه 3 رقمی بیارم واسه کنکور 95 انسانی با دیپلم ریاضی با معدل 10 امتحان بدم بهتره؟ ( و تابستان بکوب بخونم واسه کنکور 95 انسانی )
2- یا شهریور ماه دیپلم دوم انسانی بگیرم با معدل خوب ؟

Alireza SM
29-05-2015, 19:19
واسه کنکور 95 تاپیک ایجاد نمیکنین ؟

25 خرداد ایشالا

Mohsen Koohi
31-05-2015, 07:44
آخرین قدم های ماراتن حساس و سرنوشت ساز رو داریم برمیداریم.
از استاد خوبم آقای دکتر سیدمحمدی عزیز بابت تلاشی که برای آماده سازی من و برای این تاپیک کشیدن تشکر میکنم و برای همه شما شرکت کنندگان کنکور 94 آرزوی قبولی در رشته روزانه مورد علاقتون رو دارم.

Mehran-King
31-05-2015, 22:22
25 خرداد ایشالا

علیرضا خان لطفا کمکم کنین :

صرف معافیت تا تاریخ سال 96 کفایت نمیکنه شما باید تا اون تاریخ به طور پیوسته مشغول به تحصیل باشی. من از فنی حرفه ای و کاردانش زیاد سردرنمیارم ولی اگه اینطور باشه که اون 8 واحد رو پاس کنی دگه نتونی از مدرسه واحد دیگه ای برداری، باید نگهش داری. شما برو بپرس ببین آیا مجاز هستی که اون 8 واحد رو پاس کنی و بعدش مهارتت رو بیاری براشون یا نه.

علیرضا خان ، لطفا راهنماییم کنین ، من متولد 74 هستم ، دانشجوی ترم 2 پیام نور هستم ، آیا میتونم واسه کنکور 95 از شاخه علوم تجربی شرکت کنم؟ بعدش اگه قبول شدم برم دانشگاه ؟

===

در ضمن میشه این متن رو برام به زبان ساده بگین؟ منظورش دقیقا چیه؟

-درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: دانشجویان در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یکبار مجاز به انصراف بوده (من تاحالا انصراف ندادم)

-همچنین از دیگر شرایط اصلی این است که دانشجو باید در مدت سنوات اولیه تحصیلی در دانشگاه انصراف دهد، یعنی وارد سنوات ارفاقی نشده باشد
(اینجاشو متوجه نمیشم! منظورش چیه؟سنوات اولیه تحصیلی یعنی چی؟سنوات ارفاقی چیه؟ منظورش همون معافیت تحصیلی که هنگام ثبت نام پیام نور گرفتم هست؟)و از زمان انصراف وی تا شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه نیز بیش از یکسال سپری نشده باشد(سال بعد هنگام قبولی قطعیم در دانشگاه میخوام انصراف بدم)

-همچنین با توجه به اینکه برای هر مقطع تحصیلی تنها یکبار معافیت تحصیلی صادر می‌شود، بنابراین تحصیل مجدد دانشجو در مقاطعی که قبلا از آن فارغ‌التحصیل شده مجاز نیست (منظورش چیه؟ من الان برای مقطع کارشناسی مدیریت تا سال 98 معافیت تحصیلی گرفتم و هنوز تمام نکردم! آیا منظورش اینه که بعدا اگه کنکور بدم و مثلا در مقطع کارشناسی پرستاری قبول بشم و یا دکتری داروسازی قبول بشم آیا نمیتونم در دانشگاه بعدا ثبت نام کنم؟)
ممنونم:n16:

Alireza SM
01-06-2015, 11:06
علیرضا خان لطفا کمکم کنین :

علیرضا خان ، لطفا راهنماییم کنین ، من متولد 74 هستم ، دانشجوی ترم 2 پیام نور هستم ، آیا میتونم واسه کنکور 95 از شاخه علوم تجربی شرکت کنم؟ بعدش اگه قبول شدم برم دانشگاه ؟

===

در ضمن میشه این متن رو برام به زبان ساده بگین؟ منظورش دقیقا چیه؟

-درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: دانشجویان در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یکبار مجاز به انصراف بوده (من تاحالا انصراف ندادم)

-همچنین از دیگر شرایط اصلی این است که دانشجو باید در مدت سنوات اولیه تحصیلی در دانشگاه انصراف دهد، یعنی وارد سنوات ارفاقی نشده باشد
(اینجاشو متوجه نمیشم! منظورش چیه؟سنوات اولیه تحصیلی یعنی چی؟سنوات ارفاقی چیه؟ منظورش همون معافیت تحصیلی که هنگام ثبت نام پیام نور گرفتم هست؟)و از زمان انصراف وی تا شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه نیز بیش از یکسال سپری نشده باشد(سال بعد هنگام قبولی قطعیم در دانشگاه میخوام انصراف بدم)

-همچنین با توجه به اینکه برای هر مقطع تحصیلی تنها یکبار معافیت تحصیلی صادر می‌شود، بنابراین تحصیل مجدد دانشجو در مقاطعی که قبلا از آن فارغ‌التحصیل شده مجاز نیست (منظورش چیه؟ من الان برای مقطع کارشناسی مدیریت تا سال 98 معافیت تحصیلی گرفتم و هنوز تمام نکردم! آیا منظورش اینه که بعدا اگه کنکور بدم و مثلا در مقطع کارشناسی پرستاری قبول بشم و یا دکتری داروسازی قبول بشم آیا نمیتونم در دانشگاه بعدا ثبت نام کنم؟)
ممنونم:n16:

ببین دوست عزیز مشکل تو و خیلی از بچه ها اینه که زیاد به این چیزای بی اهمیت فکر میکنین و وقت و انرژیتون رو صرفش میکنین. شما یه بار تحقیق کردی دیدی که حق داری انصراف بدی و برای 95 شرکت کنی دیگه چه لزومی داشته که رفتی دنبال این چیزا و این متن رو خوندی؟ یه بار برای همیشه اطمینان حاصل کن که حق داری برای 95 اانصراف بدی و بعد از اون به هیچ وجه دنبال نظام وظیفه و انصراف و مشمولیت و .. نرو حتی اگه قانون هم عوض کنن بازم عطف به ماسبق نمیشه و اثری روت نداره.

همین الان برو کتاب شیمی رو بزار جلوت ببین آیا میتونی بفهمیش و مفاهیمش رو درک کنی؟؟ نه ! چون تمرکز نداری و دلیلش هم اینه که 50% فکرت رو یاین مساله نظام وظیفه متمرکز شده. تازه علاوه بر این، خود این مشکل باعث اضطراب میشه و اضطراب قاتل تمرکز و انگیزه برای درس خوندن هست و اشتباهات و خطاها رو هم افزایش میده.

بیا از همین الان تصمیم بگیر که دیگه به جز درس روی چیز دیگه ای به هیچ وجه وقت نزاری چون وقتت خیلی باارزشتر از این حرفاست و قراره الان برای آیندت سرمایه گذاریش کنی.

Mehran-King
01-06-2015, 13:39
ببین دوست عزیز مشکل تو و خیلی از بچه ها اینه که زیاد به این چیزای بی اهمیت فکر میکنین و وقت و انرژیتون رو صرفش میکنین. شما یه بار تحقیق کردی دیدی که حق داری انصراف بدی و برای 95 شرکت کنی دیگه چه لزومی داشته که رفتی دنبال این چیزا و این متن رو خوندی؟ یه بار برای همیشه اطمینان حاصل کن که حق داری برای 95 اانصراف بدی و بعد از اون به هیچ وجه دنبال نظام وظیفه و انصراف و مشمولیت و .. نرو حتی اگه قانون هم عوض کنن بازم عطف به ماسبق نمیشه و اثری روت نداره.

همین الان برو کتاب شیمی رو بزار جلوت ببین آیا میتونی بفهمیش و مفاهیمش رو درک کنی؟؟ نه ! چون تمرکز نداری و دلیلش هم اینه که 50% فکرت رو یاین مساله نظام وظیفه متمرکز شده. تازه علاوه بر این، خود این مشکل باعث اضطراب میشه و اضطراب قاتل تمرکز و انگیزه برای درس خوندن هست و اشتباهات و خطاها رو هم افزایش میده.

بیا از همین الان تصمیم بگیر که دیگه به جز درس روی چیز دیگه ای به هیچ وجه وقت نزاری چون وقتت خیلی باارزشتر از این حرفاست و قراره الان برای آیندت سرمایه گذاریش کنی.

آقای سید محمدی ازتون ممنونم ، حق با شماست ، علیرضاجان :n40:

من قبلا رشتم ریاضی بود ، تابستان ان شاء الله میخوام دیپلم دوم تجربی بگیرم ، اگه پرستاری هم قبول بشم راضی هستم ، بابت همه چیز ازتون کمال تشکر رو دارم آقای سید محمدی:n16:

ماشالله خودتون دانشجوی پزشکی هستین ، امیدوارم همیشه و همه حال موفق و موید باشین ؛

بابت همه چیز ازتون ممنونم علیرضا خان ؛ :n40:

Arrowtic
03-06-2015, 06:11
دوستان ، رسیدیم هفته ی آخر .
کسی پیشنهادی داره واسه هفته ی آخر ؟ میخوام اون بخشایی که یادم ممکنه رفته باشه رو دوره کرده باشم .
اخیرا خوشبختانه بعد از این سه روز یک بار ها و دوره ها ، احساس میکنم پیشرفت کردم ، که یکی از دلایلشم اینه که تو مدیریت زمان کارم بهتر شده . آزمون قبلی رو 7300 شدم ، که البته حالم شدید بد بود ، وگرنه بدون بی دقتی ها(آخر آزمون رو به موت بودم و تست میزدم ! همه محاسباتم بی دقتی میشد) ریاضی و فیزیک هر کدوم یه 15 درصد بالا تر میرفتن .
زیست سالای قبل رو هم زیر 90 نمیزنم ، ولی این آزمونا رو همش 70 و خرده ای میزنم(که البته فکر کنم وضع همه همینه ، چون 71 درصد آزمون قبلی بهم رتبه ی خیلی خوب با تراز 7600 داده بود)

یه عده میگن صبح تا شب این هفته رو دوره کنید ، یه عده میگن آروم تر برید جلو که از نظر روانی آماده تر باشید . نظر شما چیه ؟ من خودم این دو هفته آخرو یه کم آرومتر گرفتم و فعلا روزی هفت - هشت ساعت میخونم(که البته با همین میزان ساعت ، زیست و شیمی رو هر هفته دوبار کامل دارم دوره میکنم از روی همایش)

Mehrshad-msv
03-06-2015, 06:49
کارتای انسانی رو یکشنبه میدن آیا؟!:n40:

Alireza SM
03-06-2015, 09:25
دوستان ، رسیدیم هفته ی آخر .
کسی پیشنهادی داره واسه هفته ی آخر ؟ میخوام اون بخشایی که یادم ممکنه رفته باشه رو دوره کرده باشم .
اخیرا خوشبختانه بعد از این سه روز یک بار ها و دوره ها ، احساس میکنم پیشرفت کردم ، که یکی از دلایلشم اینه که تو مدیریت زمان کارم بهتر شده . آزمون قبلی رو 7300 شدم ، که البته حالم شدید بد بود ، وگرنه بدون بی دقتی ها(آخر آزمون رو به موت بودم و تست میزدم ! همه محاسباتم بی دقتی میشد) ریاضی و فیزیک هر کدوم یه 15 درصد بالا تر میرفتن .
زیست سالای قبل رو هم زیر 90 نمیزنم ، ولی این آزمونا رو همش 70 و خرده ای میزنم(که البته فکر کنم وضع همه همینه ، چون 71 درصد آزمون قبلی بهم رتبه ی خیلی خوب با تراز 7600 داده بود)

یه عده میگن صبح تا شب این هفته رو دوره کنید ، یه عده میگن آروم تر برید جلو که از نظر روانی آماده تر باشید . نظر شما چیه ؟ من خودم این دو هفته آخرو یه کم آرومتر گرفتم و فعلا روزی هفت - هشت ساعت میخونم(که البته با همین میزان ساعت ، زیست و شیمی رو هر هفته دوبار کامل دارم دوره میکنم از روی همایش)

این یه هفته آخر رو سعی کن بیشتر روی مسایل روحی و ذهنی کار کنی تا درس. سعی کن اضطراب و ناراحتی رو به حداقل برسونی..
در مورددرس هم این هفته آخر تاریخ ادبیات رو مرور کن کامل ببین از قسمتای مهم چیزی یادت نرفته باشه که 12% درصد ادبیات از دستت میره. از دینی هم به متن تاب درسی سعی کن مسلط تر بشی. در عربی هم یه دور کامل منصوبات + فعل + اعراب رو مرور کن طوری که بالای 10 ساعت نشه.
شیمی هم یه بار کل واکنش ها و لوویس ها رو مرور کن + خواص و رنگ مواد و ... زیست هم یه بار اگه نکته های مهم و علاتم گذاری شده کتاب همایش و یا نکته های یادداشت شده رو مرور کنی کافیه.
و اما مهمترین کار در این یه هفته مرور روزانه چندین باره همه فرمول های فیزیک و ریاضی و و فرمول ها و تعریف های شیمی هست. در شیمی فرمول های غلظت و اسیدوباز خیلی مهم هستن همینطور تعاریف مربوط به انرژی های مختلف. در فیزیک هم تمام فرمول ها باید مرور بشن حتی فرمول هایی که بهشون مسلط هستی. در ریاضی هم فرمول های حد و مشتق و هم ارزی ها و فرمول های مهم مثلثات باید مرور بشن. لگاریتم و توابع دیگه هم فرمول هاشون خیلی مهمن ضمنا یه بار از بخش پیوست کتاب خیلی سبز چک کن که کل فرمول های ساده و حتی اتحادها حفظ باشی و یادت نرفته باشن.

Arrowtic
03-06-2015, 09:48
این یه هفته آخر رو سعی کن بیشتر روی مسایل روحی و ذهنی کار کنی تا درس. سعی کن اضطراب و ناراحتی رو به حداقل برسونی..
در مورددرس هم این هفته آخر تاریخ ادبیات رو مرور کن کامل ببین از قسمتای مهم چیزی یادت نرفته باشه که 12% درصد ادبیات از دستت میره. از دینی هم به متن تاب درسی سعی کن مسلط تر بشی. در عربی هم یه دور کامل منصوبات + فعل + اعراب رو مرور کن طوری که بالای 10 ساعت نشه.
شیمی هم یه بار کل واکنش ها و لوویس ها رو مرور کن + خواص و رنگ مواد و ... زیست هم یه بار اگه نکته های مهم و علاتم گذاری شده کتاب همایش و یا نکته های یادداشت شده رو مرور کنی کافیه.
و اما مهمترین کار در این یه هفته مرور روزانه چندین باره همه فرمول های فیزیک و ریاضی و و فرمول ها و تعریف های شیمی هست. در شیمی فرمول های غلظت و اسیدوباز خیلی مهم هستن همینطور تعاریف مربوط به انرژی های مختلف. در فیزیک هم تمام فرمول ها باید مرور بشن حتی فرمول هایی که بهشون مسلط هستی. در ریاضی هم فرمول های حد و مشتق و هم ارزی ها و فرمول های مهم مثلثات باید مرور بشن. لگاریتم و توابع دیگه هم فرمول هاشون خیلی مهمن ضمنا یه بار از بخش پیوست کتاب خیلی سبز چک کن که کل فرمول های ساده و حتی اتحادها حفظ باشی و یادت نرفته باشن.
ممنون
خوشبختانه شیمی رو تو یه ماه اخیر شاید 20 بار دوره کردم این مواردو و کارم راحت تره توش . ریاضی هم همینطور ، ولی فیزیکو باید سریع یه نگاه به فرمولا بندازم .
حقیقتش تنها چیزی که نخوندم درست برا کنکور ، همین تاریخ ادبیاته . دوم رو عالی بلدم ، سوم هم در حد خوب رو به بالا ، ولی پیش در حد صفر . به نظرت یه هفته ای میشه خوب جمعش کرد ، یا دیگه از خیر 4 درصد بگذرم ؟(معمولا دو تا از سه تا رو جواب میدم)

Alireza SM
03-06-2015, 13:38
ممنون
خوشبختانه شیمی رو تو یه ماه اخیر شاید 20 بار دوره کردم این مواردو و کارم راحت تره توش . ریاضی هم همینطور ، ولی فیزیکو باید سریع یه نگاه به فرمولا بندازم .
حقیقتش تنها چیزی که نخوندم درست برا کنکور ، همین تاریخ ادبیاته . دوم رو عالی بلدم ، سوم هم در حد خوب رو به بالا ، ولی پیش در حد صفر . به نظرت یه هفته ای میشه خوب جمعش کرد ، یا دیگه از خیر 4 درصد بگذرم ؟(معمولا دو تا از سه تا رو جواب میدم)

از تاریخ ادبیات نگذر حیفه. سعی کن اقلا نصف تاریخ ادبیات پیش رو هم بخونی که اقلا تو رد گزینه ها بتونی خوب کار کن

ALI . R
03-06-2015, 17:22
اطلاعيه ‌سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره:‌ تاريخ‌، نحوه‌ پرينت كارت‌ و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون سراسري‌ سال 1394 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به امید موفقیت هممون ...

Arrowtic
05-06-2015, 12:39
سنجش امروز رو بدک ندادم .
ادبیات : 82
عربی : 68 . به نظرم مسخره بودن سوالاش(به خصوص بخش ترجمه و تعریب) . من معمولا عربیم زیر 85 نمیومد ، اینبار 16 درصد غلطام از همون 8 سوال اول بود !
معارف : 91
ریاضی : 87
زیست : 75 . یه سری بی دقتی مسخره داشتم که رو هم یه 10 درصد اوردنم پایین . ذوق زده میشدم ، سوالو کامل نخونده ، گزینه رو میزدم :|
فیزیک : 84 . اینم فقط یه نزده و یه غلط واقعا مشکل داشتم توشون . 2 تا بی دقتی خنده دار داشتم بعدش .
شیمی : 60 . مایه ترس اصلیم تو این آزمون . 3 تاش واقعا بی دقتی بود . ولی بقیشونو مشکل داشتم . میشه تو یه هفته آدم حفظی ها رو تکمیل کنه ؟(منظورم از حفظی واکنش اینا نیست ، منظور مواردی مثل رنگ ها اینجور چیزاست . درس الکترو رو البته کامل بلدم و مشکلی توش نیست از نظر حفظیا)

خوبی اصلیش ولی این بود که فهمیدم باید حفظی شیمی با یه سری حفظی های ریز(نه حفظی های مفهومی و مهم ، یه سری حفظی که چیز خاصی ندارن) زیست رو یه بار دیگه بخونم + درس تولید مثل جانوری که توش زیاد میلنگم .(تیکه ی چرخه ها رو بلدم ، ولی اون بخش جانوری با بخش نمو جنین رو فهمیدم در حد صفر یادمه)

Mohsen Koohi
05-06-2015, 13:05
من زبان 100 زدم امروز بقیه درسام افتضاح بودن
دکتر کیاسالار که سوالات رو دید گفت زبان امروز هر درصدی بیاری کنکور هم احتمالا همونو خواهی آورد.
زیست پیش2 یکم از کنکور فاصله داشت
شیمی سخت بود فیزیک هم معمولی بود. امیدوارم این یه هفته باقی مونده بدون استرس بگذره بتونم همین درصدا رو تو کنکور تکرار کنم.

ALI . R
05-06-2015, 17:06
سنجش امروز رو بدک ندادم .
ادبیات : 82
عربی : 68 . به نظرم مسخره بودن سوالاش(به خصوص بخش ترجمه و تعریب) . من معمولا عربیم زیر 85 نمیومد ، اینبار 16 درصد غلطام از همون 8 سوال اول بود !
معارف : 91
ریاضی : 87
زیست : 75 . یه سری بی دقتی مسخره داشتم که رو هم یه 10 درصد اوردنم پایین . ذوق زده میشدم ، سوالو کامل نخونده ، گزینه رو میزدم :|
فیزیک : 84 . اینم فقط یه نزده و یه غلط واقعا مشکل داشتم توشون . 2 تا بی دقتی خنده دار داشتم بعدش .
شیمی : 60 . مایه ترس اصلیم تو این آزمون . 3 تاش واقعا بی دقتی بود . ولی بقیشونو مشکل داشتم . میشه تو یه هفته آدم حفظی ها رو تکمیل کنه ؟(منظورم از حفظی واکنش اینا نیست ، منظور مواردی مثل رنگ ها اینجور چیزاست . درس الکترو رو البته کامل بلدم و مشکلی توش نیست از نظر حفظیا)

خوبی اصلیش ولی این بود که فهمیدم باید حفظی شیمی با یه سری حفظی های ریز(نه حفظی های مفهومی و مهم ، یه سری حفظی که چیز خاصی ندارن) زیست رو یه بار دیگه بخونم + درس تولید مثل جانوری که توش زیاد میلنگم .(تیکه ی چرخه ها رو بلدم ، ولی اون بخش جانوری با بخش نمو جنین رو فهمیدم در حد صفر یادمه)
اره خوب بود درکل. نه زیاد سخت. نه زیاد راحت.
عربی اره منم همون 8 سوال اول که انتظار نداشتم خراب کرد.
شیمی پیش بخش آخرش رو دو دور خونده بودم. ولی انگار باید یه دور دیگه هم ببینم حفظیاش رو خوب نیست از دست بدیم. فیزیک هم همینطور.
ولی به نظرم بهتره دیگه چه خوندنی چه دوره هایی که مونده تا روز دوشنبه تکمیل کنیم. دو روز آخر مخصوصا روز آخر بهتره هیچی نخونیم!

Hossein_128
06-06-2015, 11:47
سلام

دوستان میخواستم برای دانشگاه پیام نور شرکت کنم ولی موقع ثبت نام پیام نور رو انتخاب نکردم، کارتشم نخریدم.
حالا سیستم برای ویرایش باز میشه؟؟

میخواستم برای بدون کنکور پیام نور شرکت کنم. نوع دیپلم مهمه؟؟ میشه با دیپلم تجربی روانشناسی خوند؟؟؟

ممنون

Mohsen Koohi
07-06-2015, 06:03
سلام

دوستان میخواستم برای دانشگاه پیام نور شرکت کنم ولی موقع ثبت نام پیام نور رو انتخاب نکردم، کارتشم نخریدم.

میخواستم برای بدون کنکور پیام نور شرکت کنم. نوع دیپلم مهمه؟؟ میشه با دیپلم تجربی روانشناسی خوند؟؟؟

ممنون

ویرایش که دیگه نمیشه چون کارت ها صادر شدن ولی زمان انتخاب رشته میتونی هر علاقمندی خواستی اعلام کنی و کارتشو بخری و رمزشو وارد کنی.

puta
07-06-2015, 09:02
سلام

ممنون
سلام ...
برو یه سر به سایت سازمان سنجش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بزن !
تا اونجایی که من میدونم باید موقع ثبت نام گزینه پیام نور رو انتخاب میکردی !؟

Hossein_128
07-06-2015, 12:43
ممنون دوستان

سلام ...
برو یه سر به سایت سازمان سنجش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بزن !
تا اونجایی که من میدونم باید موقع ثبت نام گزینه پیام نور رو انتخاب میکردی !؟

آره خوب اون موقع نمیخواستم شرکت کنم. اما الان میخواستم ببینم راهی هست بشه پیام نور هم شرکت کرد یا نه

Soroush-S
07-06-2015, 18:16
دوستان
من مشخصات کنکور آزمایش سنجش خواهرم رو وارد سایت قلمچی میکنم که رتبه ای حدود 20 هزار میده ولی وضعیت معادل کنکور 93 خود سنجش میگه 50 هزار!!
بعد این زیرگروه های 1 2 3 4 5 که نوشته یعنی چی؟

puta
07-06-2015, 18:29
دوستان
من مشخصات کنکور آزمایش سنجش خواهرم رو وارد سایت قلمچی میکنم که رتبه ای حدود 20 هزار میده ولی وضعیت معادل کنکور 93 خود سنجش میگه 50 هزار!!

سلام ...
تو هر زیرگروه یه سری رشته هست که با زیرگروه دیگه فرق میکنه مثلا اگه رشته تجربی هستی پزشکی تو زیر گروه یکه و ضریب دروس در زیر گروه ها متفاوته .

A/|\IR
07-06-2015, 19:10
دوستان

هیچکدوم درست نیستن! عملا هیچ تخمین رتبه ای دیگه به درد نمیخوره چون معدل هم تاثیر مستقیم داره و از وضعیت تراز معدل هم هیچکس خبر نداره-
هر زیر گروه رشته های خاص خودش رو داره و ضریب دروسهم فرق میکنه
مثلا رشته های پزشکی و مرتبط با اون در زیر گروه یک قرار داره و ضریب زیست 4 هست و ضریب ریاضی 2 و شیمی 3
ولی در زیرگروه دو که داروسازی و رشته های مرتبط قرار داره ضریب شیمی 4 و ریاضی 3 میشه
توی رشته های دیگه هم به همین صورتِ، رشته های مرتبط به هم تو یه زیر گروه قرار دارن.

Soroush-S
07-06-2015, 19:15
سلام ...
تو هر زیرگروه یه سری رشته هست که با زیرگروه دیگه فرق میکنه مثلا اگه رشته تجربی هستی پزشکی تو زیر گروه یکه و ضریب دروس در زیر گروه ها متفاوته .

آره تجربیه - مثلا میگه ; کاردانی - کارشناسی - دکتری « متوسط» یعنی چی؟

Arrowtic
07-06-2015, 19:48
سنجش تو منطقه 2 شدم 280 . زیرگروه 1 هم 560 کشور . برای معادل 93 ولی گفت 90 منطقه !(این 279 تا که جلومن هیچن آخه ؟!) . فکر کنم میاد عین همین درصد رو میذاره تو کنکور 93 ببینه حدودی شخص چند میشه !
به شدت امیدوارم که بی دقتی نکنم تو خود کنکور . یه مدت بی دقتی رو به صفر رسونده بودم ، ولی یهویی این دم آخری برگشته ، با این که به نظرم استرس ـم خیلی کمه و در حده نرمال ـشه و به نسبت این که چند روز دیگه کنکورمه خیلی آرومم(البته از دیروز احساس میکنم اطلاعات دارن از ذهنم میپرن ! که البته فکر کنم یه تفکر الکی باشه)
+
وضعیت معدل من بدک نیست . اختصاصی ها زیست رو 19 شدم ، بقیه 20 . عمومی ها هم عربی و دینی 20 ، ولی ادبیات 18 و زبان انگلیسی 17.5 !(زبانی که 11 ساله دارم کار میکنم و سه سالم هست که خیلی جدی تر شده کارم باهاش و برا چند جا کار ترجمه در دست دارم) اشتباهی که کردم این بود که سر زبان وزارتیو نخوندم رفتم سر جلسه ، نصف سوالاتو به اطلاعات فراتر از کتاب خودم نوشتم همه رو مصحح غلط گرفته . ولی چون میدونم درصدشو خوب میزنم ترسی ندارم . ترسم از ادبیات ـه ، چون ادبیات من در مقایسه با بقیه عمومی هام پایین تره و اینکه اون نمره ی عالی که میخواستمو ندارم ، میترسم بعدا ضرر برسونه .
ولی به هر حال ، دیره واسه دل نگران شدن سر اینجور چیزا . امیدوارم خود کنکور رو خوب بدم(ادبیات من همیشه یه روند سینوسی داره . یه بار 90 میزنم یه بار 50 ! باشد که این کنکور تو 90 ها باشه !)
+
اتود نبرم ؟! من خیلی با اتود راحت ترم تو نوشتن ، ولی انقدر بد میگن ازش نمیدونم استفاده کنم یا نه . کلا وقتی اتود دستمه یه آرامش خاصی دارم : دی
+
تنها چیزی که استرس میده بهم ، اینه که همین یه کنکوره که مهمه ! یعنی اصلا مهم نیست که این همه آزمون کارم خوب بوده ، همین یکیو به هر دلیلی(بی دقتی ، از دست دادن وقت و غیره) خراب کنم ، تمومه همه چی و تلاش یه سالم به هدر میره .

Alireza SM
07-06-2015, 20:01
سنجش تو منطقه 2 شدم 280 . زیرگروه 1 هم 560 کشور . برای معادل 93 ولی گفت 90 منطقه !(این 279 تا که جلومن هیچن آخه ؟!) . فکر کنم میاد عین همین درصد رو میذاره تو کنکور 93 ببینه حدودی شخص چند میشه !
به شدت امیدوارم که بی دقتی نکنم تو خود کنکور . یه مدت بی دقتی رو به صفر رسونده بودم ، ولی یهویی این دم آخری برگشته ، با این که به نظرم استرس ـم خیلی کمه و در حده نرمال ـشه و به نسبت این که چند روز دیگه کنکورمه خیلی آرومم(البته از دیروز احساس میکنم اطلاعات دارن از ذهنم میپرن ! که البته فکر کنم یه تفکر الکی باشه)
+
وضعیت معدل من بدک نیست . اختصاصی ها زیست رو 19 شدم ، بقیه 20 . عمومی ها هم عربی و دینی 20 ، ولی ادبیات 18 و زبان انگلیسی 17.5 !(زبانی که 11 ساله دارم کار میکنم و سه سالم هست که خیلی جدی تر شده کارم باهاش و برا چند جا کار ترجمه در دست دارم) اشتباهی که کردم این بود که سر زبان وزارتیو نخوندم رفتم سر جلسه ، نصف سوالاتو به اطلاعات فراتر از کتاب خودم نوشتم همه رو مصحح غلط گرفته . ولی چون میدونم درصدشو خوب میزنم ترسی ندارم . ترسم از ادبیات ـه ، چون ادبیات من در مقایسه با بقیه عمومی هام پایین تره و اینکه اون نمره ی عالی که میخواستمو ندارم ، میترسم بعدا ضرر برسونه .
ولی به هر حال ، دیره واسه دل نگران شدن سر اینجور چیزا . امیدوارم خود کنکور رو خوب بدم(ادبیات من همیشه یه روند سینوسی داره . یه بار 90 میزنم یه بار 50 ! باشد که این کنکور تو 90 ها باشه !)
+
اتود نبرم ؟! من خیلی با اتود راحت ترم تو نوشتن ، ولی انقدر بد میگن ازش نمیدونم استفاده کنم یا نه . کلا وقتی اتود دستمه یه آرامش خاصی دارم : دی
+
تنها چیزی که استرس میده بهم ، اینه که همین یه کنکوره که مهمه ! یعنی اصلا مهم نیست که این همه آزمون کارم خوب بوده ، همین یکیو به هر دلیلی(بی دقتی ، از دست دادن وقت و غیره) خراب کنم ، تمومه همه چی و تلاش یه سالم به هدر میره .

متاسفانه تصحیح برگه ها خیلی سلیقه ای هست و بازهم متاسفانه خیلی از دبیرایی که دارن تصحیح میکنن اصلا دبیر زبان نیستن مال رشته های دیگه هستن که از روی کلید آموزش پرورش دارن تصحیح میکنن مخصوصا در دروس عمومی این کار بسیار دیده شده. دوست خودم زبان رو گرفته بود 11 ولی اعتراض داد و شد 17 در حالی که فقط یه 0.25 غلط داشت. ظاهرا دست خطش مثل دکترا به صورت چسبیده بوده و مصحح های اول چون دبیر زبان نبودن نتونسته بودن بخوننش !!

اتود چیه دقیقا ؟ اولین باره میشنوم اسمش رو .

Alireza SM
07-06-2015, 20:03
سلام

ممنون

همین الان اعلام علاقمندی رو میشه درست کرد سریعتر برو درستش کن بعد کارتتو بگیر.

Arrowtic
07-06-2015, 20:30
متاسفانه تصحیح برگه ها خیلی سلیقه ای هست و بازهم متاسفانه خیلی از دبیرایی که دارن تصحیح میکنن اصلا دبیر زبان نیستن مال رشته های دیگه هستن که از روی کلید آموزش پرورش دارن تصحیح میکنن مخصوصا در دروس عمومی این کار بسیار دیده شده. دوست خودم زبان رو گرفته بود 11 ولی اعتراض داد و شد 17 در حالی که فقط یه 0.25 غلط داشت. ظاهرا دست خطش مثل دکترا به صورت چسبیده بوده و مصحح های اول چون دبیر زبان نبودن نتونسته بودن بخوننش !!

اتود چیه دقیقا ؟ اولین باره میشنوم اسمش رو .
مداد نوکی : دی
+
من یکی از غلطام ، این بود که گفته بود کسی که دارو میسازه و میفروشه چیه اسمش ؟ من لغت حقیقیش رو نوشتم به جای کلمه ی شیمی دان که مد نظر طراح بوده . نمیدونستم که شیمی دان ها شخصا بعد ساخت دارو اقدام به فروش میکنن !

A/|\IR
07-06-2015, 22:18
+
من یکی از غلطام ، این بود که گفته بود کسی که دارو میسازه و میفروشه چیه اسمش ؟ من لغت حقیقیش رو نوشتم به جای کلمه ی شیمی دان که مد نظر طراح بوده . نمیدونستم که شیمی دان ها شخصا بعد ساخت دارو اقدام به فروش میکنن !
نه مشکلی نداره از نظرمن ولی همراهش معمولی هم برده بشه خوبه واسه محکم کاری، 0.9 باشه بهتره، خود مداد معمولی خطرش از همه بیشتره موقعی که میتراشی گاهی اوقات انقدر تیز میشه که راحت میشه باهاش سر برید:دی
در مورد اون احساس هم سراغ همه میاد و آدم رو دچار وسواس میکنه اگه کسی درست و منطقی خونده باشه و گرفتار تبلیغات موسسه ها نشده باشه در طول سال، تو خود کنکور خیلی بهتر از آزمایشی ها میزنه

در مورد معدل هم بگم حتی نمره های 17 18 هم تراز های خوبی میگیرن وضع تصحیح برگه ها و نمره دهی نهایی خیلی داغونِ و میانگین نمره هر درس دانش آموزها خیلی پایین تر از این حرفاس پس نباید در این مورد هم نگرانی به خودت راه بدی

+
پ.ن: در پایان هم اعلام میکنم شما عجیب ترین کنکوری هستی که به عمرم دیدم:دی تو سال کنکور اینهمه فعالیت های مجازی و سریال و اینچیزا و همچین سطحی علمی واقعا نمونه ـس.
امیدوارم کنکور رو به خوبی پشت سر بذاری:n01:

Mehrshad-msv
08-06-2015, 04:12
آقایون یه سوال می بخشید این یعنی چی:

توجه داشته باشيد که کارت شرکت در آزمون بدون عکس و مهر فاقد اعتبار است.

مهرو کجا بزنیم یا تو پرینت خودشون زدن. شرمده حس و حال زدن کد ملیو اینا نداشتم به شما زحمت دادم.ممنون:n01:

A/|\IR
08-06-2015, 08:40
آقایون یه سوال می بخشید این یعنی چی:

توجه داشته باشيد که کارت شرکت در آزمون بدون عکس و مهر فاقد اعتبار است.

مهرو کجا بزنیم یا تو پرینت خودشون زدن. شرمده حس و حال زدن کد ملیو اینا نداشتم به شما زحمت دادم.ممنون:n01:

سلام
بله کارتتون هم عکس داره هم مهر داره نیازی نیست کاری بکنین
شما هم میتونی پرینت رنگی بگیری هم سیاه و سفید، فرقی نداره

+

تو کارت ورود به جلسه یه قسمت هست که باید امضا و اثر انگشت بزنید، اینکار رو هم تو خونه میتونید انجام بدین هم تو جلسه، اونجا خودشون استامپ میارن برای انگشت زدن ولی توصیه میشه اینکارا رو تو خونه انجام بدین تا توی جلسه وقتتون گرفته نشه
سر جلسه هم حواستون باشه بعضی موقع ها نخاله هایی پیدا میشن که مزه پرانی میکنن مواظب باشن تمکزتون به هم نخوره ف قبل از اینکه امتحان شروع بشه آدرس دقیق توالت هم از افراد بپرسین که اگه وسط کنکور چیزی شد سریع برین کارتون رو انجام بدین
یه نکته ی دیگه هم که هست اینه مثل اینکه تو سال های اخیر این آقایون اجازه خروج قبل از تمام شدن کنکور رو به داوطلب ها میدن! بازم مواظب باشید تمرکزتون به هم نخوره.

Alireza SM
08-06-2015, 14:45
سلام
بله کارتتون هم عکس داره هم مهر داره نیازی نیست کاری بکنین
شما هم میتونی پرینت رنگی بگیری هم سیاه و سفید، فرقی نداره

+

تو کارت ورود به جلسه یه قسمت هست که باید امضا و اثر انگشت بزنید، اینکار رو هم تو خونه میتونید انجام بدین هم تو جلسه، اونجا خودشون استامپ میارن برای انگشت زدن ولی توصیه میشه اینکارا رو تو خونه انجام بدین تا توی جلسه وقتتون گرفته نشه
سر جلسه هم حواستون باشه بعضی موقع ها نخاله هایی پیدا میشن که مزه پرانی میکنن مواظب باشن تمکزتون به هم نخوره ف قبل از اینکه امتحان شروع بشه آدرس دقیق توالت هم از افراد بپرسین که اگه وسط کنکور چیزی شد سریع برین کارتون رو انجام بدین
یه نکته ی دیگه هم که هست اینه مثل اینکه تو سال های اخیر این آقایون اجازه خروج قبل از تمام شدن کنکور رو به داوطلب ها میدن! بازم مواظب باشید تمرکزتون به هم نخوره.

آره متاسفانه همینطوره و اجازه خروج در بخش هایی که معدل برترها قرار ندارن داده میشه چون از نظر آقایون، بقیه کسایی که معدل زیر 19.95 دارن یعنی درس نمیخونن و کنکورشون هیچی نمیشن و نیازی به تمرکز نیست براشون !

+

اتفاقا مداد نوکی0.7 از همه چی بهتره. من تو عمرم مداد معمولی دست نگرفتم هرگز. از اول ابتدایی مداد مغزی 0.7 استفاده کردم.
داروساز میشه فارماسیست دیگه اگه کمیست رو به عنوان جواب قبول داشته باشن باید ببعی رو بیاریم براشون 10 جلسه خصوصی فشرده تدریس کنه :n36:

Arrowtic
08-06-2015, 15:36
آره متاسفانه همینطوره و اجازه خروج در بخش هایی که معدل برترها قرار ندارن داده میشه چون از نظر آقایون، بقیه کسایی که معدل زیر 19.95 دارن یعنی درس نمیخونن و کنکورشون هیچی نمیشن و نیازی به تمرکز نیست براشون !

اتفاقا مداد نوکی0.7 از همه چی بهتره. من تو عمرم مداد معمولی دست نگرفتم هرگز. از اول ابتدایی مداد مغزی 0.7 استفاده کردم.
داروساز میشه فارماسیست دیگه اگه کمیست رو به عنوان جواب قبول داشته باشن باید ببعی رو بیاریم براشون 10 جلسه خصوصی فشرده تدریس کنه :n36:
منم Pharmacist نوشتم ، غلط گرفتن . اعتراض هم نتیجه ای نداد .
الآن معدل برتر یعنی چه رنجی دقیق ؟ من معدلم 19.45 شده بود(اگه ادبیات و زبان نبودن رو 19.80 بود)

Alireza SM
08-06-2015, 15:40
منم Pharmacist نوشتم ، غلط گرفتن . اعتراض هم نتیجه ای نداد .
الآن معدل برتر یعنی چه رنجی دقیق ؟ من معدلم 19.45 شده بود(اگه ادبیات و زبان نبودن رو 19.80 بود)

معدل برتر یعنی شما. احتمالا شما هم تو حوزه و سالنی هستی که بقیه معدل برترها قرار گرفتن.

kingmostafa
08-06-2015, 21:11
سلام
یک سوال
اگر در کنکور قبول شیم اما تا شهریور مدرک پیش رو نگیریم تکلیف چیه؟ می تونیم ورودی بهمن باشیم؟ :n16:

Soroush-S
08-06-2015, 22:17
دانشگاه آزاد هم کنکور جداگانه داره؟

A/|\IR
08-06-2015, 22:36
سلام
یک سوال
اگر در کنکور قبول شیم اما تا شهریور مدرک پیش رو نگیریم تکلیف چیه؟ می تونیم ورودی بهمن باشیم؟ :n16:
اگه دانشگاه آزاد و یا پیام نور باشین میتونین ثبتـنام کنید یه ترم مرخصی بگیرین و تا بهمن مدرک رو تحویل بدین
البته 5 6 سال پیش من شخصی رو دیدم که اینکار رو کرده و الان خبر ندارم دقیقا

دانشگاه آزاد هم کنکور جداگانه داره؟
نه کنکور آزاد و دولتی یکیه و آزاد هم بر اساس اطلاعات سنجش دانشجو میگیره.

omidariyan
10-06-2015, 01:52

دانلود همایش جمع بندی زبان انگلیسی کنکور مناسب برای مرور و جمع بندی مطالبی که قبلا خوانده شده است.سایت مرجع زبان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدن این فیلم را در روز های آخر آمادگی برای کنکور به همه داوطبان عزیز توصیه میکند.تماشای فیلم همایش جمع بندی کنکور باعث یادآوری و تسلط بر مباحثی که قبلا خوانده شده است میشود.

فیلم همایش جمع بندی زبان انگلیسی کنکور توسط سایت کانون و مهدی روستاپور تهیه شده و سایت مرجع زبان با کیفیت و حجم مناسب اقدام به انتشار رایگان آن نموده است.

دانلود همایش جمع بندی زبان انگلیسی کنکور (بخش اول) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود همایش جمع بندی زبان انگلیسی کنکور (بخش دوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود همایش جمع بندی زبان انگلیسی کنکور (بخش سوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

webpower
10-06-2015, 02:56
دوستان یه سوال
من احساس میکنم حافظم توی درس ضعیفه علتش میتونه افسردگی(منفی گرایی) طولانی مدت و وسواس باشه(تقریبا 4سال)؟ اگه میتونه، روانپزشک جواب میده یا وقت حروم کردنه؟
من سال چهارمم و یه سال مدرسه نرفتم و تو خونه میخونم(حضوری البته)، ساعت مطالعم بالاس(ساعت پشت میز نشینی، تقریبا کل روز) ولی بچه های دیگه با این ک مدرسه میومدن و ساعت مطالعشون پایین تر بود از من متمرکز تر و تیز تر بودن تقریبا.
تقریبا تمام بچه های دیگه از من تیزترن
اینم بگم ک مهارتای درسیم تقریبا خوبه (تست زدن، خلاصه برداری، خود آموزی...) و علاقمم زیاده و از موضوع پرتم نیستم و با کنکور و تست آشنام، اما مشکلات تمرکزی دارم و توی امتحانات(قلمچی) متمرکز نیستم و ب سختی سوالات رو تحلیل میکنم، گیجم، موتورم بیشتر وقتا سرده و درست وقتی ک میخوام، نمیتونم از همه ی توان فکریم استفاده کنم
امسال زمینگیر شدم و پشت کنکور میمونم، بیشتر مشکلاتم فکریه. ب نظرتون روانپزشک ب کارم میاد؟ روانپزشک بجز توصیه های معمولی میتونه کمک بیشتری کنه؟
البته من خودم خیلی سعی میکنم این افسردگیو حلش کنم و اصلا هم اینطوری بهش نگاه نمیکنم ک مثلا این تنها منشا تمام مشکلات منه و اگه این حل شه تموم... ولی تا الان خیلی راندنانم رو گرفته (ب طور متوسط 3 - 2.5 روز در هفته من ناک دان میشم و هیچ کاری نمیکنم)

Amin-Nasim
10-06-2015, 09:42
سلام

نمیدونم چجوری سوالم بپرسم :n02:
سرجلسه کنکور
صندلی ها بر اساس شماره داوطلبی مرتب شده ؟ براساس معدله ؟ بر اساس مدرسه اس ؟ :n41:
شهر ما کنکور توی دانشگاه ازاده و توی دوتا سالن ورزشی :n27:

Mohsen Koohi
10-06-2015, 11:24
سلام

نمیدونم چجوری سوالم بپرسم :n02:
سرجلسه کنکور
صندلی ها بر اساس شماره داوطلبی مرتب شده ؟ براساس معدله ؟ بر اساس مدرسه اس ؟ :n41:
شهر ما کنکور توی دانشگاه ازاده و توی دوتا سالن ورزشی :n27:

صندلی ها بر اساس شماره ها هستن
شماره ها بر اساس عوامل مختلف مانند معدل.

Mohsen Koohi
10-06-2015, 11:25
دوستان یه سوال
من احساس میکنم حافظم توی درس ضعیفه علتش میتونه افسردگی(منفی گرایی) طولانی مدت و وسواس باشه(تقریبا 4سال)؟ اگه میتونه، روانپزشک جواب میده یا وقت حروم کردنه؟
من سال چهارمم و یه سال مدرسه نرفتم و تو خونه میخونم(حضوری البته)، ساعت مطالعم بالاس(ساعت پشت میز نشینی، تقریبا کل روز) ولی بچه های دیگه با این ک مدرسه میومدن و ساعت مطالعشون پایین تر بود از من متمرکز تر و تیز تر بودن تقریبا.
تقریبا تمام بچه های دیگه از من تیزترن
اینم بگم ک مهارتای درسیم تقریبا خوبه (تست زدن، خلاصه برداری، خود آموزی...) و علاقمم زیاده و از موضوع پرتم نیستم و با کنکور و تست آشنام، اما مشکلات تمرکزی دارم و توی امتحانات(قلمچی) متمرکز نیستم و ب سختی سوالات رو تحلیل میکنم، گیجم، موتورم بیشتر وقتا سرده و درست وقتی ک میخوام، نمیتونم از همه ی توان فکریم استفاده کنم
امسال زمینگیر شدم و پشت کنکور میمونم، بیشتر مشکلاتم فکریه. ب نظرتون روانپزشک ب کارم میاد؟ روانپزشک بجز توصیه های معمولی میتونه کمک بیشتری کنه؟
البته من خودم خیلی سعی میکنم این افسردگیو حلش کنم و اصلا هم اینطوری بهش نگاه نمیکنم ک مثلا این تنها منشا تمام مشکلات منه و اگه این حل شه تموم... ولی تا الان خیلی راندنانم رو گرفته (ب طور متوسط 3 - 2.5 روز در هفته من ناک دان میشم و هیچ کاری نمیکنم)

100% روانپزشک به کارت میاد با این توضیحات زیادم طول نمیکشه درمانت حتما برو روانپزشک.

Mehran-King
10-06-2015, 11:44
سلام
یک سوال
اگر در کنکور قبول شیم اما تا شهریور مدرک پیش رو نگیریم تکلیف چیه؟ می تونیم ورودی بهمن باشیم؟

اگه دانشگاه آزاد و یا پیام نور باشین میتونین ثبتـنام کنید یه ترم مرخصی بگیرین و تا بهمن مدرک رو تحویل بدین
البته 5 6 سال پیش من شخصی رو دیدم که اینکار رو کرده و الان خبر ندارم دقیقا

نه کنکور آزاد و دولتی یکیه و آزاد هم بر اساس اطلاعات سنجش دانشجو میگیره.

سلام ، برای دانشگاه آزاد منعی نخواهد بود .

اما برای دانشگاه پیام نور :

مدارک لازم جهت ثبت نام کارشناسی پیام نور :

1- دیپلم متوسطه سه ساله
2- پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم یا فوق دیپلم
3- رسید پستی تائیدیه تحصیلی دوره دیپلم و پیش دانشگاهی (برای تهیه آن باید به دفاتر پستی مراجعه نمایید)
4- گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری ازمراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
5- تصویر کلیه صفحات شناسنامه
6- تصویر کارت ملی
7- عکس با زمینه روشن (جهات مراجعه حضوری 6 قطعه)
8- مدرک مشخص کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان) (معافیت تحصیلی بعد از ثبت نام قطعی شما توسط خود دانشگاه صادر می شود)

====
پاسخگویی به سوالات دانشجویان جدیدالورود پیام نور :
* آیا می توان بدون گذراندن پیش دانشگاهی وارد دانشگاه شد و در آزمون ثبت نام کرد؟
جواب: خیر؛ شرط ورود به دوره های مقطع کارشناسی دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی می باشد.
پ.ن : البته اگه تعهد بدین که تا پایان دی ماه بتونین مدرک پیش دانشگاهیتون رو بگیرین ، مشکلی نخواهد بود (پارسال یه نفر اینجوری قبول شد اما نمیدونم بعدش چی شد...)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1.html

A/|\IR
10-06-2015, 12:18
سلام ، برای دانشگاه آزاد منعی نخواهد بود .

اما برای دانشگاه پیام نور :

مدارک لازم جهت ثبت نام کارشناسی پیام نور :

1- دیپلم متوسطه سه ساله
2- پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم یا فوق دیپلم
3- رسید پستی تائیدیه تحصیلی دوره دیپلم و پیش دانشگاهی (برای تهیه آن باید به دفاتر پستی مراجعه نمایید)
4- گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری ازمراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
5- تصویر کلیه صفحات شناسنامه
6- تصویر کارت ملی
7- عکس با زمینه روشن (جهات مراجعه حضوری 6 قطعه)
8- مدرک مشخص کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان) (معافیت تحصیلی بعد از ثبت نام قطعی شما توسط خود دانشگاه صادر می شود)

====
پاسخگویی به سوالات دانشجویان جدیدالورود پیام نور :
* آیا می توان بدون گذراندن پیش دانشگاهی وارد دانشگاه شد و در آزمون ثبت نام کرد؟
جواب: خیر؛ شرط ورود به دوره های مقطع کارشناسی دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی می باشد.
پ.ن : البته اگه تعهد بدین که تا پایان دی ماه بتونین مدرک پیش دانشگاهیتون رو بگیرین ، مشکلی نخواهد بود (پارسال یه نفر اینجوری قبول شد اما نمیدونم بعدش چی شد...)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1.html

خب مشکل چیه:دی؟
تو هر دو دانشگاه (که به احتمال زیاد غیر انتفاعی و ... غیر از دولتی شامل میشن) میشه ثبتنام کرد و مرخصی گرفت البته شهریه هم باید کامل پرداخت بشه
برای پیام نور اگه با رئیس دانشگاه صحبت کنین بهتون میگه قسمتی که باید مدارک رو قرار بدین یه تعهد نامه به جاش آپلود کنید که بعدا تحویل بدین مدارک رو - البته قبلش حتما باید هماهنگ کنید

Mehran-King
10-06-2015, 12:20
تو هر دو دانشگاه (که به احتمال زیاد غیر انتفاعی و ... غیر از دولتی شامل میشن) میشه ثبتنام کرد و مرخصی گرفت البته شهریه هم باید کامل پرداخت بشه
برای پیام نور اگه با رئیس دانشگاه صحبت کنین بهتون میگه قسمتی که باید مدارک رو قرار بدین یه تعهد نامه به جاش آپلود کنید که بعدا تحویل بدین مدارک رو - البته قبلش حتما باید هماهنگ کنید

مشکلی نیست :n02:

آره درسته :n16:

راستی برای داوطلبان کنکور :

Alireza SM
10-06-2015, 15:18

غیرانتفایی ها حتی اجازه هم میدن که درستو شروع کنی بخونی و همزمان بری پیش رو تموم کنی و بیای بهمن ماه تحویلش بدی.
سراسری ولی اینطوری نیست خیلی سخت گیرن و اکثرا ثبت نام نمیکنن حتی برای ورودی دی ماه ها. من خودم اگه با اعتراض پیش دانشگاهی رو نمیگرفتم نزدیک بود به جای دانشکده پزشکی برم پادگان !

puta
10-06-2015, 21:43
سلام ...
1.فرق رشته های متمرکز و نیمه متمرکز چیه ؟
2.رشته های بومی چی هستن و شامل چه رشته های هستن ؟

Alireza SM
11-06-2015, 14:24
تحلیل اینجانب از تست های کنکور امروز ریاضی :

ادبیات خوب بود مثل سال های گذشته و تغیر خاصی نداشتیم از نظر سختی. قرابت ها و زبان فارسی و لغت و آرایه مثل قبل بودن.

عربی هم آسون طرح شده بود. درک متن آسون و ترجمه های راحت و تست های آسون منصوبات نباید مشکلی داشته باشن ریاضی های عزیز با این عربی. همش میگفتم عربی رو بخونین چون اگه آسون باشه بقیه میزنن و شما خیلی عقب میمونین برای همین روز بود !

معارف خدا رو شکر کمی ساده تر و استانداردتر شده بود. یکی از دلایلش فکر کنم اعتراضات کنکوری ها و اساتید بزرگ به سازمان سنجش بوده باشه. یکی از دوستان که استاد معارف و دکترای فقه هست و افتخار همکاری با ایشون رو داشتم فرمودن که سوال غیر استاندارد وجود داشته ولی در کل آزمون خوبی بود و کسی کتاب رو خونده بود میتونست به درصد بالای 85 برسه و مثل پارسال نبود که رتبه تک رقمی کشور60-70 درصد زده باشن. واقعا جا داره از سازمان سنجش تشکر کرد که معارف استانداردسازی شده بود.(البته سازمان سنجش عزیز در درس شیمی تلافیشو درآوردن ! )

زبان هم معمولی بود. درک متن خوب و تست های گرامر و لغت هم مثل سال گذشته. نکته های گرامر هم قبلا تکرار شده بودن. من که نشستم در 17دقیقه حلش کردم ببینم کلید بیاد 100 میشم یا نه :n02:

درس فیزیک مثل سال های گذشته بود تست های سخت داشت و تست های آسون هم داشت طوری که من به عنوان معلم زیست شناسی میتونستم تست های الکتریسیته و حرکت و مغناطیس و اتی و هسته ای رو حل کنم. فکر نکنم ترازهای خوب و بالا و متوسط یه بالا مشکلی داشته باشن.

در مورد درس ریاضی تخصصش رو ندارم و اظهار نظر نمیکنم.

در مورد درس شیمی واقعا برای مسئولین سازمان سنجش متاسفام که انقدر سخت طراحی کردن شیمی رو. اونم در حالی که آخرین درس دفترچه هست و انرژی بچه ها کمه. به هیچ وجه پاسخگویی به همه تست های شیمی ممکن نبود. سال به سال داره سخت میشه این درس اونم بدون هیچ دلیلی فقط سوال های وقت گیر قرار میدن. اگه میخوان سخت ترش کنن مفهومی تر کنن نه اینکه دانش آموز رو مجبور کنن چهارتا گونه رو رسم کنه و عدد اکسایش عنصر پیدا کنه توشون ! مساله ها یکی از یکی سخت تر. منی که سال 91 تک تک مساله ها رو به راحتی حل کردم اینجا خیلی کم میارم اصلا با ماشین حساب هم سخت میشه بهشون جواب داد. سیستم آموزش کشور در خصوص درس شیمی و همینطور قدرت ذهنی یه دانش آ»وز در حدی نیست که بشه به این سوالات شیمی جواب داد. من به شخصه اگه کنکوری بدم به سختی بیش از حد شیمی اعتراض میکردم.

من به شخصه منتظر درصد های حدود 50 درس شیمی در رتبه های دورقمی امسال هستم !

Alireza SM
11-06-2015, 14:31
تحلیل کنکور انسانی:

زبان انگلیسی به نظر سخت میرسه. نمیدونم خسته شدم یا برای بچه ها هم همینطور بوده. به نظرم زبان انسانی امروز از ریاضی سخت تر بوده.

معارف انسانی ها کمی مشابه سال گذشته بوده و سه تست غیر استاندارد و به اعتقاد یکی از اساتید بزرگ معارف کشور، دارای تست های دوجوابی بوده و برخی مباحث خیلی پرت و بی ربط به برامه آموزشی معارف بودن و کسی که کتاب رو خوب میخونده میتونسته درصد بالای 75 رو کسب کنه با کمی دقت.

ادبیاتشونم بعضی تستهاش خیلی سختن بعضیاش راحت در کل همگن نیست از اون سال هایی باید باشه که برخی تک رقمی ها ادبیات رو بالا میزنن و برخی هم پایین ( مثل معارف سال های گذشته )

عربی انسانی هم خیلی سخت نبوده باتوجه به اینکه عربی شون قوی هست در حد انتظار بوده

omidariyan
11-06-2015, 15:47
پاسخ تشریحی انگلیسی کنکور ریاضی ۹۴

کنکور سراسری ریاضی ۹۴ در تاریخ ۲۱ خرداد ۹۴ انجام شد.سایت مرجع زبان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تصمیم به تهیه پاسخ تشریحی برای زبان انگلیسی کنکور ریاضی ۹۴ گرفت و بلافاصله پس از انتشار دفترچه سوالات از طرف سازمان سنجش اقدام به تهیه پاسخ تشریحی برای سوالات بخش زبان انگلیسی کنکور نمود.

دانلود پاسخ تشریحی انگلیسی کنکور ریاضی ۹۴ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 094_zaban.in_.pdf)

Arrowtic
11-06-2015, 18:57
به نظر میاد تو تجربی اگه آدم شیمی رو اول بزنه ، با این وضع خیلی بهتره . حداقل با ذهن آماده میره سرش(با توجه به ضریبی که داره) .

A/|\IR
11-06-2015, 20:48
به نظر میاد تو تجربی اگه آدم شیمی رو اول بزنه ، با این وضع خیلی بهتره . حداقل با ذهن آماده میره سرش(با توجه به ضریبی که داره) .
هر جور قبلا کار کردی باید بزنی
الان عوض کنی روشو زیاد جالب نمیشه

Mehran-King
11-06-2015, 20:49

زیست و شیمی اول بزنین چون هم مهم هستن و هم تمرکزتون اول کاری بالاتره ... بعدش برین زمین شناسی (برای استراحت) (و یه استراحت 2 دقیقه کردن و کشش دادن به بدن و نفس عمیق و آب و ...)

بعدش دوباره استارت برای فیزیک و در آخر ریاضی ...

موفق باشین :n40:

پ.ن : فقط مواظب باشین جواب سوال هارو اشتباهی وارد نکنین (حواستون جمع باشه!)

Mohsen Koohi
12-06-2015, 12:01
تجربی امروز وحشتنام بود.
رتبه های تک رقمی پارسال رو بیارین ببینم کدومشون شیمی رو بازم میتونن بالای 75 و فیزیک رو 100 بزنن !
امسال هیچ شیمی و فیزیک 100 تجربی در کار نیست به هیچ وجه. زیست سخت بود ولی من بالای 70 میزنم احتمالا. خیلی تله داشت آدم باید مراقب بود تو تله نیافته.
من که نقطه قوتم فیزیک بود کلا 10 تاشو جواب دادم. شیمی هم نصف سوالات رو نزدم چون خیلی سخت بودن. این طراحان شیمی فکر کردن خیلی زرگ هستن که تست میدن توش مجبور هستی 8 تا واکنش اکسایس کاهش بنویسی و تفاوا عدد اکسایش کربن ها رو حساب کنی؟!! به نظر من شیمی امسال حداقل 76 دقیقه بیشتر زمان میخواست. جالبه که زمان شیمی رو هم آورده بودن پایین. برای 35 تا تست شیمی فقط 35 دقیقه گذاشته بودن ! با ماشین حساب هم نمیشد یه ساعته حل کرد چه برسه به 35 دقیقه. با توجه به پایین بودن درصدها مخصوصا در ترازهای بالا، کسایی که معدلدیپلم پایین دارن بیش از پیش کارشون سخت تر شده بود.

Arrowtic
12-06-2015, 14:21
به والله ظلمه اینجور سوالا . چه وضعشه آخه ...
عمومیا رو عالی دادم و فکر نکنم زیر 80 زده باشم درسیو .
ولی اختصاصیا ... آخه چه وضعشه ؟ این طراح های لعنتی چشونه ؟ یه درس رو معمولی بدید حداقل . 4 تاش سخت/زمانگیر .
یه سال تمام خوندم ، اینم نتیجش .
ریاضی رو 70 اینا زدم ، زیست رو 78درصد جواب دادم ولی با این سوالا راحت با چند غلط میرم رو 65 درصد . بگیریم 60 . فیزیک 80 ، شیمی هم روی همون 70 .

منو باش این همه خوشحال بودم کنکور میدم راحت میشم . لعنت بهشون ..

پ.ن : آدم سر جلسه زبان نره گیر که نمیدن ؟ کنکور تجربیو که دادم به قدری حالم بد بود که دیگه سر جلسه منحصرا زبان نرفتم .

A/|\IR
12-06-2015, 15:04
پ.ن : آدم سر جلسه زبان نره گیر که نمیدن ؟ کنکور تجربیو که دادم به قدری حالم بد بود که دیگه سر جلسه منحصرا زبان نرفتم .

نه کسی کار نداره شما شرکت میکنین یا نه

T_L_O_T_D
12-06-2015, 15:31
به والله ظلمه اینجور سوالا . چه وضعشه آخه ...
عمومیا رو عالی دادم و فکر نکنم زیر 80 زده باشم درسیو .
ولی اختصاصیا ... آخه چه وضعشه ؟ این طراح های لعنتی چشونه ؟ یه درس رو معمولی بدید حداقل . 4 تاش سخت/زمانگیر .
یه سال تمام خوندم ، اینم نتیجش .
ریاضی رو 70 اینا زدم ، زیست رو 78درصد جواب دادم ولی با این سوالا راحت با چند غلط میرم رو 65 درصد . بگیریم 60 . فیزیک 80 ، شیمی هم روی همون 70 .

منو باش این همه خوشحال بودم کنکور میدم راحت میشم . لعنت بهشون ..

ماشالههه دوست عزیز! اختصاصی ها اشک همه رو در آورده بود شما اگر این جوری زدی فکر کنم زیر 100 رو راحت بیاری!

Arrowtic
12-06-2015, 15:56
ماشالههه دوست عزیز! اختصاصی ها اشک همه رو در آورده بود شما اگر این جوری زدی فکر کنم زیر 100 رو راحت بیاری!

فیزیک رو صحیح کردم ، 76 شد :(
یه چندتا بی دقتی خیلی الکی داشتم .
بقیه رو ولی صحیح نمیکنم !

A/|\IR
12-06-2015, 19:00
فیزیک رو صحیح کردم ، 76 شد :(
یه چندتا بی دقتی خیلی الکی داشتم .
بقیه رو ولی صحیح نمیکنم !
همه بی دقتی داشتن
وضعیتت خیلی خوبه، این آزمون داوطلب ها را به دو دسته تقسیم میکنه که شما بدون شد تو اون دسته بالایی هستی

معلوم نیست این موجودات چه تو مغزشون میگذره
سوالات همه الپیادیه
با این وضعی که دارن میرن جلو داوطلب ها اصلا غربال نمیشن یه عده که خیلی خوبن میتونن به سوالات جواب بدن ولی بقیه هیچی
تنها درسی که سوالاتش استاندارد و اصولیه زمین شناسیه که همه جور سوال توش داره ولی هیچکی نمیزه!
خاک بر سر دانشگاه ها که بر اساس سوالات سازمان سنجش دانشجو میگیرن!

زیست این سوالها رو ادم نگاه میکنه رگه های از فلسفه هم داخلش میبینه!
شیمی هم تبدیل شده به ریاضی و بازی با اعداد!
این وقتی که برای جواب دادن داده میشه حتی برای روخونی هم کافی نیست:n41:

Arrowtic
12-06-2015, 19:06
همه بی دقتی داشتن
وضعیتت خیلی خوبه، این آزمون داوطلب ها را به دو دسته تقسیم میکنه که شما بدون شد تو اون دسته بالایی هستی

سوالات همه الپیادیه
با این وضعی که دارن میرن جلو داوطلب ها اصلا غربال نمیشن یه عده که خیلی خوبن میتونن به سوالات جواب بدن ولی بقیه هیچی
تنها درسی که سوالاتش استاندارد و اصولیه زمین شناسیه که همه جور سوال توش داره ولی هیچکی نمیزه!

صحیح کردم .
ریاضی 70 ، یه سوالو مطمئن نیستم ، بگیریم 65 . فیزیک 76 ، یه سوالو مطمئن نیستم باز ، بگیریم 70 . زیست 70 (اینو کلا یادم نیست چی زدم ، از درصدی که جواب دادم یه 8 درصد کم کردم ، فکر نکنم غلط از این بیشتر داشته باشم) . اصلا بگیریم 65 . و شیمی هم تو رنج 60 الی 70 .(2 سوالو مطمئن نیستم چی زدم)
عمومی صحیح نکردم ولی احتمال زیر 80 خیلی کمه تو همشون .
برای دانشگاه ایران حداقل امیدی هست ؟

A/|\IR
12-06-2015, 19:41
صحیح کردم .
ریاضی 70 ، یه سوالو مطمئن نیستم ، بگیریم 65 . فیزیک 76 ، یه سوالو مطمئن نیستم باز ، بگیریم 70 . زیست 70 (اینو کلا یادم نیست چی زدم ، از درصدی که جواب دادم یه 8 درصد کم کردم ، فکر نکنم غلط از این بیشتر داشته باشم) . اصلا بگیریم 65 . و شیمی هم تو رنج 60 الی 70 .(2 سوالو مطمئن نیستم چی زدم)
عمومی صحیح نکردم ولی احتمال زیر 80 خیلی کمه تو همشون .
برای دانشگاه ایران حداقل امیدی هست ؟

این سالا چون تخمین رتبه ها همشون کذبه خیلی گفتنه سختش
با این درصد ها اگه سال دیگه ای بودی لب مرز بودی برای پزشکی ایران ولی امسال اوضاع فرق میکنه با توجه به فضایی بودن سوالات خیلی وضعیت بهتری داری فک کنم تعداد زیادی داوطلب کلا از دور خارج شدن و شما معدلت هم عالیه پس خیلی امید هست

HoJJaT_007
12-06-2015, 19:50
با این درصدا (نسبی) ریاضی بین 1000-2000 سهمیه میشم؟ برق بهشتی میخوام.
ادبیات 50
عربی 50
دینی 70
زبان 100 (مطمئنم)
ریاضی 30-35
فیزیک 60
شیمی 40

A/|\IR
12-06-2015, 20:34
با این درصدا (نسبی) ریاضی بین 1000-2000 سهمیه میشم؟ برق بهشتی میخوام.
ادبیات 50
عربی 50
دینی 70
زبان 100 (مطمئنم)
ریاضی 30-35
فیزیک 60
شیمی 40

منطقه یک هستین؟
اگه وضعیت معدل نرمال باشه بله میشید، ولی برق شهید بهشتی نمیشه با قطعیت گفت ولی به هر حال امید هست.

HoJJaT_007
12-06-2015, 20:51
منطقه یک هستین؟
اگه وضعیت معدل نرمال باشه بله میشید، ولی برق شهید بهشتی نمیشه با قطعیت گفت ولی به هر حال امید هست.
بله منطقه یکم، معدلم 19.10 هست که بجز دینی و زبان فارسی که 18 هستن بقیه درس ها بالای 19 هستن.

آخه سال پیش با 1800 اینام قبول شدن (تو منطقه 1)
سال پیشش با 2500 اینام همینطور.
اینا آمار سایت قلمچیه میشه بهشون اکتفا کرد؟

Amin-Nasim
12-06-2015, 20:55
سلام
ادبیات 64
عربی 60
دینی 60
زیان68
زمین10
ریاضی30
زیست60
فیزیک46
شیمی 60

معدل 19.82
رتبه منطقه 3 چند میشه ؟

عمومی ها تقریبا نرمال بودن، فقط به نظرم درس دینی تعداد سوالاتی که مستقیما مفهوم ایه مورد سوال بود، کم شده بود
ریاضی هم بی دقتی های الکی درصدم رو از 50 رسوند به 30 :n34::n34:
زیست که ......:n27:
الان بی نهایت دارم میسوزم ، فیزیک 8تا سوال اخر 5تاش غلط زدم :n34::n34::n34::n34:
شیمی هم سوالات بسیار جون دار بودن :n02:، مغزم قفل کرده بود سر جلسه وگرنه راحت میشد بالای 70 زد :n34:

Konkuri 95 R
12-06-2015, 22:08
همه بی دقتی داشتن

سوالات همه الپیادیه

این پستو باید طلا گرفت :دی
حیف دکمه تشکر ندارم...
منِ 95ــی نمیدونم چیکار کنم با این وضعیت سوالا...
امسال امتحان نهاییا سختتر و جزئی تر از سالای قبل شده به طوری که 93 رو راحت 20 میشم اما توی امتحان خودمون سختتره،ربطی به شرایط امتحان و... هم نداره اما سختتره واقعا...
امیدوارم موفق باشید بچه های 94 . رشته ای که دوست دارید قبول شید انشاالله .

griefcottage
12-06-2015, 22:49
فیزیک چه وضعش بود!

A/|\IR
12-06-2015, 23:15
بله منطقه یکم، معدلم 19.10 هست که بجز دینی و زبان فارسی که 18 هستن بقیه درس ها بالای 19 هستن.

آخه سال پیش با 1800 اینام قبول شدن (تو منطقه 1)
سال پیشش با 2500 اینام همینطور.
اینا آمار سایت قلمچیه میشه بهشون اکتفا کرد؟
معدلتون که خوبه پس رتبه تون قابل قبول میشه

نه ! تو سایت قلمچی بعضی ها با سهمیه های خاص قبول شدن و قلمچی هم اونا رو میزاره تو سهمیه مناطق، چند رتبه ی قبولی که با بقیه اختلاف زیاد دارن هم به همین دلیلِ.

سلام
ادبیات 64
عربی 60
دینی 60
زیان68
زمین10
ریاضی30
زیست60
فیزیک46
شیمی 60

معدل 19.82
رتبه منطقه 3 چند میشه ؟

عمومی ها تقریبا نرمال بودن، فقط به نظرم درس دینی تعداد سوالاتی که مستقیما مفهوم ایه مورد سوال بود، کم شده بود
ریاضی هم بی دقتی های الکی درصدم رو از 50 رسوند به 30 :n34::n34:
زیست که ......:n27:
الان بی نهایت دارم میسوزم ، فیزیک 8تا سوال اخر 5تاش غلط زدم :n34::n34::n34::n34:
شیمی هم سوالات بسیار جون دار بودن :n02:، مغزم قفل کرده بود سر جلسه وگرنه راحت میشد بالای 70 زد :n34:

سلام
معدلتون از درصد های کنکورتون خیلی بهتره
فکر کنم با توجه به معدلتون تو منطقه سه حوالی 500 الی 600 بیارین که میشه روی پزشکی های شهرستان حساب کرد:n01:

فیزیک چه وضعش بود!

سال به سال داره یه درس به طور غیر معمول سخت میشه
اول از زیست شروع ، بعد شیمی و امسال هم رکورد زد هم ریاضی و هم فیزیک

کلا فیزیک همیشه درس محبوبی بوده واسه درسخون ها چون نسبت به بقیه بهتر میشه رتبه آورد ولی تو این هم گند زدند رفت!!

-----
سال به سال داره کنکور سخت تر میشه ولی یه عده دارن میگن ورود به دانشگاه ها اسون تر از قبل شده:دی

HoJJaT_007
13-06-2015, 00:12
معدلتون که خوبه پس رتبه تون قابل قبول میشه

نه ! تو سایت قلمچی بعضی ها با سهمیه های خاص قبول شدن و قلمچی هم اونا رو میزاره تو سهمیه مناطق، چند رتبه ی قبولی که با بقیه اختلاف زیاد دارن هم به همین دلیلِ.

سلام
معدلتون از درصد های کنکورتون خیلی بهتره
فکر کنم با توجه به معدلتون تو منطقه سه حوالی 500 الی 600 بیارین که میشه روی پزشکی های شهرستان حساب کرد:n01:

سال به سال داره یه درس به طور غیر معمول سخت میشه
اول از زیست شروع ، بعد شیمی و امسال هم رکورد زد هم ریاضی و هم فیزیک

کلا فیزیک همیشه درس محبوبی بوده واسه درسخون ها چون نسبت به بقیه بهتر میشه رتبه آورد ولی تو این هم گند زدند رفت!!

-----
سال به سال داره کنکور سخت تر میشه ولی یه عده دارن میگن ورود به دانشگاه ها اسون تر از قبل شده:دی

والا جالبیش اینه میگن کنکور همیشه از کتابه :/ دانشگاه هام میگن ظرفیت زیاد میشه ولی 93 نسبت به 92 ظرفیتا کمتر بوده ....
یه بنده خدایی میگفت دولت قبلی ظرفیت سراسریو زیاد میکرد که مردم نرن آزاد ورشکسته شه، الان برعکسه ظرفیتو کم میکنن که ملت برن آزاد پول بره تو جیب ....

خودتون میدونین دیگه چی میگم :n10:

Arrowtic
13-06-2015, 18:14
الآن داشتم تحلیل زیست رو میدیدم تو فرصت برابر .
آخه چرا انقدر سال ما بدبخته ؟ 3 هفته زود میگیرن ، اینم سوالاشون .
قبل اینکه بگید "شرایط واسه همه یکسانه" ، اینو بگم که سالای قبل کتابو میذاشتی جلوت دقیق میخوندی میتونستی جواب همه سوالای زیست رو پیدا کنی . امسال معلما و دبیرا خودشون موندن توش . معتبر ها هنوز یه پاسخنامه نتونستن بنویسن . صد تا سوال رو جوری مبهم دادن که بین دو گزینه عملا یه حالت شانس میگیره ، یعنی اونی که تستو "درست" زده ، بهش بگی اون یکی چرا غلطه اصلا نمیدونه و فقط یه حسی بهش میگفته که اون یکیه جواب .
یه سال تمام خودمو کشتم ، هر روز(بدون استثنا) ساعت 5 و نیم پا شدم درس خوندم ، اونوقت اینه وضعم . زیستم از 30 درصد میتونه باشه تا 70 .
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که لعنت بهشون ...

D_felfelak
13-06-2015, 21:27
قبل اینکه بگید "شرایط واسه همه یکسانه" ، اینو بگم که سالای قبل کتابو میذاشتی جلوت دقیق میخوندی میتونستی جواب همه سوالای زیست رو پیدا کنی . امسال معلما و دبیرا خودشون موندن توش . معتبر ها هنوز یه پاسخنامه نتونستن بنویسن . صد تا سوال رو جوری مبهم دادن که بین دو گزینه عملا یه حالت شانس میگیره ، یعنی اونی که تستو "درست" زده ، بهش بگی اون یکی چرا غلطه اصلا نمیدونه و فقط یه حسی بهش میگفته که اون یکیه جواب .
یه سال تمام خودمو کشتم ، هر روز(بدون استثنا) ساعت 5 و نیم پا شدم درس خوندم ، اونوقت اینه وضعم . زیستم از 30 درصد میتونه باشه تا 70 .

دوست غزیز من چند صفحه ی پیش رو هم خوندم بنظرم شما باید خوشحال باشین حسابی از رقباتون جلو زدین :n05:
اگه سوالات اسون باشه فرق شما و به فرد متوسط چطور مشخص بشه؟! با هم تو یه رده میشین و سر یه چیز جزیی بینتون اختلاف میوفته
اینحا بنظر متوسط ها و کسانی که مدیریت اضطراب و وقت ندارند میشه:n25::n25::n25:

Arrowtic
13-06-2015, 21:55
دوست غزیز من چند صفحه ی پیش رو هم خوندم بنظرم شما باید خوشحال باشین حسابی از رقباتون جلو زدین :n05:
اگه سوالات اسون باشه فرق شما و به فرد متوسط چطور مشخص بشه؟! با هم تو یه رده میشین و سر یه چیز جزیی بینتون اختلاف میوفته
اینحا بنظر متوسط ها و کسانی که مدیریت اضطراب و وقت ندارند میشه:n25::n25::n25:
الآن من خودمم اصلا حتی نمیتونم حدسی بزنم که وضعم چطوره . یه ماه و نیم باید تو استرس شدید باشم . استرسی که این 2 روز داشتم ، چندهزار برابر کل استرس این 1 سال من بوده .

A/|\IR
14-06-2015, 11:07

این چند هفته که جلو انداختن خیلی مزخرف بود دلیلشون از اون مسخره تر! حالا سال دیگه ده روز میاد عقب میخوان دو هفته دیگه بندازن جلو؟!
وضعیت زیست که از سال 92 اینجوریه! منتها سال 92 فقط زیست انقدر سخت بود سال 93 شیمی هم اضافه شد ولی امسال دلو زدن به دریا و همه درسا رو اینطوری کردن

Amin-Nasim
14-06-2015, 11:58
با سخت تر برگزار شدن کنکور به شدت موافقم ولی با این جوی که توی کشور راه افتاده به شدت مخالفم
انواع و اقسام کتب کنکور (کتابهای جامع ، جمع بندی ، لقمه و .......... ) معلمهای پروازی ، کلاس های کنکور ، همایش کنکور اونم فقط برای خالی کردن جیب پدر و مادرها
واقعا مسخره اس که هر انتشاراتی برای هر ماه از سال یه کتاب چاپ میکنه و با تبلیغات ملت رو وادار به خریدش میکنه (از کتابهای اموزشی بگیر تا قبل از کنکور به کتابهای جمع بندی رسید) خیلی مسخره اس که لقمه اماده رو میذارن تو دهن دانش اموز
هیچکس حد خودش نمیشناسه ، میشناسم افرادی رو که نه درس میخونن و نه استعدادش رو دارن ولی فقط میخوان به زور معلم پروازی و کتاب و کلاس فقط پزشکی قبول بشن و اونم فقط دانشگاه ملی :n38:
درس خوندن استعداد میخواد ،تلاش میخواد ، دقت میخواد .... دانشگاه های خوب (البته در ایران رو میگم نه جهان )که جای هر کسی نیست ( البته جای منم نیست و خودمم اینو خوب میدونم :n39:)
همه فک میکنن فقط دکتر شدن ،یعنی موفقیت و دیگه هیچ کاری رو قبول ندارن :n41:

متاسفام برای این مملکت و نظام اموزشی و این مدل مردم

در ضمندرحال حاضر راه بهتری برای گزینش دانشجو نیست .... هست ؟؟؟
هروقت از پایه مشکلات کتب درسی و نظام اموزشی حل شد ، به فکر راههای گزینش دانشجو باشید

سوالای فیزیک و شیمی واقعا خوب بودن هرچند بخاطر بی دقتی خودم درصدم اومد پایین
البته سوالای دوپهلوی زیست رو خودمم باهاشون مشکل دارم

Mehran-King
14-06-2015, 18:40
مشاهده کلید سوالات کنکور سراسری 94 :

sweeti.dream
14-06-2015, 22:01
سلام بچه ها,زیست رو تصحیح کردین؟همه ی گزینه هاش با کلید دیروز قلم چی فرق داشت با کلید قلم چی من 70درصد شدم الان با کلید سنجش شدم 30 درصد!!!!!!تو رو خدا درصداتون رو بهم بگید دارم دیونه میشم

raha20011
14-06-2015, 22:21
منم 20 درصد!
بچه ها لطفا سوال من رو اینجا بخونید

Alireza SM
16-06-2015, 10:42
نگران درصدها نباشین بچه ها سنجش در درس های غیر محاسباتی مثل زیست و دینی و ادبیات و عربی ازکلید خودش کوتاه نمیاد. اگه مساله ای اشتباه حل بشه فرق داره قضیش

Amin-Nasim
10-07-2015, 18:28
سازمان سنجش آموزش کشور نتایج اولیه آزمون سراسری سال 94 را تا اول مردادماه اعلام می‌کند.
پس از اعلام نتایج، پاسخنامه رتبه‌های کشوری کمتر از 75 هزار در گروه‌های ریاضی، تجربی و انسانی و همچنین رتبه کمتر از 10 هزار در گروه‌های هنر و زبان خارجی منتشر می‌شود و پس از آن مجازین به انتخاب رشته می‌توانند با توجه به دفترچه راهنما برای انتخاب رشته خود اقدام کنند.
آزمون سراسری سال 94 در روزهای 21، 22 و 23 خرداد برگزار شد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی سایت سازمان سنجش فعلا چیزی ننوشته ولی قبلا گفته بودن هفته اول مرداد
اینا برچه اساس گفتن تا اول مرداد ماه ؟
اینکه روز دقیقی اعلام نکردن ، یعنی هر روزی ممکنه اعلام بشه ؟

A/|\IR
10-07-2015, 19:04
سازمان سنجش آموزش کشور نتایج اولیه آزمون سراسری سال 94 را تا اول مردادماه اعلام می‌کند.
پس از اعلام نتایج، پاسخنامه رتبه‌های کشوری کمتر از 75 هزار در گروه‌های ریاضی، تجربی و انسانی و همچنین رتبه کمتر از 10 هزار در گروه‌های هنر و زبان خارجی منتشر می‌شود و پس از آن مجازین به انتخاب رشته می‌توانند با توجه به دفترچه راهنما برای انتخاب رشته خود اقدام کنند.
آزمون سراسری سال 94 در روزهای 21، 22 و 23 خرداد برگزار شد.

توی سایت سازمان سنجش فعلا چیزی ننوشته ولی قبلا گفته بودن هفته اول مرداد
اینا برچه اساس گفتن تا اول مرداد ماه ؟
اینکه روز دقیقی اعلام نکردن ، یعنی هر روزی ممکنه اعلام بشه ؟

اصلا روز دقیق معنی نداره تو اعلام نتایج
همیشه حتی موقعی که روز دقیق اعلام میشه ۱۰ ۱۲ ساعت قبلش نتایج میاد

stabesh
13-07-2015, 15:28
سلام دوستان
کسی مشاور تحصیلی برای انتخاب رشته ی کارشناسی علوم انسانی در مشهد سراغ نداره؟

MR.CART
18-07-2015, 11:12
دوستان من امسال پیش دانشگاهی بودم چند تا از درسامو افتادم شهریور که احتمالا قبول نمیشم میرم دی حالا اگه دی قبول نشم چی میشه؟میرم خرداد امتحان میدم؟حالا اگه خردادم قبول نشم چی میشه؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

Alireza SM
18-07-2015, 15:29
دوستان من امسال پیش دانشگاهی بودم چند تا از درسامو افتادم شهریور که احتمالا قبول نمیشم میرم دی حالا اگه دی قبول نشم چی میشه؟میرم خرداد امتحان میدم؟حالا اگه خردادم قبول نشم چی میشه؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

تا شهریور 95 وقت داری پاسشون کنی

MR.CART
19-07-2015, 00:31
تا شهریور 95 وقت داری پاسشون کنی
مرسی که جواب دادید:n16:
حالا اگه شهریور 95 هم پاس نشه چی میشه؟:n02:

Arrowtic
19-07-2015, 10:32
دوستان کارنامه که اومد نگاهم دقیقا باید به کجا باشه ؟ رتبه کلی در منطقه ، یا رتبه ی زیرگروه 1 ؟

Soroush-S
19-07-2015, 11:48
چرا نتایج نمیاد؟ گفتن که تا اول مرداد میاد ولی تا الان حتی اسامی نفرات اول هم اعلام نکردن!!

MR.CART
19-07-2015, 13:59
گفتن هفته اول مرداد میاد

Alireza SM
19-07-2015, 20:55
مرسی که جواب دادید:n16:
حالا اگه شهریور 95 هم پاس نشه چی میشه؟:n02:

ایشالا میرین خدمت برمیگردین پاسش میکنین.:n02:

دوستان کارنامه که اومد نگاهم دقیقا باید به کجا باشه ؟ رتبه کلی در منطقه ، یا رتبه ی زیرگروه 1 ؟

رتبه در سهمیه (منطقه.)
در مورد پزشکی و دندن رتبه در سهمیه در زیرگروه 1 ملاکه
در مورد دارسازی رتبه در سهمیه در زیرگروه 2

Amin-Nasim
20-07-2015, 10:27
اسامی نفرات برتر کنکور 94 اعلام شد

نفرات برتر تجربی

دكتر خدايي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور در نشست خبري روز دوشنبه 29 تيرماه از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۹۴ در ساعت ۱۸ سه شنبه ۳۰ تیرماه سال جاری خبر داد...
معاون وزير علوم تحقيقات و فناوري مهلت انتخاب رشته برای داوطلبان مجاز را از ۵ مردادماه لغايت ۱۰ مرداد عنوان كردند .

Konkuri 95 R
20-07-2015, 14:34
رتبه 5 و 6 تجربی دوقلو هستن

A/|\IR
20-07-2015, 14:49
موقع ثبتنام اینقدر هشدار میدن ای امت عکس معمولی و ساده بندازید!
ولی وقتی عکسا میاد رو سایت ها هر کی یه ژست خاص گرفته:دی یکی پشت رنگی انداخته، نیم رخ، لبخند و گریه، ریش بزی و سیاه سفید :دی:n19:

vahid-p
20-07-2015, 16:36
موقع ثبتنام اینقدر هشدار میدن ای امت عکس معمولی و ساده بندازید!
ولی وقتی عکسا میاد رو سایت ها هر کی یه ژست خاص گرفته:دی یکی پشت رنگی انداخته، نیم رخ، لبخند و گریه، ریش بزی و سیاه سفید :دی:n19:

دمت گرم کلی خندیدم :n09::n09:
مخصوصا رتبه 9 علوم انسانی، با اون پس زمینه فکر کنم میخواسته عکسشو تو قاب عکس بزنه:n31:

After4Ever
21-07-2015, 05:16

نتایج کنکور 94

farshidshd
21-07-2015, 10:57
✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 94 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behnaz001
22-07-2015, 18:56
دوستان من رتبه م 437 منطقه 1 تهران شدم. ميخوام نقاشي بخونم. فكر نميكنم تهران قبول شم. شهرستان هم وضع خوابگاه معلوم نيست. به نظتون چيكار كنم؟

miladdarren
23-07-2015, 11:23
د‌وستان کسی درمورد رشته هوانوردی گرایش مراقبت پرواز اطلاعی داره؟
کدوم دانشگاه این رشته رو داره؟؟
رشته خوبی هست؟؟